PHILVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHILVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.065.893

Publication

10/09/2014
ÿþMerl 'Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

W1411110i@

V. beh. aai Bel Staa

Ui

RECHTRANKvan KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

01 SEP. 2014

Griffie

Ondernenningsnr : 0477.065.893

Benaming

(voluit) : PHILVA

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Terwouwenstraat 121, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalvermindering - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 26 augustus 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel vr5r5r registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PHILVA volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen,

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met tweehonderdduizend komma nul nul euro (E 200.000,00) om het kapitaal te brengen van driehonderdduizend komma nul nul euro (E 300.000,00) op honderdduizend komma nul nul euro (¬ 100.000,00), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling op ieder van de duizend zeshonderd en twaalf (1.612) aandelen van een bedrag van honderd vierentwintig komma nul zeven euro (¬ 124,07) werkelijk volgestort kapitaal.

Deze kapitaalvermindering zal dus eerst aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun aandelenbezit, zoals gezegd.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen,.

Dientengevolge verklaart de enige vennoot door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvennindering voorziet dat de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde terrnUn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren.

De zaakvoerder wordt inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is en voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen.

TWEEDE BESLUIT

De enige vennoot beslist tot integrale opheffing van de thans bestaande statuten.

DERDE BESLUIT

De enige vennoot besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen, waarbij geen wijzigingen plaatsvinden, doch enkel een herformulering van de bestaande statuten, met onder meer aanpassing aan de gewijzigde wetgeving, evenals aanpassing aan het genomen besluit hiervoor.

De nieuwe tekst van de statuten wordt bij uittreksel weergegeven.

Naam.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam PHILVA. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Terwouwenstraat 121.

Doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BL o: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft als doel: De uitbating van een groenten- en fruitbedrijf.

Hierin is begrepen de productie en de teelt van groenten en fruit, de groot- en kleinhandel, import en export van groenten en fruit. Het transport, voor eigen rekening en voor rekening van derden van groenten en fruit. Het bewaren, behandelen, sorteren en verpakken van groenten en fruit voor eigen rekening en voor rekening van derden. Het beheer, in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen de huur, de verhuur, de onderverhuur, de uitbating, de herstelling en verbetering en de verbouwing. De aankoop en verkoop, het bouwen, bebouwen en beplanten van onroerende goederen. Meer in het bijzonder de uitbating en de verpachting van plantages. Het beheer van alle roerende goederen en waarden.

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend komma nul nul euro (¬ 100.000,00). Het is verdeeld in duizend zeshonderd en twaalf (1.612) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/duizendzeshonderdentwaalfcle (1/1.612de) van het kapitaal.

Bestemming van de winst,

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijfjaren,

Verdeling netto-actief na ontbinding.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Omvang bevoegdheden zaakvoerders.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Statuut van de zaakvoerder(s).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van du u r.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Jaarlijkse algemene vergadering.

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand mei om zestien uur (16.00 uur), Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

Voorwaarden tot toelating en uitoefening van stemrecht op de jaaivergadering.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand bij een ter post aangetekende brief toegezonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris) en geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken. De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten,

Vertegenwoordiging.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald

wordt. Minderjarigen en rechtspersonen worden door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers' vertegenwoordigd.

VIERDE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Vervolgens stelt de verschijner de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Fiducie! Accountancy, Tiensesteenweg 78 te 3800 Sint-Truiden en/of aangestelde(n).

Voor--behbuden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 11.07.2013 13304-0213-016
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 16.07.2012 12305-0028-016
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 30.08.2011 11531-0579-016
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 27.08.2010 10484-0138-016
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 31.07.2009 09525-0188-016
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 29.08.2008 08690-0110-016
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 27.09.2007 07757-0046-016
29/11/2006 : HA108109
11/08/2006 : HA108109
29/09/2005 : HA108109
14/09/2004 : HA108109
26/06/2003 : HA108109
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.08.2016 16542-0002-015

Coordonnées
PHILVA

Adresse
TERWOUWENSTRAAT 121 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande