PRIME SOLUTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PRIME SOLUTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.336.813

Publication

19/08/2014 : HA101146
27/12/2012 : HA101146
23/12/2011 : HA101146
20/02/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

Lû~k B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

h

*150 977*

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

10 FED. 2015

Griffie

Ondernemingsnr Benaming 0465.336.813

(voluit) : PRIME SOLUTION

(verkort) : P.S.



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3545 Halen, Doelstraat 41 bus 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - kapitaalvermindering - statutenwijziging

In een proces-verbaal, opgemaakt door Luc TOURNIER, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tournier & Despiegelaere, geassocieerde notarissen", met zetel te Beverlo (Beringen), Koolmijnlaan 386 op drie december tweeduizend veertien, staat onder meer het volgende:

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRIME SOLUTION", afgekort "P.S,", waarvan de maatschap-pelijke zetel gevestigd is te 3545 Halen, Doelstraat 41 bus 7, ingeschreven in het rechtsperso-nenregister met ondememingsnummer 0465.336.813, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean Roggen destijds te Tessenderlo op zesentwintig februari negentienhonderd negenenne-gentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf maart daarna on-der nummer 1999-03-12i73, waarvan de statuten werden gewijzigd blijkens procesverbaal opgemaakt door zelfde notaris Jean Roggen op vier augustus tweeduizend, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch staatsblad van negenentwintig augustus daarna onder nummer 2000-08-29/147, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal opgemaakt door mij notaris Luc Tournier op achttien december tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2004-01-09/0002926. De maatschappelijke zetel werd meermaals verplaatst en dit voor het laatst naar de huidige zetel ingevolge beslissing van de algemene vergadering de dato tien juni tweeduizend veertien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder referentie 2014-08-19/0156607.

De voorzitter stelt vast dat er op heden honderd (100) aandelen aanwezig of vertegenwoor-digd zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige recht-vaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

Kennisname van het verslag van de heer Roland VOS, Bedrijfsrevisor te 3511 Hasselt, Gal-gebergstraat 42, de dato vijfentwintig november tweeduizend veertien betreffende voormelde inbreng in natura, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennoot-schappen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"10 BESLUIT

Ondergetekende, de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met inachtname van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Be-drijfsrevisoren;

2.het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen en alle eventuele andere voordelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3.de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeu-righeid beantwoordt;

4.het bestuursorgaan bij de bepaling van de uit te geven aandelen geen rekening houdt met de niet in de boekhouding uitgedrukte meer- en/of minwaarden of mogelijke latente schul-den;

5.We wijzen de algemene vergadering op het feit dat artikel 332 "verlies van het maat-schappelijk kapitaal" van toepassing is en blijft na kapitaalverhoging door inbreng in natu-ra;

6. de door partijen weerhouden methoden van waardering van de in te brengen schuldvor-dering voor een inbrengwaarde van honderd vijf en tachtigduizend en zeventig euro (185.070,00 EUR) in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseco-nomisch verantwoord is;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

7.de waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid vaar een inbrengwaarde van honderd vijf en tachtig duizend en zeventig euro (186.070,00 EUR) tenminste overeen-komt met het aantal en de fractiewaarde van de aan mevrouw Bobbaerts Ann, gehuwd met de heer Willem van Heeswijck onder het stelsel van scheiding van goederen, toe te kennen 995 aandelen van de PRIME SOLUTION BVBA. Elk aandeel vertegenwoordigt 1/1.095ste van het maatschappelijk kapitaal, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

De waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor de inbreng van honderd vijf en tachtig duizend en zeventig euro (185.070,00 EUR) komt tenminste overeen met de toe-bedeling van het aantal en de fractiewaarde van de aandelen als volgt:

vennoot mevrouw Bobbaerts Ann

995 aandelen

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het heidi-ge verslag beschreven schuldvordering met een waarde van honderd vijf en tachtig duizend euro (185.070,00 EUR) deel uitmaakt van deze inbreng in natura, De inbrenger za! alle in het huidig verslag niet beschreven vermogensbestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidig verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig met artikel 313 van het Wetboek van Vennoot-schappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de PRiME SOLUTION BVBA en het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Hasselt, 25 november 2014 (getekend)

Roland Vos Bedrijfsrevisor

Na beraadslaging neemt de buitengewone algemene vergadering bij éénparigheid van stem-men navolgende besluiten:

Eerste besluit.

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd vijfentachtig duizend zeventig euro (185.070,00 EUR), om het kapitaal van de vennootschap te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op tweehonderd en drie duizend zeshonderd zeventig euro (203.670,00 EUR), door inbreng in natura van een vordering in rekening-courant voor een bedrag van honderd vijfentachtig dul-zend zeventig euro (185.070,00 EUR), schuldvordering die mevrouw BOSBAERTS Ann voornoemd persoonlijk heeft op de vennootschap en zoals deze uitvoerig is beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Onderhavige inbreng in natura wordt vergoed door toekenning aan mevrouw BOBBAERTS Ann voomoemd van negenhonderd vijfennegentig (995) nieuwe aandelen van de vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en ln de resultaten delen vanaf het huidige boekjaar.

Tweede besluit.

De algemene vergadering stelt vast dat op alle voormelde negenhonderd vijfennegentig (995) nieuwe aandelen onmiddellijk wordt ingeschreven en dat ze volledig worden volstort door inbreng in natura.

Al de vennoten verklaren hun uitdrukkelijk akkoord met de modaliteiten van onderhavi-ge kapitaalverhoging. Derde besluit.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor de dato vijfentwintig november tweeduizend veertien, alsook van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato dertien november tweeduizend veer-tien.

De vennoten erkennen een afschrift van beide verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Vierde besluit.

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

Het kapitaal werd verhoogd tot tweehonderd en drie duizend zeshonderd zeventig euro (203.670,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend vijfennegentig (1.095) aandelen.

Vijfde besluit.

De algemene vergadering beslist vervolgens om het kapitaal te verminderen met een bedrag van honderd vijfentachtig duizend zeventig euro (185.070,00 EUR), om het kapitaal van de vennootschap te brengen van tweehonderd en drie duizend zeshonderd zeventig euro (203.670,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), door aanzuivering van geleden verliezen voor een bedrag van honderd vijfentachtig duizend zeventig euro (185.070,00 EUR), en dit zonder wijziging van de bestaande duizend vijfennegentig (1.095) aandelen.

Zesde besluit.

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen besluiten door artikel 5 te wijzigen als volgt:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR),

Het wordt vertegenwoordigd door duizend vijfennegentig (1.095) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde."

Zevende besluit,

I "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De algemene vergadering beslist om bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JACOBS DANY, met zetel te 3580 Beringen, Hekstraat 60, alsmede aan haar vennoten, vertegenwoordigers, aangestelden of bestuurders, om alle formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij een onderre-mingsioket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten.

De vergadering verleent verder machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de bij deze genomen beslissingen.

Achtste besluit.

De vergadering geeft de notaris opdracht tot coördinatie van de statuten en neerlegging ervan bij de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel.

Voor ontledend uittreksel.

Neergelegd samen met eensluidende uitgifte van het proces-verbaal, gecoordineerde statuten, verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor.

Notaris Luc Tournier,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2011 : HA101146
03/03/2010 : HA101146
22/12/2009 : HA101146
22/12/2008 : HA101146
24/12/2007 : HA101146
13/12/2006 : HA101146
23/12/2005 : HA101146
31/01/2005 : HA101146
18/02/2004 : HA101146
09/01/2004 : HA101146
21/02/2003 : HA101146
16/12/2000 : HA101146
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 11.12.2015 15687-0268-011

Coordonnées
PRIME SOLUTION

Adresse
DOELSTRAAT 41, BUS 7 3545 HALEN

Code postal : 3545
Localité : HALEN
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande