RAMAC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RAMAC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.947.816

Publication

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.03.2013, NGL 31.05.2013 13142-0295-013
21/02/2012
ÿþMod ZO

Lûik Bf In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



t1lIl(1II~n~w~~~u~~uu

*12042383

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mtltlnt3lHe ter grime cite rechtbank y. koophandel te 7i~NQEI~EN

0'8 -02- 2012

De Hoofdgriffier,Griffie

Ondernemingsnr : 0842.947.816

Benaming

(voluit) : RamaC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3830 Wellen, Overbroekstraat 4 A

Onderwerp akte : Oprichting - neerlegging verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de oprichters bij de inbreng in natura

Na de elektronische neerlegging van een expeditie en een uittreksel van de oprichtingsakte van de BVBA "RamaC" verleden voor notaris Ernst van Soest op 16 januari 2012, werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt

- het bijzonder verslag van de oprichter van 11 december 2011

en

- het verslag van van 10 januari van bedrijfsrevisor BVBA "Ira Nicolaij & Partners", met zetel te 3800 Sint-Truiden, Korten bosstraat, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij,

betreffende de inbreng in natura door de heer RAMAEKERS Christian Ghislain Joseph, geboren te Hasselt op 14 september 1965, wonende te 3830 Wellen, Overbroekstraat 4A, van 25 aandelen in de NV "RAMAFORM".

Ernst van Soest, Notaris te Hasselt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



OpOp de de laatselaatse blz.blz. vanvan LuikLuk B Bvermeldenvermelden : : RectoRecto: : NaamNaam en en hoedanigheidhoedanighed vanvan de de instrumenterndeinstrumenterende notaris,notaris, hetzijhetzij vanvan de de perso()n(en)perso(o)n(e bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te e vertegenwordigenvertegenwoordige

VersoVerso: :NaamNaam en en handtekenighandtekenin

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12300596*

Neergelegd

20-01-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0842947816

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): RamaC

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3830 Wellen, Overbroekstraat 4 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting BVBA  RamaC

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Ernst van Soest te Hasselt op 16 januari 2012

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS

De Heer RAMAEKERS, Christian Ghislain Joseph, geboren te Hasselt op 14 september 1965, wonende

te 3830 Wellen, Overbroekstraat 4/A, nationaal nummer 65.09.14-273.56, gehuwd met Mevrouw BRUNINX,

Marleen Maria Tea, onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract tot op heden ongewijzigd.

RECHTSVORM-BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de

benaming  RamaC .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3830 Wellen, Overbroekstraat 4 A.

DOEL

De vennootschap heeft als doel, voor eigen of voor rekening van derden, en dit zowel in België als in het

buitenland:

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurders functies, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke ander vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Het beleggen, het intekenen op, vast ondernemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechtelijk statuut.

- Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

- Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voorvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- Het vervaardigen van kap- en stansvormen door middel van alle technieken en grondstoffen, de aankoop en verkoop, import en export, onderhoud en herstelling van deze vormen.

- Prepress-activiteiten en hulpactiviteiten in verband met drukkerijen.

- De productie en dienstverlening door middel van hoogtechnologische laserapparatuur, het graveren, snijden, lassen, freezen, boren, harden van metalen, kunststoffen en andere materialen; industriële research en toepassing op alle vlakken van lasertechniek, alsmede alle voorbereidende behandelingen en nabehandelingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden, vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld in de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur

KAPITAAL-AANDELEN

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzeventigduizend euro (72.000 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderdtwintig (720) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ zevenhonderdtwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn altijd op naam.

Op deze 720 aandelen werd als volgt ingeschreven door inbreng in natura:

De heer Christian RAMEKERS, voornoemd brengt in de vennootschap vijfentwintig (25) aandelen in de NV  RAMAFORM , met ondernemingsnummer 0438.429.607, en maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kiewitstraat 180, met een totale waarde van 72.000,00 ¬ .

Aangaande deze inbreng:

- werd overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen op 11 december 2011 een bijzonder verslag opgemaakt door de oprichter, waarin uiteengezet wordt waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

- werd een verslag opgemaakt op 10 januari 2012 door BVBA  IRA NICOLAIJ & PARTNERS , met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, aangeduid overeenkomstig artikel 219 van het wetboek vennootschappen. De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

 In verband met de geplande oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  RamaC met zetel te Wellen, Overbroekstraat 4 A en overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit 25 aandelen van de NV RAMAFORM, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat naar mijn mening, op going concernbasis:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

" de toegepaste methode van waardering, met name de gecorrigeerde intrinsieke waarde der aandelen per 30 september 2010, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een totale inbrengwaarde van 72.000,00 EUR, die ten minste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

" de staat van actief en passief per 30 september 2010 van de NV RAMAFORM werd door ons gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht en omvat dus geenszins een certificatie van deze cijfers;

" de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng in natura bestaat uit 720 volstorte aandelen

van de BVBA RamaC aan de Heer RAMAEKERS Christian, voornoemd.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volgestort ten belope van tweeënzeventigduizend euro

(72.000,00 ¬ ).

Als vergoeding voor de inbreng worden aan de heer Christian Ramaekers, voornoemde comparant

toegekend: zevenhonderdtwintig (720) volgestorte aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk

één/zevenhonderdtwintigste (1/720ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de al-

gemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij alleen optreden, tenzij anders is bepaald door de al-

gemene vergadering.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, on-

verminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Werd benoemd tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap:

ChristianRAMAEKERS, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

CONTROLE

Er werd geen commissaris benoemd.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op 16 januari 2012.

Het eerste beokjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart om

negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26

van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de

voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de

statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2012.

UITOEFENING STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle

aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt.

De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van

Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

BESTEMMING VAN DE WINST

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

BESTEMMING VAN DE VEREFFENING

Met inachtneming van alle verplichtingen opgelegd aan de vereffenaars door het Wetboek van Vennootschappen, worden, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Ernst van Soest

Notaris te Hasselt

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een volledige uitgifte van de oprichtingsakte.

Coordonnées
RAMAC

Adresse
OVERBROEKSTRAAT 4, BUS A 3830 WELLEN

Code postal : 3830
Localité : WELLEN
Commune : WELLEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande