RESTAURANT KASTEEL ST. PAUL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : RESTAURANT KASTEEL ST. PAUL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.381.964

Publication

24/01/2014
ÿþMud PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

11111111111,1111111à1111111

1

0420.381.964

RESTAURANT KASTEEL ST.-PAUL

Naamloze vennootschap

3560 Lummen

Rekhovenstraat 11

Ondernemingsnr : Benaming (voluit):

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : NV: buitengewone algemene vergadering

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik,` Maastrichtersteenweg 85, op 20 december 2013.

Zijnde een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "RESTAURANT KASTEEL ST.-PAUL", met maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Rekhovenstraat 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0420.381.964 en BTW BE0420.381.964, en op' welke buitengewone algemene vergadering duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen,; zijnde de totaliteit van de aandelen van de vennootschap aanwezig waren.

BLIJKT dat volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen: waarmee aan de stemming deelgenomen werd:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de' vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor, de° burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ, BEDRIJFSREVISOR" te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Eiij het verslag van de raad van bestuur is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per eenendertig oktober tweeduizend dertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. De vergadering verklaart deze verslagen goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT

De naamloze vennootschap "RESTAURANT KASTEEL ST.-PAUL" gevestigd te 3560. Lummen, Rekhovenstraat 11, en met ondernemingsnummer BTW 6E0420.381.964, wordt ontbonden en dit vanaf heden.

De vennoten  in hoedanigheid van algemene vergadering  bevestigen op basis van de' geauditeerde staat van activa en passiva van de vennootschap per eenendertig oktober tweeduizend dertien, dat er geen passiva zijn, met uitzondering van hetgeen hierna vermeld.

De vennoten en de bestuurders verklaren dat er leveranciersschulden zijn naar aanleiding van de vereffening van de vennootschap (kosten accountant, bedrijfsrevisor en notaris) en een schuld in rekening-courant ten opzichte van de vennoot, mevrouw OVERSTEYNS Veronika, voornoemd. Thans worden de betalingsbewijzen voorgelegd, waaruit blijkt dat de leveranciersschulden, verhoogd met de BTW, werden voldaan.

Wat de schuld in rekening-courant betreft ten opzichte van voornoemde vennoot, mevrouw; OVERSTEYNS Veronika, verklaart voornoemde vennoot, mevrouw OVERSTEYNS Veronika, dat, gelet op de ontoereikende activa van de vennootschap, zij berust in de niet-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

á y

-cre i( i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

inbaarheid van haar vordering naar aanleiding van de in vereffeningstelling en de sluiting van de vereffening, zonder dat zij echter het vertrouwen in de gegoedheid van de vennootschap verliest. Zij verklaart enkel ten behoeve van de sluiting van de vereffening geen inning na te streven, noch verdere uitvoeringsmaatregelen te nemen betreffende de voormelde rekening-courant.

De vergadering besliste derhalve  met het oog op de onmiddellijke sluiting van de vennootschap -- geen vereffenaar te benoemen.

De terugname van het resterend actief zal door de vennoot, mevrouw OVERSTEYNS Veronika, voornoemd, zelf gebeuren.

De vennoot, mevrouw OVERSTEYNS Veronika, voornoemd, erkent het resterend actief te hebben ontvangen, waarover zij kwijting verleent.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan mevrouw OVERSTEYNS Veronika, in haar hoedanigheid van vennoot. In het bijzonder verleent de vergadering aan voornoemde mevrouw OVERSTEYNS Veronika in haar hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal voornoemde mevrouw OVERSTEYNS Veronika alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De vergadering verklaarde derhalve dat de vrijwillige ontbinding en sluiting van de vennootschap dadelijk werd voltrokken.

De vergadering verklaarde de afrekening voor gesloten en stelde vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

DERDE BESLUIT

Gemelde vennootschap werd v66r haar ontbinding reeds feitelijk vereffend door de heer DELTOUR Michel, voornoemd.

Genoemde heer DELTOUR Michel wordt, zo voor het verleden als voor de toekomst, bevestigd in zijn hoedanigheid van vereffenaar. Hij zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen verantwoordelijk zijn, zowel jegens derden als jegens de vennoten, voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk zijn voor de tekortkomingen.

Er wordt verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en alle vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van alle rekeningen, stukken en documenten in verband met de vereffening.

VIERDE BESLUIT

De vergadering bevestigde  bij de huidige ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vennootschap  dat met ingang van heden een einde is gekomen aan het mandaat van de bestuurders te weten de heer DELTOUR Michel, mevrouw ROBYNS Valérie en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RESTO CONSULTING ST.-PAUL", allen voorncemd.

De vergadering verleent hun kwijting voor het tot op heden gevoerde beleid.

De heer DELTOUR Michel, voornoemd, wordt ontheven van zijn taak van vereffenaar en hem wordt volledige kwijting verleend.

VIJFDE BESLUIT

De vereffening wordt als beëindigd beschouwd en wordt hierbij afgesloten. De vennootschap houdt op te bestaan met ingang vanaf heden.

De boeken en bescheiden van gemelde naamloze vennootschap "RESTAURANT KASTEEL ST.-PAUL" zullen gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard worden te 3560 Lummen, Rekhovenstraat 11, door mevrouw OVERSTEYNS Veronika, wonende te 3560 Lummen, Rekhovenstraat 11.

r~ e

., s

, .

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Geraldine Cops te Maaseik.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van de akte dd. 20/12/2013

- revisoraal verslag

- bijzonder verslag van de raad van bestuur

- onderhandse volmachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 29.08.2013 13489-0349-015
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 28.08.2012 12455-0269-016
01/08/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\symmoll

RECHT8ANK VAN KOOPHANDEL'

1 s -07- 2011

HASSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Onc':.rrtprrlingu'ir : 0420.381.964

RESTAURANT KASTEEL ST. PAUL

?ec i:svom , Naamloze Vennootschap

Zettol : Rekhovenstraat 20 te 3560 Lummen

ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER, GEDELEGEERD BESTUURDER

EN VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

VERVANGING VASTE VERTEGENWOORDIGERNERPLAATSING ZETEL

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders en de Vergadering van de Raad van Bestuur d,d. 01.04.2011 werd:

* kennisgenomen van het ontslag met ingang van heden, 1 april 2011, als bestuurder, gedelegeerd

bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur van:

- mevrouw Veronika OVERSTEYNS, wonende te 3560 Lummen, Rekhovenstraat 11.

* beslist het aantal bestuurders te behouden op 3 en te benoemen met ingang van heden, 1 april 2011 tot

na de jaarvergadering van 2014:

- de heer Michel DELTOUR, wonende te 3800 Sint-Truiden, Engelsbamp 16,

als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur.

* kennisgenomen van de beslissing van het bestuursorgaan van BVBA RESTO CONSULTING ST. PAUL d.d. 1 april 2011, waarin conform artikel 61 §2 W. Venn., mevrouw Veronika OVERSTEYNS, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de bestuursopdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, wordt vervangen door de heer Michel DELTOUR, tevens voornoemd.

Tot na de jaarvergadering van 2014 is de raad van bestuur als volgt samengesteld, te weten:

" de heer Michel DELTOUR, wonende te 3800 Sint-Truiden, Engelsbamp 16, bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur,

" BVBA RESTO CONSULTING ST. PAUL, met zetel te 3560 Lummen, Rekhovenstraat 11, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Michel DELTOUR, bestuurder,

" mevrouw Valerie ROBYNS, wonende te 3560 Lummen, Thiewinkelstraat 29,

bestuurder.

*beslist om met ingang van heden, 1 april 2011, de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel te verplaatsen

van: 3560 Lummen, Rekhovenstraat 20,

naar: 3560 Lummen, Rekhovenstraat 11.

Getekend, Michel DELTOUR, gedelegeerd bestuurder.

Op de iaatsie biz van Luik e vermelden . Recto . Naam an hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzÿ van de persc(o}n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 28.07.2011 11339-0320-017
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 19.07.2010 10316-0455-017
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 30.07.2009 09505-0333-017
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 10.06.2008 08200-0121-018
31/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.05.2007, NGL 29.05.2007 07160-0102-019
03/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 05.05.2006, NGL 02.08.2006 06590-0596-017
20/01/2006 : HA055305
03/10/2005 : HA055305
04/06/2004 : HA055305
11/08/2003 : HA055305
11/07/2002 : HA055305
21/07/2000 : HA055305
01/01/1992 : HA55305
01/01/1992 : HA55305
01/01/1988 : HA55305

Coordonnées
RESTAURANT KASTEEL ST. PAUL

Adresse
REKHOVENSTRAAT 11 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande