RATIONAL BUILDING SYSTEMS, AFGEKORT : R.B.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RATIONAL BUILDING SYSTEMS, AFGEKORT : R.B.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.494.109

Publication

05/12/2013
ÿþOndernemingsar: 0420.494.109

Benaming

(voIUit) : RATIONAL BUILDING SYSTEMS

(verkort) : R.B.S.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Pietelbeekstraat 4 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL / EXPLOITATIEZETEL

Blijkens de notulen van de Vergadering van de Raad van Bestuur d.d. 1 september 2013 werd beslist om met ingang van 1 september 2013, de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel van de vennootschap te verplaatsen

van: 3500 Hasselt, Pietelbeekstraat 4,

naar: 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65.

Getekend, Roland GEENS, gedelegeerd bestuurder.

MQd Wart 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

*13182345*

s

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 5 -11- 2013

GirifeteELT

Bijiugen bíj het Beigírch taatsblati _ 057'1212673 ÿÿ Annexës dû Moniteur lièlgê

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 02.08.2013 13384-0304-013
31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 27.07.2012 12348-0166-013
31/01/2012
ÿþ mai 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0420.494.109

1,

Benaming (voluit) : RATIONAL BUILDING SYSTEMS

(verkort) : R.B.S.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pietelbeekstraat 4

3500 Hasselt

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 19 december 2011; voor Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende: registratievermelding : "Geregistreerd zeven bladen één verzending te Neerpelt, op 21 december 2011,; boek 544 blad 80 vak 7; ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De E.a. Inspecteur a.i. getekend; M.Pirard." blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Rational Building Systems" afgekort "R.B.S.", met maatschappelijke zetel te Hasselt, Pietelbeekstraat 4, volgende; beslissingen genomen heeft:

Eerste beslissing

De vergadering bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar haar huidig adres,; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 19 september 2008 onder nummer; 08150778 en wijzigt dienovereenkomstig de statuten, zoals hierna bepaald.

Tweede beslissing

il De vergadering beslist om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. De; bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd en worden vervangen door een inschrijving op naam in het; aandeelhoudersregister. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen; als de oorspronkelijke aandelen. Dientengevolge beslist de vergadering de statuten aan te passen; zoals hierna bepaald.

Derde beslissing

il De vergadering beslist nieuwe statuten aan te nemen teneinde deze in overeenstemming te brengen;

met de taalwetgeving, de invoering van de euro op één januari tweeduizend en twee, de codificatie ;Ivan de vennootschappenwet en de Wet Corporate Governance de dato twee augustus tweeduizend;

en twee. De maatschappelijke naam, duur en doel blijven ongewijzigd. De vergadering beslist de; i nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

De vergadering beslist vervolgens dat de statuten van de vennootschap RATIONAL BUILDING SYSTEMS, afgekort R.B.S. luiden als volgt

STATUTEN:

TITEL Il - STATUTEN

HOOFDSTUK I - Rechtsvorm-Benaming-Zetel-Doel- Duur

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. De naam van de; vennootschap luidt "RATIONAL BUILDING SYSTEMS" afgekort "R.B.S.".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Pietelbeekstraat 4.

Doel

De vennootschap heeft tot doel: zo irt België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor; rekening van derden of in deelneming met derden : de aan- en verkoop, uit de hand of openbaar van? alle roerende en onroerende goederen, ruilen voor zelfde goederen, beleggingen, het beheer van: mobiliën en immobiliën onderhouden, wijzigen en verbeteren, het huren en verhuren van zelfde;

~~.goede.l-era~ het=v_er-kavelen, het.uitvoe.~erawan.-.alle-_~at~del5_=esa_financijle_~+ve.r..kjngep,-_de.=u.itbatipg

Op de de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

goederen en alles wat hiermede in verband staat, appartementsgebouwen oprichten, instellen en met roerende meubelen voorzien, alle overeenkomsten dienaangaande aan te gaan, te erkennen en te doen uitvoeren.

De voornaamste bedrijvigheid zal erin bestaan : aankopen, verkopen, uitbaten, huren en verhuren van handelseigendommen en bijhorigheden. Huizen bouwen, goederen kopen en verkopen zonder beperking.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich op elke wijze interesseren in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben en die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

HOOFDSTUK lI - Kapitaal - Aandelen

Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdzesennegentigduizend euro (¬ 496.000,00) en is vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen zonder nominale waarde zodat ieder aandeel één/tweeduizendste (1/2.0005te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aandelen

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. HOOFDSTUK III - Bestuur en controle

Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten van bestuurders de termijn van zes jaar niet overschrijden.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Controle

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door de aandeelhouders. Iedere aandeelhouder bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap ; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan een wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissaris(sen), benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

Bevoegdheid

1.De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor, volgens de wet, de algemene vergadering bevoegd is.

2.De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

3.De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen

a)aan één of meer bestuurders, alsdan gedelegeerd-bestuurder genoemd, gekozen binnen de raad ; b) aan één of meer directeurs, gekozen buiten de raad ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

or behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

. or- " behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



4. De raad van bestuur en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur, in de raad van dat bestuur, mogen volmachten, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen, toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

Taakverdeling kan aan of door derden niet tegengeworpen warden evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij benoemingen zou opleggen, alhoewel zij statutair deze macht voorbehouden krijgt.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van dat comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen in acht worden genomen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder, of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur. Zij kunnen individueel optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd :

- hetzij door één gedelegeerd bestuurder;

- hetzij door twee bestuurders die samen optreden;

- hetzij door de meerderheid van de raad van bestuur ;

- hetzij binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

Belangenconflict

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, dient hij de bepalingen van artikel 523 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

HOOFDSTUK IV - Algemene vergadering

Dag en plaats

Elk jaar op eenendertig mei of, indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de maatschappelijke zetel, of, in dezelfde gemeente op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

Besluitvorming  Vertegenwoordiging

a) Elk aandeel geeft recht op één stem. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De vergadering stelt vast dat zij regelmatig is bijeengeroepen.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

De algemene vergadering besluit op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum voorziet.

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet.

b) de aandeelhouder die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn,

mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf geen stemgerechtigde aandeelhouder zijn.

HOOFDSTUK V - Jaarrekening - Winstverdeling

Boeklaar



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt de netto winst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen. HOOFDSTUK VI - Ontbinding Vereffening

Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Vierde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- volledige uitgifte.

- gecoordineerde tekst der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 28.06.2011 11199-0270-013
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 29.06.2010 10243-0278-013
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 26.06.2009 09289-0371-013
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 30.06.2008 08304-0299-013
20/05/2015
ÿþMod Wad 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!111111§111M11

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 8 MEI 2015

Griffie

Ondememingsnr : 0420.494.109

Benaming

(voluit) : RATIONAL BUILDING SYSTEMS

(verkort) : R.B.S.

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Diepenbekerweg 65 te 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIEVOORSTEL houdende de FUSIE DOOR OVERNEMING van

NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS door NV IMMOCO bij toepassing van

artikel 671 W.Venn. en 693 e.v. W. Venn.

Op datum van 7 mei 2015 zijn zowel de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap IMMOCO,

als de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap RATIONAL BUILDING SYSTEMS

(verkort "R.B.S."), overeenkomstig artikel 671 en 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

overgegaan tot de opstelling van onderhavig fusievoorstel, houdende de fusie door overneming van de

NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS door NV IMMOCO.

Betrokken vennootschappen:

1. Naamloze Vennootschap IMMOCO, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, niet ondernemingsnummer 0424.128A41, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt, Hierna genoemd "Overnemende Vennootschap",

De NV IMMOCO werd opgericht bij akte verleden voor notaris Peter Berben, destijds te Neerpelt op 9 maart 1983, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 1 april daarna, onder nummer 906-14. De statuten werden sindsdien verscheidene malen gewijzigd en voor het laatst blijkens proces-verbaal verleden voor notaris Marc Topff, geassocieerd notaris te Neerpelt op i 9 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 januari daarna, onder nummer 12024338.

De NV IMMOCO wordt met het oog op de neerlegging van onderhavig fusievoorstel rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

- de heer Roland Victor GEENS, bestuurder en gedelegeerd bestuurder,

wonende te 3200 Aarschot, Papenakkerstraat 25;

mevrouw Arlette Emma Johanna DE WIJNGAERT, bestuurder,

wonende te 3200 Aarschot, Papenakkerstraat 25;

- mevrouw Helge GEENS, bestuurder,

wonende te 3200 Gelrode, Boonzakstraat 50.

2. Naamloze Vennootschap RATIONAL BUILDING SYSTEMS, afgekort R.B.S.,

met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, met ondernemingsnummer 0420.494.109,

RPR Antwerpen. afdeling Hasselt.

Hierna genoemd "Overgenomen Vennootschap".

De NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS (verkort "R.B.S.") werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Homans, destijds te Peer op 15 april 1989, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 april daarna, onder nummer 909-21.

De statuten werden sindsdien verscheidene malen gewijzigd en voor het laatst blijkens proces-verbaal verleden voor voornoemde notaris Marc Topff op 19 december 2011, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 31 januari daarna, onder nummer 12027131.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS wordt met het oog op de neerlegging van onderhavig fusievoorstel rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

- de heer Roland GEENS, voornoemd, bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

- mevrouw Arlette DE WIJNGAERT, voornoemd, bestuurder;

- de NV IMMOCO, voornoemd, bestuurder,

vast vertegenwoordigd door de heer Roland GEENS, voornoemd.

In aanmerking nemende dat de raden van bestuur van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen per 31.12.2014 van de NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zal overgaan op de NV IMMOCO, verbinden de raden van bestuur van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

De comparanten verklaren vervolgens dat zij er kennis van hebben dat onderhavig fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken v66r de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet beslissen, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel moet neergelegd worden en bekendgemaakt.

1/ IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen per 31 december 2014 van de NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS (verkort "R.B.S."), met inbegrip van alle rechten en verplichtingen van NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS, zal overgaan op NV IMMOCO.

De fusie door overneming wordt voorgesteld op basis van de goedgekeurde jaarrekeningen van

31 december 2014. Alle verrichtingen gedaan door de overgenomen vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS sedert 1 januari 2015, zullen aldus voor rekening en voor risico van de ovememende vennootschap NV IMMOCO zijn. Alle kosten voortvloeiende uit de fusie door overneming zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap, NV IMMOCO.

Betrokken vennootschappen:

1. De Naamloze Vennootschap RATIONAL BUILDING SYSTEMS, afgekort R.B.S.,

met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 en ondernemingsnummer 0420.494.109, RPR Antwerpen,

afdeling Hasselt, Overgenomen Vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel: zo in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden: de aan- en verkoop, uit de hand of openbaar van alle roerende en onroerende goederen, ruilen voor zelfde goederen, beleggingen, het beheer van mobiliën en immobiliën onderhouden, wijzigen en verbeteren, het huren en verhuren van zelfde goederen, het verkavelen, het uitvoeren van alle handels- en financiële werkingen, de uitbating van goederen en alles wat hiermede in verband staat, appartementsgebouwen oprichten, instellen en met roerende meubelen voorzien, alle overeenkomsten dienaangaande aan te gaan, te erkennen en te doen uitvoeren.

De voornaamste bedrijvigheid zal erin bestaan: aankopen, verkopen, uitbaten, huren en verhuren van handelseigendommen en bijhorigheden. Huizen bouwen, goederen kopen en verkopen zonder beperking. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich op elke wijze interesseren in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of aanverwant doel hebben en die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen."

2. De Naamloze Vennootschap IMMOCO,

met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 en ondernemingsnummer 0424.128.441,

RPR Antwerpen, afdeling Hasselt, Overnemende Vennootschap.

" q

" ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van de NV IMMOCO luidt als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, uit de hand of openbaar, van alle roerende en onroerende goederen, ruilen van zelfde goederen, beleggingen, bestuur van mobiliën en immobiliën, onderhouden, wijzigen en verbeteren, het huren en verhuren van zelfde goederen, het verkavelen, het uitvoeren van alle handels- en financiële bewerkingen, de uitbating van goederen, en alles wat hiermede in verband staat, appartementsgebouwen oprichten, instellen en met roerende meubelen voorzien, alle overeenkomsten dienaangaande aan te gaan, te erkennen en te doen uitvoeren.

De voornaamste bedrijvigheid zal erin bestaan: aankopen, verkopen, uitbaten, huren en verhuren van handelseigendommen en bijhorigheden, huizen bouwen, goederen kopen en verkopen zonder beperking. Het stichten van filialen, opslagruimten en bijkantoren, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij mag aile roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken?

Het doel van de Overnemende Vennootschap NV 1MMOCO, zal ter gelegenheid van het verlijden van de fusieakte niet dienen te worden aangepast of uitgebreid.

De benaming van de NV 1MMOCO, Overnemende Vennootschap, zal ter gelegenheid van het verlijden van de fusieakte niet worden gewijzigd, noch zal de zetel van de vennootschap worden verplaatst.

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS, dewelke in het kader van de voorgestelde fusie plaatsvindt, en de uit de fusie voortvloeiende kapitaalverhoging bij de overnemende vennootschap NV IMMOCO, zal worden vergoed door uitreiking van aandelen van de overnemende vennootschap NV 1MMOCO aan de bestaande aandeelhouders van de overgenomen vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS.

Ingevolge de overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS naar de ovememende vennootschap NV IMMOCO, zal de overnemende vennootschap NV IMMOCO 1.200 eigen aandelen op naam van de in totaal 17.647 aandelen verwerven. Overeenkomstig de bepaling van artikel 621, 2° W. Venn., dienen de voorschriften van artikel 620 W. Venn. niet te worden toegepast. Vermits de overnemende vennootschap niet voornemens is de bedoelde aandelen binnen de termijn van 1 jaar, zoals bedoeld in artikel 622, §2, 4° te vervreemden, zal overgegaan worden tot de onmiddellijke vernietiging der aandelen, mits aanrekening op de beschikbare reserves ten belope van de waarde waarvoor de verkregen aandelen in de inventaris zijn ingeschreven in NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS.

2I UITGIFTE NIEUWE AANDELEN - RUILVERHOUDING

NV IMMOCO zal als Overnemende Vennootschap het gehele vermogen verwerven van NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS, zijnde de Overgenomen Vennootschap.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap bedraagt thans vierhonderd zesennegentigduizend euro (496.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) volstorte aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

In de Overgenomen Vennootschap zijn tot op heden geen bevoorrechte effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt thans één miljoen vijfhonderd tweeënveertigduizend euro (1.542.000,00 EUR), vertegenwoordigd door zeventienduizend zeshonderd zevenenveertig (17.647) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

in de Overnemende Vennootschap zijn tot op heden geen bevoorrechte effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Ingevolge de fusie door overneming zal de Overnemende Vennootschap duizend tweehonderd (1.200) eigen aandelen (van de in totaal 17.647 aandelen) verwerven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig de bepaling van artikel 621, 2' W. Venn. dienen de voorschriften van artikel 620 W. Venn. niet te worden toegepast. Vermits de overnemende vennootschap niet voornemens is de bedoelde aandelen binnen de termijn van 1 jaar, zoals bedoeld in artikel 622, §2, 4° te vervreemden, zal overgegaan worden tot de onmiddellijke vernietiging der aandelen, mits aanrekening op de beschikbare reserves (en in voorkomend geval het overschot op kapitaal) ten belope van de waarde waarvoor de verkregen aandelen in de inventaris zijn ingeschreven in NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS.

De fusie zal leiden tot een kapitaalverhoging bij de overnemende vennootschap NV IMMOCO ten bedrage van vierhonderd zesennegentigduizend euro (496.000,00 EUR).

Aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS worden in vergoeding voor deze fusie door overneming zesduizend drieëndertig (6.033) nieuwe aandelen, volledig volstort, op naam, zonder nominale waarde van de NV IMMOCO toegewezen; deze aandelen zullen in de winst delen vanaf 1 januari 2015.

De zesduizend drieëndertig (6.033) nieuwe aandelen NV IMMOCO zullen worden toebedeeld aan de bestaande aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap in verhouding tot hun deelname in het kapitaal van NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS, in ruil voor totaal tweeduizend (2.000) aandelen NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS.

De aandelen van de Overnemende Vennootschap NV IMMOCO die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS aan de overige aandeelhouders (behoudens de Overnemende Vennootschap zelf) worden toegekend, worden als volgt uitgereikt:

Binnen een termijn van vijftien kalenderdagen, te rekenen van vanaf het verlijden van de fusieakte, doet het

bestuursorgaan van de NV IMMOCO in het aandelenregister van NV IMMOCO inschrijving van volgende

gegevens:

de identiteit van de nieuwe aandeelhouder van de Overnemende Vennootschap;

- het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap die aan genoemde nieuwe aandeelhouder

toekomen;

- de datum van de fusieakte.

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan van de NV IMMOCO namens de Overnemende Vennootschap en door de overige aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap ondertekend.

3/ DATUM VANAF WELKE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - BOEKHOUDING

De datum, vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAE BUILDING SYSTEMS boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap NV IMMOCO, is vastgesteld op 1 januari 2015.

Alle verrichtingen die door de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS vanaf deze datum werden verricht, zullen geacht worden te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap NV IMMOCO, die bijgevolg alle baten en kosten, verbonden aan de activa en passiva die aan laatstgenoemde vennootschap worden overgedragen, zal dragen.

41 ONROERENDE GOEDEREN

Net bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS verklaart dat de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAE BUILDING SYSTEMS eigenaar is van navolgende onroerende goederen:

1.GEMEENTE LIER, eerste afdeling

Een handelspand, op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen ter plaatse 'Arthur Vanderpoortenlaan 21', ten kadaster gekend of het geweest zijnde sectie I, perceelnummer 1161E, met een oppervlakte van 07a 77ca.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Verklaringen aangaande de bodemtoestand  bodemattest OVAM

Het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS verklaart dat naar haar weten erop of in de hiervoor beschreven onroerende goederen sub a en b destijds een inrichting gevestigd is of was, of een activiteit werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risicoinrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet.

Het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS verklaart dat sedert de uitvoering van het oriënterend bodemonderzoek naar haar weten op of in de hiervoor beschreven onroerende goederen geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt/werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet,

Het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap RATIONAL BUILDING SYSTEMS verklaart met betrekking tot de betreffende gronden geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de Overnemende Vennootschap NV IMMOCO of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een beschrijvend bodemonderzoek, een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen, behoudens hetgeen zou volgen uit of verband houden met het hierna gemeld sitebesluit betreffende de voormalige startplaatsen te Lier, Deelproject 1.

Het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS verklaart dat zij alle verplichtingen opgelegd door artikel 102 en volgende van het Bodemdecreet werden nagekomen.

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap NV IMMOCO verklaart voorafgaandelijk aan de ondertekening van huidig fusievoorstel kennis te hebben genomen van het door OVAM op 30 maart 2015 afgeleverde attest, met refertenummer A: 20150148644  R: 20150147345  D: 32045, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen te worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 09.09.2001, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond?

2.1.2 Extra informatie

Bij besluit van de OVAM gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 28.08.2008 werd dit perceel

opgenomen in de site 'Voormalige stortplaatsen te Lier, deelproject

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 09.09.2001

TYPE: oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Onderzoek Terrein Vennootschap Fidimad A. Vanderpoortenlaan 21 te 2500 Lier

(Rapport M210768).

AUTEUR: Greet Ceulemans

DATUM: 30.03.2012

TYPE: Siteonderzoek

TITEL: site-onderzoek "voormalige stortplaatsen" te Lier  stortplaats 2  Molplein

AUTEUR: Ecorem NV

2.2.2 Extra informatie

DATUM: 28.08.2008

TYPE: Sitebesluit

TITEL: Voormalige Stortplaatsen te Lier, Deelproject 1

AUTEUR: OVAM

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovam.be/iinzage."

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

2.STAD BRUSSEL, tweede afdeling

Een handelspand, op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen ter plaatse 'rue des Fripiers 45/45A' ten kadaster gekend of het geweest zijnde sectie B, perceelnummer 1426/B, met een oppervlakte van OOa 30ca.

Verklaringen aangaande de bodemtoestand  bodemattest

Het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS verklaart dat bij haar weten in of op het goed geen risicoactiviteit werd of wordt uitgeoefend opgenomen in de lijst van risicoactiviteiten zoals vastgelegd in het Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 9 december 2004 tot vaststelling van de risicoactiviteiten.

Volgens het bodemattest met referte n° 449322, afgeleverd door de dienst Leefmilieu Brussel op 10 april 2015, is voormeld perceel niet opgenomen in de inventaris van de bodemtoestand in de categorie O en dient er conform het besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 24 september 2010 niet overgegaan te worden tot een verkennend bodemonderzoek.

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap NV 1MMOCO verklaart voorafgaandelijk aan de ondertekening van huidig fusievoorstel kennis te hebben genomen van het voormeld door de dienst Leefmilieu Brussel afgeleverde attest, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt:

°1. Identificatie van het perceel

Gemeentenr. : 21802

Sectie : B

perceelsnr.:21802 B 1426 B 000 00

Adres : _ W  _ _

Klaarkopersstraat 45, 1000 Brussel

Oppervlakte : 42,7 m2

2. Statuut van het perceel

Het perceel is momenteel niet opgenomen in de inventaris van de bodemtoestand.

3. Gedetailleerde informatie beschikbaar in de inventaris van de bodemtoestand

Aard en houders van verplichtingen

Er zijn momenteel geen verplichtingen voor wat betreft de vervreemding van zakelijke rechten (bv. verkoop) of de overdracht van een milieuvergunning op dit perceel.

Een verkennend bodemonderzoek dient uitgevoerd te worden als het bovenvermelde perceel het voorwerp uitmaakt van :

Oide inplanting van een nieuwe risicoactiviteit, en dit ten laste van de aanvrager van de milieuvergunning (art. 13§3)

fide ontdekking van een verontreiniging bij uitgravingswerken, en dit ten laste van de aanvrager persoon die de uitgravingswerken verricht of voor wiens rekening deze werken worden verricht. (art. 13§6) i teen gebeurtenis die bodemverontreiniging veroorzaakt, en dit ten laste van de persoon die de gebeurtenis heeft veroorzaakt (art. 13§7).

Weet dat er vrijstellingen voor de verplichting tot het uitvoeren van een verkennend bodemonderzoek voorzien zijn in artikel 60 en 61 van de ordonnantie van 5 maart 2009. Deze vrijstellingen moeten via het betrokken formulier per aangetekende schrijven bij Leefmilieu Brussel  BIM aangevraagd of gemeld ' worden (www.leefmilieu.brussels/bodemvrijstelling).

4. Geldigheid van het bodemattest

Dit attest is maximum 6 maanden geldig, vanaf de datum van aflevering.

In het algemeen komt de hierboven vermelde geldigheid van het bodemattest te vervallen indien er zich één

van volgende veranderingen heeft voorgedaan:

ÜVoormalige of huidige uitbating van andere risicoactiviteiten dan diegene die in dit bodemattest vermeld

werden;

riOntdekking van bodemverontreiniging gedurende uitgravingswerken;

clElke andere gebeurtenis dan de risicoactiviteiten die een vermoeden van verontreiniging rechtvaardigt of

een bodemverontreiniging heeft veroorzaakt;

[]Administratieve gegevens van het perceel, o.a. haar afperking, haar bestemming enz.

ciBetekening van gelijkvormigheidsverklaringen, slotverklaringen of oplegging van veiligheidsmaatregelen

conform de bepalingen van de Ordonnantie van 5 maart 2009;

DHet niet respecteren van of een verandering in de voorwaarden vermeld in de conformiteitsverklaringen of

slotverklaringen zoals bepaald in de artikelen 15, 27, 31, 35, 40, 43 en 48 van de Ordonnantie van 5!312009

niet betrekking tot het beheer en de sanering van verontreinigde bodems (B.S. 10/3/2009)

Dit bodemattest heft alle eerder afgeleverde bodemattesten op.

~ "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

(handtekening)

Frédéric FONTAINE

Directeur-generaal "

3.STAD SINT-TRUIDEN, eerste afdeling

Een handelspand, op en met grond en aanhorigheden, gestaan en gelegen ter plaatse `Luikerstraat 15' ten kadaster gekend of het geweest zijnde sectie H, perceelnummer 1041/P, met een oppervlakte van 5a 02ca.

Verklaringen aangaande de bodemtoestand  bodemattest

Het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS verklaart dat naar haar weten er op of in de hiervoor beschreven onroerend goed, geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet.

Het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS verklaart met betrekking tot de betreffende grond geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de Overnemende Vennootschap NV IMMOCO of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een beschrijvend bodemonderzoek, een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap NV IMMOCO verklaart voorafgaandelijk aan de ondertekening van huidig fusievoorstel kennis te hebben genomen van het door OVAM op 30 maart 2015 afgeleverde attest, met refertenummer A: 20150148654  R: 20150147358, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens,"

4.STAD KNOKKE-HEIST, tweede afdeling, Knokke

In een appartementsgebouw genaamd residentie Duinhuis, gestaan en gelegen ter plaatse 2winlaan 23/25', op en met grond en aanhorigheden, ten kadaster gekend of het geweest zijnde sectie G, perceelnummer 715/C/15, met een oppervlakte van 66a 67ca:

a.Een appartement gelegen op de eerste verdieping, type F, genaamd 1 E, begrijpende:

In privatieve en uitsluitende eigendom: hall niet vestiaire, WC en berging, keuken, living met terras, nachthall, badkamer, vier slaapkamers uitgevend op terras waarop bergkast en waarvan twee met badkamer,

Daarenboven is aan dit appartement verbonden in privatieve afhankelijkheid de berging nummer 55.

In mede-eigendom: tweehonderd en drie (203) eenheden in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond;

b.De autobox nummer 19-20 op het niveau kelder-garage waaraan verbonden in mede-eigendom twaalf (12) eenheden in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond;

c.De autostandplaats nummer 96, op het niveau kelder-garage waaraan verbonden in mede-eigendom zes (6) eenheden in de gemeenschappelijke delen waaronder de grond,

zoals deze goederen beschreven zijn in de basisakte, verleden voor notaris Charles Sluyts, destijds te Antwerpen en met tussenkomst van notaris Paul Sabbe, destijds de Blankenberge op 23 april 1980, verscheidene malen gewijzigd nadien.

Gekend ten kadaster onder beschrijving A1/F1/K55-G19.20-S96.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Verklaringen aangaande de bodemtoestand  bodemattest

Het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS verklaart dat naar haar weten er op of in de hiervoor beschreven privatieve gedeelten, noch in de

gemeenschappelijke gedeelten van het appartementsgebouw (hetzij in het voordeel van de gehele medeeigendom, hetzij specifiek voor het bedoelde privatief), geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen, zoals bedoeld in het Bodemdecreet.

Het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS verklaart met betrekking tot de betreffende grond geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de Overnemende Vennootschap NV IMMOCO of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een beschrijvend bodemonderzoek, een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap NV IMMOCO verklaart voorafgaandelijk aan de ondertekening van huidig fusievoorstel kennis te hebben genomen van het door OVAM op 30 maart 2015 afgeleverde attest, met refertenummer A:20150148652  R:20150147354, waarvan de inhoud letterlijk luidt als volgt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.befgrondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Voor het overige verklaart het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap dat de Overgenomen Vennootschap geen eigenaar is van andere onroerende goederen, noch houder is van enige zakelijke rechten betreffende onroerende goederen.

5f BIJZONDERE VOORWAARDEN - BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN EN BIJZONDERE VOORDELEN  VERZAKING ARTIKEL 694 EN ARTIKEL 695 W.Venn.

Er wordt voorgesteld artikelen 694, laatste lid en 695 §1, laatste lid toe te passen, luidende als volgt: Art. 694: "In elke vennootschap stelt het bestuursorgaan een omstandig schriftelijk verslag op waarin de stand van het vermogen van de te fuseren vennootschappen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord: de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

Indien aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, is het verslag bepaald in het eerste lid niet vereist"

Art. 695, §1: "In elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld, hetzij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant, die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant moet inzonderheid verklaren of de ruilverhouding naar zijn mening al dan niet redelijk is.

In deze verklaring moet ten minste worden aangegeven:

1° volgens welke methoden de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld;

2° of deze methoden in het gegeven geval passen en tot welke waardering elke gebruikte methode leidt; tevens moet een oordeel worden gegeven over het betrekkelijk gewicht dat bij de vaststelling van de in de aanmerking genomen waarde aan deze methoden is gehecht.

In het verslag worden bovendien de bijzondere moeilijkheden vermeld die er eventueel bij de waardering zijn geweest.

"

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of de accountant kan ter plaatse inzage nemen van alle documenten die dienstig zijn voor de vervulling van zijn taak. Zij zijn gerechtigd van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn, te verlangen dan hun alle ophelderingen en inlichtingen worden verstrekt. Zij zijn tevens gerechtigd alle controles te verrichten die zij nodig achten.

Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht waaraan stemrecht is verbonden van aile vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing."

De aandeelhouders van beide vennootschappen zullen dienovereenkomstig verzocht worden te verzaken aan de opmaak van het bijzondere verslag waarvan sprake in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschap en de controleversiaggeving waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor zover de aandeelhouders niet zouden verzaken aan hoger genoemde controleversiaggeving, wordt aan de Burg. Venn. ovv BVBA IRA NICORAIJ, BEDRIJFSREVISOR (kantoorhoudende te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156) opdracht verleend om de controleversiaggeving waarvan sprake op te stellen. De bedrijfsrevisor zal in voorkomend geval een afzonderlijke vergoeding ontvangen zoals overeen te komen met de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, en dit volgens de voor het bedrijfsrevisorenkantoor geldende tarieven.

Aan de bestuurders van de Overnemende en Overgenomen Vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Alle aandelen die het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap NV RATIONAL BUILDING SYSTEMS vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de Overnemende Vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Bijgevolg dient dienaangaande geen bijzondere regeling te worden toegekend.

6/ BIJZONDERE VOORWAARDEN / STATUTENWIJZIGING

Behoudens de hiervoor vermelde verhoging van het kapitaal in het licht van de fusieoperatie, is er voor het overige naar aanleiding van de goedkeuring van hoger vermelde fusie geen voornemen om de statuten van de Overnemende Vennootschap te wijzigen.

7/ KOSTEN

De kosten van de fusieakte worden door de Overnemende Vennootschap gedragen.

8/INFORMATIEVERSTREKKING

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen wordt bepaald op 30 juni 2015.

Onderhavig fusievoorstel wordt door de zorgen van de bestuursorganen van zowel de Overgenomen Vennootschap als van de Overnemende Vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen, voor iedere betrokken vennootschap.

Getekend, Roland GEENS, gedelegeerd bestuurder.

Getekend, Arlette DE WIJNGAERT, bestuurder.

Getekend, voor NV IMMOCO, bestuurder,

Roland GEENS, vaste vertegenwoordiger.

Tegelijk hiermee neergelegd: Getekend fusievoorstel d.d. 7 mei 2015.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 28.06.2007 07293-0315-014
28/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 27.06.2005 05327-0458-013
30/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 01.06.2004, NGL 23.06.2004 04315-0205-013
07/07/2003 : HA055314
04/07/2003 : HA055314
16/06/2001 : HA055314
17/06/1998 : HA55314
01/01/1989 : HA55314
01/01/1988 : HA55314
30/12/1987 : HA55314
03/07/1987 : HA55314
12/07/1986 : HA55314
01/01/1986 : HA55314

Coordonnées
RATIONAL BUILDING SYSTEMS, AFGEKORT : R.B.S.

Adresse
DIEPENBEKERWEG 65 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande