PHARMA LOGISTICS ALLIANCE NETWORK, AFGEKORT : P.L.A.N.

CVBA


Dénomination : PHARMA LOGISTICS ALLIANCE NETWORK, AFGEKORT : P.L.A.N.
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 501.577.694

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 27.06.2014 14226-0116-010
06/12/2012
ÿþ Maf Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Iluiiuioiuu9755iui~uii

*1213*

Neergelegd ter griffie der

rer,' bank v koophandel te TONGEREN

2 7 -11- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 5a4. , 6 9

Benaming

(voluit) : PHARMA LOGISTICS ALLIANCE NETWORK (verkort) : P.L.A.N.

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijk

Zetel : 3600 Genk, Transportlaan 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van meester Bart VAN DER MEERSCH, notaris te Bree, op 19; november 2012 dat er door:

1, De naamloze vennootschap "HENRI ESSERS EN ZONEN INTERNATIONAAL TRANSPORT", met maatschappelijke zetel te 3941 Hechtel-Eksel, Geerstraat 32. Deze vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Edwig SMETS, destijds te Eksel, op 29 april 1967, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 01 juni daarna, onder nummer 1245-9. De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, waarvan het proces-verbaal werd verleden voor notaris Herbert HOUBEN te Genk op 29 september 2008, en waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 17 oktober daarna, onder nummer 08165113.

Deze vennootschap heeft als ondememingsnummer 0401.296.720 -- RPR Hasselt en is Belasting over de Toegevoegde Waarde-plichtige onder het nummer BE.0401.296.720;

2, De naamloze vennootschap "H. ESSERS TRANSPORT COMPANY", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Transportlaan 4

Deze vennootschap werd opgericht onder de benaming "ESSERS INVEST' bij akte verleden voor notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-Gruitrode op 27 augustus 1998, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 12 september daarna, onder nummer 980912-99. De statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Bart Van Der Meersch te Bree op 30 juni 2011, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 juli daarna, onder nummer 11115775.

Deze vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0464.071.952  RPR Tongeren en is Belasting over de Toegevoegde Waarde-plichtige onder het nummer BE.0464.071.952;

3, De naamloze vennootschap "H. ESSERS LOGISTICS COMPANY", met maatschappelijke zetel te 3600 Genk, Transportlaan 4. Deze vennootschap werd opgericht onder de naam "VAN VLIERDEN INTERNATIONAAL TRANSPORT", bij akte verleden voor notaris Peter BERBEN, destijds te Neerpelt, op 10 december 1997, waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 25 december daarna, onder nummer 971225-109. De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, waarvan het proces-verbaal werd verleden voor ondergetekende notaris op 30 juni 2011, en waarvan een uittreksel werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 juli daarna, onder nummer 11115774.

Deze vennootschap heeft als ondememingsnummer 0462.131.457  RPR Tongeren en is Belasting over de Toegevoegde Waarde-plichtige onder het nummer BE.0462.131.457,

1. NAAM: een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "PHARMA LOGISTICS ALLIANCE NETWORK", afgekort "P.L.A.N.

2, ZETEL: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3600 Genk, Transportlaan 4.

3, DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

4, DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

In België en in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, als vertegenwoordiger,

commissionair of tussenpersoon:

-Het leveren van diensten aan derden op het vlak van bedrijfsbeleid, in de ruimste zin van het woord:

°Professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak;

°Leveren aan bedrijven in het binnen- en buitenland van logistiek en transportmanagementdiensten, in het

bijzonder_doch nietuitsl1itend.opJietylakyarLjogistieken_transport voet farmaceutische industrie;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge °Overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer;

°Adviesverlening rond product- en dienstenbeheer, 'supply chain', logistieke processen, 'cold chain', prijsbepaling en keuze van distributiekanalen;

°Adviesverlening rond sales, marketing en communicatie: merkenadvies, opmaken van persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, direct mailing activiteiten, tele-marketingactiviteiten, informatieverstrekking via het internet, interne en externe communicatie, copywriting en layouting van brochures en ander documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van reclamecampagnes, speciale evenementen, sponsoring;

°Business management en administratie;

°Business monitoring services;

°Uitvoeren van marktanalyses;

°Consultancy diensten

Deze opsomming is niet-limitatief.

-Algemeen: alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken;

-Belangen nemen in België of het buitenland

-Optreden als bestuurder in andere vennootschappen;

Bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goede-ren, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen In alle ondernemingen die een gelijk-waardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5. KAPITAAL:

1) Het kapitaal van de vennootschap wordt gevormd door het bedrag van de door de vennoten onderschreven aandelen.

Het kapitaal is onbeperkt. Het is samengesteld uit aandelen op naam met een nominale waarde van drieëndertigduizend driehonderd euro (33.300,00 ¬ ) elk. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vastgesteld op negenennegentigduizend negenhonderd euro (99.900,00 ¬ ); ten alle tijde zal een minimum aantal aandelen dat overeenstemt met het vast gedeelte van het kapitaal moeten onderschreven zijn, De vennootschap heeft een veranderlijk kapitaal voor het gedeelte dat het vast gedeelte van het kapitaal overschrijdt.

Het vast gedeelte van het kapitaal moet volstort zijn ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (6 200,00 ¬ ), en op ieder aandeel dat het kapitaal vertegenwoordigt, zowel het vast als het veranderlijk gedeelte ervan, dient één vierde volstort te zijn.

Het kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat, kan variëren, zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten is vereist, ten gevolge van de bijneming of terugneming van aandelen door vennoten, of ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten.

De aandelen worden onderverdeeld in aandelen categorie A en B.

De aandelen categorie A worden toegekend aan de oprichters en alle vennoten die door de raad van bestuur als A-vennoot worden aanvaard.

De overige aandelen zijn categorie B en worden toegekend aan de vennoten die door de raad van bestuur als B-vennoot worden aanvaard.

Alle aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen, tenzij in de statuten of het huishoudelijk reglement anders wordt bepaald.

Tot het bedrag dat op hun aandelen moet worden gestort, zijn de vennoten elk voor zich verbonden, zonder hoofdelijkheid.

Boven het bedrag waartoe zij zich door het onderschrijven van aandelen verbonden hebben, zijn de vennoten niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap.

2) Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van negenennegentigduizend negenhonderd euro (99.900,00 ¬ ) is volledig geplaatst; Het is verdeeld in drie (3) aandelen categorie A met een nominale waarde van drieëndertigduizend driehonderd euro (33.300,00 ¬ ) per aandeel, genummerd A.1 tot en met A.3.

3) Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort door inbreng in geld.

" Notaris Bart VAN DER MEERSCH bevestigt dat een bedrag van negenennegentigduizend negenhonderd euro (99.900,00 ¬ ) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 399 van het wetboek van vennootschappen gedeponeerd werd bij storting of overschrijving op een bijzondere rekening onder het nummer 001-6849043-46 bij BNP Paribas-Fortis Bank te Brussel, geopend ten name van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHARMA LOGISTICS ALLIANCE NETWORK", zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 19 november 2012, dat mij is overhandigd om in het dossier bewaard te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Deze rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en pas nadat de optredende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van de akte, en na de neerlegging van de stukken overeenkomstig artikel 2, §4 Wetboek van vennootschappen.

6. BESTUUR:

§1 Bij ontstentenis van (een) B-venno(o)t(en) wordt de vennootschap bestuurd door een raad van bestuur van drie effectieve bestuurders, al dan niet vennoten, die benoemd worden door de algemene vergadering.

Eén effectieve bestuurder, zijnde effectieve bestuurder A.1, wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door A-vennoot A.1, zijnde de vennoot met het aandeel genummerd A.1.

Eén effectieve bestuurder, zijnde" effectieve bestuurder A.2, wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door A-vennoot A.2, zijnde de vennoot met het aandeel genummerd A.2.

Eén effectieve bestuurder, zijnde effectieve bestuurder A.3, wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door A-vennoot A.3, zijnde de vennoot met het aandeel genummerd A.3.

§2 Indien de vennootschap één of meer B-vennoten telt wordt de vennootschap bestuurd door een raad van bestuur van vier effectieve bestuurders, al dan niet vennoten. Drie effectieve bestuurders worden benoemd overeenkomstig §1 van dit artikel. De vierde effectieve bestuurder, zijnde bestuurder B.1, wordt door de algemene vergadering benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de B-venno(o)t(en).

§3 Elke bestuurder, zijnde bestuurder A.1, A.2, A.3 en B.1, stelt kandidaten voor, voor een aan hem toegevoegd "plaatsvervangende bestuurder". De algemene vergadering benoemt voor elk van de bestuurders een "plaatsvervangende bestuurder" uit de kandidaten vocrgesteld door deze desbetreffende bestuurden De desbetreffende plaatsvervangende bestuurder heeft geen stemrecht, behoudens indien de effectieve bestuurder niet kan deelnemen aan de beslissing van de raad van bestuur. De plaatsvervangende bestuurders hebben wel het recht om de vergaderingen van de raad van bestuur bij te wonen.

§4 Alle bestuurders worden benoemd voor een termijn van twee jaar, behoudens de eerst benoemde bestuurders die worden benoemd voor een termijn van drie jaar. Zij zijn herkiesbaar.

§5 Indien een bestuurder om welke reden dan ook vervangen dient te worden in de loop van zijn bestuurdersmandaat, wordt een nieuwe bestuurder in zijn plaats benoemd voor de resterende duurtijd van zijn bestuurdersmandaat. Deze bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen zoals bepaald in voormelde paragrafen 1 tot en met 3 van dit artikel.

§6. Indien een rechtspersoon benoemd wordt tot bestuurder moet deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een natuurlijk persoon benoemen die als haar vaste vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van het bestuursmandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze benoeming van vaste vertegenwoordiger moet gepubliceerd worden in het Belgisch Staatsblad.

INTERN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERN BESTUUR

In alle handelingen en betrekkingen van de vennootschap met vennoten of met anderen, in of buiten rechte, is zij geldig vertegenwoordigd door:

hetzij één of meer bijzondere volmachthouders;

hetzij door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders waaronder de voorzitter van de raad van bestuur;

hetzij het gezamenlijk optreden van minstens drie bestuurders.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen een deel van zijn bevoegdheid overdragen aan één of meer van zijn leden of aan andere personen bij volmacht.

7

CONTROLE;

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de regelmatigheid van de transacties die in de jaarrekening moeten worden vastgesteld ten aanzien van de wet en de statuten wordt geregeld door de bepalingen van artikel 166 en 385 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zolang de benoeming van een commissaris niet wettelijk vereist is, zal iedere vennoot individueel de onderzoeks en controlebevoegdheid hebben.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een externe accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

8. JAARVERGADERING:

{ / i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand mei om veertien uur (14.00 uur). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

9, VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere vennoot of een derde.

De rechtspersonen en de onbekwamen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

SCHORSING - VOLSTORTING

Het vragen van volstorting behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de raad van bestuur. De vennoot die na een kennisgeving van een maand, betekend per aangetekend schrijven, de storting laattijdig uitvoert, is een intrest verschuldigd aan de vennootschap die wordt berekend aan de wettelijke intrestvoet van toepassing bij de eisbaarheid van de storting te vermeerderen met twee procent, te rekenen vanaf de datum van de eisbaarheid van de storting.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop geen stortingen werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de stortingen niet werden uitgevoerd.

BESLUITVORMING IN DE ALGEMENE VERGADERING

Elke aandeel geeft recht op één stem,

Behoudens uitzonderingen voorzien door de statuten worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen, zonder rekening te houden met onthoudingen, en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten én op voorwaarde bijkomend dat twee/derden (2/3de) van de aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders categorie A voor stemmen.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

10. BESTEMMING VAN DE WINST- RESERVE:

Op het resultaat zoals dit voortvloeit uit de jaarrekening opgesteld door het bestuur, wordt ten minste vijf procent afgehouden om de wettelijke reserve aan te leggen. Deze afhouding is niet langer verplicht indien het reservefonds één tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bereikt; ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De algemene vergadering, die beslist bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur, zal het saldo een bestemming geven.

11. BOEKJAAR:

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Dat het eerste maatschappelijk boekjaar aanvangt op datum van neerlegging van de oprichtingsakte of het

uittreksel daaruit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren en zal afgesloten worden op 31

december 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand mei van het jaar

2014 om veertien uur (14.00 uur).

12. BENOEMING BESTUURDERS

i. Het aantal effectieve bestuurders vast te stellen op drie (3). Tot deze functie worden benoemd voor 3 jaar: 1, Op voordracht van de vennoot A.1, als effectieve bestuurder A.1:

De heer SCHNEIDER Ralf Robert, geboren te Ahlen (Duitsland) op 22 juni 1961 (rijksregister nummer 61.06.22-043.38), wonende te 2070 Zwijndrecht, Nachtegalenlaan 34.

2. Op voordracht van de vennoot A.2. als effectieve bestuurderA.2;

De heer STUDSGAARD Morten , geboren te Bornholm (Denemarken) op 15 maart 1977 (paspoort nummer

202316453)

wonende te Sandflugtsvej 22, DK-3700 Renne, Denemarken

3. Op voordracht van de vennoot A.3. als effectieve bestuurder A.3:

De heer NOLAN Richard James , geboren te Loch GarmanlWexford (Ierland) op 11 januari 1970 (paspoort

nummer PB4459965) wonende te Oldcourt, Ballykelly, New Ross, Co Wexford, Ierland

ii. Benoeming van plaatsvervangende bestuurders:

Worden benoemd tot plaatsvervangende bestuurders:

1.Op voordracht van de effectieve bestuurder A.1: de heer MARECHAL Ivo Antoine Leon, geboren te Hasselt op 28 april 1964 (rijksregister nummer 64.04.28 327-11), wonende te 3560 Lummen, Sint-Annastraat 47;

2. Op voordracht van de effectieve bestuurder A.2: de heer WESTON Tommy, geboren te Témby (Denemarken) op 1 januari 1966, paspoortnummer (202598347), wonende te Vonsildvej 3, Kastrup, Denemarken.

3.Op voordracht van de effectieve bestuurder A.3: de heer NOLAN Raymond John, geboren te Loch Garman/Wexford op 25 november 1963 (paspoort nummer PT0645108) wonende te Oldcourt, New Ross, Co Wexford, Ierland

Zij verklaren uitdrukkelijk hun mandaat te aanvaarden en te weten dat hun benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

Zij verklaren bovendien niet getroffen te zijn door enige bepaling welke ertoe leidt dat de functie van effectieve hetzij plaatsvervangende bestuurder een onverenigbaarheid voor hem of haar zou vormen,

i

Voor-behbuden

" aan het Belgisch Staatsblad

Aan de effectieve hetzij plaatsvervangende bestuurders worden alle machten voorzien in de statuten

opgedragen.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan mevrouw Godelieve VANHOVE, wonende te

3990 Peer, Grote Hoefstraat 2, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling

in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die nuttig

of noodzakelijk zijn bij ondememingsloketten en bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met

betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en

accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen, enzovoort.

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR:

Na de oprichting is bijeengekomen, de voltallige raad van bestuur:

Wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur voor een duurtijd van 3 jaar: de effectieve bestuurder

A.1: de voornoemde heer SCHNEIDER Raif Robert.

De voorzitter van de raad van bestuur wordt bekleed met de bevoegdheden zoals voorzien in de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN DER MEERSCH te BREE

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van oprichtingsakte











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
PHARMA LOGISTICS ALLIANCE NETWORK, AFGEKORT …

Adresse
TRANSPORTLAAN 4 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande