PITS STOP FIETSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PITS STOP FIETSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.831.373

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 26.06.2014 14239-0346-013
16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 10.07.2013 13294-0055-013
03/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

1.ii1;, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0825.831.373

Benaming

(voluit) : PITS STOP FIETSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Populierenlaan 76 bus 1, 3621 Lanaken

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 1 maart 2013 werd met éénparigheid van stemmen de volgende beslissing genomen:

- De maatschappelijke zetel verhuist vanaf heden naar Steenweg 174 te 3621 Lanaken,

Opgemaakt te Lanaken op 1 maart 2013,

Lubbersen Aaltje,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der rechtbank v koophandel te TONGEREN

i

i

III iuiiiii3m

*1305204*

2 2 -03- 2013

Griffie

De Hoofdgriffier,

16/04/2012
ÿþ,}

e 111'4 ,

mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondememingsnr:0826.839.373

Neergelegd ter grlttie der

rechtbank v . koophandel te TONGEREN

0 3 a0c1a 2012

(l1. Griffie

Benaming : PITS STOP FIETSEN

(voluit)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

ie

Zetei : Heidestraat 101 bus 262 3621 Rekem-Lanaken

Onderwerp akte :Omzetting gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op negenentwintig maart.

Voor mij, Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken,i vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater1: Verboislaan 13 en met ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952.

WORDT GEHOUDEN.

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder de rechtsvorm van de gewone commanditaire vennootschap;

,; "PITS STOP FIETSEN", met maatschappelijke zetel te 3621 Rekem-Lanaken:. Heidestraat 101 bus 262 en met ondernemingsnummer 0825.831.373.

Opgericht blijkens onderhandse akte op vijf mei tweeduizend en tien, bij;; uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van;i eenentwintig mei daarna onder het nummer 10074545.

De statuten werden sedertdien niet gewijzigd.

OPENING VAN DE VERGADERING.

De vergadering wordt geopend om zestien uur door en onder het'; voorzitterschap van mevrouw LUBBERSEN Aaltje, hierna genoemd, handelend als; gewone zaakvoerder, hiertoe benoemd ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op één maart tweeduizend en elf, gepubliceerd de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig maart daarna onder het;

' nummer 11046241. Gezien er slechts één aandeelhouder aanwezig is, wordt er geen stemopnemer noch secretaris aangeduid.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

Op deze vergadering is de volgende aandeelhouder aanwezig:

Mevrouw LUBBERSEN Aaltje, doktersassistente, van Nederlandse';, nationaliteit, geboren te Putten (Nederland) op achtentwintig novemberl. negentienhonderd vijfenvijftig, nationaal nummer 55.11.28 472-17, uit de echo, gescheiden en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben;, afgelegd, wonende te 3621 Rekem-Lanaken, Heidestraat 101 bus 217.

Mevrouw LUBBERSEN Aaltje verklaart eigenaar te zijn van de geheelheid;; îi van honderd (100) aandelen en bijgevolg de geheelheid van het maatschappelijk;'= kapitaal te vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mot] 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bestuur.

Mevrouw LUBBERSEN Aaltje is gewone zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op één maart tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig maart daarna onder het nummer 11046241.

De voorzitter deelt mee dat voornoemde gewone zaakvoerder, op de hoogte , van de datum van huidige buitengewone algemene vergadering en van de navermelde agenda, verzaakt heeft aan de oproepingsformaliteiten tot de algemene vergadering en aan iedere vordering tot nietigverklaring van de beslissingen te nemen door de huidige algemene vergadering op basis van voormelde agenda.

Commissariaat.

De voorzitter deelt mee dat er tot op heden geen commissarissen werden aangesteld voor de vennootschap.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER.

AGENDA.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen wat volgt.

I. Dat onderhavige vergadering werd samengeroepen teneinde te beraadslagen en te beslissen over de volgende dagorde:

1) Verslagen  omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, conform artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De verdere agendapunten gelden onder opschortende voorwaarde van een positieve belissing inzake het eerste agendapunt.

2) Zetelverplaatsing: de zetel van de vennootschap is voortaan gevestigd te 3621 Rekem-Lanaken, Populierenlaan 76 bus 1.

3) A.- Kennisname en goedkeuring van het verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Andy Alaerts Bedrijfsrevisor", met maatschappelijke zetel te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1, vertegenwoordigd door de heer Andy ALAERTS, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

- Kennisname en goedkeuring van het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

B. Voorstel om te stemmen over een kapitaalverhoging met TWEEËNDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ACHTENNEGENTIG  32.798,00 EUR om het kapitaal te brengen van TWEE EURO  2,00 EUR op TWEEËNDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO -- 32.800,00 EUR door 3 inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (rekening-courant) die mevrouw LUBBERSEN Aaltje, voornoemd, heeft lastens deze vennootschap, zoals hierna uitvoerig bepaald, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

C. Verwezenlijking van de inbreng.

D, Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging hiervoor

voormeld.

4) Ontslag van de huidige gewone zaakvoerder en kwijting voor het gevoerde beleid.

5) Benoeming van een nieuwe gewone zaakvoerder én vaststelling van de eerstvolgende afsluitdatum van het thans lopend maatschappelijk jaar en van de eerstvolgende jaarvergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

6) Wijziging van de statuten bij wijze van vervanging van de bestaande statuten door een geheel nieuwe statutentekst, teneinde de statuten aan te passen aan de beslissingen onder 1), 2), 3) 4) en 5) hiervoor, doch zonder dat er evenwel een wijziging van de naam, het doel, de datum van de jaarvergadering of van het maatschappelijk jaar wordt doorgevoerd.

7) Machtiging aan de gewone zaakvoerder om de beslissingen die genomen zullen worden aangaande de voormelde punten uit te voeren en machtiging aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren.

li. Dat er thans honderd (100) aandelen op naam zijn, zonder nominale waarde, en dat de enige aandeelhouder, het totale kapitaal uitmakend, aanwezig is, zodat deze buitengewone algemene vergadering regelmatig is samengesteld en derhalve rechtsgeldig kan beslissen over de punten van de dagorde.

Te dien einde verklaart de comparant, op de hoogte van de datum van huidige buitengewone algemene vergadering en van de vermelde agenda, verzaakt te hebben aan de oproepingsformaliteiten tot de algemene vergadering, aan het toezenden van de stukken en aan iedere vordering tot nietigverklaring van de beslissingen te nemen door huidige algemene vergadering op basis van voormelde' agenda.

Dat gezien het bovenstaande, het door het Wetboek van Vennootschappen vooropgestelde aanwezigheidsquorum bereikt is.

BERAADSLAGINGEN EN BESLISSINGEN.

Nadat deze uiteenzetting onderzocht en als juist erkend werd door de

o ? vergadering, stelt zij vast dat zij bevoegd is om over de punten van de dagorde te

beraadslagen en te beslissen.

De voorzitter zet de redenen uiteen die de onderwerpen der agenda motiveren.

Vervolgéns vat de vergadering de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen.

Ondergetekende notaris wordt verzocht de volgende beslissingen en/of vaststellingen te akteren.

g EERSTE BESLUIT

A. REVISORAAL VERSLAG EN BIJZONDER VERSLAG VAN DE

ZAAKVOERDER.

F-+ De algemene vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het

ti verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Andy

Alaerts Bedrijfsrevisor", met maatschappelijke zetel te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1, vertegenwoordigd door de heer Andy ALAERTS, bedrijfsrevisor, alsook van hetpet verslag van de gewone zaakvoerder omtrent de omzetting, met bijgaande staat van actief en passief van éénendertig december tweeduizend en elf.

} 1) Revisoraal verslag.

Overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Andy Alaerts Bedrijfsrevisor", met maatschappelijke zetel te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1, vertegenwoordigd door de heer Andy ALAERTS, bedrijfsrevisor, aangesteld door de gewone zaakvoerder mevrouw LUBBERSEN Aaltje voornoemd van de gewone commanditaire vennootschap "PITS STOP FIETSEN", op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf verslag uitgebracht over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten volgens de toestand per éénendertig december tweeduizend en elf.

Diens besluiten, door hem ondertekend, luiden als volgt:

"ln overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa- en passivabestanddelen, zoals

samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten per 31 december 2011 van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.S

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Gewone Commanditaire Vennootschap J PI TS STOP FIETSEN, aan 'J'an controle onderworpen en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of enige ' overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige ovenwaardering van het netto-actief ï heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van -14.247 EUR is 32.797 EUR kleiner dan het minimumkapitaal van 18.550 EUR vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, zoals vereist door artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen. Op straffe van aansprakelijkheid van de bestuurders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit. Alzo zal er een kapitaalverhoging door incorporatie van een schuld in rekening courant ten bedragen van 32.798 EUR plaatsvinden onmiddellijk volgend op deze omzetting.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de GCV PITS STOP FIETSEN die moet beslissen over de in dit verslag beschreven geplande verrichting en kan derhalve voor geen andere doeleinden gebruikt worden."

2) Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag, gedateerd van tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, opgesteld.

3) Neerlegging.

De vennoten hebben een afschrift ontvangen van het verslag van de gewone zaakvoerder en van de staat van activa en passiva van de vennootschap; mede een verslag van de bedrijfsrevisor waarvan hierboven sprake evenals van een ontwerp van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Beide verslagen zullen worden neergelegd ter griffie overeenkomstig de vennootschapswetgeving.

B. OMVORMING VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE'.

AANSPRAKELIJKHEID. i

Geen enkel beding van de statuten voorziet dat de vennootschap geen andere vorm mag aannemen.

De vergadering beslist in overeenstemming met artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen de gewone commanditaire vennootschap om te zetten in een besloten met beperkte aansprakelijkheid, met de benaming "PITS STOP FIETSEN".

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot zetelverplaatsing: de zetel van de vennootschap is voortaan gevestigd te 3621 Rekem-Lanaken, Populierenlaan 76 bus 1.

DERDE BESLUIT

A. REVISORAAL VERSLAG EN BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER.

1) Revisoraal verslag.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Andy Alaerts Bedrijfsrevisor", met maatschappelijke zetel te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1,

'13-ijTágën bir UT-Baga-di SfáâtsbIád"= I"b704120-1I - Annexes dû Moniteur ~ïëlgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso : Naam en handtekening

mad 2.1

vertegenwoordigd door de heer Andy ALAERTS, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, waarvan het besluit luidt als volgt:

"De geplande kapitaalverhoging bij de vennootschap PITS STOP FIETSEN BVBA, zal gebeuren door inbreng in natura van een schuldvordering in rekening-courant ten bedrage van 32.798 EUR. Deze schuldvordering zal worden ingebracht door mevrouw Lubbersen Aaltje en is ontstaan door privé betalingen van leveranciersschulden. Wij ontvingen van het bestuursorgaan een bevestiging dat er; op datum van de kapitaalverhoging nog steeds een schuld van 32.798 EUR open staat zodat deze kan aangewend worden voor de kapitaalverhoging.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd, door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van deze inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, leidende tot een inbrengwaarde van 32.798 EUR, bedrijfseconomisch verantwoord is, en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met de meerwaarde gecreëerd op de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Voor de inbreng in natura van 32.798 EUR door mevrouw Lubbersen Aaltje zullen haar geen nieuwe aandelen worden toegekend. De bestaande 100 aandelen, allen in handen van mevrouw Lubbersen Aaltje, dewelke v66r de kapitaalverhoging een maatschappelijk kapitaal van 2 EUR vertegenwoordigen, zullen na de kapitaalverhoging een maatschappelijk kapitaal van 32.800 EUR vertegenwoordigen.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik door de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura zoals hiervoor beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

2) Bijzonder verslap van de zaakvoerder.

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag, gedateerd van tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf, opgesteld waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

3) Neerleqqinq.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zullen ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen niet een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

B. INBRENG.

1) Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van TWEEENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ACHTENNEGENTIG  32.798,00 EUR om het kapitaal te brengen van TWEE EURO  2,00 EUR op TWEEËNDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO  32.800,00 EUR, door de'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering, zonder crëátie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

2) Inbreng.

Mevrouw LUBBERSEN Aaltje, voornoemd, verklaart in persoonlijke naam in te schrijven op deze kapitaalverhoging en verklaart tevens haar vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering lastens voormelde vennootschap "PITS STOP FIETSEN", ten belope van TWEEËNDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ACHTENNEGENTIG EURO  32.798,00 EUR in te brengen in deze vennootschap.

3) Verklaring.

De comparant verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang, de werkelijkheid en de waarde van de hogerbeschreven vordering, die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevindt, er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

C. VERGOEDING  AANVAARDING.

De vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (rekening-courant), die de aandeelhouder heeft lastens deze vennootschap, vertegenwoordigt een totale waarde van TWEEËNDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ACHTENNEGENTIG EURO  32.798,00 EUR.

Ingevolge de kapitaalsverhoging door inbreng van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering ten bedrage van TWEEËNDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD ACHTENNEGENTIG EURO  32.798,00 EUR worden geen nieuwe aandelen gecreëerd doch wordt de fractiewaarde van alle bestaande honderd (100) aandelen aangepast.

Mevrouw LUBBERSEN Aaltje verklaart de voormelde inbreng in de vennootschap te hebben verricht, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

D. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans TWEEËNDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO  32.800,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van éénlhonderdste (111005te) ieder.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van de gewone zaakvoerder mevrouw LUBBERSEN Aaltje voornoemd. De vergadering verleent haar kwijting voor het tot op heden gevoerde beleid.

VIJFDE BESLUIT

A) Met eenparigheid van stemmen wordt als gewone zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw LUBBERSEN Aaltje voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing te nemen door de algemene vergadering. Een eventuele bezoldiging wordt desgevallend onder de algemene onkosten geboekt.

Vermits de vennootschap geen commissaris behoeft, wordt er ook geen commissaris aangesteld.

B) De eerstvolgende afsluitdatum van het maatschappelijk jaar van de vennootschap in zijn nieuwe vorm is éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerstvolgende datum van de jaarvergadering van de vennootschap in zijn nieuwe vorm wordt bepaald op éénendertig mei tweeduizend en dertien om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

ZESDE BESLUIT

v .

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur berge

Op de Laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2,4

De vergadering beslist de statuten aan te passen bij wijze van vervanging van de bestaande statuten door een geheel nieuwe statutentekst, teneinde de ' statuten aan te passen aan de beslissingen genomen onder 1), 2), 3), 4) en 5) hiervoor, doch zonder dat er evenwel een wijziging van de naam, het doel, de datum van de jaarvergadering of van het maatschappelijk jaar wordt doorgevoerd.

De nieuwe statuten luiden onder meer als volgt:

Naam:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "PITS STOP FIETSEN".

Maatschappelijke zetel:

De vennootschap is gevestigd te 3621 Rekem-Lanaken, Populierenlaan 76 bus

1.

Voorbehouden

aan het Belgisch staatsblad

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder.

De zaakvoerder mag ook bijhuizen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland. Kapitaal:

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op TWEEËNDERTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO -- 32.800,00 EUR en is vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste (1/100ste) ieder.

Doel:

De vennootschap heeft als doel:

- Inkoop, verkoop en reparaties van fietsen;

- Inkoop en verkoop van fietsonderdelen.

Om dit doel te verwezenlijken kan en mag de vennootschap samenwerken

met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard; alle verbintenissen aangaan; roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren, kredieten en leningen aangaan en toestaan zich voor derden borg te stellen zelfs door haar goederen in hypotheek of in pand te geven; inclusief de eigen handelszaak. Het' stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden. Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties. Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te-behouden in de ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Het optreden als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, bij onroerende en alle commerciële activiteiten.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich ._te .doen helpen. _of.vertegenwoordigen_door_ mandatarissen

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2,1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Een eventuele bezoldiging wordt desgevallend onder de algemene onkosten geboekt.

Jaarvergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de éénendertigste mei om twintig uur op de plaats vermeld in de oproepingsbrief.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien ; verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt: Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent machtiging aan de gewone zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

Alle beslissingen zijn met algemeenheid van stemmen genomen.

Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering geheven om zestien uur dertig minuten.

FISCALE VERKLARING.

Deze omzetting geschiedt onder de voordelen vervat in artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten, artikel 211 paragraaf 2, artikel 214 paragraaf 1 en

















8'ijtagen iiïj i'iëtBérgiscfi Staats6lád =16T0-47Z0IT= Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

 % e

" mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen en artikel 774 en volgende van het',

Wetboek van Vennootschappen.

RECHTEN OP GESCHRIFTEN (wetboek diverse rechten en taksen).

Het recht op geschriften bedraagt VIJFENNEGENTIG EURO  95,00 EUR.

SLOTVERKLARINGEN.

a. ARTIKEL 9 NOTARISWET.

De verschijner erkent dat de notaris haar gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea's twee en drie van de Organieke wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van onevënw'rchtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voórtvloéien uit de rechtshándelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle pártijen op onpartijdige, wijze raad verstrekken.

De verschijner heeft hierop verklaard dat zij -alle hedingen:" opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houdt en deze aanvaardt: - "

De verschijner bevestigt tevens dat de notaris haar naar behoren heeft t ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en haar op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

b. De comparant verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn over artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen en het feit dat elke , belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (artikel 333 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen).

c. De verschijner erkent een ontwerp van onderhavig proces-verbaal met eventuele bijlage(n) ontvangen te hebben, hetgeen haar per e-mail werd verzonden op zesentwintig maart tweeduizend en twaalf.

De comparant verklaart dat, hoewel het ontwerp van het proces-verbaal haar medegedeeld werd minder dan vijf dagen voor het ondertekenen van het procesverbaal, zij deze voorafgaandelijke mededeling van het ontwerp als voldoende tijdig aanziet, en dat zij voorafgaandelijk aan deze dit ontwerp heeft nagelezen.

d. Onderhavig proces-verbaal werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de eventuele wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp van het proces-verbaal.

e. Het gehele proces-verbaal werd door mij notaris ten behoeve van de

verschijner toegelicht.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Verleden te Rekem-Lanaken, op het kantoor van notaris Véronique DELILLE,

op datum als ten hoofde.

Na vervulling van alles wat hierboven staat, heeft de verschijner deze akte en

de bijlagen) getekend met mij notaris, en waar nodig geparafeerd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2011
ÿþLUL D .,

Mud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iveergeiega lei gntile der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

f 5 -03- 2011

De HOofdgiifHer, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge Ondememingsnr : 08825.831.373

Benaming

(voluit) : PITS STOP FIETSEN

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Heidestraat 101 bus 262 - 3621 Lanaken

Onderwerp akte : Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering

PROCES VERBAAL VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN VAN 1 maart 2011

Op 1 maart zijn op de maatschappelijke zetel te Lanaken , in bijzondere algemene vergadering bijeengekomen : de vennoten van Pits Stop Fietsen

Dagorde :

Ontslag Nicole Caers

Aanstelling Aaltje Lubbersen

Verslag :

Nicole Caers neemt ontslag als zaakvoerder per 0110312011. Zij krijgt volledige décharge voor het gevoerde

beleid.

Als onbezoldigd zaakvoerder wordt aangesteld : Aaltje Lubbersen, wonende te 3621 Lanaken, Heidestraat 101 bus 217. Zij verklaart deze aanstelling te aanvaarden.

Na het nemen van deze beslissingen wordt de vergadering opgeheven.

Caers Nicole

zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/01/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
PITS STOP FIETSEN

Adresse
STEENWEG 174 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande