REKREAK

Association sans but lucratif


Dénomination : REKREAK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 457.759.430

Publication

10/02/2011
ÿþBenaming

(voluit) : REKREAK

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 3680 Maaseik (Neeroeteren), Komweg I I

Ondernemingsnr : 0457.759.430

Voorwerp akte : ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING

De (buiten)gewone algemene vergadering de dato 24 januari 2011 van de vereniging zonder winstoogmerk REKREAK, opgericht bij onderhandse akte op 14/02/1996, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18/04/1996 onder nummer 8263, bestaande uit 2/3 van haar effectieve leden, heeft met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

1) De vergadering keurde de rekeningen goed.

2) De vergadering keurde de bestuurshandelingen goed, verleende volledige kwijting en ontlasting aan de bestuurders en verleende hen, met ingang van 24/01/2011, ontslag.

3) Daar "Rekreak VZW" opgericht voor onbepaalde duur, geen doel meer had, besloot de vergadering ze te ontbinden.

4) De vergadering bevestigde dat de vereniging "Rekreak VZW" geen passief meer had, dat de VZW Vereniging voor Vreemdelingenverkeer en Toerisme Oeterdal had verzaakt aan haar vordering rekening-courant en dat er geen netto-actief kon overgedragen worden overeenkomstig artikel 33 van de statuten van de ontbonden vereniging.

5) Na kennisname van al hetgeen hier voorafgaat, oordeelde de vergadering dat het geen zin meer had om nog een vereffenaar aan te stellen, stelde zij vast dat de vereffening van de vereniging beëindigd was en dat de vereniging opgehouden had te bestaan.

6) De vergadering besloot dat de boeken en bescheiden van de ontbonden vereniging gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn zullen bewaard worden door de heer CRAEGHS Jozef te zijner huize.

7) De vergadering verleende bijzondere volmacht aan de heer CRAEGHS Jozef, ten einde alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen inzake bekendmaking, neerlegging en publicatie.

Voor eensluidend uittreksel;

(get.) CRAEGHS Jozef (gewezen voorzitter)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gl-Giice der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

31 -01- 2011



De Hoofdgriffier, Griffie

II1 II II I UII II III liii ll

*iioaae~a*

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
REKREAK

Adresse
KIOMWEG 11 3680 NEEROETEREN

Code postal : 3680
Localité : Neeroeteren
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande