PEXCHATEAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PEXCHATEAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.804.375

Publication

17/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten (alsook vereffenaar), het uitoefenen van opdrachten en functies;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

- Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de groothandel, de kleinhandel, de import, de export, de makelaardij en de commissie van om het even welke producten en goederen;

- het onderzoek, het ontwikkelen, het vervaardigen en/of het commercialiseren van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

B. Voor eigen rekening:

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers;

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welk vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vijfenveertig duizend (345.000) euro. Het is verdeeld in drieduizend vierhonderd vijftig (3.450) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/drieduizend vierhonderd vijftigste (1/3.450)-ste van het kapitaal.

5 bis. Samenstelling kapitaal en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld door inbreng in natura.

Verslag van de bedrijfsrevisor en van de oprichters bij elke inbreng in natura.

BVBA IRA NICOLAIJ & PARTNERS, kantoorhoudend te Sint Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, aangewezen door de oprichters overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft het verslag opgesteld met betrekking tot de in natura ingebrachte goederen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt :

"In verband met de geplande oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PEXCHATEAU met zetel te Wellen, Russelt 99 en overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit 1.250 aandelen van de BVBA PEXSTERS IVENS BENNY, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat naar mijn mening, op going concernbasis:

· de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

· de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

· de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 345.000,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de als tegenprestatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

uit te geven aandelen;

· de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng in natura bestaat uit 3.450

volstorte aandelen van de BVBA PEXCHATEAU aan de Heer en Mevrouw DUCHATEAU Johan 

PEXSTERS Kathy, voornoemd.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 6 juni 2014.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor.".

In een bijzonder verslag heeft de oprichter uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang

is voor de vennootschap.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden

neergelegd.

6. Bestemming van de winst.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het

bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

7. Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eendertig december .

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

11. Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaarvergadering

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Wordt als eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd :

Mevrouw PEXSTERS Kathy, wonende te 3830 Wellen, Russelt 99.

Hier aanwezig en zij verklaart haar opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over

beslist.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op drie juni tweeduizend zestien om twintig

uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichters.

SNYERS Jean-Luc, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

22/07/2014
ÿþ Mod Word 1 S.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel Anlv,erpen, afd. Tongeren

1III1iHUWNi~i~u~u~u~N~in

*191913 8*

0 8 -07- 2041

griffiRriffie

Ondernemingsnr : 0553.804.375

Benaming

(voluit) : PEXCHATEAU

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3830 Wellen, Russelt 99

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op drie juli tweeduizend veertien, blijkt dat is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PEXCHATEAU", met maatschappelijke zetel te 3830 Wellen, Russelt 99, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op twaalf juni tweeduizend veertien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juni tweeduizend veertien onder nummer 14305406, Waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

ingeschreven onder ondememingsnummer 0553804375.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering neemt de principiële beslissing om het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd vijftig duizend (250.000) euro om het te brengen van driehonderd vijfenveertig duizend (345.000) euro tot een bedrag van vijfhonderd vijfennegentig duizend (595.000) euro.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door een inbreng van onroerende goederen.

ln ruil voor deze inbreng zuilen tweeduizend vijfhonderd nieuwe aandelen uitgegeven worden, zonder vermelding van nominale waarde en genietende van dezelfde voordelen als de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de kapitaalverhoging alsmede wordt door de vennootschap een schuld overgenomen die mevrouw PEXSTERS Kathy voornoemd heeft ten opzichte van mevrouw PEXSTERS Daisy, wonende te 3730 Hoeselt, Hanterstraat 2. Deze schuldvordering bedraagt 250.000 euro en zal onverwijld terugbetaald worden door de vennootschap,

TWEEDE BESLISSING.

De voorzitter legt het verslag voor dat BVBA IRA NICOLAIJ & PARTNERS, kantoorhoudend te Sint Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolij,aangewezen door de vennoten: overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 25 juni jongstleden met betrekking tot de in natura ingebrachte goederen.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt

"In verband met de geplande kapitaalverhoging ten bedrage van 250.000,00 EUR bij de BVBA PEXCHATEAU met zetel te Wellen, Russelt 99, werd het dossier van de inbreng in natura bestaande uit diverse onroerende goederen gelegen te Wellen en Borgloon, deels in volle eigendom en deels in naakte eigendom, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

131j het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, onder voorbehoud van het verlijden van de geplande schenkings- en delingsakte

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeur'sgheid en duidelijkheid;

" het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

" de inbreng bestaat en de methode van waardering verantwoord is en leidt tot een netto-inbrengwaarde van 250.000,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uitte geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

" de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 2.500 nieuwe, volstorte aandelen van de BVBA PEXCHATEAU aan Mevrouw PEXSTERS Kathy, wonende te Wellen, Russelt 99.

1k wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" . F+Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Sint-Truiden, 25 juni 2014.

Voor BVBA IRA NICOIAIJ BEDRIJFSREVISOR, Ira NICOLAIJ,bedrijfsrevisor."

In een bijzonder verslag heeft de zaakvoerder uiteengezet waarom de inbreng in natura en de

kapitaalverhoging van belang is voor de vennootschap.

Beide verslagen worden door de vergadering goedgekeurd.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

DERDE BESLISSING

Mevrouw PEXSTERS Kathy voornoemd verklaart in overeenstemming met vorige beslissingen onroerende

goederen in de vennootschap in te brengen.

VERGOEDING.

Ais vergoeding voor deze inbreng, worden tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen toegekend aan de

inbrengster.

Deze aandelen zijn volgestort.

Bovendien wordt door de vennootschap een schuld overgenomen die mevrouw PEXSTERS Kathy

voornoemd heeft ten opzichte van mevrouw PEXSTERS Daisy, wonende te 3730 Hoeselt, Hanterstraat 2.

Deze schuldvordering bedraagt 250.000 euro en zal onverwijld terugbetaald worden door de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging zo volledig gerealiseerd is.

Overeenkomstig deze beslissing luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd vijfennegentig duizend (595.000) euro. Het is verdeeld in

vijfduizend negenhonderd vijftig (5.950) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van

één/vijfduizend negenhonderd vijftigste (1/5.950)-ste van het kapitaal,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerders, gecos~3rdineerde statuten.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 31.08.2016 16517-0478-012

Coordonnées
PEXCHATEAU

Adresse
RUSSELT 99 3830 WELLEN

Code postal : 3830
Localité : WELLEN
Commune : WELLEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande