RECYBIT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RECYBIT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 872.204.303

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 16.07.2013 13316-0205-014
16/11/2012
ÿþsbE, 1111111 1111111111 11111110

*12186155*

Mod PDF 11.1

Neergelegd ier griffie dei

rechtbank v. koophandel ta TONGEREN

0 6 -11- 2012

De FfoofdgriffierPriffie

rR[i[ ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0872.204.303

Benaming (voluit) : RECYBIT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : VAARTSTRAAT 7, 3600 Genk, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Tekst

De algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 15 juni 2012, heeft volgende bestuurders benoemd :

* N.V. Dekkers, Baron Sadoinestraat 9-11, 2660 Hoboken, ondernemingsnummer BE

0404.121.103, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Biesmans Jean, Sint Lambertuslaan 16, 3740 Bilzen;

* De heer Kellner François, Broederminstraat 38, 2018 Antwerpen.

Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd :

* N.V. Dekkers, Baron Sadoinestraat 9-11, 2660 Hoboken, ondernemingsnummer BE

0404.121.103, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Biesmans Jean, Sint Lambertuslaan 16, 3740 Bilzen.

De mandaten nemen een aanvang op 22 februari 2011, om te eindigen op 22 februari 2017.

N.V. Dekkers

Gedelegeerd bestuurder,

Vertegenwoordigd door NV Tectum Group,

Vertegenwoordigd door Jean Biesmans, vaste vertegenwoordiger NV Tectum Group

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : blaam en 'hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 11.07.2012 12286-0455-012
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 12.07.2011 11291-0543-012
09/03/2015
ÿþ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Fie ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tdCGr}~AIF~i~ #er ~Elf#i~ dpat f~~F !:tl.?,sk v, koophand~l 1avv;arp,~,.~, ~i4~. Tnn;y~r:~n

25 -p2- 201~

De griffieffie

Benaming (voluit) : RECYBIT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Vaartstraat 7

3600 Genk

Onderwerp akte :Ontbinding - sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor GUIDO VAN AENRODE, geassocieerd Notaris, vennoot van de vennootschap 'VAN AENRODE & VAN AENRODE, geassocieerde notarissenTM, burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Genk op 23 februari 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen

VASTSTELLING OMZETTING VAN RECHTSWEGE VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat de bestaande aandelen aan toonder van onderhavige vennootschap, die niet gedrukt zijn, vanaf een januari tweeduizend veertien van rechtswege zijn omgezet naar aandelen op naam. VOORLEGGING VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF

De voorzitter legt het verslag voor van de raad van bestuur waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht

Tevens wordt de staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd, die afgesloten werd per eenendertig december tweeduizend veertien,

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ira Nicolaij Bedrijfsrevisor', kantoorhoudende te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door Nicolaij Ira, bedrijfsrevisor.

Het verslag is gedateerd op elf februari tweeduizend vijftien en de besluiten luiden als volgt:

"9. Besluit

In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van NV RECYBIT met zetel te Genk, Vaartstraat 7, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 31 december 2014, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van 69.614,27, EUR en een netto-actief van 68.430,93 EUR.

Uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der 8edr jfsrevisoren, bulkt dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op deze datum. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd ln toepassing van genoemde beroepsnormen, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen.

Sint-Truiden, 11 februari 2015"

De vergadering der aandeelhouders en de bestuurders nemen inzage in voormelde verslagen en staat van actief en passief en ontslaan de voorzitter de voorlezing ervan.

VROEGTIJDIGE ONTBINDING.

De vergadering der aandeelhouders beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden.

AFGIFTE VAN DE MAATSCHAPPELIJKE GOEDEREN.

De vergadering der aandeelhouders is door de uitoefening van zijn rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaart te aanvaarden.

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbtac







5036 5



Ondernemingsnr : 0872.204.303

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering der aandeelhouders verklaart dat de vennootschap geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten bezit.

De vergadering der aandeelhouders verklaart en erkent dat er volgens voormelde staat nog een schuld van duizend honderd drieëntachtig euro vierendertig eurocent g¬ 1.183,34) was, die de vennootschap verschuldigd was aan ondergetekende notaris. Zij verklaart dat deze schuld inmiddels terugbetaald werd en legt aan ondergetekende notaris het betalingsbewijs voor, welk bewijs door mij, notaris bewaard wordt in het dossier.

Verder verklaart de vergadering der aandeelhouders dat alle schulden op ten hoogste één jaar aangezuiverd zijn.

De vergadering der aandeelhouders neemt een eventueel passief volledige ten hare lasten alsmede alle de kosten van vereffening, de nog te vorderen vennootschapsbelastingen en andere belastingen.

VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR - VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE VENNOOT De vergadering der aandeelhouders verklaart haar uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaalt in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij verklaart uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is en voor het overige de vennoten een eventueel passief voor hun rekening nemen.

De vergadering der aandeelhouders verklaart door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in hare hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaart de vergadering der aandeelhouders door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte te zijn gebracht van de inhoud van artikel 184 paragraaf 5 van het wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk is mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd 3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie ln zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering der aandeelhouders verklaart uitdrukkelijk de ontbinding en de afsluiting in één akte te acteren en ontslaat ondergetekende notaris van alle aansprakelijkheid dienaangaande.

SLUITING VAN DE VEREFFENING.

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de enige vennoot en gezien haar verbintenis tot persoonlijke ten lasteneming van het niet aangezuiverd passief, de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden, verklaart de vergadering der aandeelhouders de afrekening voor gesloten en stelt vast dat naamloze vennootschap "RECYBIT", definitief opgehouden heeft te bestaan.

BEWAARPLAATS VAN DE BOEKEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering der aandeelhouders beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard te 3600 Genk, Vaartstraat 7.

KWIJTING AAN DE RAAD VAN BESTUUR EN VASTSTELLING VAN MANDAATBEEINDIGING.

De vergadering der aandeelhouders, beslist rekening houdende met de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de bestuurders, voor hun beheer als bestuurder in onderhavige vennootschap en anderzijds verklaart vergadering der aandeelhouders dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van bestuurder van rechtswege beëindigd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Guido Van Aenrode

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte

- verslag van de raad van bestuur

- verslag van de bedrijfsrevisor met inbegrip van staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 14.07.2010 10305-0166-012
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 15.07.2009 09424-0036-012
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 08.07.2008 08383-0266-011
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 06.07.2007 07376-0213-011

Coordonnées
RECYBIT

Adresse
VAARTSTRAAT 7 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande