R.C. KOLLEE BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : R.C. KOLLEE BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.309.931

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 31.07.2014 14387-0201-016
06/11/2014
ÿþ Nad Werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grife van de akte

11111111!113111,11t11111111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad ___1,""

,

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

2 0 -10- 2014

Griffie

De griffier,

Ondernemingsnr : 0536.309.931

Benaming

(voluit) : R.C. KOLLÉE BEHEER

(verkort}

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Leugen brugweg 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 19 september 2014, geregistreerd 3 bladen zonder verzendingen op het 1ste registratiekantoor Hasselt 1 op 1 oktober 2014, register 5 boek 808 blad 86 vak 14. Ontvangen: vijftig euro (50 EUR). De ontvanger (get.) K. Blondeel, Adviseur.

Blijken de volgende beslissingen:

1/Kennisneming van:

a) het verslag van de zaakvoerder en de bij dit verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 juli 2014;

b) het verslag dd. 17 september 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "PETER BOGAERT', vertegenwoordigd door de heer Peter BOGAERT, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 3001 Leuven, Waversebaan 303.

De vennootschap wordt vervroegd ontbonden vanaf 19/09/2014, zodat zij vanaf 19/09/2014 in vereffening is.

2/De enige vennoot verklaart uitdrukkelijk:

a)dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva die op 19/09/2014 nog niet betaald zouden zijn, hetgeen bovendien door de bedrijfsrevisor bevestigd wordt in zijn verslag.

De vennoot en de zaakvoerder verklaart verder dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum van de staat van activa en passiva en 19/09/2014, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

De roerende voorheffing op de liquidatiebonus is niet ten laste van de vennootschap doch van de enige vennoot, en moet dus niet geconsigneerd warden.

De enige vennoot verbindt zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen. b)dat er geen vereffenaar is benoemd.

c)dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (op 19/09/2014 niet bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer KOLLÉE Robertus, in zijn hoedanigheid van enige vennoot, waarbij de algemene vergadering aan deze persoon de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen hetzij ten gelde te maken voor rekening van de enige vennoot.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschap-'pen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

3/ De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de enige zaakvoerder, namelijk de heer KOLLÉE Robertus, van rechtswege beëindigd is.

Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de zaakvoerder voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar en 19/09/2014.

4/ De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf 19/09/2014 definitief heeft opgehouden te bestaan.

Op d laatste blz van Lurk _B versnelden . Recto N3 rrn en hoedanrghe d var. de Snstrunlenlerende notaris, helzrI vaq de perro{o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso " Naam en nandtekering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

X"

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

6/De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tien jaar vanaf 19/09/2014 bewaard worden op het domicilieadres van de enige vennoot te 3680 Maaseik, Leugenbrugweg 4.

6/De vergadering verleent volmacht aan mevrouw Sophie SCHELLENS van KPMG Belastingconsulenten of aan mevrouw Jona MERTENS van KPMG Accountants, burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling:

om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd: - eensluidend afschrift;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11/07/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : "5- -bp_ 7J pS« .4

Benaming (voluit) : R.C. Kollée Beheer B.V.

11111111

*13107194*

V beh aa Be Sta:

~

De Floofdgriffértff1e

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. Koophandel te TONGEREN

-1 -07- 2013

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : statutair gevestigd te Haelen (NL), zetel van werkelijke leiding te 3680 Maaseik, Leugen- z' brugweg 4

Onderwerp akte :VASTSTELLING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE VERPLAATSING VAN DE ZETEL VAN WERKELIJKE LEIDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, met zetel te 2018;; Antwerpen, Broederminstraat 9, op zesentwintig juni tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als1 enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op vierentwintig juni tweeduizend dertien werd door de heer KOLLÉE Robertus Carolus Lodewijk Marie, van; Nederlandse nationaliteit, wonende te 3680 Maaseik, Leugenbrugweg 4, eigenaar van alle aandelen vani nagenoemde vennootschap, besloten om de zetel van werkelijke leiding van de naar Nederlands recht opge richte Besloten Vennootschap "R.C. KolIée Beheer B.V.", statutair gevestigd te Haelen (Nederland), opgericht',; op vijfentwintig november negentienhonderd achtentachtig, per 26 juni 2013 te verplaatsen naar volgend adres in België : 3680 Maaseik, Leugenbrugweg 4, aangezien dit het adres is van waaruit de vennootschap vanaf die; datum effectief wordt geleid en dit zonder daartoe de vennootschap in ontbinding te stellen.

} Ingevolge dit besluit dienen de statuten van de Nederlandse vennootschap te worden aangepast, om ze in;: overeenstemming te brengen met de Belgische wetgeving van toepassing op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zijnde de vennootschapsvorm die het nauwst aanleunt bij deze van de besloten;° vennootschap naar Nederlands recht.

Met het oog op de regularisatie van de vennootschap aan de Belgische vennootschapswetgeving, ingevolge het:: besluit van de vennoot om de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap te verplaatsen naar België,; wordt overgegaan tot de bekrachtiging en bekendmaking van de naar Belgisch recht geregulariseerde statuten van de vennootschap.

De letters "B.V." in de naam van de vennootschap worden geschrapt.

Uit de statuten blijkt onder meer : l'

Rechtsvorm van de vennootschap

handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap

° "R.C. Kollée Beheer"

; Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap werd bij haar oprichting statutair gevestigd te Haelen (Nederland).

' De zetel van werkelijke leiding van de vennootschap werd ingevolge eenparige beslissing van de algemene=,

vergadering de dato vierentwintig juni tweeduizend dertien, vanaf zesentwintig juni tweeduizend dertien:

gevestigd te 3680 Maaseik, Leugenbrugweg 4.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft ten doel:

s; a. het besturen-, financieren- en exploiteren van-, het deelnemen in-, en het samengaan en samenwerken met;,

andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, het investeren in vermogenswaarden en het voor;

eigen rekening beleggen van vermogen, het verkrijgen, vervreemden, beheren, huren, verhuren en op andere;;

wijze exploiteren en in gebruik of genot geven of verkrijgen van vermogensrechten, roerende en onroerende,

zaken, het zich borg stellen voor derden, het zich sterk maken voor de nakoming van verplichtingen van derden;;

en het zich als mededebiteur verbinden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1

il "

Voor-lehoûdd`n "aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

b. het sluiten van overeenkomsten van verzekeringen, lijfrente- en/of stamrechtovereenkomsten en het doen , van periodieke uitkeringen, een en ander in overeenstemming met de van toepassing zijnde wetgeving, toezichtswetgeving daaronder begrepen;

c. de verzorging van (gewezen) werknemers van de vennootschap en/of met de vennootschap verbonden vennootschappen bij invaliditeit en ouderdom, alsmede ingeval van hun overlijden, de verzorging van hun echtgenotes en hun minderjarige (stief- en/of pleeg-) kinderen, een en ander door middel van pensioen krachtens een pensioenregeling in de zin van de wettelijke bepalingen betreffende de loonbelasting en/of pensioenwetgeving, waarvan blijkt uit een pensioenbrief, dan wel door middel van een uitkering krachtens een regeling voor vervroegde uittreding, zulks door het beleggen van de daartoe beschikbare middelen;

d. voorts het verrichten van alle overige werkzaamheden op financieel, industrieel en commercieel gebied welke met het vorenstaande verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn, alles in de ruimste zin genomen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDDRIEËNZEVENTIG "

EURO (E 18.573,00), vertegenwoordigd door eenenveertig aandelen met een nominale waarde van

VIERHONDERDDRIEËNVIJFTIG EURO (B 453,00) elk.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist

Gewone algemene vergadering

op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur

r Boeklaar

begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het boekjaar zal voor de eerstvolgende maal afsluiten op eenendertig december tweeduizend dertien.

De eerstvolgende jaarvergadering zal worden gehouden in de maand juni van het jaar tweeduizend veertien.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparant verzoekt mij, notaris, nog te acteren dat hij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen,

tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen

en dat hij geen commissaris wenst te benoemen.

Zaakvoerder

De vergadering benoemt tot gewoon zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping

door de algemene vergadering:

De heer KOLLÉE Robertus, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

De zaakvoerder is gerechtigd de vennootschap alleen te verbinden.

Zijn mandaat is onbezoldigd,

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de

ondernemingsloketten en bij de diensten van de btw, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap

die de rechtsvorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"KPMG FIDUCIAIRE" te 1030 Brussel, Bourgetlaan 40, met macht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd

- afschrift van

de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
R.C. KOLLEE BEHEER

Adresse
LEUGENBRUGWEG 4 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande