R21


Dénomination : R21
Forme juridique :
N° entreprise : 459.522.949

Publication

15/05/2014
ÿþ Mod Word 11,1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

uhI

1111 II I I Ill II1 II

*14099800*

RECR BANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN

05 MEI 2014

rven, momaii "

Griffie

Ondernemingsnr : 0459.522.949

Benaming

(voluit). R2I

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 109

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 21 maart 2014, vereir registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap nR2I", mét zetel te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 109, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis:

a) van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, in overeenstemming met artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; aan dat verslag is een staat. van activa en passive gevoegd, afgesloten op 28 februari 2014,

b) van het verslag van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonen register van Hasselt onder nummer 0434.036.891, vertegenwoordigd door de heer Johan DE COSTER, bedrijfsrevisor, op datum van 19 maart 2014 in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de Raad van Bestuur.,

De besluiten van dit verslag zijn letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen:

In het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Raad van Bestuur van R2I NV, met maatschappelijke zetel te B - 35000 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 109, een staat van actief en passief per 28 februari 2014 opgesteld, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal weergeeft van 3.315.021,28 EUR en een netto-actief van 3.308.376,38 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij, onder voorbehoud van de waarde van de deelnemingen en van de vorderingen op de ondernemingen met een deelnemingsverhouding en onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan. met succes gerealiseerd zullen worden, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 28 februari 2014.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten. Hasselt, 19 maart 2014

IHANDTEKEN1NG]

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN, ON.V. CVBA

Vertegenwoordigd door

Johan DE COSTER

Bedrijfsrevisor - Vennoot".

Met eenparigheid van stemmen ontheft de Vergadering de Voorzitter voorlezing te geven van deze verslagen. De aanwezige aandeelhouders erkennen dat zij een exemplaar hebben ontvangen en dat zij er kennis van hebben genomen.

TWEEDE BESLUIT

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De Vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en dit vanaf heden.

De voornoemde aandeelhouders verklaren dat:

1/ de staat van activa en passive zoals opgesteld op 28 februari 2014 geen vreemd passief vermeldt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

behouden aan hot Belgiseh Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

2/ het netto-actief van de vennootschap positief is, hetgeen ook blijkt uft de verslagen van het bestuursorgaan en de voonnoemde bedrijfsrevisor;

3/ er geen vereffenaar werd of zal worden aangeduid;

41 voldaan werd aan de voorwaarden zoals opgenomen in artikel 184 § 5 Wetboek van Vennootschappen zodat onderhavige ontbinding in één akte mogelijk is,

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de bestuurders en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van de heer BIJNENS Stijn om bewaard te worden te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 109 gedurende minimum vijf jaren.

De heer BIJNENS Stijn, voornoemd, in zijn hoedanigheid van enige aandeelhouder, verklaart aile actief en passief vermogen van de huidige vennootschap te zijnen laste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen; hij betaalt vanaf nu alle passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan.

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering stelt aan als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van indeplaatsstelling: de heer BIJNENS Stijn, voornoemd, ten einde over te gaan tot de afschaffing van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde, Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Giiissen.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

Op de laatste blz. van Luik .8 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

14/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 27.09.2013, NGL 08.10.2013 13626-0493-015
30/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 14.09.2012, NGL 25.11.2012 12647-0429-016
29/02/2012
ÿþMod Word 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



1-Lie .rî In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I

e*

11

~

bel

a.

BE

Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 6  02- 2012

HASSELT

(inttie

Ondernemingsnr : 0459.522.949

Benaming

(voluit) : R21

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint Truidersteenweg 109 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTINGEN AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op zevenentwintig december tweeduizend en elf, v 5ôr registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap'R2I" met zetel te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 109, is bijeengekomen en dat zij volgende beslissingen heeft genomen :

(bij uittreksel)

EERSTE BESLUIT - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen en bijgevolg de bestaande aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam,

Ingevolge deze beslissing dienen de bestaande aandelen aan toonder te worden vernietigd en dient er te worden overgegaan tot de inschrijving van de aandelen in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de aandeelhouders, het aantal aandelen dat zij bezitten en de gedane stortingen.

Vaststelling

Iedere aandeelhouder verklaart afzonderlijk te zijn overgegaan enerzijds tot de materiële vernietiging van de aandelen aan toonder waarvan hij eigenaar is en anderzijds tot de inschrijving van de aandelen in een speciaal register. De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge de voorgaande beslissing, alle aandelen aan toonder werden omgezet in aandelen op naam.

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen

beslissing om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

DERDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten.

Aangaande de coördinatie van de statuten besluit de vergadering volmacht te verlenen en opdracht te geven aan de raad van bestuur om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. Ondergetekende notaris wordt ontslagen van elke verplichting hieromtrent ten gevolge van onderhavige akte.

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT

Tegelijk hierbij neergelegd:

-een expeditie van de nog niet geregistreerde akte

Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 09.09.2011, NGL 16.10.2011 11583-0249-016
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 10.09.2010, NGL 01.11.2010 10600-0362-016
18/05/2010 : LE110102
29/10/2009 : LE110102
03/10/2008 : LE110102
26/09/2007 : LE110102
02/10/2006 : LE110102
04/10/2005 : LE110102
03/01/2005 : HA110102
08/10/2004 : HA110102
16/02/2004 : HA110102
06/10/2003 : HA110102
27/01/2003 : LE095657
10/10/2002 : LE095657
06/10/2001 : LE095657
18/08/1999 : LE095657

Coordonnées
R21

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 109 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande