REDOSA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REDOSA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.827.454

Publication

13/11/2014
ÿþM0022

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 6576

u

u



v, koophendal Antworppn, ;lld,'i'ongeren

01 -11- 2014

De griffier,

Ondernemingsnr : 0465.827.454

Benaming

(voluit) : ReDoSa

(verkort)

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : St-Geertruistraat 12 te 3700 Tongeren

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Oij beslissing van de Algemene Vergadering van 03 oktober 2014 wordt met eenparigheid van stemmen tot het

ontslag overgegaan van Petra Schepers als bestuurder in de vennootschap ReDoSa CVBA.

Eiij beslissing van de Algemene Vergadering van 03 oktober 2014 wordt met eenparigheid van stemmen tot de

aanstelling overgegaan van 2 nieuwe bestuurders in de vennootschap ReDoSa CVBA met name:

- ArMa Consult GCV met als vaste vertegenwoordiger Jean-Marie Cloesen

- FICG Management GCV met als vaste vertegenwoordiger Hugo Cloesen

Uitbreiding doel van de vennootschap met:

- Verkoop van softwarelicenties ten behoeve van klanten om het volledige supply chain gebeuren te

optimaliseren

Tongeren, 03 oktober 2014.

HCG MANAGEMENT GCV

Vaste Vertegenwoordiger

Hugo Cloesen

Voor, behouden aan het Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 04.06.2013 13159-0528-009
16/10/2012
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dor

rechtbank v koophandel te TONGEREN

- 5 -10- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

II i II i II 1111110

*12170783*

Ondernemingsnr :0465.827.454

Benaming (voluit) : REDOSA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3700 Tongeren, Sint-Geertruistraat 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging

Tekst :

Het blijkt uit een akte de dato achtentwintig september tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Regsitartiekantoor Tongeren op 1 oktober 2012 boek 573 blad 66 vak 1, verleden voor Meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de SCHAEfZEN-PRAGT', geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te Tongeren, Leopoldwal 26 dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REDOSA" is samengekomen en dat zij de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist om het doel van de vennootschap te wijzigen en uit te breiden ais volgt :

" Dienstverlening aan bedrijven teneinde algemene kosten te besparen. Tussenpersoon in de handel.

Zoeken en selecteren van personeel en directieleden ten behoeve van latere werkgevers en waar zij tewerkgesteld worden in de Supply Chain van deze latere werkgevers: onder meer de formulering van taakomschrijvingen, het natrekken van referenties, enzovoorts .

Geven van opleidingen over het volledige Supply Chain gebeuren, dit zowel aan particuliere personen als aan personeelsleden van bedrijven en organisaties.

De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen

De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. ln dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

in de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake portefeuille-, kapitaal- of vermogensbeheer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

h

' Voorbehouden aan het

~i~éigisc1i

Staatsblad

Luik B - vervolg

- het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en financiële verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

- onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat

o de verwerving, de vervreemding, het in lease geven, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie.

o tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

o het nemen en afstaan van optierechten ter zake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten.

o het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, ai dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het voeren van het dagelijkse management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat:

o organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole

o het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten

o het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie

o op het gebied van beheer, management en marketing.

Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, licenties, know-how en aanverwante immateriële duurzame vaste activa, alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies

Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen

- Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel, het voeren van algemene trading-activiteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doei.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn In zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.",

In uitvoering van artikel 287 Wetboek Vennootschappen verantwoorden de zaakvoerders voorgestelde wijziging van het doel in een verslag de dato 1 augustus 2012 waarbij een staat van activa en passiva gevoegd wordt die niet ouder dan drie maanden is,

Alle aandeelhouders erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, o" d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

wijze zoals voorzien werd in artikel 287 Wetboek Vennootschappen.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het verslag van de zaakvoerders omtrent de omzetting, met bijgaande staat van actief en passief van dertig juni tweeduizend en twaalf, alsook van het verslag van externe accountant Bart Van Colle, met kantoor te 9031 Drongen, Boelenaar 1, waarvan het besluit letterlijk luidt als volgt

"7. BESLUIT EN ACCOUNTANTSVERKLARING

De staat van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ReDoSa , met maatschappelijke zetel te 3700 Tongeren, Sint-Geertruistraat 12, zoals samengevat in de boekhoudkundige staat, afgesloten per 30 juni 2012, zijnde minder dan drie maanden voordien, werd opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders.

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen heeft ondergetekende accountant deze staat van activa en passiva aan een controle onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Ingevolge mijn opdracht heb ik de controle uitgevoerd overeenkomstig de professionele normen van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, van toepassing inzake de controle van de toestand bij het omzetten van een handelsvennootschap in een andere rechtsvorm.

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2012, door de zaakvoerders van de vennootschap opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat ten bedrage van 45.845, 06 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk volstorte kapitaal van 6,700,02 EUR.

Het netto-actief is ook groter dan het minimumkapitaal van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dat volgens artikel 390 van het Wetboek van Vennootschappen ten minste 18.550, 00 EUR moet bedragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

De wet schrijft voor dat de staat van activa en passiva niet meer dan drie maanden voordien mag zijn vastgesteld. De vervaldag van deze termijn van drie maanden, voorgeschreven door artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen is de datum van de buitengewone algemene vergadering die beslist over de omvorming. Dientengevolge zal dit verslag onbruikbaar worden en de inhoud ervan komen te vervallen indien de algemene vergadering die beslist over de hoger omschreven omvorming niet heeft plaatsgehad uiterlijk op 30 september 2012.

Dit verslag is bestemd om te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de artikelen 67, 75 en 783 van het Wetboek van Vennootschappen.

Opgesteld in vier originele exemplaren, twee bestemd voor Meester de Schaetzen Ghislain, notaris

met standplaats te Tongeren, één voor de onderneming en één voor het !AB, dienst bijzondere

mandaten.

Gedaan te goeder trouw,

Gent, 21 september 2012"

Voormelde staat en verslag zullen samen met een afschrift van dit proces-verbaal neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op basis hiervan besluit de Algemene Vergadering de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten in een Coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De algemene vergadering beslist om de bestaande tweehonderd (200) aandelen op te heffen en te vervangen door zestig (60) nieuwe aandelen gelet op de voornoemde omzetting in een Coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De aandelenverhouding is na omzetting in 60 Al-aandelen de volgende :

Hugo Cloesen : 27 aandelen

Jean-Marie Cloesen : 27 aandelen

Petra Schepers : 6 aandelen

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Annexes du Moniteur belge

16/10/2012

Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het Obisëfi

Staatsblad



Bijlagén bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

L

DERDE BESLUIT

Ingevolge de voorgaande besluiten beslist de algemene vergadering de statuten als volgt vast te leggen :

STATUTEN

HOOFDSTUK 1 NAAM, ZETEL, DOEL EN DUUR

ARTIKEL EEN

De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam:

"RED OSA".

ARTIKEL TWEE

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3700 Tongeren, Sint-Geertruistraat 12.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige Brussels hoofdstedelijk gebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De raad van bestuur mag ook bijhuizen, filialen, administratieve zetel s, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels.

ARTIKEL DRIE

De vennootschap stelt zich tot doel:

- Dienstverlening aan bedrijven teneinde algemene kosten te besparen.

Tussenpersoon in de handel.

Zoeken en selecteren van personeel en directieleden ten behoeve van latere werkgevers en

waar zij tewerkgesteld worden in de Supply Chain van deze latere werkgevers: onder meer de

formulering van taakomschrijvingen, het natrekken van referenties, enzovoorts.

- Geven van opleidingen over het volledige Supply Chain gebeuren, dit zowel aan particuliere personen als aan personeelsleden van bedrijven en organisaties.

De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen

De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

in de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake portefeuille-, kapitaal- of vermogensbeheer.

het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en financiële verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

- onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat :

o de verwerving, de vervreemding, het in lasse geven, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende goederen, de procuratie.

o tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in onroerende goederen, dit in de meest ___ y_ ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasin_g, met uitsluiting evenwel_

Luik B - vervolg

van handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar

o het nemen en afstaan van optierechten ter zake het kopen van onroerende goederen of immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten.

o het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Het voeren van het dagelijkse management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat

O organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole

o het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten

o het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie

O op het gebied van beheer, management en marketing.

Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, licenties, know-how en aanverwante immateriële duurzame vaste activa, alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies

Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen

Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel, het voeren van algemene trading-activiteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap kan overgaan tot alle verrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

ARTIKEL VIER

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL, AANDELEN

ARTIKEL VIJF

a) Het kapitaal van de vennootschap omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte. Het is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (E 20.000,00)

Het is vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen categorie Al of zestig (60) aandelen van een andere categorie.

íB jiaagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

` Voorbehouden aan het Belgisch Staats blad

Luik B - vervolg

c) Mits inachtneming van het vast gedeelte van het kapitaal, kan het kapitaal gewijzigd worden hetzij door het aanvaarden van nieuwe vennoten, hetzij door de uittreding of de uitsluiting van bestaande vennoten, hetzij door de inschrijving op nieuwe aandelen door de bestaande vennoten, hetzij door de opname van reserves in het maatschappelijk kapitaal, hetzij door de terugbetaling van kapitaal, hetzij door kapitaalvermindering ter aanzuivering van verliezen.

De uittreding en de uitsluiting van vennoten wordt geregeld in de artikelen 13 en 14 van onderhavige statuten.

In de andere gevallen gebeurt een wijziging van het maatschappelijk kapitaal ingevolge een beslissing van de algemene vergadering. Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer de beslissing daartoe wordt genomen met inachtneming van de quota en meerderheden zoals bepaald in artikel 31 van onderhavige statuten.

ln geval van kapitaalverhoging met uitgifte van nieuwe aandelen worden de uitgifteprijs en de voorwaarden van uitgifte vastgesteld door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur. Een wijziging van het maatschappelijk kapitaal door inschrijving op nieuwe aandelen door bestaande vennoten gebeurt in verhouding tot de respectieve deelneming van iedere vennoot in het maatschappelijk kapitaal, Indien één of meer vennoten van hun recht op inschrijving op nieuwe aandelen niet of slechts gedeeltelijk wensen gebruik te maken, worden de overblijvende aandelen tussen de overige vennoten verdeeld in verhouding tot het respectievelijke deelneming in het maatschappelijk kapitaal.

Nieuwe vennoten kunnen slechts worden aanvaard na voorafgaande goedkeuring door de raad van bestuur volgens de regels voorzien in artikel 16 van onderhavige statuten.

ARTIKEL ZES

De aandelen zijn steeds op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap, daar ter inzage ligt van de vennoten en gehouden wordt overeenkomstig de bepalingen van artikel 357 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ZEVEN

Er zijn vier categorieën van aandelen, namelijk aandelen categorie Al, categorie A2, aandelen categorie B, en aandelen categorie C. Elk aandeel van categorie Al, A2, categorie B en categorie C geeft recht op 1 stem Alle aandelen hebben de vermogensrechten zoals bepaald in de statuten en in het huishoudelijk reglement.

ARTIKEL ACHT

Door het inschrijven op een aandeel gaat de vennoot de onvoorwaardelijke verbintenis aan om het bedrag ervan te storten.

Binnen elke categorie van aandelen is het op de desbetreffende aandelen te volstorten bedrag voor elk der vennoten, houder van aandelen behorende tot deze categorie, gelijk.

Net is de vennoten slechts toegestaan geld dat zij op hun aandelen gestort hebben terug te nemen, onder de voorwaarden bepaald in artikel 13 van onderhavige statuten

Elke opvraging van kapitaal op niet-volgestorte aandelen zal geschieden door de raad van bestuur mits de vennoten daartoe aan te manen ten minste twee maanden op voorhand en per aangetekend schrijven.

De vennoot die nalaat tijdig aan deze verplichting te voldoen za! een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap te rekenen vanaf de datum vermeld in het verzoek tot volstorting, Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op de aandelen van een vennoot niet volledig zijn gedaan volgens deze bepaling, blijft de uitoefening van zijn stemrecht geschorst, onverminderd de mcgelijkheid om de nalatige vennoot om deze reden uit te sluiten.

ARTIKEL NEGEN

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst zolang de uitoefening van het stemrecht niet is toegekend aan één enkele persoon. Indien een aandeel gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de blote eigenaar door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd worden.

" Voorbehouden aar' het

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

HOOFDSTUK 111- LIDMAATSCHAP, VERPLICHTINGEN

ARTIKEL TIEN

Vennoten zijn:

1/ de oprichters aangewezen in de oprichtingsakte;

21 de natuurlijke personen of rechtspersonen die later toetreden en daartoe één of meer aandelen

nemen, mits ze voorgedragen worden door de Raad van Bestuur en door de algemene

vergadering worden aanvaard.

De toetreding houdt de aanvaarding in van de statuten, het huishoudelijk reglement en de

beslissingen van de algemene vergadering en van de raad van bestuur

ARTIKEL ELF

De aanvaarding van vennoten gebeurt volgens de regels bepaald in hoofdstuk IV,

De toetreding als vennoot na de oprichting, blijkt, bij uitsluiting van enig ander bewijs, uit het plaatsen

van zijn handtekening voorafgegaan door de dagtekening tegenover zijn naam in het aandelenregister

van de vennootschap.

Zijn rechten en plichten worden mede bepaald in huishoudelijk reglement dat goedgekeurd wordt door

de algemene vergadering.

ARTIKEL TWAALF

Het lidmaatschap gaat teniet in de volgende gevallen:

al bij overlijden of onbekwaamverklaring van een vennoot;

bl bij faillissement of kennelijk onvermogen van een vennoot;

c/ bij uittreding;

dl bij uitsluiting.

ARTIKEL DERTIEN

Een vennoot kan alleen worden uitgesloten om gegronde redenen,Indien hij de statuten of het huishoudelijk reglement niet naleeft, indien hij aan zijn verplichtingen tegenover de vennootschap tekort komt, indien hij de vennootschap of een vennootschap waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks een participatie aanhoudt, ernstig nadeel berokkent of te haren opzichte bedrieglijk handelt.

De vennoot die is uitgesloten omwille van één van de in de eerste paragraaf genoemde redenen, heeft recht op de terugbetaling van zijn aandeel in het volstort kapitaal  tenzij dit tot gevolg zou hebben dat het kapitaal daalt tot onder het vast kapitaal  en in voorkomend geval het gedeelte van de uitgiftepremie dat zijn aandelen vertegenwoordigen, met uitsluiting van enig scheidingsaandeel en met uitsluiting van zijn aandeel in de eigen beschikbare reserves per aandeelhouderscategorie, al dan niet in het kapitaal geïncorporeerd, behoudens andersluidende beslissing van de raad van bestuur volgens hierna vermeld aanwezigheidsquorum en meerderheidsvereiste Deze berekening geldt voor alle aandeelhouderscategorieën.

Tot de uitsluiting wordt besloten door de algemene vergadering, waarbij alle A-aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd moeten zijn, en de uitsluiting beslist wordt met een drie vierde meerderheid van stemmen uitgebracht door de A-aandeelhouders. Voor het bepalen van het aanwezigheidsquorum en de meerderheidsvereiste wordt echter geen rekening gehouden met de vennoten aanzien van wie de uitsluiting nagestreefd wordt. Deze vennoot kan bovendien niet deelnemen aan de stemming.

De vennoot waarvan de uitsluiting is gevraagd, wordt door de Voorzitter van de Raad van Bestuur verzocht zijn opmerkingen schriftelijk te kennen te geven aan het orgaan dat zich over de uitsluiting moet uitspreken en dit binnen één maand nadat hem een aangetekende brief met het met redenen omklede voorstel tot uitsluiting is verstuurd. Indien hij daarom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet hij gehoord worden.

Het besluit tot uitsluiting wordt met redenen omkleed, is onherroepelijk en wordt vastgesteld in een proces-verbaal dat wordt opgemaakt en getekend door de raad van bestuur. In de mate de uitgesloten vennoot tevens deel uitmaakt van de raad van bestuur is zijn deelname aan het opstellen en ondertekenen van voormeld proces-verbaal eveneens uitgesloten. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gebaseerd. De uitsluiting wordt overgeschreven in het aandelenregister . Een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen de vijftien dagen bij een ter post aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot toegezonden.

De aangelegde onbeschikbare reserve wordt desgevallend aangesproken voor de uitbetaling van de uitgesloten vennoot.

De uitbetaling geschiedt uiterlijk negen maanden na de kennisgeving., van het proces-verbaal tot

Voorbehouden aan het Sel isch Staats blad

Luik B - vervolg

uitsluiting

ARTIKEL VEERTIEN

Vennoten kunnen tan vroegste geheel of gedeeltelijk uittreden vanaf 1 januari van het derde kalenderjaar na dat waarin zij de hoedanigheid van vennoot hebben verkregen, zij het dat dit recht enkel uitgeoefend mag worden tijdens de eerste zes maanden van het boekjaar.

Erfgenamen of rechtverkrijgenden van vennoten als bedoeld in artikel 18, die overeenkomstig artikel 10 zijn aanvaard als nieuwe vennoten, kunnen, in afwijking van het bepaalde in de eerste paragraaf, na hun toetreding ais vennoot geheel of gedeeltelijk uittreden tijdens de eerste zes maanden van ieder boekjaar tenzij de vennoot in wiens rechten zij getreden zijn nog geen drie jaar vennoot was op het ogenblik van de overdracht van zijn rechten.

Vennoten die wensen uit te treden dienen dit gedurende de eerste drie maanden van een boekjaar aan de raad van bestuur ter kennis te brengen per aangetekend schrijven of bij middel van persoonlijke afgifte tegen ontvangstbewijs, met opgave van het aantal aandelen waarvoor uittreding wordt gevraagd.

Een vennoot ten aanzien waarvan een besluit tot uitsluiting is genomen, kan nadien niet meer vrijwillig uittreden.

De uittreding dient door de raad van bestuur aanvaard te worden en is onderworpen aan de modaliteiten en voorwaarden zoals bepaald door de raad van bestuur.

De uittreding van de vennoten zoals bedoeld in de vorige paragrafen, gebeurt voor de aandelencategorie B en C tegen de waarde van de aandelen zoals deze wordt vastgesteld door de raad van bestuur, waarbij deze waarde minstens gelijk is aan de fractie van het eigen vermogen, evenwel uitsluitend met inachtneming van de eigen reserve per aandeelhouderscategorie en zonder aandeel in de onbeschikbare reserve of de reserves van een andere aandeelhouderscategorie.

De waardebepaling voor categorie Al en A2 gebeurt overeenkomstig het huishoudelijk reglement.

De aangelegde onbeschikbare reserve van de betrokken aandeelhouderscategorie wordt desgevallend aangesproken voor de uitbetaling van de uit te treden vennoot indien de vennootschap geen andere financiële middelen kan voorzien.

De uittredende vennoot heeft geen recht op enig scheidingsaandeel indien dit tot gevolg zouden hebben dat het maatschappelijk kapitaal tot onder het vast gedeelte zou dalen, of indien aangetoond wordt dat hierdoor een onvermijdelijk en ernstig nadeel toegebracht zou worden aan de vennootschap of dat de door de vennootschap te betalen uittredingsvergoedingen de liquiditeitspositie van de vennootschap zouden bedreigen.

De weigering tot uitbetaling van een scheidingsaandeel aan een uittredende vennoot moet gemotiveerd worden.

Indien de uittredende vennoot recht heeft op een scheidingsaandeel, wordt dit uitbetaald uiterlijk 6 maanden na de beslissing tot aanvaarding van de uittreding.

ARTIKEL VIJFTIEN

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap; zij zijn slechts gehouden tot hun inbreng.

HOOFDSTUK IV - OVERDRACHT VAN AANDELEN

ARTIKEL ZESTIEN

De aandelen kunnen worden overgedragen aan andere vennoten of aan derden, onder de voorwaarden door deze statuten bepaald en mits het voorafgaand akkoord van de raad van bestuur met een drielvierde meerderheid.

Zij kunnen slechts worden overgedragen aan of overgaan op derden die behoren tot de in artikel tien bepaalde categorieën en voldoen aan de wettelijke of statutaire vereisten om vennoot te zijn. In dat geval is tevens de toestemming vereist van de raad van bestuur met een drielvierde meerderheid. Behoudens andersluidende unanieme beslissing van de A-aandeelhouders kan een overdracht van aandelen nooit tot gevolg hebben dat zij binnen hun eigen categorie niet meer elk evenveel aandelen bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het

PtaatsbladF3ëlgisch

Luik B - vervolg

ARTIKEL ZEVENTIEN

1. De vennoot die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wil overdragen aan een derde, moet de raad van bestuur bij aangetekend schrijven hiervan in kennis stellen met de vermelding van de categorie van aandelen en het aantal aandelen waarvan de overdracht gevraagd wordt, alsook de naam, voornamen, beroep en woonplaats (indien natuurlijke persoon) of de naam, de rechtsvorm, de zetel en het doel (indien rechtspersoon) van de voorgestelde overnemer.

2. Elke overdracht van aandelen aan derden is onderworpen aan een voorkooprecht ten gunst van de andere vennoten volgens de voorwaarden en modaliteiten zoals hierna bepaald, en aan de goedkeuring van de Raad van Bestuur mits drielvierde meerderheid van stemmen.

Binnen de vijftien dagen na de ontvangst van de kennisgeving van het voornemen tot overdracht, geeft de raad van bestuur hiervan kennis aan de andere vennoten.

Dezen genieten een voorkooprecht tot het afkopen van de aandelen waarvan de overdracht voorgesteld is, in de volgorde zoals verder bepaald, aan de waarde volgens de berekening opgenomen in het huishoudelijk reglement, en volgens de modaliteiten van uitbetaling eveneens opgenomen in het huishoudelijk reglement.

3. Dit voorkooprecht komt in de eerste plaats toe aan vennoten in het bezit van aandelen van dezelfde categorie en is evenredig aan het aantal aandelen dat elke vennoot in die categorie bezit. Het voorkooprecht kan enkel uitwerking hebben indien alle vennoten van dezelfde categorie hun voorkooprecht in gelijke mate en volledig uitoefenen. Hiervan kan enkel afgeweken worden middels unanieme beslissing van de A-aandeelhouders.

4. De vennoten die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen moeten op straffe van verval, de raad van bestuur hiervan op de hoogte brengen binnen de dertig dagen volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking door het bestuur. De raad van bestuur zal op zijn beurt de overlater hiervan in kennis stellen.

5. Indien het voorkooprecht niet is uitgeoefend volgens de modaliteiten hiervoor bepaald, zal de kandidaat-verdrager aan de Raad van Bestuur schriftelijk om toestemming vragen om de aandelen aan de derde te mogen overdragen. De Raad van Bestuur beslist hierover met unanimiteit van stemmen. Een weigering moet niet worden gemotiveerd.

ARTIKEL ACHTTIEN

in geval van overlijden van een vennoot wordt de vennootschap niet ontbonden.

De erfgenamen kunnen de vereffening niet vorderen en hebben enkel recht op de waarde van het scheidingsaandeel van hun rechtsvoorganger in de vennootschap, zoals die zal blijken uit de balans van het boekjaar voorafgaand aan het jaar waarin deze overleden is, volgens de berekening opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Indien de erfgenaam reeds vennoot was vddr het overlijden, heeft hij eveneens slechts recht op de waarde van het scheidingsaandeel zoals bepaald in het huishoudelijk reglement, en staat hij voor het verkrijgen van de rechten verbonden aan de aandelen op gelijke voet met de andere vennoten. Bij overlijden van een vennoot maakt het bestuur op eigen initiatief binnen de dertig dagen na ontvangst van het overlijdensbericht of officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Na deze bekendmaking wordt aan de andere vennoten de mogelijkheid gegeven bij voorkeur de aandelen waarover het gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij in eigendom hebben, met inachtneming van alle regels zoals bedongen in artikel zestien.

De regels van dit artikel zijn van overeenkomstige toepassing in geval van ontbinding van een ven noot-rechtspersoon.

ARTIKEL NEGENTIEN

Het is verboden de aandelen van de vennootschap in pand te geven zonder schriftelijke,

voorafgaande toestemming van de raad van bestuur, die met unanimiteit beslist.

HOOFDSTUK V -- BESTUUR, TOEZICHT

ARTIKEL TWINTIG

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie bestuurders.

De bestuurders worden benoemd en ontslagen door een beslissing van de algemene vergadering op voordracht van de Vennoten Categorie A, en met unanimiteit van stemmen van de vennoten categorie A.

Vennoten die uitgestoten zijn geworden op grond van artikel 13 van onderhavige statuten zijn uitgesloten van de uitoefening van een mandaat als bestuurder. Hun mandaat neemt van rechtswege een einde door de beslissing tot uitsluiting.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn,

^ Voorbehouden aan het

Staatsblad

I

16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

maximaal 6 jaar, die verstrijkt met de afsluiting van de jaarvergadering. Voortijdig ontslag is enkel mogelijk om een gegronde reden die elke samenwerking tussen de bestuurders dan wel met de vennootschap onmogelijk maakt, dan wel om een reden vermeld in het huishoudelijk reglement. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

In geval van voortijdige vacature in de raad van bestuur hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. Elke op deze wijze door de algemene vergadering benoemde bestuurder neemt zijn mandaat als bestuurder op tot beëindiging van de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

ARTIKEL EENENTWINTIG

De raad van bestuur is bevoegd om ailes te doen wat nodig is of nuttig Kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor, krachtens de wet en de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Hun ambt is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering bij unanieme beslissing van de vennoten categorie Al en A2.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan een bestuurder,

die de titel van gedelegeerd bestuurder zal voeren.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG

Indien er drie of meer bestuurders zijn, kiest de raad van bestuur uit zijn leden een voorzitter.

De raad van bestuur vergadert na schriftelijke oproeping door een bestuurder.

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tenminste vijf voile dagen vôôr de vergadering verzonden. De oproeping kan ook gebeuren per email of per fax.

De oproepingsbrief bevat de agenda, Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen, Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

ARTIKEL VIERENTWINTIG

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de aanwezige bestuurder die de meeste jaren lid is van de raad van bestuur, in geval van gelijkheid is het de oudste bestuurder in leeftijd.

Behoudens in gevallen van overmacht of hoogdringendheid, en onverminderd hetgeen bepaald is in het huishoudelijk reglement, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en besluiten nemen, indien ten minste de meerderheid der bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Zijn besluiten worden genomen met drie vierde meerderheid van stemmen, behoudens afwijkende bepalingen in het huishoudelijk reglement of de benoemingsbeslissing van de algemene vergadering.

De hierna vermelde sleutelbeslissingen kunnen slechts geldig genomen worden mits aanwezigheid van alle bestuurders en met unanimiteit van stemmen :

Het verkrijgen en vervreemden, huren, en verhuren en huur opzeggen van onroerende zaken

Het verlenen van zakelijke rechten en het overdragen tot zekerheid van roerende zaken

Het in dienst nemen en het ontslaan van personeel

Het wijzigen van arbeidsvoorwaarden van personeel

Het aangaan van overeenkomsten met bestuurders en aandeelhouders, of met hen

rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden personen

- Het aangaan van geldleningen ten laste van de Vennootschap

Het ter leen verstrekken van gelden van de Vennootschap

Het aangaan van borgtochten ten laste van de Vennootschap, het anderszins verbinden van

de Vennootscha " voor de schulden van derden of zich 'e" ens derden garant stellen,

^ Voor- behouden

` aan het

e gtsc-h i Staatsblad

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

- Het deelnemen in andere ondernemingen, het vestigen en opheffen van filialen

- Oprichting van dochtervennootschappen

- Het opstarten van een nieuwe bedrijfsactiviteit van de Vennootschap

- Het aangaan/afsluiten van contracten

- Het aangaan van verplichtingen die strekken tot de aankoop van activa, waaronder auto's

- Alle investeringsbeslissingen

- Het goedkeuren van het ontwerp van jaarrekening

- Het uitreiken van creditnota's hoger dan 2.500 euro

Iedere bestuurder die verhinderd is, kan per brief of door middel van ieder ander communicatiemiddel waarbij de volmacht in een document wordt vastgesteld en die binnen de achtenveertig uur schriftelijk bevestigd moet worden, één van zijn collega's machtigen om hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG

Indien er drie of meer bestuurders zijn en in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap het vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Zij warden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent.

ARTIKEL ZESENTWINTIG

Indien er drie of meer bestuurders zijn, worden van de besluiten van de raad van bestuur notulen gehouden, die warden ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van de raad.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van de raad of door twee bestuurders.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG

Behoudens andersluidende bepalingen in het huishoudelijk reglement of de benoemingsbeslissing van de bestuurders, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders.

Een gedelegeerd bestuurder kan de vennootschap geldig vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur en/of in uitvoering van de beslissingen genomen door de raad van bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten.

Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zander verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen verbaal en

over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door

een accountant, zoals wettelijk voorzien. Voor zover de wet het vereist, zal de algemene vergadering

één of meer commissarissen benoemen en hun vergoeding vaststellen,

De commissarissen warden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

HOOFDSTUK VI - ALGEMENE VERGADERING ARTIKEL NEGENTWINTIG

Elke eerste vrijdag van de maand mei om twintig uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

ARTIKEL DERTIG

De raad van bestuur mag buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het belang

van de vennootschap het vergt; hij wordt hiertoe verplicht op eerste schriftelijk verzoek van ieder der

vennoten, die het recht hebben de agenda ervan te bepalen.

De buitengewone als_emene vergaderingyen zullen ~ehouden_worden in de_ j2laats, ap dag en uur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

aangeduid in de oproepingsbrief, De oproeping hiertoe gebeurt bij aangetekende brief, minstens vijftien dagen vbbr de algemene vergadering.

ARTIKEL EENENDERTIG

Elk aandeel geeft recht op l stem in de algemene vergadering.

Behoudens andersluidende bepalingen in deze statuten of het huishoudelijk reglement, worden de besluiten in de algemene vergadering genomen met een gewone meerderheid van stemmen van alle vennoten (categorie Al en A2, categorie B en categorie C) aangevuld met een drie vierde meerderheid van stemmen van de vennoten Categorie Al en A2.

Volgende beslissingen vergen in ieder geval unanimiteit van de vennoten categorie Al en A2

Goedkeuring jaarrekening

Kwijting van het bestuur

Bestemming van de winst

Ontslag en benoeming van bestuurders

Bezoldiging van bestuurders

Wijziging van het huishoudelijk reglement

Wijziging van de statuten

- Beslissing tot ontbinding

- Benoeming van een vereffenaar

De vennoot die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen of omtrent iemands stemkracht wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd, met inachtneming eerst van het ene en dan van het andere standpunt.

Stemmen geschiedt door handopsteken of op iedere wijze die door de algemene vergadering wordt aanvaard.

Geheime stemming heeft plaats over een benoeming of ontslag en op verzoek van één of meer aanwezigen indien deze aanvraag gesteund wordt door twee vijfde der uitgebrachte stemmen,

ARTIKEL TWEEËNDERTIG

De notulen van de algemene vergadering zullen worden ondertekend door de voorzitter, de leden van

het bureau en de vennoten die zulks verlangen.

De in rechte of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter

van de raad van bestuur of door twee bestuurders.

ARTIKEL DRIEËNDERTIG

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de vennoot die de meeste jaren vennoot in

categorie A-aandelen is, in geval van gelijkheid is het de oudste vennoot in leeftijd.

De voorzitter duidt de secretaris aan die geen vennoot moet zijn; de vergadering kiest twee

stemopnemers, al dan niet vennoten

Samen met de aanwezige bestuurders vormen zij het bureau.

ARTIKEL VIERENDERTIG

Elke algemene vergadering, gewone of buitengewone, kan door de raad van bestuur één enkele maal drie weken uitgesteld worden, zelfs indien geen uitspraak over de jaarrekening moet gedaan warden. Deze verdaging vernietigt alle genomen beslissingen, tenzij de raad van bestuur hierover uitdrukkelijk anders beslist.

Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld voor alle verdaagde punten.

[HOOFDSTUK VII - JAARREKENING, WINSTVERDELING

ARTIKEL VIJFENDERTIG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL ZESENDERTIG

Voor-

behauden

aan het

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

e gr5c

Staatsblad

Luik B - vervolg

Elk jaar maken de bestuurders een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

Voor zover dit wettelijk verplicht is, stellen de bestuurders bovendien een verslag op, waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in artikel 98 van het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

ARTIKEL ZEVENENDERTIG

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering op voordracht van de raad van bestuur, mits inachtneming van het huishoudelijk reglement en van de beperkingen voorzien in artikel 429 van het Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUK VIII  ONTBINDING

ARTIKEL ACHTENDERTIG

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de bestuurders in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

ARTIKEL NEGENDERTIG

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het kapitaal en de uitgiftepremies terug te betalen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang aandelen uit die in meerdere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht tot ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate voldaan hebben aan hun volstortingsplicht of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Het eventuele liquidatie-overschot (het "Liquidatie-overschot") wordt als volgt verdeeld:

a) Bij vereffening waarbij een vergoeding voor de naam, know-how, goodwill of een andere

gelijkaardige vergoeding werd ontvangen, of waarbij deze vergoeding in de periode van één jaar voor de in vereffening stelling werd ontvangen, wordt deze vergoeding onder aftrek van alle nog resterende schulden van de exploitatie, welke niet konden vereffend met opbrengsten van andere activa, en onder aftrek van alle belastingen en taksen volledig toebedeeld aan de vennoten categorie Al en categorie A2 in verhouding van hun aandeel in het kapitaal.

De vennoten die aanspraak kunnen maken op deze goodwillwaarde dienen echter minstens 2 jaar aandeelhouder te zijn.

b) De reserves die per categorie aandeel via de winstverdeling werden gereserveerd, komen exclusief toe aan die aandelencategorie waarvoor deze reserves werden aangelegd.

c) De overige reserves zullen toebedeeld worden in verhouding van alle aandelen, ongeacht hun categorie,

HOOFDSTUK IX WOONSTKEUZE

Luik B - vervolg

ARTIKEL VEERTIG

De bestuurders en vereffenaars, die hun woonplaats niet in België hebben, worden geacht voor gans de duur van hun opdracht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar aile dagvaardingen, oproepingen en betekeningen door derden mogen worden gedaan betreffende de zaken der vennootschap en de aansprakelijkheid van hun bestuur.

Dadelijk na ontvangst, zullen deze dagvaardingen, oproepingen en betekeningen door de zorgen van de bestuurders of van de personen gelast met het dagelijks bestuur, aan de belanghebbenden doorgezonden worden.

Deze woonstkeuze geldt niet voor oproepingen, dagvaardingen, betekeningen en alle andere briefwisseling die uitgaat van de vennootschap zelf.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen. VIERDE BESLUIT

Ten gevolge van de omzetting, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerders.

De algemene vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor de periode van de laatste jaarlijkse vergadering tot heden.

Worden aangesteld tot leden van de raad van bestuur:

1.I De heer CLOESEN Jean-Marie, voornoemd;

2./ De heer CLOESEN Hugo, voornoemd;

3J Mevrouw SCHEPERS Petra, voornoemd.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen. VIJFDE BESLUIT

De vergadering machtigt haar voornoemde Raad van Bestuur met recht tot indeplaatsstelling, te gelasten met alle machten om de conclusies van huidige buitengewone algemene vergadering ten uitvoer te brengen en de coördinatie der statuten te doen, en alle nodige of nuttige wijzigingen of inschrijvingen van de vennootschap bij alle noodzakelijke of nuttige diensten, zoals overheidsdiensten, belastingsdiensten erg de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook voor eventuele publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

Notaris Katharina Pragt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een expeditie van de akte de dato 28 september 2012

- de gecoördineerde statuten

- afschrift beslissingen Raad van Bestuur, incl.staat van actief en passief dd. 30/6/2012;

- afschrift verslag bedrijfsrevisor.

Voor

behouden

aan het

Staatsblad

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 29.05.2012 12137-0444-007
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 31.05.2011 11140-0160-007
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 06.07.2010 10295-0231-008
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 08.06.2009 09198-0055-010
02/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 28.05.2008 08165-0171-009
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 13.06.2007 07211-0356-010
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 08.06.2015 15160-0171-012
05/10/2006 : TG086487
02/06/2005 : TG086487
26/05/2004 : TG086487
25/09/2003 : TG086487
04/06/2003 : TG086487
21/06/2002 : TG086487

Coordonnées
REDOSA

Adresse
SINT-GEERTRUISTRAAT 12 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande