RENOVIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RENOVIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.958.377

Publication

22/04/2013
ÿþ't

mod 11.1

t._r.,.,. r>y., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L.~~ ~S

II 1II ~IIIIIIIIIIII~

*13062568*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IIII

Ondememingsnr : 0899.958.377

Benaming (voluit) : RENOVIA

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rietstraat 41

3900 Overpelt

Onderwerp akte : Kapitaalwijziging BVBA

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 18 maart 2013 voor; :? Meester Silvie LOPEZ-HERNANDEZ, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende registratievermelding : "Geregistreerd 5 bladen geen verzendingen te Neerpelt, op 22 maart 2013, boek 548 blad 91 vak 13 ; ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De E.a. Inspecteur a.i. getekend L.Hoogstijns." blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RENOVIA met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Rietstraat 41, volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderddrieënvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 553.700,00) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot vijfhonderd tweeënzeventigduizend driehonderd euro (¬ 572.300,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en -: dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van vijfduizend negenhonderddrieënvijftig (5.953) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk volledig volgestort worden.

TWEEDE BESLUIT

En onmiddellijk heeft de heer SKAF Pascal verklaard gedeeltelijk te verzaken aan de uitoefening van zijn voorkeurrecht als vennoot tot evenredige inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en zoals hierna bepaald in het volgende besluit. DERDE BESLUIT

1.Vervolgens heeft de heer ELEN, Hendrikus, voormelde vennoot, verklaard volledig op de hoogte te: zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "RENOVIA" en in te schrijven op;' vijfduizend tweehonderd zesenzeventig (5.276) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van afgerond drieënnegentig euro (¬ 93,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger' gestelde voorwaarden; zij worden geheel volstort ten belope van vierhonderdnegentigduizend zevenhonderd euro (¬ 490.700,00).

£ 2. Vervolgens heeft de heer SCAF Pascal, voormelde vennoot, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "RENOVIA" en in te schrijven op zeshonderd zevenenzeventig (677) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van afgerond drieënnegentig euro (¬ 93,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde;= voorwaarden; zij worden geheel voistort ten belope van drieënzestigduizend euro (¬ 63.000,00). ;i 3. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volstort is. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volstort ten belope van vijfhonderd drieënvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 553.700,00).

4. De inbrengen in geld ten belope van in totaal vijfhonderd

drieënvijftigduizend zevenhonderd (¬ 553.700,00), hetzij door de heer Elen Hendrikus van

vaerhor4preinegentigàuizent evenbongiefd,eurQ l 4 0301),OP) werd -overeenkomstig_ het Wetbxek'j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" 1" mod 11.1

G_1



van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 521-0759241-42 bij Van Lanschot afgeleverd op 15 maart 2013 op naam van de vennootschap en door de heer Scaf Pascal van drieënzestigduizend euro (¬ 63.000,00) werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 001- 6933267-74 bij BNP Paribas Fortis Bank afgeleverd op 18 maart 2013 op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit de attesten afgeleverd door deze financiële instellingen en dewelke door ondergetekende notaris in het vennootschapsdossier zullen worden bewaard,

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfhonderd drieënvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 553.700,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd tweeënzeventigduizend driehonderd euro (E 572.300,00), vertegenwoordigd door zesduizend honderd drieënvijftig (6.153) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist een nieuwe laatste alinea toe te voegen aan artikel 10 der statuten inhoudende een interne bevoegdheidsbeperking inzake de bevoegdheden van de zaakvoerder luidende ais volgt:

"Artikel 10, laatste alinea:

...Indien er meerdere zaakvoerders zijn, is met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) overschrijdt, evenals

voor besluiten over deelneming in andere ondernemingen, over aan en verkoop van onroerende .

goederen van de vennootschap, over het aangaan van leningen met hypotheek, evenwel de gezamenlijke handtekening van 2 zaakvoerders vereist. Deze beperking kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden."

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist een nieuwe laatste alinea toe te voegen aan artikel 14 der statuten inhoudende een schriftelijke besluitvorming luidende ais volgt: "Artikel 14, laatste alinea:

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid: van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bil authentieke akte moeten worden verleden.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist de tweede alinea van artikel 17 te wijzigen betreffende de vereiste meerderheden ingeval van statutenwijzigingen als volgt: 'Artikel 17, tweede alinea: De algemene vergadering beslist ongeacht het deel van het kapitaal dat vertegenwoordigd is en bij meerderheid van stemmen. Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, dient in afwijking van de wettelijke bepalingen, een bijzondere meerderheid van negentig procent (90 %) in acht genomen worden. "

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist de mogelijkheid toe te voegen om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel, alsook de mogelijkheid toe te voegen om fangs elektronische weg te stemmen. Vervolgens toevoeging van artikel 17bis luidend ais volgt,

"Artikel 17bis: Deelneming op afstand langs elektronische weg

§1) De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats

waarde algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en ' bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement , voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2) Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische

communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot elle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te

nemen 'aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de

in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

De voorgaanden paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties,

warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening

houdend met de hun toegekende rechten."

En van een artikel 17 ter luidend als volgt:

"Artikel 17ter: Uitoefening van het stemrecht langs elektronische we vóór de

algemene vergadering

1) Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen váár de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

2) Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen; de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

- de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste tien (10) werkdagen vóór de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke aandeelhouder.

3) Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste op de zesde dag vóór de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven).

4) Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering. De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen váár de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

5) Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de , op afstand uitgebrachte stemmen."

NEGENDE BESLUIT

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorafgaande beslissingen beslist de vergadering de navolgende artikelen der statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bed raagt vijfhonderdtweeënzeventigduizend driehonderd euro (¬ 572.300,00) en is vertegenwoordigd door zesduizend honderddrieënvijftig (6.153) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 10: Bevoegdheden van de zaakvoerder

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek Vennootschappen en behoudens de inrichting van een college door de algemene vergadering, vertegenwoordigt iedere zaakvoeder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte en kan hij alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder kan, voor een door hem vastgestelde termijn, een deel van zijn bevoegdheden aan bijzondere mandatarissen, als dan niet vennoot, toekennen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, is met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) overschrijdt, evenals voor besluiten over deelneming in andere ondernemingen, over aan en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap, over het aangaan van leningen met hypotheek, evenwel de gezamenlijke handtekening van 2 zaakvoerders vereist. Deze beperking kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

Artikel 14: Oproepingen

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen op initiatief van de zaakvoeder of van de commissaris(sen).

Iedere persoon die overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moet worden opgeroepen voor een algemene vergadering, zal worden opgeroepen bij aangetekende brief verzonden ten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

5  I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de leatete blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7 er R

, ..

. a ~

rr .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

minste vijftien (15) kalenderdagen vóór de vergadering. De brief omvat de agenda. De oproeping } kan gebeuren per brief, fax, e-mail of enig ander geschreven document, indien de bestemmelingen dit individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben aanvaard.

Iedere persoon kan afzien van deze oproeping en zal, in ieder geval, beschouwd worden als zijnde regelmatig opgeroepen indien hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 17: Voorzitterschap  beraadslaging - processen-verbaal

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder, of, bij diens afwezigheid, door de aanwezige vennoot die het grootste aantal aandelen bezit.

De algemene vergadering beslist ongeacht het deel van het kapitaal dat vertegenwoordigd is en bij meerderheid van stemmen.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, dient in afwijking van de wettelijke bepalingen, een bijzondere meerderheid van negentig procent (90 %) in acht genomen worden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden bewaard in een daartoe bestemd register, gehouden op de zetel van de vennootschap. Ze worden ondertekend door de vennoten die het vragen. De afschriften en uittreksels worden getekend door de zaakvoerder.

Toevoeging artikel 17bis en 17 ter als voormeld aan de statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Siivie LOPEZ-HERNANDEZ, geassocieerd notaris te Neerpelt

Tegelijk hiermee neergelegd :

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 30.08.2012 12556-0432-012
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 29.08.2011 11531-0241-012
10/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 29.10.2010 10600-0508-012
11/06/2015
ÿþ mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : RENOVIA

Voor bohoudt aan hel Belgisc Staatsbh

Ondememingsnr : 0899.958.377

vOPHkNDEI

te AN WIERPEN, afdeling HASSELT

0 2 JUNI 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rietstraat 41

3900 Overpelt

Onderwerp akte :Ontslag zaakvoerder

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering verleden op 18 mei 2015 voor Meester Silvie Lopez Hemandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor registratie naar analogie met artikel 3.12.3.0.5. § 2 van de Vlaamse Codex Fiscaliteit, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, blijkt

Dat de bijzondere algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RENOVIA", met maatschappelijke zetel te 3900 Overpelt, Rietstraat 41, volgende beslissing genomen heeft :

Verklaring

De vergadering stelt vast dat de benoeming van de heer SKAF als niet-statutaire zaakvoerder, bij vergadering van 18 maart 2013, verkeerdelijk niet werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Eerste en enige besluit

De algemene vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van zaakvoerder van de heer Pascal SKAF, gedomicilieerd te 8551 Zwevegem (Heestert), Charles Decockstraat 20.

Dit besluit wordt aangenomen met de totaliteit van de aanwezige aandelen, hetzij met 5,375' stemmen.

Over de kwijting van het door hem gevoerde beleid zal gestemd worden op de eerstvolgende jaarvergadering, na goedkeuring van de desbetreffende jaarrekening.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd: volledige uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 29.07.2015 15364-0381-014

Coordonnées
RENOVIA

Adresse
RIETSTRAAT 41 3900 OVERPELT

Code postal : 3900
Localité : OVERPELT
Commune : OVERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande