RANNA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RANNA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.854.758

Publication

08/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301263*

Neergelegd

17-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Ranna

0833854758

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De Heer TOP, Zafer, geboren te Heusden-Zolder op tien december duizend negenhonderdzevenenzeventig, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 3550 Heusden-Zolder, Edward Staintonstraat 76, BELGIË, echtgenoot van Mevrouw OZDEMIR Hilal, met wie hij gehuwd is zonder huwelijkscontract.

Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam Ranna.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder,

Edward Staintonstraat 76.

Maatschappelijk doel

de vennootschap heeft tot doel:

" Onderneming voor stellingbouw in de meest ruime betekenis en alle aanverwante werkzaamheden, zowel verhuur en verkoop, met of zonder montage en demontage, het optrekken en het afbreken van steigers en werkplatforms, het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden, het monteren van niet zelf vervaardigde metalen constructiewerken.

" Het plaatsen van warmte- en geluidsisolering.

" Aankoop, verkoop, plaatsing en installatie van zonnepanelen (alle soorten).

" Onderneming voor algemene elektriciteitswerken.

" Onderneming voor renovatiewerken in de meest uitgebreide betekenis.

" Tussenpersoon in de handel  handelsbemiddeling (handel op commissie).

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3550 Heusden-Zolder, Edward Staintonstraat 76

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op zestien februari tweeduizend en elf, nog te registreren, blijkt dat:

Nagemelde vennootschap opgericht heeft:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap zal haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

" Het aanleggen , het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden verhuren , huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

" De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkwaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar doel te bevorderen, en dit door participatie of fusie met andere vennootschappen of ondernemingen. Zij kan zelfs alle medewerkings-, associatie- of rationalisatiecontracten of andere contracten tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen.

" Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen.

" De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is volgestort ten belope van twaalfduizendvijfhonderd (12.500,00 ¬ ) euro door storting in speciën, gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij Fortis Bank NV, te Brussel, Warandeberg 3, vertegenwoordigd door haar kantoor Heusden-Limburg, Koolmijnlaan 90.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De comparant overhandigt aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato elf februari tweeduizend en elf teneinde het in haar dossier te bewaren.

Nog te volstorten door de Heer Top Zafer: twaalfduizendvijfhonderd (12.500,00 ¬ ) euro.

Bestuur - Vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand juni, om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt

op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij

elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend en twaalf.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benoeming van zaakvoerder(s)

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

De Heer TOP Zafer, voornoemd, die verklaart dit mandaat te

aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds één december tweeduizend en tien door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

5. Volmachten

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA FISCAPLUS, met zetel te 3570 Alken, Professor Asnongstraat 2, vertegenwoordigd door de Heer Rudi Francart, zaakvoerder, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij

belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte

(get.) Notaris Vanhelmont

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
RANNA

Adresse
EDWARD STAINTONSTRAAT 76 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande