REGNUM


Dénomination : REGNUM
Forme juridique :
N° entreprise : 550.833.207

Publication

25/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14303935*

Neergelegd

23-04-2014

Griffie

0550833207

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

REGNUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

OPRICHTERS:

1) Mevrouw VAN OOSTVELDT Katleen Marie-Jeanne, geboren te Sint-Truiden, op 6 april 1984, met woonplaats te 3840 Borgloon, Gillebroek 1 bus 7, houder van een identiteitskaart met nummer 5910433562-74 en nationaal nummer 84.04.06 134-23.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EJ@WORK met zetel te 9000 Gent, Ter Platen 6 bus 301 gekend bij de Kruispuntbank van ondernemingen onder het nummer 0548.872.916, opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman te Gent op 25 maart 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 4 april 2014 onder nummer 14074323.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Els Maria Jozef Janssens, geboren te Mortsel op 24 september 1964, met woonplaats te 9000 Gent, Ter Platen 6 bus 301, houder van een identiteitskaart met nummer 591-7782624-28 en nationaal nummer 64.09.24 076-29.

3) Mevrouw JANSSENS Els Maria Jozef, geboren te Mortsel op 24 september 1964, met woonplaats te 9000 Gent, Ter Platen 6 bus 301, houder van een identiteitskaart met nummer 591-7782624-28 en nationaal nummer 64 09 24 076-29.

STATUTEN

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam is  Regnum .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3840 Borgloon, Gillebroek 1 bus 7.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van

bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor

rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden, in commissie, als tussenpersoon of

als vertegenwoordiger:

Uit akte verleden voor Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van 15 april 2014, blijkt dat de hierna vermelde personen de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  REGNUM , met maatschappelijke zetel te 3840 Borgloon, Gillebroek 1 bus 7 hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Gillebroek 1 Bus 7

3840 Borgloon

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Het beheren van tijdelijk leegstaande onroerende goederen en alle activiteiten die hiermee

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

samenhangen;

" Beheer en de exploitatie van eigen en niet-eigen roerend en onroerend vermogen in het algemeen en in het bijzonder de aankoop, de verkoop, de promotie, het beheer, de inrichting, de decoratie en de uitvoering van kleine renovatie- en herstelwerken alsook de verhuur van residentieel en niet-residentiële onroerende goederen met uitsluiting van daden van vastgoedbemiddeling waarvoor een bijzondere erkenning vereist is;

" Beheer en exploitatie van alle zakelijke rechten aangaande onroerende goederen, met inbegrip van erfpacht, opstal, bewoning, vruchtgebruik, etc. alsook rechten op roerend goed zoals bruikleen (commodaat), inpandgeving etc.;

" Beheer van roerend en onroerend goed voor derden voor een vast bedrag of op contractbasis;

" Het valoriseren van al dan niet eigen onroerend patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en dit alles in de ruimste zin;

" Facilitair beheer van roerende en onroerende goederen;

" Advies op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering al dan niet met het oog op beheer van roerend en onroerend goed;

" Consultancy activiteiten op vlak van onroerend goed;

" Het toestaan van leningen, kredieten of enige andere vorm van financiering, in de breedst mogelijke zin van het woord en onder welke vorm ook, en het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden aan al dan niet verbonden vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid zowel in België als in het buitenland, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen;

" Het voeren van administraties van derden en zakelijke dienstverlening n.e.g.;

" Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van mandaten, functies en volmachten, inclusief deze van vereffenaar, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen zodat alles gedaan kan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van de vennootschap en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden en die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken en/of uit te breiden. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en wordt slechts bij wijze van aanduiding verstrekt.

De termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap, wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten, waarvoor een vergunning/attest nodig is of waarvoor aan nog andere voorschriften of formaliteiten moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of nadat aan de desbetreffende voorschriften of formaliteiten zal zijn voldaan.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. DUUR.

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

KAPITAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld over honderdzesentachtig (186) aandelen categorie A met een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR) elk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt enkel vertegenwoordigd door de aandelen van categorie A.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft, met name het  variabel kapitaal en zal enkel vertegenwoordigd worden door B, C, D of E-aandelen.

DE AANDELEN

Algemeen

Elk aandeel, van welke categorie ook, heeft een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR). Elk aandeel moet minstens voor één vierde worden volgestort.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste kapitaal moet steeds onderschreven zijn; het gedeelte van het kapitaal moet volgestort zijn ten belope van het wettelijk vereist minimum.

Buiten de aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven ter gelegenheid van de oprichting, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen. De algemene vergadering van vennoten bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

Categorieën van aandelen

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vijf categorieën aandelen:

- Aandelen Categorie A bestaat uit de aandelen die bij de oprichting van onderhavige vennootschap werden uitgegeven en uit aandelen die na de oprichting werden uitgegeven aan personen die als vennoot Categorie A kunnen fungeren conform artikel 10 van de statuten.

- Aandelen Categorie B bestaat uit de aandelen die na de oprichting van onderhavige vennootschap werden uitgegeven aan de personen die als vennoot Categorie B kunnen fungeren conform artikel 10 van de statuten.

- Aandelen Categorie C bestaat uit de aandelen die na de oprichting van onderhavige vennootschap werden uitgegeven aan de personen die als vennoot Categorie C kunnen fungeren conform artikel 10 van de statuten.

- Aandelen Categorie D bestaat uit de aandelen die na de oprichting van onderhavige vennootschap werden uitgegeven aan de personen die als vennoot Categorie D kunnen fungeren conform artikel 10 van de statuten.

- Aandelen Categorie E bestaat uit de aandelen die na de oprichting van onderhavige vennootschap werden uitgegeven aan de personen die als vennoot Categorie E kunnen fungeren conform artikel 10 van de statuten.

De rechten van diverse categorieën van aandelen zijn gelijk, tenzij bijzondere rechten worden verleend aan een bepaalde categorie in de statuten, het huishoudelijk reglement of een aandeelhoudersovereenkomst.

AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

VORM VAN DE AANDELEN

De aandelen, ongeacht de categorie, zijn op naam. Er wordt een aandelenregister gehouden overeenkomstig artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De vennootschap heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar; in dat geval wordt het stemrecht opgeschort.

OVERDRACHT VAN AANDELEN

De overdracht van aandelen hangt af van de categorie waartoe ze behoren.

Aandelen Categorie A:

De overdracht (onder bezwarende titel of om niet) van aandelen Categorie A is vrij indien de

verkrijger zelf een houder is van aandelen Categorie A en op voorwaarde dat de aandelen eerst

worden aangeboden aan de andere vennoten, houders van aandelen Categorie A die over een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorkooprecht beschikken.

De aandelen Categorie A kunnen enkel worden overgedragen aan een derde op voorwaarde dat (i) de derde-verkrijger beantwoordt aan de voorwaarden gesteld aan de vennoot, houder van aandelen Categorie A, zoals vastgesteld in de statuten, een aandeelhoudersovereenkomst of het huishoudelijk reglement en (ii) de derde-verkrijger door alle vennoten, houders van Categorie-A-aandelen, wordt aanvaard (iii) en pas nadat ze eerst aangeboden werden aan de andere houders van aandelen Categorie A die over een voorkooprecht beschikken.

Overdracht bij leven

De vennoot houder van aandelen Categorie A die zijn aandelen Categorie A bij leven wil overdragen, moet de Raad van Bestuur hierover inlichten via een betekening die per aangetekend schrijven dient te gebeuren. Hij vermeldt de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal en de nummers van de aandelen Categorie A die hij wenst over te dragen, de prijs en de andere modaliteiten van de overdracht. De Raad van Bestuur dient binnen de tien (10) dagen na ontvangst van deze betekening, op zijn beurt de andere houders van aandelen Categorie A in kennis te stellen middels aangetekend schrijven.

De vennoten, houders van aandelen Categorie A, kunnen hun voorkooprecht ten laatste uitoefenen binnen de zestig (60) dagen vanaf de betekening van de aanbieding aan hun adres door de Raad van Bestuur.

Zij kunnen binnen dezelfde termijn uitdrukkelijk verzaken aan hun voorkooprecht bij aangetekende brief gericht aan de Raad van Bestuur.

Indien de voorkoopgerechtigde vennoten niet reageren binnen de voorgeschreven termijn van zestig (60) dagen, worden zij verondersteld te verzaken aan het voorkooprecht.

De vennoten, houders van aandelen Categorie A, oefenen hun voorkooprecht uit in verhouding tot hun aandelenbezit in de aandelen Categorie A van de vennootschap, na aftrek van de aandelen gehouden door de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen. Het voorkooprecht dient betrekking te hebben op het geheel van dit proportioneel aandelenbezit.

Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend door alle overige vennoten, houders van aandelen Categorie A, vervalt het voorkooprecht van de vennoten, houders van aandelen Categorie A, die hun voorkooprecht wel hadden uitgeoefend, dit teneinde de gelijkheid onder de aandeelhouders A, zoals principieel gesteld in artikel 10 van deze statuten, te bewaren. De aangeboden aandelen kunnen evenwel enkel worden overgedragen aan de voorgestelde derde niet-vennoot Categorie A, indien deze voorafgaandelijk door de houders van Categorie A aandelen bij unanimiteit is goedgekeurd. Deze beslissing dient genomen te worden binnen de maand na de verzending van de schriftelijke vraag om goedkeuring door de kandidaat-overdrager. Deze beslissing dient niet gemotiveerd te worden.

Overgang bij overlijden

De aandelen gaan niet over op de rechtsopvolgers van de overleden vennoot in geval van overlijden. De erfgenamen van de overleden vennoot hebben recht op de tegenwaarde van de aandelen vastgesteld overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

Aandelen van een andere categorie dan categorie A

De aandelen van een andere categorie dan categorie A kunnen vrij worden overgedragen onder levenden (onder bezwarende titel of om niet) aan een andere vennoot houder van dezelfde categorie aandelen, mits instemming van de vennoten, houders van aandelen Categorie A, besluitend met een meerderheid van minimaal 75% van het totaal aantal vennoten houders van Categorie A aandelen. Buiten dit geval zijn de aandelen van een andere categorie dan categorie A niet overdraagbaar onder levenden.

De aandelen gaan niet over op de rechtsopvolgers van de overleden vennoot in geval van overlijden. De erfgenamen van de overleden vennoot hebben recht op de tegenwaarde van de aandelen vastgesteld overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

DE VENNOTEN

Algemeen

Er bestaan twee categorieën vennoten. Onder de term  vennoot of  vennoten wordt verstaan, een

vennoot of vennoten van eender welke categorie vennoten.

A/ Vennoten van Categorie A, zijn:

1. de ondertekenaars van deze akte of "oprichters" genoemd;

2. de natuurlijke- of rechtspersonen die bij unanieme beslissing van vennoten, houders van Categorie A aandelen, als nieuwe vennoot, houder van aandelen Categorie A, worden aanvaard;

3. de natuurlijke- of rechtspersonen die conform artikel 9 van de statuten één of verschillende aandelen Categorie A hebben verworven.

B/ Vennoten Categorie B, zijn:

de natuurlijke- of rechtspersonen die bij beslissing van vennoten, houders van aandelen Categorie A, besluitend met een meerderheid van minimaal 75% van het totaal aantal vennoten, houders van aandelen Categorie A, als vennoot Categorie B worden aanvaard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

C/ Vennoten Categorie C, zijn:

de natuurlijke- of rechtspersonen die bij beslissing van vennoten, houders van aandelen Categorie A, besluitend met een meerderheid van minimaal 75% van het totaal aantal vennoten, houders van aandelen Categorie A, als vennoot Categorie C worden aanvaard.

D/ Vennoten Categorie D, zijn:

de natuurlijke- of rechtspersonen die bij beslissing van vennoten, houders van aandelen Categorie A, besluitend met een meerderheid van minimaal 75% van het totaal aantal vennoten, houders van aandelen Categorie A, als vennoot Categorie D worden aanvaard.

E/ Vennoten Categorie E, zijn:

de natuurlijke- of rechtspersonen die bij beslissing van vennoten, houders van aandelen Categorie A, besluitend met een meerderheid van minimaal 75% van het totaal aantal vennoten, houders van aandelen Categorie A, als vennoot Categorie E worden aanvaard.

Toetreding van nieuwe vennoten

Een beslissing tot weigering van een aanvraag tot toetreding van een nieuwe vennoot hoeft niet verantwoord te worden.

De toetredingsvoorwaarden en -formaliteiten voor nieuwe vennoten Categorie A of van een andere categorie zullen nader uitgeschreven worden in een aandeelhoudersovereenkomst of het huishoudelijk reglement.

Om vennoot van Categorie A en/of een andere categorie van vennoot te worden, moet de aanvrager bij toepassing van artikel 6 inschrijven op ten minste één aandeel, tegen de voorwaarden vastgesteld door het bestuursorgaan en op elk aandeel ten minste één vierde storten. De aanvaarding om toe te treden tot de vennootschap houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval de aandeelhoudersovereenkomst en/of het huishoudelijk reglement.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

RAAD VAN BESTUUR

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering. De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter.

BEVOEGHEDEN

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder verantwoording van betaling, handlichting geven van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger voor de rechtbanken vertegenwoordigen; schikkingen treffen en in ieder geval een scheidsrechterlijke beslissing in verband met alle belangen van de vennootschap inroepen.

BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door:

- bij het bestaan van één bestuurder, door de enige bestuurder die alleen optreedt;

- bij het bestaan van een Raad van Bestuur door twee bestuurders die gezamenlijk optreden, of, voor wat handelingen van dagelijks bestuur betreft, door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Deze zullen ten opzichte van derden geen bewijs moeten leveren van een voorafgaand besluit van de Raad van Bestuur.

SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven voor wijzigingen in de statuten.

OPROEPING

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het orgaan dat instaat voor het bestuur waarvan sprake in artikel 21. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd. De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere derde donderdag van de maand juni om 11 uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet in deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen. De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur en zoniet door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

VOLMACHTEN

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, al dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters besloten het aantal bestuurders vast te stellen op één (1) en voor onbepaalde duur tot die functie te benoemen:

- Katleen Van Oostveldt wonende te 3840 Borgloon, Gillebroek 1 bus 7, houder van identiteitskaart nummer 591-0433562-74 en rijksregisternummer 84.04.06-134.23 Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders moge­lijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van de maand juni in het jaar tweeduizend vijftien.

OVERNAME VAN DE VERBINTENISSEN

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden sinds 1 maart 2014, conform artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap. Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan voormelde bestuurder alsook aan Mr. Karin Schühle, alsook aan alle andere advocaten van Advocatenkantoor Schoofs Marc BVBA te Stationlei 68, 1800 Vilvoorde, elk individueel handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

18/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Necrogrlie ter ur " e ter reG kooplicindol Antwepte, Md. 'rongerai

06 -06- 2014

gitiGriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111111!1,1.1.1,1,11,11.11111,11,111111111

Ondernemingsnr : 0560.833.207

Benaming

(voluit) : REGNUM

(verkort) :

Rechtsvorm: COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHE1D

Zetel: GILLEBROEK " I BUS 7 te 3840 BORGLOON

(volledig adres)

Onderwerp akte: Maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de besluiten van de Raad van Bestuur va mei 2014:

Na kennis genomen te hebben van de agendapunten, heeft de Raad Van Bestuur:

1.BESLOTEN om, de maatschappelijke zetel van de vennootschap, in overeenstemming met de bepalingen van de statuten, te verplaatsen naar 3000 LEUVEN, Engels Plein 35 bus 01.01, met onmiddellijke ingang.

2.BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Mr. Marc SCHOOFS en Mr. Karin SCHUEHLE, advocaten bij de BVBA ADVOCATENKANTOOR MARC SCHOOFS te 1800 VILVOORDE, elk individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling door elke advocaat van het kantoor, voor het ondertekenen van aile documenten met het oog op de neerlegging van bovenstaande besluiten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te BRUSSEL en publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsioket en Kruispuntbank van Ondernemingen.

Coordonnées
REGNUM

Adresse
GILLEBROEK 1, BUS 7 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande