QUADRO HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUADRO HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.574.086

Publication

06/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 31.01.2014 14025-0224-017
06/06/2013
ÿþMod Wald 1U

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lIIiuii~~iiiuuuiuuiiuu

13 85955*

dat met unanimiteit van de

Zetel : Riemsterweg 185, 3742 Bilzen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd. 15 mei 2013 blijkt stemmen besloten werd tot:

Hendriks te benoemen als

- de algemene vergadering beslist met ingang van 15 mei 2013 de heer Dennis zaakvoerder,

de zaakvoerder (getekend) Kim Castermans

Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 8 -05- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0840.574.086

Benaming

(voluit) : Quadro Holding

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Van de porso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a

23/11/2012
ÿþMM Won/ 11.1

1-U ÿS_; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd g~iii~ Jal

MONITEUR BELG, echtbank V. koophandel tm TONGEP N

ó ô -11- 2012

08 -11- 2412

BELGISCH STAATSB Hoofdgriffier, Griffie

UHNN~YWINIMM'INN~~~W!IN

*iaiessa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0840.574.086

Benaming

(voluit) : Quadro Holding

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3742 Bilzen (Martenslinde), Riemsterweg 185

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging doel -statutenwijziging

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris Mia Knapen te Lanaken, op zesentwintig september tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Quadro Holding", waarvan de zetel gevestigd is te 3742 Bilzen (Martenslinde), Riemsterweg 185, volgende besluiten heeft geno07men:

1. Wijziging van het maatschappelijk doel.

a) Verslag van de zaakvoerder in toepassing van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen houdende voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt gegeven.

Dit verslag is vergezeld van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend en twaalf.

b) Voorstel om het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van onderstaande tekst aan artikel 3 van de statuten:

°-de in- en uitvoer, de vertegenwoordiging van en de groothandel en kleinhandel in evenals de vervaardiging en herstelling van:

°allerlei textielwaren, kleding en schoeisel, omvat onder meer: schoeisel, pelterijen en bontwerk, kledingstoffen, vlaggen en weefsels voor vlaggen, huishoud- en tafellinnen, mercerie-artikelen, regenschermen, herenhoeden, dameshoeden en toebehoren voor dameshoeden, uitzet voor heren en jongens, uitzet voor dames en meisjes, kinderkleding, confectie voor heren, confectie voor dames.

"artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, omvat onder meer: meubileringsartikelen zoals gordijnen, zonnegordijnen, tapijten, tapijtwerk en beddengoed;

"luxeartikelen, precisieartikel, kunstvoorwerpen en fantasieartikelen, omvat onder meer: schoonheidsproducten en toiletartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, lederwaren en zadelmakerswerk, goud- en zilverwerk en juwelen, fantasiejuwelen.

-het coördineren van alle mogelijke vormen van publiciteit in de pers, leaílets of folders, op radio of tv, als tussenpersoon tussen klant en reclamebureau, productiefirma, fotograaf of cameraman, opnamestudio en aile derden.

-aile mogelijke drukwerken op alle materialen.

-alle vormen van promoties, acties en reclamestunts.

-voorraadbeheer voor eigen rekening en voor rekening van derden."

2. Overeenstemmende aanpassing van artikel drie (3) van de statuten.

3. Opdracht te geven aan de instrumenterende notaris de statuten te coardi-'neren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren.

4. Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen.

5. Volmacht aan Tans Eliane, wonende te 3742 Bilzen (Martenslinde), Riemsterweg 214, om, met de macht om indeplaats te stellen, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de B.T.W.-, fiscale en andere administraties en openbare besturen, ingevolge onderhavige statutenwijziging.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van 26 september 2012 en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/11/2011
ÿþ MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- llIU II II UI III I II I INI I II

behouden +11168083"

aan het

Belgisch Staatsblad





Neeiyeieyu rei yinue uei rechtbank v. koophandel le TONGEREN

ry -10-

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagenbïj hél Bëlgisc~i S~~~f"sbl~d =ü8rt1%2ü11ÿÿ ~innëxès dü Móni~ënr bèlgë

Ondernemingsnr : ` 11 i? 15.7 y. 046

Benaming

(voluit) : Quadro Holding

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3742 Bilzen (Martenstinde), Riemsterweg 185

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Mia Knapen te Lanaken op dertien oktober tweeduizend en elf blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS:

a) Mejuffrouw CASTERMANS Kim Hilda Jan, geboren te Antwerpen op vierentwintig april negentienhonderd drieëntachtig, ongehuwd, wonende te 3742 Bilzen (Martenslinde), Riemsterweg 185.

b) De heer HENDRIKS Dennis Victor Ludo, geboren te Tongeren op eenentwintig januari negentienhonderd eenennegentig, ongehuwd, wonende te 3740 Bilzen, Sint-Remigiusstraat 39.

2. RECHTSVORM EN BENAMING: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "Quadro Holding".

3. ZETEL: 3742 Bilzen (Martenslinde), Riemsterweg 185.

4. DOEL: de vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

 het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

 het toestaan van leningen en kredietopeningen, alsmede alle borgstellingen aan derden verlenen, zelfs in alle zaken die het maatschappelijk doel of de hierboven vermelde opsomming te buiten gaan;

-onderneming gespecialiseerd in onroerende financieringshuur.

-onderneming gespecialiseerd in roerende financieringshuur.

 alle welkdanige studies, dienstverleningen en technische bijstand op financieel, commercieel en industrieel gebied of op het gebied van beheer van bedrijven.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

5. DUUR: onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  VOLSTORTING: het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) door inbreng in geld.

7, BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING: zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, ai dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd voor een onbepaalde duur:

-mejuffrouw CASTERMANS Kim Hilda Jan, wonende te 3742 Bilzen (Martenslinde), Riemsterweg 185,

oprichter voornoemd onder a), die uitdrukkelijk haar mandaat heeft aanvaard.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

9. JAARVERGADERING: ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede maandag van de maand december om veertien (14) uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moeten de zaakvoerders een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerders en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

r

Voorbehouden i'àar hot Belgisch Staatsblad

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen kan de algemene vergadering beslissen, welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute (=de helft +1) meerderheid van de uitgebrachte (=blanco's en onthoudingen tellen niet) stemmen.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote " eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

10. BOEKJAAR: het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgend jaar.

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFE-NING OVERBLIJVEND' SALDO:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; " deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerders, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere ' verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

12. OVERGANGSBEPALINGEN:

-Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittrekset van deze akte en wordt "

afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien. "

" De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede maandag van de maand december van het jaar tweeduizend dertien om veertien uur.

-Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.S.M. Consulting met maatschappelijke zetel te 2500 Lier, Antwerpsestraat 148, met ondernemingsnummer 0466.872.876, vertegenwoordigd door de heer De Smedt Yannick Peter Mario, wonende te 2560 Nijlen, Grobbendonkseweg 75, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zo ondermeer bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de BTW- en de belastingadministratie, en andere administraties, ingevolge onderhavige oprichting.

AANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Voor het uitoefenen van de functie van bestuurder/zaakvoerder/lid van directiecomité in andere vennootschappen of ondernemingen wordt aangeduid als vaste vertegenwoordiger: mejuffrouw CASTERMANS ' Kim Hilda Jan, wonende te 3742 Bilzen (Martenslinde), Riemsterweg 185, voornoemd onder a), die wordt belast ' met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de vennootschap. Mevrouw Castermans Kim heeft de functie van vaste vertegenwoordiger aanvaard.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van de akte van dertien oktober tweeduizend en elf.

Notaris Mia Knapen, Lanaken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 14.12.2015, NGL 11.01.2016 16011-0063-032
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 31.01.2017 17036-0092-032

Coordonnées
QUADRO HOLDING

Adresse
RIEMSTERWEG 185 3742 MARTENSLINDE

Code postal : 3742
Localité : Martenslinde
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande