QUE PASA?

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : QUE PASA?
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.633.420

Publication

04/06/2014
ÿþJ rt ~

Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdaling HASSELT

2 3 MEI 201tt

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111,1I11,1.11111 1111 il





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0458.633.420

Benaming

(voluit) : QUE PASA?

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3970 Leopoldsburg, Caimolaan 15

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING artikel 537 W1B92

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 21 mei 2014, dewelke binnen de wettelijke termijn ter registratie zal worden neergelegd, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "QUE PASA?", dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van zevenhonderd vijftig duizend frank (750.000 BEF) om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR).

TWEEDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de zaakvoerder de dato 1 oktober 1997 de zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang werd verplaatst van "3670 Leopoldsburg, Ijzerlei 29" naar "3970 Leopoldsburg, Caimolaan 15" (Bijlagen Belgisch Staatsblad van 14 oktober 1997, nummer 97101440).

De vergadering besluit artikel 2 van de statuten in die zin aan te passen.

DERDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 21 mei 2014 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van één miljoen honderd duizend euro (1.100.000,00 EUR), dit overeenkomstig artikel 537 WIB 92. Dit bruto-dividend wordt onttrokken aan de belaste reserves,

Na inhouding van de roerende voorheffing van 10%, blijft een netto-dividend ter beschikking van negenhonderd negentig duizend euro (990.000,00 EUR), hetwelk integraal en onvoorwaardelijk wordt aangewend voor een verhoging van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering van 21 mei 2014 heeft beslist dit netto-bedrag van negenhonderd negentig duizend euro (990.000,00 EUR) te plaatsen op een geblokkeerde rekening, op naam van de vennootschap, met het oog op de kapitaalverhoging.

VIERDE BESLUIT

a, Besluit tot kapitaalverhoging: De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negenhonderd negentig duizend euro (990.000,00 EUR), zodat dit kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) naar één miljoen achtduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (1.008.592,01 EUR). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in geld, zoals hiervoor vermeld, binnen voorkeurrecht, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

b, Plaatsing -inschrijving en volstorting: Op voormelde kapitaalverhoging werd ingeschreven voor de totaliteit door inbreng in geld ten bedrage van negenhonderd negentig duizend euro (990.000,00 EUR).

Volstorting -- bankattest: Voormelde kapitaalverhoging werd volledig in geld gestort.

Uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS Fortis Bank te Leopoldsburg op 20 mei 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven, blijkt dat het voormeld bedrag geplaatst staat op een geblokkeerde rekening nummer BE67 0017 2811 2287.

Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan bovenge-noemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is totstandgekomen.

c. Vaststelling totstandkoming kapitaalverhoging: De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf één miljoen achtduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (1.008.592,01 EUR) bedraagt en verdeeld is in zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Artikel 5 van de statuten zal in die zin worden aangepast, zoals hierna vermeld.

VIJFDE BESLUIT: Ingevolge de inwerkingtreding van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering tot de schrapping in de statuten en de verwijzingen in de statuten naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet en beslist ze tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge } Verder besluit de vergadering de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in

overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden dóorgevoerd (corporate govemance-wetgeving, de vereffeningsregeling, de elektronische algemene vergadering, enzovoort...).

ZESDE BESLUIT: De vergadering besluit overeenkomstig de vorige besluiten de statuten te herwerken en te coördineren zodat deze vanaf heden als volgt zullen luiden:

ARTIKEL 1: RECHTSVORM  NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: "QUE PASA ?".

ARTIKEL 2; ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3970 Leopoldsburg, Caimolaan 15, ARTIKEL 3: DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

-Advies en organisatie of participatie in de organisatie van concerten, feesten, tentoonstellingen, evenementen en manifestaties in de meeste ruime zin van het woord;

-Dienstverlening aan organisaties;

-het aankopen, verkopen, verhuren van materieel, installatie en uitrustingsgoederen;

-Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat; de verwerving, de vervreem-ding, het beheer, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende handelingen in de meest brede zin;

-De participatie in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of ven-mootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen;

-Ze mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direkt, hetzij indirekt verband houden met het maatschappelijke doel van de vennootschap.

-Het opnemen van bestuursmandaten in en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5: KAPITAAL, Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen achtduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (1.008.592,01 EUR).

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ARTIKEL 10: BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDER: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen éan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: JAARVERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten telkens op 1 oktober om 14u. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegrafisch communicatiemiddel,

A '

Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen of omtrent iemands stemkracht wordt over aile punten van de agenda tweemaal gestemd met inachtneming eerst van het ene en dan van het andere standpunt.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 juni en eindigt op 31 mei van het daaropvolgende jaar.

ARTIKEL 23: RESERVES -- WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL 24: ONTBINDING: In geval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT: Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn alle bepalingen van deze statuten toepasselijk in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna voor een eenhoofdige vennootschap gestelde regels.

ARTIKEL 31: CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



24/12/2013 : HA093012
04/12/2014 : HA093012
28/12/2012 : HA093012
28/12/2012 : HA093012
20/12/2010 : HA093012
03/12/2009 : HA093012
02/12/2008 : HA093012
17/12/2007 : HA093012
01/12/2006 : HA093012
28/11/2005 : HA093012
10/12/2004 : HA093012
24/11/2003 : HA093012
22/11/2002 : HA093012
10/12/1999 : HA093012
08/12/2015 : HA093012
14/10/1997 : HA93012
22/06/2018 : HA093012

Coordonnées
QUE PASA?

Adresse
CAIMOLAAN 15 3970 LEOPOLDSBURG

Code postal : 3970
Localité : LEOPOLDSBURG
Commune : LEOPOLDSBURG
Province : Limbourg
Région : Région flamande