REMASTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REMASTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.677.748

Publication

24/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

zingihsecti

Staatsbla *13095512*

/ 7. p

Ondernerningsnr : 535.: `C 7f . 0 Benaming

(voluit) : REMASTER (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3790 Voeren, Boomstraat 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

"

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke: vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Notaris Mieke; Neven", met zetel te 3770 Kanne  Riemst, Statiestraat 36, op zeven juni tweeduizend dertien, dat volgende: vennootschap werd opgericht.

"

VENNOTEN"

1) De heer STAHL Philipp Eric, geboren te Fitchburg (Massachusetts  Verenigde Staten van Amerika) op zeventien oktober negentienhonderd negenenzestig, Duits paspoortnummer C75RZV8P0, met de Duitse: nationaliteit, echtgenoot van mevrouw BIEZEMAN Diane Maria Theresia, geboren te 's-Gravenhage (Nederland) op vierentwintig december negentienhonderd achtenzestig, Nederlands paspoortnummer NMJ19J009, met de Nederlandse nationaliteit, wonende te 6221 AT Maastricht (Nederland), Antoon Lipkensstraat 30.

Gehuwd onder huwelijkse voorwaarden naar Nederlands recht, ingevolge akte huwelijkse voorwaarden` verleden voor notaris Raymond Elvire te Meerssen (Nederland) op drie juni negentienhonderd

negenennegentig, sedertdien ongewijzigd zoals hij het verklaart.

"

2) Mevrouw BIEZEMAN Diane Maria Theresia, geboren te s'Gravenhage (Nederland) op vierentwintig° december negentienhonderd achtenzestig, Nederlands paspoortnummer NMJ19J009, met de Nederlandse: nationaliteit, echtgenote van de heer STAHL Philipp Eric, geboren te Fichtburg (Duitsland) op zeventien oktober; negentienhonderd negenenzestig, Duits paspoortnummer C75RZV8P0, met de Duitse nationaliteit wonende te 6221 AT Maastricht (Nederland), Antoon Lipkensstraat 30.

" Gehuwd onder huwelijkse voorwaarden naar Nederlands recht, ingevolge akte huwelijkse voorwaarden: verleden voor notaris Raymond Elvire te Meerssen (Nederland) op drie juni negentienhonderd: negenennegentig, sedertdien ongewijzigd zoals zij het verklaart.

VOLMACHT"

De verschijners sub 1 en sub 2, beiden voornoemd, worden vertegenwoordigd door de heer Ives Barthels,' wonende te 3770 Riemst, Statiestraat 36, blijkens onderhandse volmacht de dato zevenentwintig mei, tweeduizend en dertien, die aan deze akte wordt gehecht om er onlosmakelijk deel van uit te maken.

VORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid en draagt de naam: "REMASTER".

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt" verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde. rechtbank van koophandel.

" ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3790 Voeren, Boomstraat 20.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,







Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, 4a TQNGEREN

koophandel

De Hoaidgritfier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamelijke rekening met derden:

-Het verrichten van managementactiviteiten.

-Het deelnemen in en financieren van al dan niet gelieerde vennootschappen.

-Het verzorgen van pensioenen van haar zaakvoerder.

-De handel, zowel inkoop als verkoop, in horloges, klokken, uurwerken, tijdmeters, controle- en navigatieinstrumenten, barometers en dergelijke toestellen, mechanismen, onderdelen en accessoires daarvan.

-De vennootschap mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van, hetzij diensten leveren aan andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen, dat samenwerking met deze vennootschap nuttig kan zijn en dit door inbreng, fusie, samenwerking, participatie of op gelijk welke wijze.

-Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

-Onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer omvat, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de valorisatie, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, de procuratie en het makelen in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, know-how, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis.

-Onderneming in geldbeleggingen, wat onder meer omvat, de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, de procuratie en het makelen in aandelen, obligaties, kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die onderworpen zijn aan een bijzondere reglementering.

-Het vertrekken van leningen en voorschotten aan natuurlijke personen en rechtspersonen met uitsluiting van activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

-Participatieonderneming, wat onder meer omvat, het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële en alle andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

-Het verlenen aan de ondernemingen en organisaties waarin zij deelneemt, alsook in alle andere ondernemingen en organisaties, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van borgstellingen, ontleningen, of hypotheken en inpandgevingen van onroerende goederen, het verlenen van consultancy en engineering bijstand.

-Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair, het zelf produceren en handel drijven zonder enige beperking.

-Internationaal productbeleid, internationale marketing, internationale sales, alsmede consolidatie en coördinatie daaronder net name begrepen het beheer van de administratieve en personeelsaangelegenheden, algemene en juridische zaken en concernplanning.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen. Zij mag meedoen, bij wijze van inbreng, samensmelting, van borgstelling al of niet vergoed, van onderschrijving of aankoop van aandelen, obligaties, of welke titels ook, of op eender welke manier met alle bestaande of nog te stichten maatschappijen, syndicaten, groepen of ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële , industriële

en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezelijking ervan kunnen vergemakkelijken of uitbreiden.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdduizend komma nul nul Euro (¬ 500.000,00), en is

verdeeld in vijfduizend (5.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder

één/vijfduizendste (115.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet.

Inschrijving op het kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld als volgt :

-de heer Stahl Philipp, voornoemd, schrijft in op vierduizend negenhonderd vijftig (4.950) aandelen, dewelke

hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van honderd achtenveertigduizend komma nul nul Euro (¬

148.500,00).

mevrouw Biezeman Diane, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort

door inbreng van een bedrag van duizend vijfhonderd komma nul nul Euro (¬ 1.500,00).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijk volstorting van elk van de aldus ingeschreven

aandelen een bedrag van honderd vijftigduizend komma nul nul Euro (¬ 150.000,00) werd gestort en dat het

totaal van deze stortingen gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in

oprichting, bij de ING Bank te Riemst op vijf juni tweeduizend en dertien.

Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling zal door ondergetekende

notaris bewaard worden in het vennootschapsdossier.

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, volgestort als voormeld, toegekend aan:

-de heer Stahl Philipp, voornoemd, die aanvaardt: vierduizend negenhonderd vijftig (4.950) aandelen;

-mevrouw Biezeman Diane, voornoemd, die aanvaardt: vijftig (50) aandelen;

Plaatsing kapitaal

De verschijners stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig

geplaatst en gedeeltelijk volgestort is.

Vervolgens verklaren de verschijners de statuten van de vennootschap vast te leggen als volgt:

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

BEVOEGDHEDEN

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de vijftiende van de maand juni om veertien uur (14.00u), moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven, in de gemeente van de zetel.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van eik jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken,

overeenkomstig de wet.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

ONTBINDING  VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging bepaalt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

DIVERSEN

1 .WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

2. BENOEMING ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de comparant mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerder:

-de heer Stahl Philipp, voornoemd, die zijn mandaat aanvaardt.

De heer Sthal Philipp, voornoemd wordt in onderhavige akte vertegenwoordigd door de heer Ives Barthels, wonende te 3770 Riemst, Statiestraat 36, ingevolge onderhandse volmacht de dato zevenentwintig mei tweeduizend en dertien om voor haar en in haar naam deel te nemen aan de benoeming van de zaakvoerder, de duur van diens opdracht te bepalen, evenals de omvang van haar bevoegdheid en vergoeding, en meer in het bijzonder het mandaat van niet-statutair zaakvoerder uitdrukkelijk te aanvaarden.

Elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

3. BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDER

Het mandaat van zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

4. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING  EERSTE BOEKJAAR  OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar vangt aan op één januari tweeduizend en dertien, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend en vijftien.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert heden worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5. VOLMACHTEN

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij aile private of publiekrechtelijke

instet-'lingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer en dergelijken en om alle

" noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name:

-aan boekhoudkantoor Verenigde Accountants Bvba, met als zaakvoerder de heer Meuwis Raf, met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Kloosterpoort 14, ondernemingsnummer BE 0450.845.904, en of één van

haar aangestelde. " ,

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- afschrift volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Voor-

,

.ehouden

.,,oan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
REMASTER

Adresse
BOOMSTRAAT 20 3790 SINT-MARTENS-VOEREN

Code postal : 3790
Localité : Mouland
Commune : FOURONS
Province : Limbourg
Région : Région flamande