RB KLINKERWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RB KLINKERWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.898.077

Publication

28/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15301673*

Neergelegd

26-01-2015

Griffie

0578898077

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

RB KLINKERWERKEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt Op zesentwintig januari tweeduizend vijftien, voor mij, Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON&FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, neergelegd ter registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1) De heer BEUTEN Ronny Jaak Joseph, geboren te Maaseik op 14 november 1969, N.N. 691114 279-51, in echt met nagenoemde mevrouw BARTELS Elisabeth, wonend te 3650 Dilsen-Stokkem, Eindestraat 137.

2) Mevrouw BARTELS Elisabeth Anna Christina, geboren te Maaseik op 1 september 1960, N.N. 600901 196-30, in echt met voornoemde heer BEUTEN Ronny, wonend te 3650 Dilsen-Stokkem, Eindestraat 137.

Voormelde verschijners zijn gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Charles VAN CAUWELAERT, destijds te Maaseik op 29 oktober 1996, niet gewijzigd tot op heden, zoals zij verklaren.

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partij aan de hand van door de wet vereiste documenten.

De vennootschap werd opgericht onder de naam   RB KLINKERWERKEN , waarvan de zetel gevestigd is te 3650 Dilsen-Stokkem, Eindestraat 137, met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-), vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Samenstelling kapitaal

Op alle aandelen werd door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Voornoemde heer BEUTEN Ronny: titularis van drieënnegentig (93) aandelen en volstort ten belope van 100%, zijnde negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,-).

2. Voornoemde mevrouw BARTELS Elisabeth: titularis van drieënnegentig (93) aandelen en volstort

ten belope van 100%, zijnde negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,-).

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen.

Elk der aandelen zijn volledig volgestort.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (¬

18.600,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig art. 224 W. Venn. vóór

deze op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de Belfius

Bank & Verzekeringen.

Een bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door

ondergetekende notaris bewaard worden in zijn dossier.

STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel 1 - Naam - Duur.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Eindestraat 137

3650 Dilsen-Stokkem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een besloten vennoot¬schap met beperkte aanspra¬kelijkheid met als benaming "RB KLINKERWERKEN . Zij is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 2 - Zetel.

De vennootschap heeft haar zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Eindestraat 137. De zetel kan zon¬der statutenwijziging, binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad ver¬plaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland. Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden :

" Algemene klinker-en bestratingswerken, het leggen van klinkers en stoepdallen

" Het aanleggen, onderhouden en herstellen van wegen, paden, terreinen, terrassen, opritten, parkings en dergelijke meer

" Het uitvoeren van grondwerken voor de aanleg hiervan

" Het graven van sleuven en geulen, ophogen, egaliseren, nivelleren van terreinen alsook het bouwrijp maken ervan

" Drainagewerken en verlaging van het grondwaterpeil

" Het uitvoeren van rioleringswerken, wegeniswerken, waterdistributiewerken, werken voor gasvoorziening en dergelijke meer in de meest ruime zin van het woord

" De vervaardiging van artikelen van voorgestort beton voor gebruik in de bouw : klinkers, platen, buizen, palen en dergelijke meer

" De groot- en kleinhandel, de huur en verhuur, de handelsbemiddeling in bouw- en afbraakmaterialen in de ruimste zin van het woord

" Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen

" Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de

vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich erbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Artikel 4 - Kapitaal en aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap be¬draagt achttien duizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,-). Het is ver¬deeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aande¬len zonder vermelding van nominale waarde, die elk een/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam, dragen een volgnummer en worden genoteerd in een register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de vennoten.

Elke opvraging van kapitaal op niet-volgestorte aandelen zal geschieden door de zaakvoerder(s) mits de vennoten daartoe aan te manen ten minste twee maanden op voorhand, per aangetekend schrijven. De vennoot die nalaat tijdig aan deze verplichting te voldoen, zal een interest, gelijk aan de wettelijke interest, verschuldigd zijn aan de vennootschap te rekenen vanaf de inbaarheid.

Het kapitaal kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt volgens de wettelijke voorwaarden en formaliteiten.

Artikel 7 - De zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, in of buiten de statuten benoemd.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

De opdracht van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting be¬voegd, hierover anders beslist.

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder(s).

Artikel 8 - Vertegenwoordiging en intern bestuur - Belangenconflict

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel, behalve deze die de wet voorbehoudt voor de Algemene Vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of voorgelegde verrichting, dienen de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

Artikel 9 - Algemene Vergadering

De zaakvoerder(s) en de commissarissen, zo die er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten, die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

Middels een aangetekende brief, tenminste vijftien dagen op voorhand, worden de vennoten, de zaakvoerder(s) en desgevallend de commissarissen opgeroepen om deel te nemen aan de vergadering die zal beraadslagen en beslissen over de agendapunten in de oproeping vermeld. Indien alle vennoten daarmee instemmen is een oproeping overbodig.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de derde donderdag van de maand mei om 20 uur op de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering die de statuten wijzigt wordt gehouden ten overstaan van een notaris en is geldig samengesteld als het door de wet voorziene aanwezigheidsquorum bereikt is. Om te worden aangenomen, moet voor elk voorstel de door de wet ervoor voorziene meerderheid worden bereikt in de stemming.

Van de algemene vergaderingen worden notulen opgemaakt die worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Artikel 14  Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Op deze datum worden de boeken afgesloten en wordt door toedoen van de zaakvoerder(s) een inventaris alsmede de jaarrekening opgesteld, zulks overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. De jaarvergadering neemt, in voorkomend geval, kennis van het jaarverslag en van het verslag van de commissarissen en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting van zaakvoerder(s) en de commissarissen.

Artikel 15 Winstbestemming

Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

PRO FISCO begint het eerste boekjaar op 1 januari 2015.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van art. 60 W. Venn. de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01 december 2014 voor het verlijden van deze akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van deze oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig art. 60 W. Venn. te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. SLOTBEPALINGEN.

- De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op 1.

b. te benoemen tot de functie van niet-statutaire zaakvoerder: de heer BEUTEN Ronny, voornoemd die verklaart het mandaat te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht.

De oprichters en de aldus benoemde zaakvoerders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de administratie der directe belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen als aannemer en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name : Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Tongeren onder nummer 0458.916.007. VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

Coordonnées
RB KLINKERWERKEN

Adresse
EINDESTRAAT 137 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande