POST-IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : POST-IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.398.691

Publication

26/03/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*14067767*

Rechtbank van koophandel

1 3MT 2014

te HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondern emingsnr : 0420.398.691

Benaming (voluit) : POST-IMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoterweg 40

3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Stein Binnemans te Oudenaarde op 13 januari 2014, neergelegd ter registratie, blijkt het volgende:

EERSTE BESLISSING -- Verslaggeving.

al De vergadering neemt kennis van het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 20 december 2013, waarin werd beslist in toepassing van artikel 537, 10 lid Wetboek Inkomstenbelasting (WIB) over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend, betaalbaar op heden, voor een bruto-bedrag van honderd vierenveertigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (144.444,44 EUR), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing ten belope van tien procent, zijnde veertienduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (14.444,44 EUR), in totaal honderd dertigduizend euro (130.000,00 EUR) netto-dividend, uit te keren aan voornoemde vennoten-vruchtgebruikers, in verhouding met hun het aandeelhouderschap, zijnde als volgt:

aan de heer BINNEMANS Luc, voornoemd: de som van zesentachtigduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (86.666,67 EUR); aan mevrouw TURELUREN Lutgarde, voornoemd: de som van drieënveertigduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (43.333,33 EUR);

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

Voornoemde vennoten-vruchtgebruikers verklaren het toegekende dividend overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

b/ De vergadering neemt kennis van het bijzondere verslag van de zaakvoerder de dato 4 december 2013 (foutief getiteld bijzonder verslag van raad van bestuur) met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde kapitaalverhoging door inbreng in natura.

cl De vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van 10 december 2013 opgesteld overeenkomstig artikel 313, §1, van het Wetboek van Vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Van Herck & Co Bedrijfsrevisoren', met kantoor te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 645, vertegenwoordigd door de heer Theo Van Herck, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging in natura, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 10 december 2013 luiden letterlijk als volgt:

"2.4. BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van POST-IMMO BVBA bestaat uit vorderingenten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 930.000, 00 euro.

Q de Matste blz. van Luit B verrne¬ dest . Recto Naam est hoedanigheid vase de ínstrustm snerende nostocs_ het -ii van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan hot Bolgiscll Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ons verslag is opgesteld onder de volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

e) dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, beoogd in dit verslag, heeft besloten tot de toekenning van een dividend voor een bedrag van 144.444,44 euro in toepassing van de in artikel 537 W1B92 bedoelde procedure.

b) dat de algemene vergadering voorafgaand aan de kapitaalverhoging, beoogd in dit verslag, heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van elke aandeelhouder,

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van 130.000,00 euro in kapitaal bestaat uit 576 nieuwe aandelen van de vennootschap POST-IMMO BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Wommelgem,

10 december 2013

THEO VAN HERCK BEDR!JESREVISOR BVBA

vertegenwoordigd door:

Theo Van Herck

Bedrijfsrevisor"

d/ Alle aanwezige vennoten, tevens enige stemgerechtigde vennoten, beiden voornoemd, verklaren een exemplaar van voormelde verslagen voor heden te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. zij verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

De algemene vergadering beslist eenparig de ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLISSING - Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

al De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag ten belope van negentig procent (90%) van de tussentijdse dividenden, zijnde honderd dertigduizend euro (130.000,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro een cent (18.592,01 EUR) op honderd achtenveertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (148.592,01 EUR), door de uitgifte van 576 nieuwe aandelen met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder de bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt docr de inbreng door voornoemde vennoten-vruchtgebruikers van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vorderingen tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoering beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 10 december 2013.

bl De algemene vergadering beslist de uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen vast te stellen op de fractiewaarde van elk aandeel.

cl Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging.

Zijn vervolgens tussengekomen, beide voornoemde vennoten-vruchtgebruikers die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij elk een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aanwezige vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd dertigduizend euro (130.000,00 EUR) in de vennootschap

Op de laatste blz van Luik B versnelden . Recto Naam era hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzii van de perso(o n(en) bevoegd de reohtspersaon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

dl Vercoedina voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan voornoemde vennoten-vruchtgebruikers, die aanvaarden, nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend als volgt

-- aan de heer BINNEMANS Luc: 384 aandelen in volle eigendom;

- aan mevrouw TURELUREN Lutgarde: 192 aandelen ln volle eigendom.

DERDE BESLISSING - Vaststelling verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd dertigduizend euro (130.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtenveertigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (148.592,01 EUR), vertegenwoordigd door achthonderd zesenzeventig (876) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VIERDE BESLISSING - Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD ACHTENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EN EEN CENT (148.592,01 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door achthonderd zesenzeventig (876) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/achthonderd zesenzeventigste (1/8763te) van het kapitaal vertegenwoordigen,"

VIJFDE BESLISSING - Volmacht

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLISSING - Machtiging

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Liesbeth MATTHYS te Wannegem-Lede

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten,

Op de le tstc bl' van Luik B vermeiden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de ,echtspersvon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 20.06.2013 13206-0153-010
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 08.06.2012 12165-0185-010
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 08.06.2011 11156-0398-010
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 16.06.2010 10191-0513-010
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 09.06.2009 09218-0096-010
30/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 27.05.2008 08162-0011-010
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.05.2007, NGL 31.05.2007 07174-0374-010
13/06/2005 : HA055319
14/06/2004 : HA055319
04/07/2003 : HA055319
17/06/2000 : HA055319
17/06/2000 : HA055319
26/08/1999 : HA055319
03/10/1991 : HA55319

Coordonnées
POST-IMMO

Adresse
SCHOTERWEG 40 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande