PROFISI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROFISI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.695.147

Publication

27/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ontwerpatelier voor grafische vormgeving en publicatievoorbereiding, creatief ontwerp en uitvoering hiervan op de meest verschillende dragers en ondergronden, het reproduceren en commercialiseren van bovenvermelde ontwerpen.

Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

Het kopen, verkopen, huren, verhuren, configureren en samenstellen van alle mogelijke informaticatoestellen, computers en aanverwante apparatuur.

Voor de eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden: groot -en kleinhandel evenals de plaatsing van elektronische machines, apparatuur, randapparatuur en onderdelen onder meer computers en alle bijhorigheden, alle bijhorende programmatuur en software, alle apparatuur inzake telecommunicatie en zenders evenals alle bijhorigheden.

Het kopen en verkopen van telefoons.

Het onderhoud van het netwerk.

Werkplaats voor het herstellen van die toestellen en artikelen.

Alles in verband met telecommunicatie, de transmissie van geluid, beelden, gegevens of andere informatie via de kabel, draadloos, door middel van relais of via satelliet.

De exploitatie van elektronische communicatienetwerken voor algemeen gebruik of ten behoeve van bepaalde categorieën van gebruikers.

Alles in verband met GPS- navigatiesystemen.

Fotokopieservice & rapportenservice.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand kunnen werken. Artikel 4  Duur: De vennootschap wordt voor een onbepaalde duur opgericht.

Artikel 5 - Maatschappelijk Kapitaal: Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt en samengesteld uit aandelen op naam onderschreven door vennoten. Het is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Artikel 6  Maatschappelijke Aandelen

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in aandelen op naam, elk aandeel is voorzien van een volgnummer.

Er worden drie (3) soorten aandelen gecreëerd, die de vennoten kunnen onderschrijven:

1) Categorie A: deze aandelen worden onderschreven door de stichtende vennoten. De A-aandelen hebben een nominale waarde van tweehonderd euro (200,00 EUR) per aandeel.

2) Categorie B: deze aandelen worden onderschreven door de vennoten die de hoedanigheid

hebben van werkende vennoten en die aan de toetredingsvoorwaarden voldoen.

De B-aandelen hebben een nominale waarde van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel.

3) Categorie C: deze aandelen worden onderschreven door structurele samenwerkingspartners die aan de toetredingsvoorwaarden voldoen.

De C-aandelen hebben een nominale waarde van duizend euro (1.000,00 EUR) per aandeel. INSCHRIJVING  INBRENG IN SPECIEN

Op het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal werd in speciën inge-schreven voor drieennegentig (93) aandelen categorie A à rato van tweehonderd euro (200,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

AFBETALING : Elk van deze aandelen categorie A werd volledig onderschreven, doch volstort voor een bedrag van zesduizend driehonderd euro (6.300,00 EUR) zodat een bedrag van zesduizend driehonderd euro (6.300,00 EUR) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE17 0017 4247 1321 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voor-afgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 399 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de BNP PARIBAS FORTIS te Kortessem zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 21 november 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 19 - Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur die samengesteld is uit minimum 3 leden en maximum 7 leden, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen en die worden aangeduid door de Algemene Vergadering volgens de principes vastgelegd in art.30.

Na de oprichting van de vennootschap geldt de benoeming van de bestuurders telkens voor 4 jaar, waarbij telkens maar de helft van de bestuursmandaten vacant wordt. Deze worden aangeduid via lottrekking in elke categorie.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar maar de hernieuwde kandidatuurstelling van een bestuurder wordt door de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering gemotiveerd aan de hand van een evaluatieverslag.

De mandaten verstrijken telkens op de dag van de algemene vergadering die gehouden wordt in het jaar waarin het mandaat afloopt.

De algemene vergadering mag een bestuurder op elk ogenblik zonder reden of vooropzeg ontslaan zij het dat hier drie vierden (3/4) van de geldig uitgebrachte stemmen nodig zijn.

De bestuurders worden door de Algemene Vergadering benoemd met een gewone meerderheid van de stemmen.

Artikel 23  Bevoegdheden: De Raad van Bestuur bezit de meest uitgebreide bevoegdheden om alles te doen wat nodig of nuttig is om het doel van de vennootschap te verwezenlijken. Alles wat niet expliciet door de wet of de statuten wordt voorbehouden aan de algemene vergadering behoort tot haar bevoegdheid.

De Raad van Bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

Artikel 24 - Bevoegdheden tot delegeren: De Raad van Bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Hij mag eveneens de bevoegdheden van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een dagelijks bestuur of directeur, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

Dergelijke delegaties dienen duidelijk genoteerd te worden in het verslag van de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Artikel 25 - Vertegenwoordiging van de vennootschap: Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door een bestuurder. Afschriften van (goedgekeurde) notulen en stukken van de vennootschap mogen rechtsgeldig voor eensluidend worden ondertekend hetzij door twee bestuurders (gezamenlijk handelend), hetzij door de voorzitter (alleen handelend), hetzij door een gedelegeerd bestuurder (alleen handelend). Artikel 26  Controle: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

De Algemene Vergadering kan de onderzoek- en controlebevoegdheid evenwel overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt en te allen tijd kan ontslaan. De controlerende venno(o)ten rapporteren aan de algemene vergadering.

Artikel 28- Oproeping: De Algemene Vergadering moet minstens eenmaal per jaar worden opgeroepen op de tweede maandag van de maand mei van 11 tot 12 uur om zich onder meer uit te, spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar, het te bestemmen resultaat, desgevallend het jaarverslag en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016.

Artikel 30  Beslissingen: Behoudens de uitzonderingen voorzien door de wet of door deze statuten beslist de vergadering over alle agendapunten bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Behoudens in verantwoorde dringende gevallen zal de algemene vergadering alleen over de agendapunten die vermeld staan in de oproeping geldig kunnen beraadslagen.

Wanneer de vergadering zich dient uit te spreken over een wijziging in de statuten moeten, opdat ze geldig zou kunnen beraadslagen, de oproepingen het voorwerp van de beraadslagingen vermelden en moet ten minste de helft van alle aandelen met stemrecht op de vergadering vertegenwoordigd zijn.

Wordt deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan dient een nieuwe vergadering met dezelfde agenda

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

te worden bijeengeroepen. Deze zal dan geldig beraadslagen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Een wijziging van de statuten is pas geldig als ze met de drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen wordt goedgekeurd

Elke voorstel tot wijziging van de statuten dient bovendien goedgekeurd te worden door de drie vierden van de geldig uitgebrachte stemmen binnen de categorie A- aandelen.

Artikel 31  Stemrechten: Elk aandeel geeft in principe recht op één stem.

Geen enkele vennoot mag evenwel aan de stemming deelnemen, voor hem persoonlijk en als mandataris, met meer dan een tiende van het aantal stemmen verbonden aan de in de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

Artikel 33  Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar volgt het kalenderjaar en begint bijgevolg op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar gaat in op de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte, en wordt afgesloten op 31 december 2015.

Artikel 35  Winstverdeling: Op voorstel van de Raad van Bestuur kan de Algemene Vergadering zich uitspreken over de bestemming van het saldo van de nettowinst:

- minstens vijf percent wordt afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het maatschappelijk kapitaal.

Een saldo kan worden uitbetaald als een dividend op het gestorte bedrag van de aandelen. Het rechtstreekse vermogensvoordeel dat de vennootschap onder de vorm van dividend aan de vennoten uitkeert, zal niet hoger zijn dan de rentevoet vastgesteld door de Koning ter uitvoering van artikel 1, § 2, 6° van het Koninklijk Besluit van 8 januari 1962. De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door de Raad van Bestuur vastgesteld. Indien een vennoot zijn verzoek tot uittreding ter kennis heeft gebracht van de vennootschap zal de winstuitkering pro rata temporis gebeuren tot op het ogenblik van het verzoek tot uittreding;

- het eventuele overschot wordt aan de vrije reserve toegewezen of overgedragen.

Artikel 36  Restorno: Als er een restorno wordt uitgekeerd dan is dit a rato van de verrichtingen van de vennoot tegenover de coöperatie het afgelopen boekjaar.

Artikel 37  Vereffening: Behalve de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap ontbonden worden door de Algemene Vergadering volgens de voorwaarden voorzien inzake statutenwijziging.

Artikel 38  Slotafrekening: Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de uitbetaling van de aandeelhouders overeenkomstig artikel 16.

De aandelen geven geen recht op enige andere uitbetaling dan voorzien in artikel 16. In geval het vermogen van de vennootschap ontoereikend is om de vennoten uit te betalen overeenkomstig artikel 16, geschiedt de betaling pondspondsgewijze.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  RAAD VAN BESTUUR: En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, hebben de oprichters, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, in hun hoedanigheid van algemene vergadering besloten het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op drie, en vooralsnog geen commissaris aan te stellen.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de thans opgerichte vennootschap, worden tot bestuurders benoemd, voor onbepaalde duur:

- de BVBA 22, voornoemde oprichter sub 1, met als vaste vertegenwoordiger de heer GONNISSEN Rafaël, voornoemd;

- de heer PAESEN Bart, voornoemde oprichter sub 2, en

- de heer ULENAERS Dirk, voornoemde oprichter sub 3.

Hier aanwezig en die verklaren te aanvaarden.

Zij verklaren dat hen op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, voor het laatst gewijzigd door de wet van 10 februari 1999, niet het verbod werd opgelegd om de functie van bestuurder waar te nemen.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
PROFISI

Adresse
VOORTSTRAAT 2 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande