RECREABOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RECREABOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.995.488

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.05.2014, NGL 27.06.2014 14219-0577-010
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 07.08.2013 13407-0169-010
17/11/2011
ÿþ Moe 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergeiegci Lei gritiie oer rechtbank y. koophandel te TONGEREN

54 -11- 2011

De Hootdgriffier,Gjffsr

ICI 0b~bIIIYII~I~Ylllll

*111]3102*

YI

andememingsrir . 0835.995.488

BerraWn

iyok) RECREABOUW

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heidestraat 101 te 3621 Rekem-Lanaken

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Vennoten d.d. 23 september 2011 blijkt:

" de beslissing om het aantal zaakvoerders te bepalen op 2.

" de beslissing om te benoemen als bijkomend zaakvoerder met ingang van 23 september 2011 voor

onbepaalde duur:

-de heer Marinus KUIK, wonende te GA 30339 Atlanta (USA), Cochise Drive 3669.

Dit mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Voortaan wordt de vennootschap bestuurd door 2 zaakvoerders, te weten:

- de heer Ernst Jan Hendrik Kuik, wonende te 3621 Rekem-Lanaken, Heidestraat 101.

- de heer Marinus KUIK, voornoemd.

Conform artikel 13 der statuten hebben de zaakvoerders allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

Getekend, Ernst Jan Hendrik KUIK, zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du IVi'óüiteurlidgë

Op de =aa Iste blz van Lui;e{~.S'deinl3tdert , Recto : rVa2r)t en (7.SCCtónit7i'eid van de :nstniiii",erterenca :13iari5. hetzij van de nerso(o)sttani bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden vertegenwoordigen

xerSz@ Sam en handtekening.

13/05/2011
ÿþ"

Motl 2.0

Rar_IllW o In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd Cre gligie eet rechtbank y. koophandel lt; TONS¬ MEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad III II bIO II II I bib III III b II

" 110]2]23"

0 3 =05a 2011

De Hoofdgrifferiffie

Ondernemingsnr : ®3 3 5 9 9 5. 4 8 8

Benaming

(voluit) : RECREABOUW

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3621 Rekem-Lanaken, Heidestraat 101

Onderwerp akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Dorine MERLO, met standplaats Rekem-Lanaken, op negenentwintig april tweeduizend en elf, dat door:

1) de naamloze vennootschap "SUNCLASS ONROEREND GOED INTERNATIONAAL" met maatschappelijke zetel 3621 Rekem-Lanaken, Heidestraat 101, ondememingsnummer BTW/ BE 0439.576.383 RPR Tongeren;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BO-WAN" met maatschappelijke zetel te 3621 Rekem-Lanaken, Heidestraat 101, ondememingsnummer BTW/BE 0461.053.272 RPR Tongeren;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met naam "RECREABOUW" en met zetel te 3621 Rekem-Lanaken, Heidestraat 101.

Het kapitaal is bepaald op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO en is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen hebbende elk een fractiewaarde van één/ honderd zesentachtigste deel van het kapitaal.

1.de vennootschap SUNCLASS ONROEREND GOED INTERNATIONAAL verklaart in te schrijven in eigen naam en voor eigen rekening op honderdvijfentachtig aandelen door inbreng van een geldsom van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO;

2.de vennootschap BO-WAN verklaart in te schrijven in eigen naam en voor eigen rekening op één aandeel door inbreng van een geldsom van HONDERD EURO;

Totaal: honderd zesentachtig aandelen, hetzij ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO.

Ieder aandeel is volstort ten belope van EEN/DERDE zodat vanaf heden een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO ter beschikking van de vennootschap is gesteld.

Doel: de vennootschap heeft tot doel, het ontwerpen, oprichten, verwerven, verhuren, huren, uitbaten, van recreatiecentra, campings, weekend-verblijven, residentiële parken, sportterreinen, watersportcentra, en van alle gelijkaardige ondernemingen in de meest ruime zin genomen.

Het oprichten, ontwerpen, verwerven, verhuren, huren en uitbaten, van alle ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitbating van dergelijke centra, zoals zwembaden, dancings, bars, restaurants, frituren, theesalons, snack-bars, verbruiksalons, sportterreinen, natuurlijke en kunstmatige skivelden, ijsbanen, enzovoorts.

Het ontwerpen, bouwen, verwerven, verhuren, huren en verkopen van alle goederen nodig voor de uitrusting van deze centra, zoals tenten, mobil-homes, caravannings, chalets, ski-liften, enzovoorts, uit welke grondstof deze ook worden gemaakt.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichting mogen aankopen, in pand geven of nemen, in concessie geven of nemen, huren, verhuren, bouwen, verkopen of ruilen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken voor eigen rekening of voor rekening van derden, volgens de wijzen en middelen die haar best geschikt lijken.

Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkt weze, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of dien van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

= . j

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid . vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Algemene vergadering: de jaarvergadering wordt gehouden op de éénentwintigste van de maand mei om zestien uur. Indien deze dag een zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Verdeling winst: het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld warden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening: het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf; evenwel warden alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen te rekenen vanaf één maart tweeduizend en elf thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de éénentwintigste van de maand mei tweeduizend en dertien, overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: de algemene vergadering van vennoten beslist één niet-statutaire zaakvoerder te benoemen en kiest tot deze functie: de heer KUIK Ernst Jan Hendrik, wonende te Rekem-Lanaken, Heidestraat 101, hier aanwezig en die verklaart te aanvaarden. Deze zaakvoerder is aangeduid voor een onbepaalde duur.

- volmachten: de aldus benoemde zaakvoerder verleent, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 Wetboek van Vennootschappen, volmacht aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie- Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten " inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening " van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

getekend: Donne MERLO notaris te Rekem-Lanaken.

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie oprichtingsakte; -bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 27.07.2015 15370-0071-011
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.07.2016 16349-0195-012

Coordonnées
RECREABOUW

Adresse
HEIDESTRAAT 101 3621 REKEM

Code postal : 3621
Localité : Rekem
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande