PROOENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : PROOENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.121.048

Publication

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 30.09.2013 13599-0326-010
29/11/2011
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1*.J:er7,;ley" 1 ttir r, 1, he r!ur

rechtbank v. kooptiaridel to TONGEREN

11-11-201ii,.2.

De Hoofdgrifetiffte

III ~Ilflllllnlllhl Ifll IVlllgl

" 11179598

Vi behi

aai

Bey Sua.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : ProoEnergy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Witbeekweg 3 - 3680 Maaseik

Onderwerp aï te : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor het ambt van Meester ANITA INDEKEU, notaris met standplaats te Neeroeteren (Maaseik), op 08 november 2011, geregistreerd te Maaseik op 14 november 2011, zeven bladen, geen verzendingen, boek 541, blad 13, vak 20, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25), de Ea. Inspecteur (get.) J. Haeldermans, blijkt dat:

De heer PROOSTEN Daniël Michael Jacobus Catharina Gerardus, van Nederlandse nationaliteit, geboren te Swalmen (Nederland), op negentien januari negentienhonderd drieënzeventig (nationaal nummer 73.01.19 605 74), ongehuwd, wonende te 3680 Maaseik, Witbeekweg 3.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de BENAMING "ProoEnergy", waarvan de maatschappelijke ZETEL gevestigd is te 3680 Maaseik, Witbeekweg 3.

De comparant verklaarde op het ogenblik van de ondertekening van de oprichtingsakte niet reeds enige vennoot te zijn van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap werd opgericht voor ONBEPAALDE DUUR.

De vennootschap heeft tot DOEL:

Managementactiviteiten; dagelijkse besturing van vennootschappen en strategische en operationele planning van de vennootschappen en rapportering aan dagelijks bestuur.

ICT-management Consultancy.

Vorming en opleiding van derden, coaching individueel en in groep.

Projectmanagement.

Het beheer van onroerend vermogen en het in leasing geven en nemen van onroerende goederen ter

uitzondering van de onderneming van tussenpersoon, makelaar, handelaar en bouwpromotor in onroerende goederen.

Alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen zoals onder meer de aankoop uit de hand of openbaar van aile onroerende goederen, ruilen van zelfde goederen, onderhouden, wijzigingen, verbeteren, uitrusten en valoriseren, het huren en verhuren van zelfde goederen, het verkavelen, het uitvoeren van alle handels- en financiële bewerkingen, het uitbaten van goederen en alles wat hiermee in verband staat, het oprichten en laten oprichten van gebouwen, het inrichten en met roerende meubelen voorzien, alle overeenkomsten dienaangaande aan te gaan, te erkennen en te doen uitvoeren.

Expert-raadgever inzake onroerende goederen.

Het beheer van het eigen roerend patrimonium, de aan- en verkoop van roerende goederen, hei ruilen van roerende goederen, alsmede het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden van welke vorm ook.

Het verkrijgen en beheren van royalties, het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borgstellen of aval verlenen in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, fiscale, boekhoudkundige, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin van het woord bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het verlenen van adviezen en het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

Het uitvoeren van public-relation activiteiten voor derden.

Het uitoefenen van management- en bestuurderstaken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen welk doel deze ook hebben, door inbreng, participatie of investering.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, met inbegrip van onroerende leasing, voor eigen rekening als voor rekening van derden die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelname kan geschieden door inschrijving op en overname van aandelen, inbreng, fusies, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen doen zo roerende als onroerende.

Deze opsomming is niet limitatief. Wanneer voor sommige van bovenstaande activiteiten een vakbekwaamheid vereist is, kan de vennootschap deze slechts uitoefenen op voorwaarde dat zijzelf of de personen die haar verbinden over de nodige getuigschriften beschikken.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis dezer woorden.

In de mate dat voor de vernielde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk KAPITAAL van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18 600). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op het geheel der honderd zesentachtig (186) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven door voornoemde heer PROOSTEN Daniël.

Hij verklaarde dat elk aandeel werd volgestort ten belope van twee derden (2/3).

Als vergoeding voor gemelde inbreng in speciën werden er aan voornoemde heer PROOSTEN Daniël, die verklaarde te aanvaarden, honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend, elk volgestort ten belope van twee derden (2/3).

INTERN BESTUUR

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand september om achttien uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Inzake de gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering dienen de voorschriften van artikels 266 tot en met 288 van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het erop volgende jaar.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST

De netto-winst wordt ais volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf procent (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, warden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De nieuw benoemde vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

VEREFFENING

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun

de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig maart tweeduizend dertien.

De oprichter verklaarde dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één oktober tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op maandag dertig september tweeduizend dertien om achttien uur.

3. De oprichter stelde vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat onderhavige vennootschap voor het eerste boekjaar niet verplicht is krachtens het Wetboek van Vennootschappen een commissaris te benoemen.

BENOEMINGEN

De statuten aldus vastgesteld zijnde, bevestigde de comparant dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ProoEnergy" opgericht is.

De oprichter verklaarde dat hij de eerste algemene vergadering samenstelde waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is, en nam terstond volgende beslissingen:

" 1. voornoemde heer PROOSTEN Daniël werd als niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde tijd. Hij verklaarde dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich daar tegen verzet en in het bezit te zijn van de vereiste vestigingsgetuigschriften;

2. zijn mandaat is bezoldigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~.f

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.09.2015, NGL 28.09.2015 15604-0443-010

Coordonnées
PROOENERGY

Adresse
WITBEEKWEG 3 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande