RENARD EN MOORS


Dénomination : RENARD EN MOORS
Forme juridique :
N° entreprise : 450.085.542

Publication

30/09/2014
ÿþ%

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANUtL

te ANTWERPEN

1 9 SEP. 2011f

,

eedogyierileat "

Griffie

Ii1à1i111111

V bel. aa Be Sta;

II I

I 11

Ondernemingsnr : 0450.086.642

Benaming

(voluit) : Renard en Moors

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Prins Bisschoppenstraat 1 bus 1 te 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte Ontslag en benoeming bestuurders

De bijzondere algemene vergadering van 15 mei 2012 heeft volgende beslissingen genomen:

Kennisname van het einde van het bestuursmandaat op 22.05.2011 van enerzijds de heer Herbots Robert, wonende te 3500 Hasselt, Runkstersteenweg 425 en anderzijds NV Mofin met zetel te 3800 Sint-Truiden, Prins Bisschoppenstraat 1 bus 1.

Ce algemene vergadering herbenoemt de NV MOFIN als bestuurder met ingang vanaf 23.05.2011 voor een duurtijd van zes jaar.

De algemene vergadering benoemt als bestuurder met ingang vanaf 23 met 2011 de heer Chris Moors, wonende te 3740 Bilzen, Hoogstraat 39 voor een duurtijd van zes jaar.

Ce raad van bestuur benoemt de NV Mofin als gedelegeerd-bestuurder. Als vaste vertegenwoorder treedt de heer Chris Moors, Hoogstraat 39 te 3740 Bilzen op.

Mofin NV

Gedelegeerd Bestuurder

Moors Chris

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

30/09/2014 : HA084508
28/10/2014
ÿþ ModWd1li

rketr®1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--

Op de laatste blz. van Vilk 8 vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN

17 OKT. 20111

aftIGniffIECELT

---- -y- ...... ----- ----------- "

Ondernemingsnr ; 450.085.542

Benaming

(voluit) RENARD en MOORS

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel 3800 Sint-Truiden, Prins Bisschoppenstraat, 1 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING - VEREFFENING ONMIDDELLIJKE SLUITING

Uittreksel uit de akte verleden op 29 september 2014 voor Meester Herbert Flouben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de enige vennoot daarbij de bevoegdheden van de buitengewone algemene vergadering uitoefenend, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT Voorlegging voorafgaande verslagen

De voorzitter heeft de instrumenterende notaris ontslagen voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag opgesteld door het bestuursorgaan waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 25 september 2014;

b) verslag van de bedrijfsrevisor, hierna vermeld, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Diens besluiten luiden als volgt:

8. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van NV Renard en Moors een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 26 september 2014, die een balanstotaal opgeeft van 303.594,00 EUR en een netto-actief van 303.694,00 EUR inclusief het resultaat van het lopend boekjaar ten bedrage van 26.154,71 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 28 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen. De kosten voor de vereffening zijn opgenomen in deze staat en werden ook betaald.

De waardering van de activa is conform artikel 28§2 van het KB van 30 januari 2001 tot de uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Deze waardering lijkt ons verantwoord gelet op de aard van de elementen en de instemming van de aandeelhouders om bij de vereffening de activa in natura te zullen aanvaarden voor kwijting van de in de staat opgenomen waarden. De staat van activa en passive per 23 september 2014 bevat geen schulden aan derden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om dit te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, volgens de staat van activa en passiva per 25 september 2014, door het bestuursorgaan geraamd op een bedrag van 216,18 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de activa in nature zullen aanvaard worden voor kwijting van de in de staat opgenomen waarden door de aandeelhouders en onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die niet onder onze directe controleopdracht vallen.

Uit de ons voorgelegde betalingsbewijzen blijkt dat aile in de boekhoudkundige staat opgenomen schulden ten aanzien van derden werden terug betaald.

Het bestuursorgaan heeft eveneens verklaard dat er op datum van 25 september 2014 geen schulden ten aanzien van derden zijn ontstaan sinds de opstelling van de staat actief passief per 25 september 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

*14197249*

V beh aa Bel Staz

il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Gedaan ter goeder trouw,

Hasselt, 26 september 2014

MERCKEN & CO BVBA

Burgerlijke vennootschap

vertegenwoordigd door

Wery Mercken

Bederevisor

De vergadering neemt kennis van de voormelde verslagen.

TWEEDE BESLUIT Vroegtijdige ontbinding en vereffening van de vennootschap

Gezien de geplande procedure van de ontbinding en de vereffening in één akte zijn tussengekomen de leden van de raad van bestuur die door de notaris werden gewezen op het feit dat, nu er geen vereffenaar zal worden aangesteld, zij de verantwoordelijkheid terzake zullen opnemen. De raad van bestuur heeft deze kennisgeving bevestigd en verklaard dat, bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar (bij toepassing van het artikel 184 § 5, 1° van het Wetboek van vennootschappen), het bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van het artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur heeft verder verklaard dat zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de huidige vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen en dat alle schulden werden betaald of geconsigneerd met inbegrip van deze die zouden ontstaan zijn na de opmaak van het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vennoten en de raad van bestuur verklaren uitdrukkelijk dat er geen schulden aan derden zijn zoals dit blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten per 25 september 2014.

Aldus heeft de algemene vergadering vast en heeft de instrumenterende notaris bevestigd op basis van deze elementen dat alle schulden inmiddels werden aangezuiverd overeenkomstig artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen hetzij via terugbetaling, hetzij via consignatie, zodoende dat er geen te vereffenen schulden aan derden meer zijn en bijgevolg wordt vastgesteld dat aan de voorwaarden van artikel 184 § 5, eerste !id vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en de vereffening in één akte.

De vergadering der vennoten heeft bijgevolg besloten de vennootschap vroegtijdig te ontbinden, haar te vereffenen en haar vereffening te stuiten vanaf 29 september 2014.

De vennoten hebben er zich toe verbonden, voor zoveel als nodig, in te staan voor aile eventuele nog niet gekende passive.

Er dienen dan ook voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er niet overgegaan wordt tot de aanstelling van een vereffenaar;

3) dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering en de besluiten nemen met eenparigheid der stemmen.

4) De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

DERDE BESLUIT  Goedkeuring van het verdelingsplan berekening roerende voorheffing

De vergadering heeft het verdelingsplan opgemaakt door de raad van bestuur, met berekening van de te betalen roerende voorheffing, en weergave van het netto-aandeel van ieder der vennoten goedgekeurd, VIERDE BESLUIT  Mandaat

In het bijzonder heeft de vergadering aan de heer Christiaan Bertho Moors, in zijn hoedanigheid van voormalige vennoot van de vereffende vennootschap, machtiging verleend om namens de vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de vereffende vennootschap) aile administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer Christiaan, Bertho Moors alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en aile documenten ontvangen en ondertekenen namens de vereffende vennootschap.

VIJFDE BESLUIT Goedkeuringen rekeningen en verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de algemene vergadering.

De vergadering heeft de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot op heden zonder enig voorbehoud goedgekeurd.

ZESDE BESLUIT Sluiting van de vereffening

De vergadering heeft dan ook besoten tot toepassing van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen en heeft zich uitdrukkelijk akkoord verklaard om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering heeft verklaard verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van aile rekeningen van de vereffening.

Aile activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de

'

vereffening thans toebedeeld aan de heer Christiaan Bello Moors, waarbij de algemene vergadering aan de' heer Christiaan, Bertho Moors de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of te gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

De vergadering heeft verklaard dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf 29 september 2014 definitief heeft opgehouden te bestaan.

ZEVENDE BESLUIT  Beëindiging mandaat bestuursorgaan

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding heeft de vergadering vastgesteld dat van rechtswege uit hun functie van bestuursorgaan ontheven zijn:

De heer MOORS Christiaan, Joseph, wonende te 3740 Bilzen, Hoogstraat, 39

De naamloze vennootschap MOFIN, 'met zetel te 3800\ Sint-Truiden, Prins Bisschoppenstraat 1 bus 1, 13.T.W.-nummer BE 0451.587.656, RPR Antwerpen  afdefineHasselt en vast vertegenwoordigd door de heer MOORS Chris, Joseph, wonende te 3740 Bilzen, Hoogstraat, 39' een einde is gekomen.

De vergadering heeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting gegeven aan het bestuursorgaan voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorig boekjaar tot en met heden.

ACHTSTE BESLUIT  Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard door de heer Moors Christiaan, Bertho te 3740 1311zen, Wagenstraat,

NEGENDE BESLUIT Machtiging

De vergadering heeft aan ondergetekende notaris tevens alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE BESLUIT  Volmacht

De vergadering verleende bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOORS & PARTNERS ACCOUNTANTS BVBA", met zetel te 3740 Bilzen, Wagenstraat 8 en ingeschreven in het rechtpersonenregister te Antwerpen  afdeling Tongeren onder het ondernemingsnummer BTW BE 874.977.216 RPR Antwerpen  afdeling Tongeren en al haar werknemers en/of aangestelden om alle formaliteiten inzake wijziging en schrapping bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de diverse fiscale administraties te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen.

(Gat. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd',. expeditie - gecoördineerde statuten - bijzonder verslag raad van bestuur - controleverslag revisor.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'

gepouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/11/2013 : HA084508
04/01/2013 : HA084508
25/11/2011 : HA084508
05/11/2010 : HA084508
20/01/2010 : HA084508
07/01/2009 : HA084508
24/04/2008 : HA084508
02/01/2008 : HA084508
23/11/2006 : HA084508
02/06/2005 : HA084508
20/05/2005 : HA084508
06/12/2004 : HA084508
31/03/2004 : HA084508
02/02/2004 : HA084508
28/02/2003 : HA084508
26/01/2002 : HA084508
18/07/2001 : HA084508
27/10/2000 : HA084508
13/01/2000 : HA084508
15/06/1996 : HA84508
02/06/1993 : HA84508

Coordonnées
RENARD EN MOORS

Adresse
PRINS BISSCHOPPENSTRAAT 1 BUS 1 3800 KERKOM-SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande