PHOENIX INVEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PHOENIX INVEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.731.331

Publication

17/12/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

208

+mLT

-J

i! Ondernemingsnr Benaming (voluit) : Phoenix Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Y,

Zetel : Holenweg 2a

3910 Neerpelt

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden op 2 december 2013 voor Meester Marc Topff, geassocieerd;

notaris, te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het,

wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde;

rechtbank van koophandel :

Oprichters

1. "Hockey Club Phoenix" in het kort "HCPH" vereniging zonder winstoogmerk met zetel te 3910 Neerpelt, Berkendreef 7, rechtspersonenregister Hasselt 0845.639.268, opgericht bij onderhandse; akte waarvan de statuten werden gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 mei 2012 onder nummer 12089196.

2. De heer VAN GOMPEL Olivier Michiel Francois Thierry Marie-Ghilain, geboren te Neerpelt op twee april negentienhonderdzesenzestig, echtgenoot van mevrouw DRIESKENS Martine Hendrika; Maria, wonend te 3910 Neerpelt, Berkendreef 7.

3. De heer JANSEN Bart Anton Willem, geboren te Eindhoven (Nederland) op vijf februari: negentienhonderdzeventig, echtgenoot van mevrouw de BROUWER Mariëlle Maria Louisa, wonend; te 3910 Neerpelt, Boelehoef 51,

4. De heer FEUILLAT Jean Marie Gëorges Ghislain, geboren te Elisabethville Congo Belge; (Belgisch Kon op achttien april negentienhonderdvijfenveertig, echtgenoot van mevrouw VAN; HERCK Ingrid Julienne Francisca Maria, geboren, wonend te 3920 Lommel, Luikersteenweg 273. Inschriiving op en volstorting van het kapitaal

De comparanten verklaren dat het vast gedeelte van het kapitaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00); bedraagt en dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt:

1) VZW Hockey Club Phoenix, voornoemd, verklaart in te schrijven op 985 aandelen uitgegeven aan; twintig euro (¬ 20,00) per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van; negentienduizend zevenhonderd euro (¬ 19.700,00), onmiddellijk volstort ten belope van zesduizend; honderdenzeven euro (¬ 6,107,00);

2) De heer VAN GOMPEL Olivier, voornoemd, verklaart in te schrijven op 5 aandelen uitgegeven; aan twintig euro (¬ 20,00) per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van honderd; euro (¬ 100,00), onmiddellijk volstort ten belope van eenendertig euro (¬ 31,00);

3) De heer JANSEN Bart, voornoemd, verklaart in te schrijven op 5 aandelen uitgegeven aan twintig; euro (¬ 20,00) per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van honderd euro (¬ ; 100,00), onmiddellijk volstort ten belope van eenendertig euro (¬ 31,00);

4) De heer FEUILLAT Jean, voornoemd, verklaart in te schrijven op 5 aandelen uitgegeven aan; twintig euro (E 20,00) per aandeel, en verklaart hiertoe een inbreng in geld te doen van honderd euro (¬ 100,00), onmiddellijk volstort ten belope van eenendertig euro (¬ 31,00);

Totaal : twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

; Het laatst genoemde bedrag is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) bij storting! of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening, geopend ten name van de! vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgeleverd door Fintro op datum van 2911012013.

Y;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de' wet.

Als vergoeding voor hun inbreng, worden aan de comparanten het volgende aantal aandelen toegekend :

1) Aan VZW Hockey Club Phoenix: 985 aandelen;

2) Aan de heer VAN GOMPEL Olivier: 5 aandelen;

3) Aan de heer JANSEN Bart: 5 aandelen;

4) Aan de heer FEUILLAT Jean: 5 aandelen;

Welke aandelen comparanten verklaren te aanvaarden.

ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatste kapitaal van de vennootschap twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend euro (¬ 1.000,00) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Elk aandeel werd volledig onderschreven en volstort voor éénendertig procent (31%) zodat zesduizend tweehonderd (6.200) euro kapitaal ter beschikking staat van de vennootschap. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam is "Phoenix Invest",

De woorden «cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de afkorting «CVBA» moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht,

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3910 Neerpelt, Holenweg 2a.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het verwerven en exploiteren van sportaccommodaties, onderhoud van infrastructuur, met inbegrip van wederbelegging van de fondsen die eruit voorvloeien, alsmede alle verrichtingen en verhandelingen van alle aard, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doet aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal - aandelen.

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt twintigduizend euro (E 20.000,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan twintigduizend euro (E 20.000,00).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit ofwel 3 bestuurders ofwel 5 bestuurders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag_ hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

{

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. Raad van bestuur

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een secretaris.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de secretaris wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de secretaris evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt, Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad vergadert minstens vier maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als eenieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen (collegiale besluitvorming). Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vbór de bijeenkomst aan de voorzitter of de secretaris worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Openvallen van een bestuurdersmandaat

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige vervanger benoemen uit de lijst van bestuurders voorgesteld door de vennoten van de betreffende categorie.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

Bevoegdheden

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels ll en Ill, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

Bevoegdheden tot delegeren

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. Vertegenwoordiging van de vennootschap

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door de voorzitter en de secretaris, samen handelend,

Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant, De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren Laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Algemene vergadering

Samenstelling en bevoegdheid

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven voor wijzigingen in de statuten.

Oproeping

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan waarvan sprake in artikel 21. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen vóór de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op vierde vrijdag vae de maand september om 22uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen. De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Ais de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de secretaris van de raad van bestuur en, zo deze afwezig of verlet zijn, door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot moet zijn.

De voorzitter wijst de secretaris aan die weliswaar geen vennoot hoeft te zijn,

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

Volmachten

Een vennoot mag zich op de vergadering door middei van een schriftelijke volmacht door een andere vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen,

De rechtspersonen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

Beslissingen

Behoudens de uitzonderingen voorzien door deze statuten beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De stemming geschiedt bij handopsteken of naamafroeping, tenzij de vergadering daarover anders beslist.

De verkiezing van bestuurders en commissarissen geschtedt principieel bij geheime stemming. Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten of het opmaken of de wijziging van een huishoudelijk reglement moeten opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1 Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste de helft van de aandelen met stemrecht op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, Een beslissing is pas geldig als ze met drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd,

Een en ander onder voorbehoud van de toepassing van de bijzondere bepalingen ingeschreven in de artikels 435 en 781, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de wijziging van de vorm van de coöperatieve vennootschap en de omzetting van vennootschappen.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen over de agendapunten geldig kunnen beraadslagen.

Stemrecht

Elk aandeel heeft in principe recht op één stem,

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort.

Boekjaar.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar.

Winstverdeling.

Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal, en anderzijds zestig percent gereserveerd,

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat maximaal veertig percent van de theoretisch aan de vennoten uitkeerbare winst effectief als dividend mag worden uitgekeerd, gezien de verplichte reservering waarvan hoger sprake.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedKeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Vereffening

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan, De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch 5taatsbiad

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke vcet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Slotafrekening

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen,

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste laarvergaderinci - eerste boeklaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 30 juni 2015.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 juli 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

A. De comparanten besluiten, met eenparigheid van stemmen, het aantal bestuurders op 3 te bepalen en te benoemen tot deze functie, voor onbepaalde duur:

a) De heer VAN GOMPEL Olivier, voornoemd.

b) De heer JANSEN Bart, voornoemd.

c) De heer FEUILLAT Jean, voornoemd.

Allen hier aanwezig en die verklaren te aanvaarden.

Al deze mandaten zijn onbezoldigd.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig de artikelen 67 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetbcek van Vennootschappen, Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot de benoeming van de voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

B. De bestuurders, onmiddellijk hierna in raad van bestuur verenigd verklaren te benoemen

a) tot voorzitter: de heer VAN GOMPEL Olivier, voornoemd, die aanvaardt

b) tot secretaris: de heer JANSEN Bart, voornoemd, die aanvaardt.

C. Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 25.09.2015, NGL 04.12.2015 15684-0386-013
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 23.09.2016, NGL 31.10.2016 16666-0438-013

Coordonnées
PHOENIX INVEST

Adresse
HOLENWEG 2A 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande