PM EXECUTIVE SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PM EXECUTIVE SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.595.567

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 29.06.2014, NGL 26.08.2014 14460-0511-012
03/02/2014
ÿþs r

~ya 1 ! ~l~ ' P~y~ Mod Wurd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0829.595.557

Benaming

(voluit) : PM EXECUTIVE SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gerdingerpoort 19  3960 BREF

(volledig adres)

Onderwerp akte r KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA ten gevolge van de uitkering van dividenden die, bij toepassing van art. 537 WIB92, van het verlaagd tarief van 10 % van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester ANITA 1NDEKEU, notaris met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 10 januari 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der venno(o)t(en) van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd "PM EXECUTIVE SOLUTIONS", waarvan de maatschappelijke zetel thans gevestigd is te 3960 Bree, Gerdingerpoort 19, volgende beslissingen genomen heeft:

A. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING

De vergadering doet afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping,

B. KENNISNAME NOTULEN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van onderhavige vennootschap, gehouden op dertien december tweeduizend dertien, welke: vergadering besloot tot uitkering aan de vennoten van een tussentijds dividend voor een brutobedrag van tweehonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 225 000), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), zijnde tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 22 500), in totaal tweehonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 202 500) netto-dividend.

C. KENNISNAME VERSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato drieëntwintig december tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

D. KENNISNAME REVISORAAL VERSLAG

De vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van drieëntwintig december tweeduizend

dertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

E. KAPITAALVERHOGING ten gevolge van de uitkering van dividenden die, bil toepassing van artikel 537 WIB92, van het verlaagd tarief van 10 % van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tweehonderd en, tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 202 500), om het kapitaal in het totaal te brengen van. twintigduizend euro (¬ 20 000) op tweehonderd tweeëntwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 222 500), waarbij creatie en uitgifte van twintigduizend tweehonderd vijftig (20 250) nieuwe maatschappelijke; aandelen.

De nieuwe aandelen zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de tweeduizend (2 000) bestaande aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Op de kapitaalverhoging van tweehonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 202 500) wordt ingeschreven door voornoemde heer en mevrouw MARTENS-DEWEZ door incorporatie van een netto dividendbedrag van tweehonderd en tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 202 500).

Als vergoeding voor gemelde niet-geldelijke inbreng bedingen voornoemde echtgenoten MARTENS-DEWEZ dat de vermogensrechten verbonden aan de hen toegekende twintigduizend tweehonderd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELGE

2'i -01- 2014 BELGISCH ST \ # < ,`

Neergeregd ter griffie der rechtbank y, koophandel te TONGEREN

1 7 -01- 2014

De Hoofdge}ff're

I01

Staatsblad - 837b2f2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

vijftig (20 250) volledig volstorte aandelen toekomen aan de tussen hen bestaande gemeenschap en dat de vennootschapsrechten verbonden aan de ene helft van die aandelen eigen zijn aan voornoemde heer MARTENS Peter aan wie, voor wat dat gedeelte betreft, bij uitsluiting van zijn echtgenote alle lidmaatschapsrechten worden toegekend en dat de vennootschapsrechten verbonden aan de andere helft van die aandelen eigen zijn aan voornoemde mevrouw DEWEZ Ann aan wie, voor wat dat gedeelte betreft, bij uitsluiting van haar echtgenoot alle lidmaatschapsrechten worden toegekend. De inschrijving op zijn/haar naam van tienduizend honderd vijfentwintig (10125) aandelen houdt in dat hij/zij jegens de vennootschap geldt als enige eigenaar/eigenares, die persoonlijk alle eraan verbonden lidmaatschapsrechten uitoefent.

VERSLAG

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "BDO Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Prins Bisschopssingel 36/3, vertegenwoordigd door de heer Malenaers Stefan, bedrijfsrevisor, op drieëntwintig december tweeduizend dertien een verslag opgemaakt, waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het voormeld verslag van de zaakvoerder, bij deze eveneens overhandigd, za! worden neergelegd ter griffie.

Het besluit van gemeld bedrijfsrevisorisch verslag luidt letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA PM EXECUTIVE SOLUTIONS, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA PM EXECUTIVE SOLUTIONS verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 202.500,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 202.500,00 EUR. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 20.250 aandelen van de BVBA PM EXECUTiVE SOLUTIONS, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA PM EXECUTIVE SOLUTIONS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

F. AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de tekst van artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen

beslissing inzake kapitaalverhoging.

Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal - aandelen

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD TWEEËNTWINTIGDUIZEND

VIJFHONDERD EURO (¬ 222 500). Het is verdeeld in tweeëntwintigduizend tweehonderd vijftig (22

250) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één

tweeëntwintigduizend tweehonderd vijftigste (1/22 250e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht."

G. AANPASSING VAN ARTIKEL 27 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist artikel 27 (Ontbinding) van de statuten aan te passen aan de Wet van negentien maart tweeduizend en twaalf tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft en aan de Wet van tweeëntwintig april tweeduizend en twaalf die het Gerechtelijk Wetboek afstemt op de nieuwe vereffeningsprocedure in het Wetboek van Vennootschappen, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

'Artikel 27: Ontbinding

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de

vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoer(d)(st)er(s) verantwoord(t)(en) zijn (haar) (hun) voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap.

Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd."

H. MACHTIGING

De vergadering geeft aan de zaakvoerder de nodige machten om de genomen beslissingen uit te voeren en machtigt ondergetekende notaris om over te gaan tot coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

gezegeld afschrift der akte - verslag bijzondere algemene vergadering  verslag bedrijfsrevisor 

verslag zaakvoerder - gecoördineerde statuten -



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 27.08.2013 13462-0321-010
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 29.08.2012 12465-0519-010
24/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II111I~1IY~YIm~~IWlll

'1030934*

III

Neergelegd ter griffu der rechtbank v. koophand& te TONGEREN

De Hoofdgriffirlr,iffie

Ondernemingsnr : 0829.595.567

Benaming

(voluit) : PM Executive Solutions

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gerdingerpoort 19, 3960 Bree

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 31/1212010 blijkt:

1. Er wordt beslist Dewez Ann, wonende te 3960 Bree, Gerdingerpoort 19, met ingang vanaf 01/01/2011 te ontstaan als zaakvoerder.

2. Er wordt beslist navolgend persoon te benoemen tot nieuwe zaakvoerder voor onbepaalde duur en dit

met ingang vanaf 01/01/2011:

- Martens Peter, wonende te 3960 Bree, Gerdingerpoort 19.

Dewez Ann

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
PM EXECUTIVE SOLUTIONS

Adresse
GERDINPOORT 19 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande