PLUDIS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PLUDIS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 478.443.689

Publication

24/07/2014
ÿþMod Word 11.1

' 5 ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111qIIIIIIIII111101

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd. Tongoren

10 -07- 201k

De grieffie

Ondernemingsnr : 0478.443.689

Benaming

(voluit) : PLUDIS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Peerderbaan 1411, 3960 Bree

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opgiabbeek, op 26 juni 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "PLUDIS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3960 Bree, Peerderbaan 1411, rechtsgebied Tongeren, ondernemingsnummer 0478.443.689, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel) :

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de statutaire bepalingen met betrekking tot de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen steeds op naam of gedematerialiseerd zullen zijn.

De artikelen 9 en 24 van de huidige statuten worden derhalve geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 9.

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam ais bedoeld in artikel 460 van het Wetboek van Vennootschappen. De houders van effecten kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft.

In het register van aandelen op naam wordt aangetekend :

1° nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke aandeelhouder, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3°de overgangen of overdrachten met hun datum en de omzetting van aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen voor zover de statuten de omzetting toelaten;

4° de uitdrukkelijke vermelding van de nietigheid van effecten bedoeld in artikel 625.

De eigendom van de aandelen op naam wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect sorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van de overdracht, gedateerd en gedagtekend door de overdragen en de ovememer, of hun vertegenwoordiger(s), of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een vereffeningsintelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte effect wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening."

"Artikel 24,

De bijeenroeping, toelatingsvoorwaarden en organisatie van de algemene vergadering worden geregeld overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste 5 werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste 5 werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ Y1

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de statutaire bepalingen met betrekking tot de uitgifte van obligaties te wijzigen en beslist dat de obligaties steeds op naam zullen zijn.

Het artikel 12 van de huidige statuten worden derhalve geschrapt en vervangen door de volgende tekst: "Artikel 12.

Bij beslissing van de algemene vergadering, mag de ven-nootschap op elk ogenblik obligaties uitgeven, onder welke vorm ook, en onder de voorwaarden en waarborgen die de raad van bestuur vrij bepaalt. De obligaties zijn op naam.

Evenwel, mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of obligaties met inschrijvingsrecht slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijzigingen."

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de mogelijkheid om op afstand te stemmen overeenkomstig artikel 538 bis van het Wetboek van Vennootschappen in te lassen in het huidig artikel 25 van de statuten.

In het artikel 25 wordt een punt c) ingelast na punt b) en vóór de laatste alinea, waarvan de tekst luidt als volgt: "c) Elke aandeelhouder heeft het recht om, per brief of langs elektronische weg, op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld formulier.

De vennootschap moet in staat zijn de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder te controleren die langs elektronische weg stemt.

De raad van bestuur bepaalt de wijzen waarop de hoedanigheid en de identiteit van de aandeelhouder die langs elektronische weg stemt, worden gecontroleerd en gewaarborgd.

Onverminderd de door de raad van bestuur vastgestelde vereiste vermeldingen, dient het formulier voor het stemmen op afstand minstens de volgende vermeldingen te bevatten:

1° de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

2° het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

3° de vorm van de gehouden aandelen;

4° de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

5° de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

6° de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische

handtekening in de zin van het artikel 4,§4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening, die voldoet aan de voorwaarden van het artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding zijn vermeld, zijn nietig. Indien, tijdens de vergadering, een voorstel tot besluit wordt gewijzigd waarover al is gestemd, wordt die stemming nietig geacht."

De vergadering besluit tevens om de mogelijkheid van de schriftelijke besluitvorming conform artikel 536 die door het Wetboek van Vennootschappen voorzien wordt nader te beschrijven. De vergadering besluit nieuw artikel 25 bis in te voeren in de statuten waarvan de tekst als volgt is :

"Artikel 25bis.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

De raad van bestuur zal samen met haar rondschrijven waarvan hiervoor sprake aan de aandeelhouders en de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking worden gesteld.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle bestuurders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en aile vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de Raad van bestuur de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden~ aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en aile vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden."

VIERDE BESLUIT

AI Het lopende maatschappelijk boekjaar dat aanving op 30 juni 2013 en dat afsluit op 29 juni 2014 wordt verlengd tot en met 31 december 2014, zodat het huidige maatschappelijk boekjaar loopt vanaf 30 Juni 2013 tot en met 31 december 2014.

BI De begindatum en de afsluitingsdatum van de volgende boekjaren worden gewijzigd, zodat het boekjaar voortaan ieder jaar zal aanvangen op 01 januari om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

VIJFDE BESLUIT

Aj Rekening gehouden met de hiervoor vermelde verlenging van het lopende maatschappelijk boekjaar zal de eerstvolgende jaarvergadering plaatsvinden op de vierde vrijdag van de maand juni 2015 om 18.00 uur.

BI De volgende jaarvergaderingen, die volgens de statuten thans ieder jaar worden gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om achttien uur, zullen, rekening gehouden met de wijziging van de begindatum en van de afsiultingsdatum van elk boekjaar, voortaan ieder jaar plaatsvinden op de vierde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

ZESDE BESLUIT

* Rekening gehouden met de wijziging van het boekjaar, wordt de tekst van het artikel 28 der statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 28.

Het maatschappelijk boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar."

* Rekening gehouden met de wijziging van de datum van de jaarvergadering, wordt de tekst van de derde alinea van het artikel 22 der statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst

"Elk jaar op de vierde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering, jaarvergadering genaamd, gehouden worden in de maatschappelijke zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping."

ZEVENDE BESLUIT

Voor zoveel ais nodig bevestigt de vergadering de herbenoemingen van nagenoemde bestuurders die gebeurd zijn bij de jaarvergadering van 13 december 2013, voor een termijn van S jaar en eindigend na de algemene vergadering van 2019:

- voornoemde heer SCHILDERMANS Stefan;

-voomoemde naamloze vennootschap SCHILDERMANS PLUIMVEESLACHTERIJ EN VLEESVERWERKING, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger voomoemde heer SCHILDERMANS Stefan

De aldus herbenoemde raad van bestuur herbenoemt voornoemde heer SCHILDERMANS Stefan tot gedelegeerd bestuurder en tevens tot vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap PLUDIS voor wat haar bestuursmandaat in de naamloze vennootschap SCHILDERMANS PLUIMVEESLACHTERIJ EN VLEESVERWERKING betreft.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte

* de gecoördineerde statuten

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014 : TGA012913
04/03/2013 : TGA012913
06/03/2012 : TGA012913
04/03/2011 : TGA012913
22/12/2009 : TGA012913
20/02/2009 : TGA012913
06/03/2008 : TGA012913
04/03/2008 : TGA012913
07/02/2007 : TGA012913
03/05/2006 : TGA012913
18/01/2006 : TGA012913
03/02/2005 : TGA012913
17/10/2002 : TGA012913
07/10/2002 : TGA012913
29/12/2015 : TGA012913
08/08/2016 : TGA012913
27/03/2018 : TGA012913
27/03/2018 : TGA012913

Coordonnées
PLUDIS

Adresse
PEERDERBAAN 1411 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande