PETCOM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PETCOM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 462.747.507

Publication

08/01/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/07/2012
ÿþMod 2.0

Mine ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste bie- van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

Ondernemingsnr : 0462.747.507.

Benaming

(voluit) : Brandstoffen Dillen Ivo

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zetellaan 24, 3630 Maasmechelen (Eisden)

Onderwerp akte : Statutenwijziging (naamswijziging)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op drie juif tweeduizend en twaalf, geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, te Hasselt, eerste kantoor, op vijf juli tweeduizend en twaalf, boek 792, blad 33, vak 20, ontvangen vijfentwintig euro, (getekend) de e.a. inspecteur, Mia Coenen, dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Brandstoffen Dillen Ivo", met zetel te 3630 Maasmechelen (Eisden), Zetellaan 24, werd gehouden, welke algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing.

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal, uitgedrukt in de thans in België gangbare munteenheid (de euro) éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38) bedraagt.

Dienvolgens beslist de vergadering de tekst van artikel 5 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent (¬ 61.973,38), en is volledig volgestort.

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen (250) zonder vermelding van nominale waarde."

Tweede beslissing.

De vergadering beslist met onmiddellijke ingang de naam van de vennootschap te wijzigen in "PETCOM", Dienvolgens beslist de vergadering de tekst van artikel 1 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Haar naam is : PETCOM." Derde beslissing.

Aangezien de statuten van de vennootschap sedert haar oprichting nooit werden ,gewijzigd of geactualiseerd, doch inmiddels de vennootschapswet werd gecoördineerd en vervangen door het wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering de tekst van de statuten zowel terminologisch ais inhoudelijk in overeenstemming te brengen met de thans van kracht zijnde wetgeving, waarbij enkele kleine inhoudelijke wijzigingen worden doorgevoerd, echter zonder de rechtsvorm, het kapitaal of het doel van de vennootschap te wijzigen.

De hierna volgende aanpassingen welke de statuten inhoudelijk wijzigen, doch welke niet voorzien zouden zijn door de invoering van het wetboek van vennootschappen, zijn niet louter toevallig en worden eveneens uitdrukkelijk door de algemene vergadering beoogd.

De algemene vergadering neemt dienaangaande volgende besluiten:

-In de tekst van artikel 6 van de statuten worden de woorden "artikel drieëndertig/bis van de vennootschappenwet" geschrapt en vervangen door de woorden "de bepalingen van het wetboek van vennootschappen."

-In de tekst van artikel 9 van de statuten worden de woorden "het voorkeurrecht voorzien door artikel vierendertig/bis van de vennootschappenwet" geschrapt en vervangen door de woorden "het voorkeurrecht zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen."

-De tekst van artikel 11 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Tot kapitaalsvermindering kan niet worden besloten dan door een buitengewone algemene vergadering,; waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld,: onverminderd de toepassing van de uitzonderingen voorzien in het wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering mag niet tot gevolg hebben dat het geheel geplaatste kapitaal wordt teruggebracht: tot beneden het minimumbedrag vereist door het wetboek van vennootschappen. Zodanige vermindering kan wel geschieden tot aanzuivering van geleden verliezen en onder de opschortende voorwaarde van een:: daaropvolgende verhoging van het kapitaal tot het voormelde minimumbedrag."

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

1 b -07- 2012

De HoofdgriffierGriffie

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12

II N III131228" I III I III~IIII

11

111

u Voor- -De tekst van artikel 13 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst: "Alle aandelen zijn en blijven op naam.

behouden aan het Belgisch De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

Staatsblad Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen"

-ln de tekst van artikel 23 van de statuten worden de woorden "de artikelen 62 en 63ter van de Vennootschappenwet" geschrapt en vervangen door de woorden "het wetboek van vennootschappen."

-De tekst van artikel 24 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, natuurlijke personen of rechtspersonen, leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, daartoe benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het wetboek van vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, conform artikel 166 van het wetboek van vennootschappen. Hij kan zich alsdan laten vertegenwoordigen door een accountant.

Desalniettemin heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria."

-De tekst van artikel 28 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden per aangetekende brief, vijftien dagen v56r de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De personen die krachtens het wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd."

-De tekst van artikel 29 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn certificaten van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeen roepingsberichten worden vermeld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd,"

-In de tekst van artikel 33 van de statuten worden de woorden "artikel 77 van de Vennootschappenwet" geschrapt en vervangen door de woorden "de bepalingen van het wetboek van vennootschappen."

-ln de tekst van artikel 34 van de statuten worden de woorden "artikel 77/bis van de Vennootschappenwet" geschrapt en vervangen door de woorden "het wetboek van vennootschappen."

-De tekst van artikel 36 van de statuten wordt integraal geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De bepalingen van het wetboek van vennootschappen zullen moeten worden nageleefd, onder meer met betrekking tot de aanduiding van de vereffenaars en de bepaling van hun bevoegdheden."

Vierde beslissing.

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering aan elkeen der bestuurders alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Vijfde beslissing.

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD,

Expeditie van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 30.01.2012 12020-0406-013
13/09/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/07/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
30/05/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/12/2010 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 02.11.2010 10601-0554-015
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 02.11.2010 10601-0549-014
02/06/2010 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/04/2010 : TG084258
24/12/2009 : TG084258
18/08/2009 : TG084258
05/09/2008 : TG084258
23/01/2008 : TG084258
01/09/2006 : TG084258
04/07/2006 : TG084258
04/10/2005 : TG084258
27/12/2004 : TG084258
23/09/2004 : TG084258
22/07/2004 : TG084258
02/10/2003 : TG084258
14/10/2002 : TG084258
05/03/1998 : TG84258

Coordonnées
PETCOM

Adresse
ZETELLAAN 24 3630 EISDEN

Code postal : 3630
Localité : Eisden
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande