R. COX

Divers


Dénomination : R. COX
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 839.289.431

Publication

14/02/2014
ÿþ MOtl WOid 11.{



Lu~ <B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd te, gnthe der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

0 5 -02- 2014

De Hoo{dgrfeffie

Ondernemingsnr : 0839.289.431

Benaming

(voluit) : R. Cox

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Oftingenstraat 2, 3570 Alken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging en kapitaalverhoging

1. De buitengewone algemene vergadering van 12 december 2013 heeft beslist om een statutenwijziging door te voeren, door te verduidelijken dat het bestaande kapitaal vertegenwoordigd wordt door 1.000 aandelen op naam, alsook het kapitaal van de vennootschap te verhogen met EUR 18.000,00 om het kapitaal te brengen van EUR 1.000,00 op EUR 19.000,00, door de creatie van 18.000 aandelen, en artikelen 5 en 6 van de statuten dienovereenkomstig te wijzigen.

2. De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door de heer Raf Cox, met woonplaats te

3570 Alken, Oftingenstraat 2, door middel van een inbreng in geld ten bedrage van EUR 18.000,00.

Voor eensluidend uittreksel,

Raf Cox,

beherend vennoot

11111,112H1,1

u

1

VI



Y

26/09/2011
ÿþMod 2.1

. . - 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n Sj

''~\~

l

1111

*11144722"

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

14 -09- 2011 e

u

De Etoofdgrifferiffie

Ondernemingsnr: ge.. p 34

Benaming

(voluit) : R. Cox

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3570 Alken, Oftingenstraat 2

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Uit een onderhandse akte van 9 september 2011, te registreren, blijkt dat :

1. De heer Raf Georges Staf Cox, woonachtig te Alken, Oftingenstraat 2, en

2. Mevrouw Capela Lavrador Amélia de Lurdes, woonachtig te Alken, Oftingenstraat 2 verklaren een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire

Vennootschap op te richten onder de naam "R. Cox", met zetel te 3570 Alken, Oftingenstraat, met hierna vermelde statuten.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf 9 september 2011.

De heer Raf Georges Staf Cox, voornoemd, verklaart in te schrijven op een bedrag van negenhonderd negentig euro (¬ 990,00) en dit te volstorten. Hij is een hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt 'beherende vennoot' genoemd.

Mevrouw Capela Lavrador Amélia de Lurdes, voornoemd, verklaart in te schrijven op een bedrag van tien euro (¬ 10,00) en dit te volstorten. Zij is een 'stille vennoot en draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in te brengen in de vennootschap.

STATUTEN

1. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap en draagt de naam "R. Cox".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3570 Alken, Oftingenstraat 2.

3. De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van bedrijfsrevisor, evenals het gezamenlijk uitoefenen van dit beroep en de samenwerking, zowel in België als in het buitenland, met andere bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder het uitoefenen van revisorale opdrachten, bedoeld in artikel 3 van de wet van tweeëntwintig juli negentienhonderd drieënvijftig en het uitoefenen van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere professionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van titularissen van vrije beroepen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan in het algemeen alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten (zoals de verkoop, aankoop, huur, verhuur en beheer van roerende en onroerende waarden die verworven kunnen worden in voile eigendom, tijdelijk vruchtgebruik of blote eigendom, en alle mogelijke noodzakelijke rechten terzake) die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, voor zover deze verrichtingen niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor, kaderen in het voorzichtig beheer van haar eigen patrimonium en deze activiteiten niet de vorm aannemen van aanvullende commerciële activiteiten.

4. De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00).

6. Het kapitaal moet steeds volledig volstort zijn. Met het oog op ondermeer de bepaling van het stemrecht dat verbonden is aan de inbreng, en de toewijzing van het vereffeningsaldo, vertegenwoordigt de deelneming het aantal eenheden dat bekomen wordt door de inbreng te delen door 1.000. Fracties worden verwaarloosd.

Op eerste verzoek van een vennoot, verschaft de vennootschap een schriftelijk bewijs van diens deelneming, waarbij steeds de hoegrootheid ervan alsook het aantal eenheden dat deze deelneming vertegenwoordigt, zulks met het oog op de bepaling van het daaraan verbonden stemrecht en van de andere lidmaatschaps- en vermogensrechten, uitdrukkelijk worden vermeld.

7. Beherende en stille vennoten

____ Devennoten die haofdelijken onbeperkt aansprakelijk zijn, worden "beherende vennoten".genoemd. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De "stille vennoten" dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd hebben in de vennootschap in te brengen, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen, zelfs niet krachtens volmacht.

11. De vennootschap wordt bestuurd door maximum drie (3) zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor maximum zes (6) jaar. Het mandaat van een zaakvoerder kan te allen tijde worden herroepen door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar. Indien een zaakvoerder onbekwaam wordt verklaard eindigt zijn mandaat als zaakvoerder onmiddellijk en van rechtswege.

Tenzij de algemene vergadering er unaniem anders over beslist (i) kunnen enkel natuurlijke personen worden benoemd als zaakvoerder, en (ii) moeten alle zaakvoerders beherende vennoten zijn of beherend vennoot worden overeenkomstig artikel 7.

Wanneer, met toepassing van de vorige alinea, een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te stelten die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Een zaakvoerder kan te allen tijde ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de algemene vergadering. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag of herroeping zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Is er geen opvolger voorzien voor de enige zaakvoerder dan kan elke vennoot het initiatief nemen strekkende tot het bijeenroepen van een bijzondere algemene vergadering en inmiddels bij wijze van zaakwaarneming de dringende zaken van beheer verrichten. Indien een stilte vennoot dergelijke dringende zaken van beheer verricht verliest hij hierdoor zijn hoedanigheid van stille vennoot niet, mits hij duidelijk laat blijken dat hij enkel optreedt als voorlopig bewindvoerder.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is dient hij bedrijfsrevisor te zijn of de titel van wettelijke auditor in een lidstaat van de Europese Unie te voeren.

De meerderheid van de leden van het bestuursorgaan moet zijn samengesteld uit auditkantoren en/of wettelijke auditors. Wanneer het bestuursorgaan slechts uit twee leden bestaat, moet ten minste één van hen een auditkantoor of een wettelijke auditor zijn. Wanneer een auditkantoor lid is van het bestuursorgaan, wordt dit kantoor vertegenwoordigd door een natuurlijke persoon die erkend is als wettelijke auditor.

Wanneer er twee zaakvoerders zijn, voeren zij gezamenlijk het bestuur.

Wanneer er drie zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat handelt zoals een beraadslagende vergadering, en dient de meerderheid te bestaan uit bedrijfsrevisoren of wettelijke auditors.

Overgangsbepalingen

In afwijking van de tweede en de derde alinea van dit artikel 11 wordt bij wijze van overgangsregeling de heer Raf Cox, wonende te 3570 Alken, Oftingenstraat 2, voor onbepaalde duur als zaakvoerder benoemd. De heer Raf Cox kan als zaakvoerder enkel in een bijzondere algemene vergadering bij unaniem besluit van alle vennoten (met inbegrip van de instemming van de heer Raf Cox als beherend vennoot) worden ontslagen. De heer Raf Cox verliest zijn mandaat als zaakvoerder echter van rechtswege ingeval van overlijden of onbekwaam verklaring. Ingeval van beëindiging van het mandaat van de heer Raf Cox als zaakvoerder door overlijden of onbekwaam verklaring zal de tweede en de derde alinea van dit artikel 11 en het tweede lid van artikel 23.2 van deze statuten in werking treden.

12. Wanneer er een college van zaakvoerders is, wordt dit bijeengeroepen door één of meer zaakvoerders. De oproeping geschiedt ten minste drie kalenderdagen vóór de datum voorzien voor de vergadering, behalve in geval van hoogdringendheid. In geval van hoogdringendheid worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vermeld in de oproeping.

Oproepingen geschieden geldig per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Wanneer er een college van zaakvoerders is, kan dit slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste twee zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Elk besluit van het college van zaakvoerders wordt genomen met een meerderheid van de uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Wanneer er twee zaakvoerders zijn die de vennootschap gezamenlijk besturen, kunnen zij, op initiatief van elk van hen, bijeenkomen, hetzij in persoon hetzij door middel van telecommunicatietechnieken die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maken, zoals telefoon- of videoconferentie. De bepalingen van die van toepassing zijn wanneer er een college van zaakvoerders is, zijn mutatis mutandis van toepassing wanneer er slechts twee zaakvoerders zijn.

13. De zaakvoerder(s) heeft (/hebben) de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) mag (/mogen) één of meer bijzondere lasthebbers aanstellen.

De stille vennoten mogen zich geenszins inmengen in het bestuur van de vennootschap.

15. Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijk persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwoordiger is

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voort behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De- vennootschap? mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

16. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

18. Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tweede donderdag van de maand juni, tenzij dit een feestdag is, in welk geval ze gehouden wordt op de eerstvolgende werkdag.

Daarenboven kan een bijzondere algemene vergadering te allen tijde worden bijeenroepen door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders, de vennoten, de commissarissen of in voorkomend geval de vereffenaars telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

Ten minste vijftien kalenderdagen vóór de vergadering wordt een oproeping voor de algemene vergadering door de zaakvoerder toegezonden aan de vennoten en desgevallend de commissaris. De oproeping geschiedt per brief, fax, e-mail of enig ander communicatiemiddel bedoeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek te ontvangen.

Personen die een algemene vergadering bijwonen of er zich laten vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen er tevens, vóór of na een algemene vergadering waarop zij niet aanwezig of vertegenwoordigd zijn, aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of een onregelmatigheid in de oproeping.

Een vennoot mag zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De volmacht moet de handtekening (die een elektronische handtekening kan zijn in de zin van artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) van de vennoot dragen.

De bevoegdheid van de algemene vergadering is beperkt tot de bevoegdheden die uitdrukkelijk door de wet of deze statuten worden toegewezen aan de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij aile vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen.

Er wordt gestemd volgens het aantal eenheden dat de deelneming vertegenwoordigt, waarbij elke eenheid deeluitmakend van de deelneming, recht geeft op één stem.

De meerderheid van de stemrechten moet in het bezit zijn van auditkantoren en/of wettelijke auditors.

Behoudens strengere meerderheidsvereisten voorzien in de wet of deze statuten, worden de besluiten van de algemene vergadering slechts geldig genomen met een gewone meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen.

In afwijking van de vorige alinea is voor een besluit tot ontslag als zaakvoerder de goedkeuring van de betreffende vennoot-zaakvoerder niet vereist met uitzondering van het ontslag van de eerste vennoot-zaakvoerder van de vennootschap, waarvoor de bijzondere regeling zoals vervat in alinea 4 van artikel 11 van deze statuten geldt.

Behoudens strengere meerderheidsvereisten voorzien in de wet of deze statuten, worden de besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden (75%) van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen en mits goedkeuring door de beherend vennoten en op voorwaarde dat de aanwezige of vertegenwoordigde deelneming ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

25. Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van het kalenderjaar.

27.De uitkering van dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de plaats en het tijdstip bepaald door de algemene vergadering of door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig (31) december 2012. De jaarvergadering wordt aldus gehouden op 13 juni 2013.

2. Overeenkomstig de in artikel 11 vernielde overgangsbepalingen wordt de heer Raf Cox, wonende te 3570 Alken, Oftingenstraat 2, beherende vennoot en bedrijfsrevisor, benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

De heer Raf Cox aanvaardt uitdrukkelijk zijn hoedanigheid van beherend vennoot en zijn mandaat van zaakvoerder.

Volmacht wordt verleend aan de heer DELDYCKE Joost, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Geverslaan 16, de heer LEYSSEN Robert, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bleekstraat 13 en aan de handtekeningbevoegden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&B KMO-Partners, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 254 bus 1, ondernemingsnummer 0466.535.158, met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, van een uittreksel uit deze oprichtingsakte, opgesteld conform de wettelijke vereisten terzake en strikt beperkt tot de door het Wetboek van vennootschappen vereiste bekend te maken bepalingen,het aanvragen en/of wijzigen of schrappen van het ondernemingsnummer en de gegevens van de kruispuntbank van ondernemingen, en met het oog op het indienen en rechtvaardigen van alle fiscale aangiften, zoals inzake BTW en Directe belastingen, en het verrichten van alle overige formaliteiten bij de betrokken administraties, waaronder de diensten van de sociale zekerheid.

Raf Cox

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
R. COX

Adresse
OFTINGENSTRAAT 2 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande