QUALITY THROUGH PEOPLE

Société en commandite simple


Dénomination : QUALITY THROUGH PEOPLE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.141.357

Publication

20/09/2011
ÿþ 1 Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

0 8 -09- 2011 ~A

De Hoofdgriffier, Griffie

I III~195I~RI0*IW~N

iii

1 bet a" Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du 1VTónitéür Wage

Ondernemingsnr : 2,-bq . /ly x. 3 5 ~-

Benaming

(voluit) : QUALITY THROUGH PEOPLE

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : De Akkers 1, 3680 Neeroeteren

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, 1 oktober 2011, zijn de partijen :

1.De heer Coenen Bart, wonende te 3680 Neeroeteren, De Akkers 1;

Hierna genaamd beherend vennoot;

2.Mevrouw Smeets Irene, wonende te 3680 Neeroeteren, De Akkers 1;

Hierna genaamd stille vennoot;

overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de naam QUALITY THROUGH PEOPLE met zetel te De Akkers 1, 3680 Neeroeteren.

De partijen verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt

STATUTEN

TITEL I : BENAMING-DUUR-ZETEL-DOEL

ART.1. De vennootschap is opgericht als een handelsvennootschap en zal bestaan met als bijzondere benaming : voluit Quality Through People, afgekort QTP gevolgd door de woorden : "gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "GCV".

ART.2.De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

ART.3.De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te: 3680 Neeroeteren, De Akkers 1. De zetel mag naar elke andere plaats in België worden overgebracht door een beslissing van de algemene vergadering die echter in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal moeten worden bekendgemaakt.

ART.4.De vennootschap heeft tot doel :

-Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van derden, als tussenpersoon of bemiddelingsagent, tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van eender welke firma, vennootschappen, verenigingen, instellingen, ondernemingen en particulieren te ondersteunen op het gebied van informatiebeheer en aanverwante materies ter bevordering van een geïntegreerde elektronische dienstverlening; op te treden als technologie partner, solutions provider en/of resources provider voor 'Information Communication Technology' projecten; het onderzoek, de studie, de ontwikkeling, de integratie en de ondersteuning van alle elektronisch materieel, alle hard- en software voor de behandeling van informatie en/of gegevens; de analyse en conceptuele uitwerking van programma's, het programmeren, het testen, het configureren, de installatie van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto :'Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

programma's en netwerken, de systeemintegratie, het beheer en organisatie van informatica en

telecommunicatie centra; de promotie, de aankoop, de verhuur, de leasing, de doorverkoop en de verkoop van hard- en software, computer en telecom materiaal, apparatuur, systemen en software, tekstverwerkers, randapparatuur, computerprogramma's, know-how, netwerken en aanverwante producten en systemen, nevenproducten en activiteiten, informatica en telecommunicatie in de meest ruime en breedste zin van het woord. In het algemeen alle handelingen die verband houden met het informatica en telecommunicatie gebeuren, robotica en automatisering.

-Alle activiteiten van management, met inbegrip van interim management, advies- en dienstverlening ondermeer op het gebied van hard- en software, managementsystemen, technologie, organisatie, publiciteit, marketing, bedrijfsmanagement, economische, financiële, sociale, fiscale, handels- en bedrijfsorganisatorische aangelegenheden; het verlenen en geven van opleidingen, cursussen, trainingen, conferenties, evenementen, seminaries, service en ondersteuning in onder meer informatica en telecommunicatie technologieën, computertaal en aanverwante takken en/of met betrekking tot vermelde activiteiten; het organiseren van zakenreizen, conferenties, seminaries, privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- of technische vorming; het produceren van opleidings- en informatiepakketten, die gebruik maken van onder andere media-, audio-, video-, en computerapparatuur; in de breedste zin opleidingen, begeleidingen, cursussen, trainingen, conferenties, seminaries en

evenementen inrichten, organiseren en/of beschikbaar stellen en dit in alle mogelijke domeinen en/of vormen.

-Het uitvoeren van alle activiteiten die behoren tot de private arbeidsbemiddeling, zijnde onder meer activiteiten uitoefenen op het gebied van werving, selectie, out-placement, executive search en headhunting voor vennootschappen, verenigingen, instellingen, ondernemingen en particulieren en het adviseren en begeleiden van werkzoekenden, ICT-specialisten, adviseurs en commerciële profielen in hun zoektocht naar een passende betrekking.

-Het verrichten van al wat in de meest uitgebreide en ruimste zin van het woord verband houdt met het bovenstaande.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen binnen de wettelijke voorschriften; het beheer, de aan- en verkoop, ontwikkeling en renovatie van onroerend vermogen voor eigen rekening; roerende en onroerende beleggingen voor eigen rekening.

-De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

-De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. -De vennootschap mag op welke wijze dan ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of

vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kan bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen realiseren die direct of indirect in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

TITEL Il : BESTUUR-AANSPRAKELIJKHEID

ART.5.De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders welke beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

ART. 6.De zaakvoerders wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Aan een zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgelegd en dat ten laste komt van de vennootschap.

ART.7. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

ART.8.De zaakvoerder is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

TITEL III : KAPITAAL-AANDELEN

ART.9. Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Zijn minimum bedrag dat geheel geplaatst is, werd

vastgesteld op ¬ 1.000 (duizend euro) en is verdeeld in 100 (honderd) aandelen zonder nominale waarde.

De comparanten, oprichters hebben als volgt ingetekend :

Dhr. Coenen Bart : 95 aandelen, volledig volstort;

Mevr. Smeets Irene : 5 aandelen, volledig volstort.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ART.10.Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een derde zonder het voorafgaande en geschreven akkoord van de andere vennoot. In geval van overlijden gaan de aandelen van de overleden vennoot over naar de andere vennoot of zijn wettelijke erfgenamen.

TITEL IV : BOEKJAAR-JAARVERGADERING

ART.11.Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint heden bij de oprichting van de vennootschap en eindigt op 31 december 2012.

ART.12. De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van mei om 18:00u en zal de eerste maal plaatsvinden in 2013.

ART.13. De gewone algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van :

-De vaststelling van de jaarrekening

-De bestemming van de beschikbare winst

-De wijziging van de statuten

-De benoeming en het ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem, en het verlenen van kwijting.

ART_14.De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

ART.15.ledere vennoot heeft recht op één stem.

ART.16.Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd :

De heer Coenen Bart

De Akkers 1

3680 Neeroeteren

TITEL V : WINSTVERDELING-ONTBINDING

ART.17.0p het einde van het boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerders de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld en wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar. De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en afschrijvingen.

Over de bestemming van de winst zal beslist worden door de algemene vergadering.

ART.18. De vennootschap kan worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering en de winst zal worden verdeeld onder de vennoten.

TITEL VI : DIVERSE BEPALINGEN

ART.19.Betwistingen aangaande de interpretatie of toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechterlijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek.

ART.20. Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt veewezen naar de ter zake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Bart Coenen,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
QUALITY THROUGH PEOPLE

Adresse
DE AKKERS 1 3680 NEEROETEREN

Code postal : 3680
Localité : Neeroeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande