PITHY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : PITHY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 847.822.362

Publication

14/08/2012
ÿþ~

Motl 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

" 121415,5"

Rechtbank van koophandel

o A116, 2012

t~ HASSEeffie

Orldernemingsnr : C4, S w

Benaming

(voluit) : PITHY

Rechtsvorm : V.O.F.

Zetel : Stationsplein 16 bus 1 te 3930 Hamont

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt op 01106/2012, dragende volgende registratie melding "geregistreerd te Bree op 02/08/2012, 10 bladen, geen verzendingen, boek 6/79, blad 66, vak 18, ontvangen vijfentwintig euro, de e.a. inspecteur, dat :De Heer THYS Pierre, geboren te Genk op 29 juli 1947 en wonende te 3930 Hamont Stationsplein '16 bus 1 en Mevr. HEGGE Maria, geboren te Budel op 4 november 1962 en wonende te 3930 HAMONT Stationsplein 16 bus 1, een vennootschap onder firma hebben opgericht onder de benaming "PITHY", met maatschappelijke zetel te 3930 Hamont, Stationsplein 16 bus 1. De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden ais op commissie, zowel in België als in het buitenland

A.De vennootschap zal verantwoordelijk zijn voor het uitoefenen van de volledige administratieve afhandelingen inzake logistiek, produktie, kwaliteit, veiligheid en personeel management. In verband met deze

opdrachten zal zij adviezen geven en opleidingen verstrekken. B. De vennootschap kan ook optreden als

studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake administratieve, financiële en handelsaangelegenheden zoals

" De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de ordening, de verkaveling, het doen bouwen of verbouwen, de procuratie.

.Tussenhandelaar, de makelarij en/of handelen in onroerende goederen, dit in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de onroerende leasing.

-Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, dit in de ruimste zin van het woord.

" Het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbeheer.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen,

-Het oprichten, besturen, begeleiden, deelnemen, adviseren en directie voeren over andere ondernemingen en vennootschappen.

.,Het verstrekken van inlichtingen en adviezen verband houdende met belegging, het beheer, de mobiliën en, immobiliën van vermogens, voor rekening van derden, dit in de ruimste zin van het woord,

C.De vennootschap mag alle commerciale, industriele, financiele roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Voorgaande verrichtingen onder B betreffen enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in de ruime zin van het woord van vermogens toebehorende aan derden en/of het beleggingsadvies aan derden.

Voorgaande verrichtingen betreffen evenmin handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar. Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen, Zij kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op duizend vijfhonderd euro, vertegenwoordigd door 12, maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde en waarop werd ingeschreven door Thys Pierre : 6 aandelen voor een bedrag van 750,00 euro en door Hegge Maria : 6 aandelen voor een bedrag van 750,00 euro, Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd de Heer THYS Pierre. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van juni om 10.00 uur. Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 1 augustus 2012 en eindigt op 31 december 2013. Voor gelijkvormig ontledend uittreksel ter inlassing in het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd expeditie volledige akte.

THYS Pierre,

Statutair zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagèn bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

f

Coordonnées
PITHY

Adresse
STATIONSPLEIN 16, BUS 1 3930 HAMONT

Code postal : 3930
Localité : Hamont
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande