POSTELMANS-FREDERIX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : POSTELMANS-FREDERIX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.063.613

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14339-0386-039
23/12/2013
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i llh1I I lI iIi U1 ICI I1!

*13193073*







 tr---- Ondernemingsar : BE 0456.063.613

Benaming POST!*LMANS-FREDERIX

(voluit): (verkort) : Naamloze Vennootschap

Rechtsvorm 3580 Beringen, Commelo 8

Zetel :

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor mij, Fabienne Hendrickx, notaris te Beringen, op vier december 2013, blijkt hetgeen volgt ;

EERSTE BESLISSING - KENNISNAME VAN BESLISSING TOT UITKERING VAN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De Voorzitter deelt mee dat op 27 november 2013 alle vennoten op een bijzondere algemene vergadering hebben beslist om, na de vaststelling van de belaste reserves van de Vennootschap zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd, een tussentijds dividend uit te keren ten bedrage van VIER MILJOEN EURO (E 4.000.000,00).

Elk van de vennoten heeft alsdan benadrukt dit tussentijds dividend, afkomstig van de belaste reserves, overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB) onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap na inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) door de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING  VERSLAGEN INZAKE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de raad van bestuur de dato 3 december 2013 inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Tevens Iegt hij het verslag voor opgemaakt door mevrouw Ira NICOLAIJ, bedrijfsrevisor (IBR AO1669), optredend voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ & PARTNERS", bedrijfsrevisoren (IBR B00358), kantoor houdende te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het verslag is opgemaakt op 3 december 2013 en de conclusies luiden als volgt:

"In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de NV POSTELMANS-FREDERIX met zetel te Beringen, Cammelo 8, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit netto-dividendvorderingen voor een totaal bedrag van 3.600.000, 00 EUR, welke ontstaan zijn ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d. d 27 november 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrierevisoren. Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedriffseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 3.600.000, 00 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vorderingen;

er worden moeen nieuwe aandelen uitgereikt als teee_prestatie. De fractiewaarde van de 2.200

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel

11 'MC. 2013

ueggmr-i-

Griffie

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - vervolg

bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 68,18 EUR per aandeel tot L704,55 EUR per aandeel.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 3 december 2013.

Getekend,

Voor BVBA IRA NICOLAIJBEDRIJFSREVISOR,

NICOLAAIJIra,

Bedr(fsrevisor. "

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van deze verslagen en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. De vergadering verklaart zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud van deze verslagen en met de erin opgenomen conclusies.

DERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikeI 537 WIB, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op HONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (150.000,00 EUR), te verhogen met DRIE MILJOEN ZESHONDERD DUIZEND EURO (E 3.600.000,00) door een inbreng in natura om het aldus te brengen op DRIE MILJOEN ZEVENHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (E 3.750.000,00) door de hierna beschreven inbreng in natura, zonder de creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de huidige vennoten 1/ de heer POSTELMANS François Albert, wonende te 3560 Lummen, Genenbosstraat 95, 2/ de heer FREDERIX Georges ,lozer René, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Stevoortse kiezel 42, en 3/ mevrouw POSTELMANS Marleen Elza Greet, wonende te 3560 Lummen, Genenbosstraat 95, van een zekere, vaststaande en opeisbare vordering die zij hebben ten Iaste van de Vennootschap, zijnde een vordering ingevolge uitkering van een tussentijds dividend na inhouding van een roerende voorheffing van tien procent (10%), welke uitvoerig staat beschreven in het verslag van de Bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING: ONDERSCHRIJVING EN VOLSTORTING

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door de volgende inbreng in natura:

Beschrijving van de inbreng in natura:

De vennoten 1/ de heer POSTELMANS François, voornoemd sub 1., 2/ de heer FREDERIX Georges, voornoemd sub 2. en 3/ mevrouw POSTELMANS Marleen, voornoemd sub 3., verklaren op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en zetten uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare vordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Voornoemde vennoten verklaren voormelde vordering ten bedrage van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend van VIER MILJOEN EURO (E 4.000.000,00), zijnde een netto vordering ten bedrage van DRIE MILJOEN ZESHONDERD DUIZEND EURO (E 3.600.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort door de vennootschap.

Meer in het bijzonder wordt ingebracht:

- door de heer POSTELMANS François, voornoemd sub 1., een vordering geboekt op de creditzijde van haar lopende rekening in de boekhouding van de vennootschap voor een bedrag van HONDERD DRIEËNZESTIG DUIZEND ZESHONDERD ZESENDERTIG EURO ZESENDERTIG CENT (E 163.636,36);

- door de heer FREDERIX Georges, voornoemd sub 2., een vordering geboekt op de creditzijde van haar lopende rekening in de boekhouding van de vennootschap voor een bedrag van ÉÉN MILJOEN ZEVENHONDERDVIERENZESTIG DUIZEND EURO (E 1.764.000,00);

- door mevrouw POSTELMANS Marleen, voornoemd sub 3., een vordering geboekt op de creditzijde van haar lopende rekening in de boekhouding van de vennootschap voor een bedrag van ÉÉN MILJOEN ZESHONDERD TWEEËNZEVENTIG DUIZEND DRIEHONDERD DRIEËNZESTIG EURO VIERENZESTIG CENT (E 1.672.364,64).

TOTAAL INBRENG DRIE MILJOEN ZESHONDERD DUIZEND EURO (E 3.600.000,00).

De inbrengers stellen voor de inbreng te waarderen tegen het nominale bedrag van de vordering.

Tegenwaarde

De inbrengers ontvangen voor hun respectievelijke inbreng in natura geen nieuwe aandelen. Zij worden op indirecte wijze vergoed voor hun inbreng, met name door een toename van de waarde van hun bestaande aandelen in de Besloten Vennootsch met Beperkte Aansprakelijkheid,_



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad^^

Luik B - vervolg

De inbrengers ,verkláren kennis te hebben genomen van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, en verklaren zonder voorbehoud in'te stemmen met de inhoud van het verslag en met de erin opgenoemd conclusies. Als vennoot en inbrenger verzaken zij uitdrukkelijk aan alle vorderingen die zij zouden kunnen laten gelden wegens waardeverschillen of vermogensverschuivingen ten gevolge van de kapitaalverhoging.

De inbrengers verklaren de tegenwaarde voor hun inbreng te aanvaarden.

Aangezien de inbrengers inschrijven op de kapitaalverhoging in verhouding tot hun huidig aandelenbezit en er geen nieuwe aandelen gecreëerd worden, wordt de aandeelhoudersstructuur door de transactie niet gewijzigd en zullen de inbrengers als gevolg van hun inbreng in natura geen nadeel lijden.

VIJFD BESLISSING: VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING.

Alle aanwezigen erkennen en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans DRIE MILJOEN ZEVENHONDERD VTJ'FTIGDUIZEND EURO (¬ 3.750.000,00) bedraagt zonder de creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

ZESD BESLISSING: AANPASSING ARTIKEL 4 VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist, in navolging van voornoemde beslissing tot kapitaalverhoging, huidig artikel 4 van de statuten aan te passen, dat voortaan luidt als volgt:

"Artikel 4 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIE MILJOEN ZEVENHONDERD VIJFTIGDUIZEND EURO (E 3.750.000, 00). Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderd (2200) gelijke aandelen, genummerd, en zonder vermelde waarde, "

ZEVENDE BESLISSING  VOLMACHT COORDINATIE

De algemene vergadering geeft machtiging aan de ondergetekende notaris voor het opmaken van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Fabienne Hendrickx



Tegelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

- coördinatie van de statuten

- bijzonder verslag Raad van Bestuur dd. 03.12.2013

- verslag bedrijfsrevisor dd. 03.12.2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/1

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13506-0348-040
04/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

(hD Motl Word 11.7

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iN

13 20578*

Ondernemingsnr : 0456.063.613

Benaming

(voluit) : Postelmans Frederix

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Commelo 8, 3580 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris

UITTREKSEL UIT HET PROCES VERBAAL VAN DE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS VAN 30 JUNI 2012

RECHTBANK VAN K00Fer:.:.:CEL

7.: z -01- 2fla

Griffie

~1 " !

.e-":

De controleopdracht van de in functie zijnde commissaris van de vennootschap wordt verlengd, tengevolge waarvan het bedrijfsrevisorenkantoor

IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR BURG. VENN. O.V.V. BVBA,

met maatschappelijke zetel te B 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, ingeschreven in het ledenregister van de burgerlijke vennootschappen van het IBR onder nummer B  00358 Het kantoor wordt vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor , kantoorhoudende te B-3800 Sint Trucden, Kortenbosstraat 156 ingeschreven in het ledenregister van de natuurlijke personen van het IBR onder nummer A01669 als vaste vertegenwoordiger.

Deze benoeming geschiedt voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, waarbij de controleopdracht een aanvang neemt in het boekjaar dat wordt afgesloten op 31 december 2012 om van rechtswege te eindigen op de jaarvergadering die de jaarrekening van het boekjaar afsluitend op 31 december 2014 dient goed te keuren, onverminderd de toepassing van de artikelen 135 en 136 van het Wetboek van Vennootschappen.

Postelmans Manleen

Gedelegeerd Bestuurder

04/02/2013
ÿþ Mod WQId 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V 11111111110 iw

Ondernemingsnr : 0456.063.613

Benaming

(voluit) : Postelmans Frederix

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Commelo 8, 3580 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Gedelegeerd Bestuurder

UITTREKSEL UIT HET PROCES VERBAAL VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN

BESTUUR VAN 5 MEI 2012

De Raad van Bestuur beslist te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder :

mevrouw Postelmans Marleen, wonende te 3560 Lummen, Genenbosstraat 95,

aan wie het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordigingsbevoegdheid

hieromtrent wordt verleend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De benoeming geldt voor onbepaalde duur.

Frederix Georges

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.09.2012 12587-0403-035
10/01/2012 : HA090507
25/08/2011 : HA090507
08/02/2011 : HA090507
08/02/2011 : HA090507
07/09/2010 : HA090507
28/08/2009 : HA090507
03/09/2008 : HA090507
03/09/2007 : HA090507
25/08/2006 : HA090507
17/08/2005 : HA090507
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0450-038
06/07/2004 : HA090507
29/06/2004 : HA090507
30/03/2004 : HA090507
15/07/2003 : HA090507
21/06/2002 : HA090507
06/07/2001 : HA090507
17/06/2000 : HA090507
15/06/2000 : HA090507
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.08.2016 16496-0073-038

Coordonnées
POSTELMANS-FREDERIX

Adresse
COMMELO 8 3580 BERINGEN

Code postal : 3580
Localité : BERINGEN
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande