R CONSULTING

Divers


Dénomination : R CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 891.611.825

Publication

21/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 14.05.2014 14125-0457-011
16/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 14.05.2013 13118-0029-011
23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 15.05.2012 12117-0533-011
23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 15.05.2011 11115-0196-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 11.07.2010 10303-0085-010
16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 09.07.2009 09407-0175-011
09/07/2015
ÿþ~- ,-~^ *." - .

13

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder muon

aan het 91

Belgisch Staatsbrat

Ondernemingsnr : 0891.611.825 Benaming (voluit) : R Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Rumoldusstraat 34

3890 Gingelom

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: DOELSWIJZIGING  AANPASSING DER STATUTEN.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Notaris Catherine CROES te Herent, op 19 juni 2015,t voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de,; .! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R Consulting" als volgt heeft; beslist:

EERSTE BESLISSING: LEZING, ONDERZOEK EN GOEDKEURING VAN HET; BIJZONDER VERSLAG EN DE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA VERMELD IN DE;; AGENDA.

De voorzitter leest het bijzondere verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een'; omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel; bij dit verslag is de samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2015.

De vergadering stelt dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt'' gemaakt door de vennoten.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

TWEEDE BESLISSING: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap uit te breiden overeenkomstig punt= "1" van de agenda en bijgevolg artikel 4, van de statuten in die zin aan te vullen.

DERDE BESLISSING: AANPASSING DER STATUTEN.

De vergadering beslist statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

*Artikel 4. van de statuten luidt voortaan als volgt:

;"Artikel 4 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in. samenwerking met derden:

- Financiële planning consultancy;

' - Het optreden als tussenpersoon in de handel van eender welke producten en goederen;

Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden in de, ruimste zin van het woord, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle'; handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen;

- Het oprichten van, het deelnemen In en het voeren van het bestuur over.: vennootschappen en andere ondernemingsvormen, alsmede het verlenen van advies en', bijstand in verband hiermede, één en ander met inbegrip van het aanvaarden en uitoefenen, van alle vormen van mandaat van onder meer bestuurder en vereffenaar, het ter beschikking stellen van lokalen, loonadministratie en factoring, het optreden als:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

RECHTBANK EOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

3 0 JUNI 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mwa 1 1.i

i gevolmachtigde voor derden in het bestuur van handelsactiviteiten en organisatorische_: ?aangelegenheden:

Het verstrekken van diensten en adviezen aan personen en bedrijven inzake' bedrijfsorganisatie, -beleid en -beheer, managementtechnieken; verkoop, marketing, het verstrekken van juridisch en financieel advies en het uitvoeren van marktstudies en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

- Het uitvoeren van interne audits;

-- Het beheer van haar eigen middelen en het beleggen van deze middelen in financiële waarden, door het verwerven door inschrijving, aankoop en verkoop, voor eigen rekening van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende, waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, al dan niet; beurs genoteerd;

- Het optreden als bemiddelaar bij onderhandelingen betrekking hebbende op de volledige: of gedeeltelijke aan- en verkoop van aandelen, in de meest ruime zin, deelnemen aan uitgifteactiviteiten van aandelen en waarden met vaste of variabele rente;

- Het verlenen van waarborgen ten voordelen van derde vennootschappen, waarin zij een belang heeft;

-- Alle financiële operaties, onder andere het toekennen van leningen aan particuliere vennootschappen met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de banken en aan andere financiële tussenpersonen;

-Alle activiteiten van verzekeringsmakelaar en verzekeringstussenpersoon, kortom verzekeringsbemiddeling in de meest ruime zin.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere roerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Daarnaast mag zij alle daden stelten van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij mag op gelijk welke wijze deelnemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen welke een zelfde, een analoog, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of van die aard zijn, dat ze de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen, haar grondstoffen ; verschaffen of de afzet van haar producten en diensten vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit."

*ln artikel 11. van de statuten wordt de tekst van titel "2. Vereffening" vervangen ais volgt: "2. Vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de . algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van? Vennootschappen. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaars vormen een college.

ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

VIERDE BESLISSING: MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ejn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

t '

a '

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VIJFDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIE(S).

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AGTAFIM", met zetel te 2550 Kontich, Antwerpsesteenweg 100 bus A, vertegenwoordigd door de heer Christoff De Coninck, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden, de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten,

ZESDE BESLISSING: COORDINATIE DER STATUTEN.

De vergadering verleent aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoördineerde statuten.

.

.+

;.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

t.

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz¬ l van de perso(o)n(sn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoord¬ gen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
R CONSULTING

Adresse
3890 Gingelom

Code postal : 3890
Localité : GINGELOM
Commune : GINGELOM
Province : Limbourg
Région : Région flamande