PIET LENSKENS SPORTHORSES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PIET LENSKENS SPORTHORSES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.772.156

Publication

04/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312942*

Neergelegd

31-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Waardheidestraat 6

Ondernemingsnummer :

0634772156

Benaming (voluit) : PIET LENSKENS SPORTHORSES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Karen Sabbe te Achel 31 juli 2015, nog ter registratie aan te bieden, dat door de hierna vermelde persoon, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

Oprichter: De heer LENSKENS, Piet, handelaar, geboren te Neerpelt op vijf januari negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 3990 Peer, Waardheidestraat 6. Inschrijving-volstorting kapitaal

De comparant verklaart en erkent, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de tweehonderd vijftig ( 250) aandelen werd ingeschreven door comparant.

Op voormelde aandelen heeft de oprichter een storting gedaan ten bedrage van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00), zodat alle aandelen volledig volstort zijn geworden.

Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het totaal van de inbrengen in geld, hetzij een bedrag van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis de dato 29 juli 2015.

Dit blijkt uit een bewijs van deponering dat aan ondergetekende notaris is overhandigd en in diens dossier bewaard blijft.

Naam-rechtsvorm: De vennootschap, die een handelsvennootschap is, is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam :  PIET LENSKENS SPORTHORSES .

Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap treedt in werking en verkrijgt rechtspersoonlijkheid met ingang van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Peer, Waardheidestraat 6.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Africhten en trainen van paarden.

- Sport en recreatieonderwijs

- Activiteiten van paardensportclubs

- Onderneming voor industriële paardenteelt ( springpaarden ); kunstmatige inseminatie; wassen en toiletteren van dieren; promotie van het paard en de paardensport in het algemeen; verhuring van stallen en geven van paardrijlessen; de terbeschikkingstelling van faciliteiten voor recreatiedoeleinden; verhuur van sport- en kampeerartikelen;

- Klein en groothandel in dieren, paarden, kleine huisdieren en toebehoren.

- Het houden, fokken en de im-en export van paarden; de activiteiten ivm sportwedstrijden met dieren; organisatie van dierententoonstellingen en shows; de beheer en de exploitatie van sportcentra die kunnen gebruikt worden voor de beoefening van diverse sporten en disciplines;

- De exploitatie van maneges;

- Overige sportactiviteiten

- Het uitbaten van een restaurant, frituur, snackbar en keuken en alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het horecabedrijf, alsmede het uitbaten van een drankgelegenheid met de verkoop van alle mogelijke drank;

3990 Peer

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Graanteelt: tarwe, rogge, gerst, haver, maïs, rijst, enz.

- Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service) conferentieoorden; kampeerterreinen; de vakantiekolonies voor kinderen en volwassenen

- Het vervoer van personen met door dieren getrokken voertuigen;

- Onderneming voor industriële paardenteelt ( springpaarden )

- Het kweken van honden

- Groot- en kleinhandel in antikwiteiten.

- Klein- en groothandel en verhuur van machines voor onderaannemers, bouwmaterialen en bouwproducten, tweedehandse meubelen.

- Klein- en groothandel in tweedehandse en nieuwe autovoertuigen, bedrijfswagens en onderdelen. Im- en export van tweedehandse autovoertuigen, bedrijfswagens en onderdelen.

- Het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazomarmer, graniet of lei; het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket, en ander houten vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof; het schilderen van metalen constructies; gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom enz.; de montage van buiten- en binnen schrijnwerk in metaal, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen; de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enz. in metaal; het ruimen van bouwterreinen, graven van sleuven, geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven; onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms; onderneming voor het uitvoeren van voegwerken; het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen; het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

- Veiligheidscoördinatie in de bouwsector, privé woningen, openbare en industriële gebouwen, kortom alle bouwwerken

- Onderneming voor electriciteitswerken in de ruimste zin; het plaatsen van verlichting,

drijfkracht, telefoon, elektrische en elektronische voorzieningen en installaties; het leggen van kabels en diverse leidingen; beveiligings- en alarminstallaties.

- Onderneming voor onderhouds-, herstellings- en transformatiewerken met betrekking tot bovenvermelde activiteiten.

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, de en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

- Groot- en kleinhandel, in- en uitvoerhandel, huur en verhuring, alsook de vervaardiging van: alle elektronische en elektrische toestellen en apparaten; verlichtingsartikelen; alle radio-elektrisch materieel, alsook alle audio en visuele apparaten, met inbegrip van zendapparatuur; alle producten en materialen die nuttig of dienstig zijn voor het uitvoeren van bovenvermelde activiteiten.

- Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder de kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen; restauratiewerken van gebouwen en kunstwerken.

- Bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels.

- Het bouwen van niet metalen kunstwerken, het optrekken van niet metalen-uitneembare paviljoenen en barakken.

- Het leveren, plaatsen en aannemen van metaalconstructies, metalen kunstwerken en basisconstructies; allerhande laswerken; de groot- en kleinhandel; de imp- en export van metaal; machines voor metaalbewerkingen, bedrijfsmaterieel, bedrijfsvoertuigen, onderdelen en wisselstukken, meubelen en allerhande huishoudartikelen, zowel in nieuwe als in tweedehandse staat.

- Het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer.

- Het droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer.

- Het leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte en geluidsisolering.

- Plafonneer-cementeer en alle andere pleisterwerken, plaatsen van chapes, leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- , en plafondbekledingen; timmer- en schrijnwerk voor gebouwen.

- Vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof; grond- en rioleringswerken.

- Het aanleggen van speelpleinen; sportvelden, parken en tuinen; aanplantingswerken.

- Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

waterverzachters.

- Onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren; plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas; gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal.

- Onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen.

- Steen- en marmerwerken voor gebouwen; verhogen en verlagen van plafonds in hout, kunststof en gipsproducten.

- Kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement- en betonproducten.

- Immobiliënkantoor, handel in onroerende goederen.

- Onderneming voor het leggen van kabels en diverse leidingen; grondwerken, rioleringswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumeuze verhardingen en bestrijkingen.

- Studie en coördinatiebureau inzake projectontwikkeling; bouwpromotie en projectontwikkeling voor eigen rekening en/of voor rekening van derden.

- De groothandel in, de in- en verkoop, de import en export van elektrische apparaten.

- Dactylografisch en vertaalbureau De groot- en kleinhandel, de import en de export van allerlei

artikelen en diensten, voornamelijk tekstverwerking en tekstverzorging, vertaling en algemene

redactie, correctie en revisie, taaladvies, diverse publicaties, uitgeverij en copywriting. Tevens kan zij

voor zichzelf of voor rekening van derden allerlei zaken commercialiseren en promoten.

- Het voeren van een onderneming als studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële,

sociale, handels, juridische, fiscale en management aangelegenheden;

- Het verstrekken van verkoop training en marketingconsulting;

- Het vertrekken van financieel, sociaal, handels, juridisch en fiscaal advies zowel aan bedrijven, aan

particulieren, aan openbare instellingen of aan alle belanghebbenden en dit in de ruimste

zingenomen;

- Het voeren van administratie van zowel particulieren als ondernemingen, alsmede de hierbij

gaande belangbehartiging.

- De vertegenwoordiging en organisatie van trade-beurzen, het verzorgen van communicatie tot het

organiseren van reizen en het charteren van vliegtuigen voor bedrijven;

- Het optreden als tussenpersoon, zelfstandig of in ondergeschikt verband, zowel in België als in het

buitenland, evenals het uitoefenen van alle activiteiten die ermee in verband staan of van aard zijn de

verwezenlijking van het doel te bevorderen.

- Onderneming voor het goederenvervoer langs de weg, zowel nationaal als internationaal.

- Verhuisonderneming.

- Onderneming voor goederenbehandeling: omvat het laden, het lossen, de controle, het wegen, de

bewaking en het verpakken van goederen.

- Expeditiebedrijf.

- Onderneming voor het uitbaten van goederenopslagplaatsen.

- Organisatie en bemiddeling inzake transporten en bevrachtingen, welk ook het vervoermiddel is.

- en snoepgoed.

- De groothandel in, de in- en verkoop, de import en export van hout en producten van de houtnijverheid.

- De kleinhandel in, de in- en verkoop, de import en export van produkten van hout en producten van de houtnijverheid, onderhoud en huishoudelijke uitrusting.

- Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede alle verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct hetzij indirect verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

- De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder en vereffenaar van vennootschappen.

- Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen, hierin begrepen alle industriële, handels- en financiële, roerende of onroerende verrichtingen verrichten die van aard zijn om de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintig

duizend euro (¬ 25.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) gelijke aandelen,

zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen

van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Boekjaar en jaarvergadering: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Elk jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Winstverdeling: De  te bestemmen winst zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Vereffening :

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen volgende beslissingen .

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van

een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 31 december 2016.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017 op 30 juni om achttien uur.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de comparanten namens de vennootschap hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen of één van hen zouden aangegaan of aanvaard zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2015

3. Benoeming zaakvoerder.

a) De heer Piet Lenskens, voormeld, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaald

duur, die deze benoeming aanvaardt.

4. Commissaris-revisor: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Coordonnées
PIET LENSKENS SPORTHORSES

Adresse
WAARDHEIDESTRAAT 6 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande