QUALITY FACILITY SUPPORT, AFGEKORT : QFS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUALITY FACILITY SUPPORT, AFGEKORT : QFS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.255.130

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 31.07.2014 14382-0526-012
27/09/2013
ÿþ~>~i\ Mod 21

(,- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;



1 111111e11111111111111

~

Voor" behoud

aan hs

Befgisc Staatsb

RECHTBANK VAN K00PhANt}cli

1 8 -09- 2r13

9-rn§s=LT

Ondernemingsnr : 0888.255.130 Benaming

(voluit) :

GIVAGO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN, Kerkhofstraat 54

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 9 september 2013 dragende de melding : "Geregistreerd drie bladen geen verzending te Genk op 12/09/2013. Boek 5/142 blad 34: vak 14. Ontvangen : vijftig euro. De e.a. inspecteur a.i. (getekend) Anne-Lise VANDENBORRE", houdende: buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de bvba GIVAGO, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van "GIVAGO" naar "Quality Facility Support", afgekort "QFS".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3600 Genk, Smeilstraat 53. DERDE BESLUIT

De vergadering keurt het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 4 september 2013, betreffende de toelichting bij de uitbreiding van het doel van de vennootschap, goed. Aan dit verslag is overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van actief en passief van de vennootschap gehecht,. afgesloten op 30 juni 2013.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit het doel van de vennootschap overeenkomstig het voormeld verslag van de zaakvoerder uit te breiden met de volgende activiteiten:

" - De aan- en verkoop, de verhuur en het onderhoud van reinigingstoestellen;

- De aan- en verkoop van reinigingsproducten;

- De verhuring en leasing van installaties, uitrusting en materieel;

- Reinigingswerken, het reinigen van allerlei gebouwen, gevels, vloeren, treinen, bussen, vliegtuigen, sche-

pen, enzovoort en renovatie;

- Renovatie van vloeren en natuursteen;

- Brandreiniging;

- Het kuisen van ruiten, het wassen van ramen;

- Het vegen van stof, het stofzuigen, het dweilen en schrobben van vloeren en matten;

- Het schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

- Het desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, treinen, bussen, vliegtuigen, schepen enzovoort;

- Het onderhoud en het inrichten van lokalen;

Detail- en groothandel, invoer en uitvoer van auto-onderdelen en accessoires;

- Aan- en verkoop, groothandel en kleinhandel van tweedehandse voertuigen en nieuwe voertuigen;

- De afbraak en de ontruiming van gebouwen en andere onroerende goederen;

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger, als

commissionair en als consignatie."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht

worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek

werden doorgevoerd (de vereffeningsregeling, de elektronische algemene vergadering, enzovoort.,.).

ZESDE BESLUIT

Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 1 luidt voortaan als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap heeft de rechtsvoren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Quality Facility Support, afgekort QFS"."

- Artikel 2, eerste zin, Luidt voortaan als volgt:

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Smeilstraat 53,"

- Artikel 3 wordt aangevuld zoals voormeld in het vierde besluit,

- Toevoeging van een nieuw artikel 25, na huidig artikel 24:

" Artikel 25. ELEKTRONISCHE ALGEMENE VERGADERING

Uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stellen langs elektronische weg vôôr de algemene vergadering

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôôr de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Uitoefening van het stemrecht langs elektronische weg vôôr de algemene vergadering

Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vôôr de algemene vergadering, op de volgende wijze:

bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

-de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

-het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

-de agenda van de vergadering;

-de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

-de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van S juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vôôr de vergadering.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vôôr de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen. Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg

§ 1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wat, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand. "

- Artikels 31 en 32 worden vervangen door de volgende tekst:

" Artikel 32. ONTBINDING EN VEREFFENING

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, even-tueel op voorstel van de algemene vergadering.

De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een om- standige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel, Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel."

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent met onmiddellijke ingang ontslag aan de huidige niet-statutaire zaakvoerder, de heer VANHEES Nico, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Kerkhofstraat 54. Aan hem wordt kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering besluit te benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur: de heer YILMAZ Erhan, geboren te Kayseri (Turkije) op 13 oktober 1976, wonende te 3600 Genk, Smeilstraat 53.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing treft.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd. 9.09.2013.

-verslag van de zaakvoerder met staat van aktief en passief,

- gecoördineerde statuten,

Notaris Ivo VRANCKEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 20.08.2012 12425-0545-008
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.08.2011 11457-0566-008
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 30.08.2010 10462-0304-008
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 31.08.2009 09671-0377-009

Coordonnées
QUALITY FACILITY SUPPORT, AFGEKORT : QFS

Adresse
KERKHOFSTRAAT 54 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande