QUIZINE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : QUIZINE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.974.594

Publication

27/06/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Vc '11095299* RECHTBANK VANKOOPHANDEL

behc 111111 { 5 ,

aar C

Belt 1 -06- 2D 1

Staa" LT



Bijlagen bij liet BëIgisch StaatsbTád _ 27ï06120I I - Annexes du -Moniteur belge

Ondernemingsnr : O ~~~ , g~ ~ ~ ~ 4L1

Benaming

(voluit) : QUIZINE

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Weygaardstraat 6d, 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend en elf op zeven mei

TITEL 1 -OPRICHTING

Zijn verschenen:

Mevr. Katrien Baptist, met rijksregisternr 89.09.06-198.02, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren,

Weygaardstraat 6D,

Mevr. Annelies Baptist, met rijksregistemr 85.02.10-076.65, wonende te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat

162,

Mevr. Roselien Camile J Vaes, met rijksregistemr 63.03.03-140.47, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren,

Weygaardstraat 6D en

Dhr. Dominique Johan O Baptist, met rijksregistemr 61.01.23-013.03, wonende te 3530 Houthalen-

Helchteren, Weygaardstraat 60

Voormelde verschijners zijn samengekomen en hebben beslist de statuten van een vennootschap onder firma op te stellen en die zij als volgt verklaren op te richten.

Inbreng

De comparanten verklaren het maatschappelijk vermogen als volgt te onderschrijven:

Katrien Baptist, voornoemd, heeft ingeschreven op 25 aandelen, hetzij voor een bedrag van 250,00 EUR,

volledig voistort; en,

Annelies Baptist, voornoemd heeft ingeschreven op 25 aandelen, hetzij voor een bedrag van 250,00 EUR,

volledig volstort; en,

Roselien Camile J Vaes, voornoemd heeft ingeschreven op 25 aandelen, hetzij voor een bedrag van 250,00

EUR, volledig volstort; en,

Dominique Johan O Baptist, voornoemd heeft ingeschreven op 25 aandelen, hetzij voor een bedrag van

250,00 EUR, volledig volstort.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder vermelding waarde, die ieder

éénlhonderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is

ten belope van 1.000,00 EUR.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 1.000,00 EUR. Het kapitaal is volledig volgestort.

Artikel 60 W.Venn

De verschijners verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting sedert 1 april 2011.

TITEL 2 - STATUTEN

Artikel 1  Naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onder firma opgelicht onder de benaming "Quizine"

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd të 3530 Houthalen-Helchteren, Weygaardstraat 6D.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland op te richten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap kan worden ontbonden mits

akkoord van alle vennoten.

Artikel 5  Kapitaal en aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door [honderd (100)] aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder [één/honderdste (11100ste)] van het kapitaal vertegenwoordigen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

De vennootschap heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht.

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder schriftelijke, voorafgaandelijke toestemming van het bestuursorgaan.

De rechten van elke vennoot in de vennootschap vloeien enkel voort uit onderhavige akte, latere statutenwijzigingen en later goedgekeurde overdrachten.

In het kader van deze statuten staat "stemrechten" gelijk met aandelen en alle gelijkaardige effecten van tijd tot tijd uitgegeven door de vennootschap overeenkomstig de wet en waaraan direct of indirect stemrechten verbonden zijn.

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven. De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, wel haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten. Artikel 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor iedere vennoot mag een rekening courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een intrest berekend tegen 8,00 procent op jaarbasis, betaalbaar om de twaalf maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders over wordt beslist. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7  Bestuur en vertegenwoordiging

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken. Nochtans mogen de verbintenissen boven vijfduizend EUR enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van vijfduizend EUR waarvan hiervoor sprake.

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Alle zaakvoerders zijn onbezoldigd.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 8  Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 9  Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Ieder jaar op eenendertig december zal een inventaris, een balans en een interne jaarrekening (winst- en verliesrekening) worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden bijgehouden en voor goedkeuring door iedere vennoot warden getekend.

Artikel 13  Vergadering van de vennoten

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op eenendertig mei om 19 uur.

ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief of per mail die hij ten laatste 15 dagen voor de vergadering moet hebben verzonden.

Deze brief/mail moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door een zaakvoerder, of in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

ledere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welke ook het aantal aanwezige vennoten is.

TITEL III. OVERGANS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien (2013).

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2011. Het boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend

en twaalf (2012).

De oprichtingskosten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 750,00 EUR

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

WAARVAN AKTE

Opgemaakt en verleden te Houthalen-Helchteren, 7/05/2011 en na integrale voorlezing en toelichting

hebben de verschijners getekend.





Nadat de vennootschap werd opgericht, heeft de eerste buitengewone algemene vergadering plaats waarin volgende beslissingen worden genomen:

Benoeming als zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Dhr. Dominique Johan O Baptist en Mevr. Katrien Baptist

Tegelijk neergelegd: oprichtingsakte dd 07/05/2011

Dominique Johan O Baptist

Zaakvoerder

Katrien Baptist

Zaakvoerder

Bijlage, biihet Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
QUIZINE

Adresse
WEYGAARDSTRAAT 6D 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande