REINMENS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : REINMENS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 475.398.483

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 28.08.2014 14531-0060-011
09/12/2014
ÿþ rMci Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

(1111111111 lLl (liii 11lL1lIl ILili 11111 I11 lI1

*14219741

Ondernenolngsnt ' 0475.398.483. oA:w{7ttalg.

tl" irl4=it) REINMENS tvi;ri.ori ( ;

PECHTBANK van KOOPIeNDUL

te ANTWERPEN

2 8 NOV. 2014

afdeling x#ft5t{T

Bijlágén bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rochtsvnr(r . Naamloze vennootschap

Zetel : 3910 Neerpelt, Boseind 15

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vijfentwintig november twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap REINMENS gevestigd te 3910 Neerpelt, Boseind 15, opgericht bij akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont met standplaats te Has-selt op vierentwintig juli tweeduizend en één, bekendgemaakt in de bijlage tot het Bel-gisch Staatsblad van acht augustus daarna onder het nummer 20010808-564 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgestoten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op zeven augustus tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig augustus daarna onder het refertenumnier 12147304, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING,

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd en vierduizend euro (¬ 104.000,00) om het huidig kapitaal van driehonderd zesennegentigduizend euro (¬ 396.000,00) te verhogen tot vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld in ruil waarvoor honderd en vier (104) nieuwe kapitaalaandelen worden gecreëerd van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de resultaten en winsten van de vennootschap zullen delen vanaf hun onderschrijving.

Op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk tegen pari worden ingeschreven in geld (aan duizend euro per aandeel).

Deze aandelen worden op het ogenblik van de inschrijving volledig afbetaald en volgestort.

TWEEDE BESLISSING,

De vergadering stelt vast dat aile aandelen op deze vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Alle aandeelhouders hier aanwezig, of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren individueel af te zien van de uitoefening van hun voorkeurinschrijvingsrecht zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. Deze afstand van of verzaking aan voorkeurrecht wordt gedaan zonder verder formalisme voor wat betreft verslagen van de raad van bestuur inzake uitgifteprijs en inzake de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders.

DERDE BESLISSING.

De vennoten verklaren voorlezing te hebben aanhoord van al hetgeen voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben en op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van onderhavige naamloze vennootschap REINMENS,

Zij verklaren in te schrijven op de totaliteit van de nieuwe aandelen tegen pari aan de prijs van duizend euro per aandeel als volgt:

- voor een bedrag van tweeënvijftigduizend euro (¬ 52.000,00), hetzij voor tweeënvijftig (52) aandelen;

- voor een bedrag van tweeënvijftigduizend euro (¬ 52.000,00), hetzij voor tweeënvijftig (52) aandelen. Samen: een totaal bedrag van honderd en vier duizend euro (¬ 104.000,00), hetzij voor honderd en vier (104) aandelen die de kapitaalverhoging vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat op alle aandelen werd ingeschreven en dat ze volledig werden afbetaald door een storting in geld, zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van honderd en vier duizend euro (¬ 104.000,00) beschikt.

VIERDE BESLISSING.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij onderhavig proces-verbaal vast te leggen dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat

Op cie la8lee biz, van Luik Recto Naam en tlot:cts3nele"id de instrurneriteranda not,irs;s, hetzij van de perr" r)p)li(e,n)

bevoeyd de reohtspereoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam on handtc.knr1r13g.

ieder nieuw aandeel volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot honderd en vierduizend euro (t 104.000,00).

VIJFDE BESLISSING,

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het geplaatst kapitaal en om het aan te passen aan de beslissingen genomen aangaande voorgaande agendapunten, als volgt:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERDDUIZEND EURO (¬ 500.000,00). Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunten) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan Fintech Accountants en Belastingconsulenten BV ovv Comm.V. te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 118, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handefs)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van onderhavige statutenwijziging(en).

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven,

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte kapitaalverhoging, statutenwijziging - volmacht - bankattest historiek met coördinatie der statuten,

" , ,e1Yepk behouden aan het Belgisch Staat_eblad



Op de laat blz van Lie S vennelden Recto Pdaann en hoedanigheid rffl de instrumenterende notarsa. hetyij =rart de persofo)n(eni

t72vG~:QG de rechtspersoon ten aanzien van derden te verteg+:n+" roordtgen

Verse> : Naam sn nai3dtel,,en3ntt

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 30.09.2013 13618-0210-011
28/08/2012
ÿþ i~4- ,, ~? Mat Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111 II

*12147304*

Rechtbank van koophandel

1 ? ALIG, 2012

té HA8~r~ifTie

Ondernemingsnr ; 0475.398.483.

Benaming

(voluit) : REINMENS

(verkort);

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel ; 3910 Neerpelt, Boseind 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING(EN) - VERGADERING RAAD VAN BESTUUR.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zeven augustus twee duizend en twaalf, geregistreerd twee bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op dertien augustus daarna boek 5/162 blad 94 vak 19, ontvangen vijfentwintig euro, voor de ontvanger getekend mevrouw P. Benar, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap REINMENS gevestigd te 3910 Neerpelt; Boseind 15, opgericht bij akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont met standplaats te Hasselt op vierentwintig juli twee duizend en één, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van acht augustus daarna onder het nummer 20010808-564 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Wendy Geusens met standplaats te Hamont-Achel (Hamont) op negen november twee duizend en tien, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen december daarna onder, het nummer 10179002, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 9 van de statuten te wijzigen door toevoeging op het einde van volgende, (nieuwe en laatste) alinea:

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. Zij zullen daarbij rekening houden met de bestaande voordrachtsregelingen omtrent de invulling van de bestuursmandaten.

De algemene vergadering zal in haar eestvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. In geval van voortijdige vacature doet de nieuw benoemde bestuurder de tijd uit van degene die hij vervangt.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de tekst van artikel 18 van de statuten te wijzigen, te schrappen en te vervangen.

Dienovereenkomstig vervanging van de tekst van artikel 18 door volgende tekst:

rr

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als colle-ge, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders OF door twee gedelegeerd bestuurders OF door één bestuurder met een gedelegeerd bestuurder die telkens gezamenlijk optreden.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de tekst van artikel 19 van de statuten te wijzigen, te schrappen en te vervangen.

Dienovereenkomstig vervanging van de tekst van artikel 19 door volgende tekst:

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al of niet buiten zijn leden benoemd, die naargelang de daartoe genomen beslissing van de raad van bestuur en onder voorbehoud van het hierna vermelde, individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

Indien voor het dagelijks bestuur twee personen zijn aangesteld, dienen zij gezamenlijk op te treden. Zij vertegenwoordigen en verbinden de vennootschap aangaande handelingen van dagelijks bestuur gezamenlijk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor handelingen van dagelijks bestuur niet een totale waarde of belang die niet meer bedraagt dan TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 2.500), kan evenwel elke gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optreden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, of die welke zowel wegens hun minder of gering belang als wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

Onder daden van dagelijks bestuur wordt onder andere uitdrukkelijk niet begrepen: akten van verwerving of vervreemding van onroerend goed, aanwerving van personeel, het afsluiten van dadingen, het optreden in rechte, het doen van investeringen of andere uitgaven met een totale waarde of belang groter dan TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 2.500), het afsluiten van kredieten, het toestaan van een hypotheek of andere waarborgen en het toestaan van leningen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING,

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2, Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de NV SPECK VOF te 1700 Dilbeek, Dorpsplein 1, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, aile verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en).

VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Vervolgens is de voltallige raad van bestuur samengekomen in vergadering en werd met eenparigheid van stemmen beslist dat de personen die de vennootschap vertegenwoordi-gen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap slechts ieder afzonderlijk kunnen verbinden voor handelingen aangaande het dagelijks bestuur die een totale waarde of een belang van TWEEDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 2.500) niet te boven gaan.

Voor eensluidende uitgifte. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte statutenwijziging(en) - vergadering raad van bestuur / historiek . met coördinatie der statuten.

Vpor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 05.07.2011 11279-0012-012
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 31.08.2010 10520-0588-011
02/07/2009 : HA106900
07/07/2008 : HA106900
06/09/2007 : HA106900
31/08/2007 : HA106900
02/08/2006 : HA106900
27/07/2005 : HA106900
10/12/2004 : HA106900
15/10/2003 : HA106900
02/08/2002 : HA106900

Coordonnées
REINMENS

Adresse
BOSEIND 15 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande