PRESENCE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRESENCE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.900.074

Publication

01/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-05-2015

Griffie

*15308895*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630900074

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Présence

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Reginald HAGE GOETSBLOETS, notaris te Hasselt, op 27 mei 2015, blijkt dat

1. De heer KETELSLEGERS Joseph Willy Ghislain, geboren te Hasselt op 21 september 1962 en zijn echtgenote

2. Mevrouw RUDZKA Iwona Ewa, geboren te Radomsko (Polen) op 21 januari 1966, samen wonende te 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Papeheide, 28.

3. De Heer BRIERS Jeroen Bertha Chris, geboren te Hasselt, op 11 augustus 1987, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Sittardlaan, 48.

4. De Heer SASSI Karim, geboren te Tongeren, op 11 februari 1993, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Abelenstraat 12.

Een handelsvennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben onder de naam "Présence", en met maatschappelijke zetel te 3721 Kortessem (Vliermaal), Papeheide, 28.

Voormelde oprichtingsakte bevat ondermeer volgende bepalingen :

Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of nog in samenwerking met derden :

Het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de in-richting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing. de ex-pertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen. De studie en uit-voering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Alle schat-tingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals alle verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter, van architect, van expert in onroerende goederen. Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkun-dige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van win-sten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar re-kening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder wel-ke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake onroe-rende goederen. Alsook wordt voorzien de coördinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle metsel- en betonwerken, dakwerken, terrassen en patio's, timmerwerken, le-veren en plaatsen van hout en metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingwerken, vloer- en tegelwerken, plafonneringwerken en cementeringwerken, begla-zingswerken, sanitaire installaties in onderhoudswerken. Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of elektriciteit. Het verkopen en of het plaatsen van zonnepanelen en fotovoltaïsche platen en installaties.

Onderneming voor betoncentrales en cementagglomeraten.

Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ra-men, deuren, rolluiken en

Onderwerp akte :

Papeheide 28 3721 Kortessem

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

zonneweringen, restauratie van monu-menten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijk zee -en stroomwerken waaronder het bouwen en herstel-len van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering. Bijzondere grond-werken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Onderneming voor alle vormen van bodemsanering. Draineringswer-ken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren

en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, ter-reinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

Onderneming voor alle soorten van waterbouwkundige werken.

Het proefboren en boren en het nemen van bodemmonsters te be-hoeve van de bouw of voor geografische, geologische doeleinden. Het uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van ka-bels en kanalisaties. De bouw van tunnels, viaducten, bruggen en van overige ondergrondse doorgangen. Grondverzet, graven, ophogen egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van gleuven en sleuven en grondverzet met behulp van explosieven. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als resi-dentiële, sport -en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector: a) Uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking; de bescherming, de veiligheid, het on-derhoud, de hulpverlening.

b)Te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de tech-nieken nodig voor hun werking en hun uitbating plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schutseis en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeuken en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, me-talen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van rooster, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van meta-len elementen. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton. Alle schil-derwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van ge-bouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere syntheti-sche bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. Metaalcon-structies, montage -en demontagewerken buis -en andere soortge-lijke constructies. Het plaatsen van alle uitrustingen van kunstwerken en van industriële mechanica. En hydromechanische installaties.

Het verkopen, verhuren en plaatsen van alle soorten containers.

Het plaatsen van pompstations en turbines, van elektromechani-sche installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiten installaties, uitrustingen voor afstandsbe-diening, afstandsmeting en afstandscontrole. Het plaatsen van woon-units. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sa-nitaire inrichtingen, lood -en zinkwerk, installatie van water-verzachters. Het vervaardigen, verkopen en/of installeren van alle soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie en dergelijke.

Installaties voor huisvuilverwering.

Het transport voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling -en onderhoudswer-ken. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders, brandertechnicus. Alle elektriciteitswerken zowel in privé-gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivieren, zee -en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en waterzuiveringsinstallaties.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende industri-ele, commerciële, burgerlijke, financiële, handelsnijverheid, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stel-len, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmel-ting concessie of mandaat, zowel voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal zicht mogen interesse-ren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of onderne-mingen. De vennootschap kan ook functies van bestuur of veref-fenaar van andere vennootschappen oefenen. De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag -en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook, oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriele, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappe-lijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking er-van geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen en mag borg verstrekken voor derden in het raam van haar doel.

Bovenstaande opsomming is indicatief en niet beperkend.

Duur : onbepaald

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt 18.600 euro verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Inschrijving : op deze 100 aandelen wordt a pari in geld ingeschreven tegen de prijs van 186 euro per aandeel als volgt:

1. door Ketelslegers Joseph, ten belope van 28 aandelen

2. door Rudzka, ten belope van 27 aandelen

3.door Briers Jeroen, ten belope van 25 aandelen

4.door Sassi Karim, ten belope van 20 aandelen

Samen honderd aandelen

Alle voormelde toegekende aandelen zijn aandelen van de categorie A.

Volstorting : de comparanten verklaren en erkennen dat alle aandelen waarop aldus werd ingeschreven, (in gelijke mate) volstort werden ten belope van één/derde (1/3), zodat de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200) euro beschikt. Ondergetekende notaris bevestigt dat het bewijs van deponering van deze som afgeleverd door voormelde Bank op 20 mei 2015 hem overhandigd werd.

Aandelen : Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen, zonder nominale waarde.Buiten de aandelen die werden uitgegeven aan de oprichters in ruil voor hun inbreng, mogen tijdens haar bestaan nieuwe aandelen worden uitgegeven, onder meer wegens toetreding van nieuwe vennoten of wegens een verhoging van het kapitaal. De algemene vergadering van vennoten bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen. De aandelen, andere dan de aandelen uitgegeven aan de oprichters in ruil voor hun inbreng, zijn zonder stemrecht.

De aandelen zijn op naam. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. In geval van onverdeeldheid worden de rechten verbonden aan de aandelen opgeschort tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

De aandelen zijn ofwel van de categorie A (aandelen uitgegeven aan de oprichters), ofwel van de categorie B (latere nieuwe aandelen).

Artikel 16 : Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer bestuurders be-noemd door de algemene vergadering. Elke benoeming moet goedgekeurd worden met vijfenzeventig procent van de stemmen verbonden aan aandelen van categorie A.

Het mandaat van bestuurder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee bestuurders dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. Zijn er drie of meerdere bestuurders dan vormen zij een college, de raad van bestuur, dat beraadslaagt en besluiten neemt bij gewone meerderheid.

Artikel 18 : Bevoegdheden

Het bestuursorgaan bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennoot-schap. Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden, leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties, alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren, met afstand van al-le hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder verantwoording van betaling, handlichting geven van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard, de vennootschap als eiser of verdediger voor de rechtban-ken vertegenwoordigen, schikkingen treffen en in ieder geval een scheidsrechterlijke beslissing in verband met alle belangen van de vennootschap inroepen.

Het bestuursorgaan mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders. Verder mag het voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden. Artikel 19 : Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden op elk van de volgende wijzen :

a) door de enige bestuurder (indien maar 1 bestuurder benoemd werd)

b) door 2 bestuurders gezamenlijk (indien meer dan een bestuurder benoemd werden)

c) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Artikel 21 : Samenstelling en bevoegdheid algemene vergadering

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen. Ze mag de statuten wijzigen. Wijzigingen van de statuten moet goedgekeurd worden met vijfenzeventig procent van de stemmen verbonden aan aandelen van de categorie A.

De algemene vergadering kan een intern reglement opstellen en het intern reglement wijzigen. Wijziging van het intern reglement moet goedgekeurd worden met vijfenzeventig procent van de stemmen verbonden aan aandelen van de categorie A.

Artikel 22 : Oproeping

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere laatste vrijdag van de maand mei om 19 uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroe-pen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen. De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de ven-nootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepings-bericht.

Boekjaar : Het boekjaar loopt elk jaar van 01 januari tot en met 31 december.

Bestemming van het resultaat : De bestemming van het resultaat gebeurt door de algemene vergadering. De beslissing wordt genomen bij gewone meerderheid.

Titel III - Slotbepalingen en -verklaringen

Afsluiting eerste boekjaar : het eerste boekjaar zal afge-sloten worden op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering wordt in 2016 gehouden.

Benoeming commissaris : er wordt geen commissaris aangesteld.

Benoeming bestuurders : de oprichtersvergadering beslist eenparig tot enige bestuurder te benoemen : voornoemde KETELSLEGERS Joseph. Hij aanvaardt zijn mandaat. Zijn mandaat is voor onbepaalde duur en onbezoldigd.

Voor eensluidend UITTREKSEL

Samen neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Getekend notaris Reginald Hage Goetsbloets, te Hasselt

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0158-008

Coordonnées
PRESENCE

Adresse
PAPEHEIDE 28 3721 VLIERMAALROOT

Code postal : 3721
Localité : Vliermaalroot
Commune : KORTESSEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande