RESULTANTS.EU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RESULTANTS.EU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.061.795

Publication

25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 22.02.2014, NGL 21.03.2014 14069-0434-016
22/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 28.02.2013, NGL 20.03.2013 13067-0402-016
23/10/2012
ÿþOndernerringsnt : 0837061795

Benaming

(voluit) : Resultants.EU

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marsveldplein 5, 1050 Eisene

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens cie buitengewone algemene vergadering van 26 september 2012 is de volgende beslissing

genomen:

De maatschappelijke zetel wordt vanaf 9 oktober 2012 verplaatst naar Fruitmarkt, 8 te 3500 Hasselt,

Vandormael Koen

Zaakvoerder

Marl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

5E;IIII 1111111 74II lul I86* IIV III

*1213

BRUCSEL

itiftagerr triJ-lret$eigiseh-Staatsbiad 23/10/2612 - Aanexts dti`Nibiiitëürbé-tgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peao(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303839*

Neergelegd

17-06-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): RESULTANTS.EU

0837061795

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel: 1050 Elsene, Marsveldplein 5, verdieping 21.

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op zeventien juni tweeduizend elf, dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming  RESULTANTS.EU werd opgericht als volgt:

AANWIJZING VAN DE VENNOOT

1) De heer VANDORMAEL Koen Gert Valère, geboren te Hasselt op 15 september 1983, ongehuwd, wonende te 3590 Diepenbeek, Russelbeekstraat 33.

2) De heer WINTERS Frederik Ivo Irene, geboren te Hasselt op 15 augustus 1982, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Arnold Maesstraat 10/3.

BEDRAG MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van veertigduizend euro (40.000 EUR) is volledig geplaatst. Het is verdeeld in 500 aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van 1/500ste) elk. Het kapitaal is volgestort ten belope van achtduizend euro (8.000 EUR).

SAMENSTELLING KAPITAAL

Inbreng in speciën door:

- de heer VANDORMAEL Koen, voornoemd sub 1): twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Als vergoeding voor zijn inbreng worden hem 250 aandelen toegekend.

- de heer WINTERS Frederik, voornoemd sub 2): twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Als vergoeding voor zijn inbreng worden hem 250 aandelen toegekend.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, vanaf de oprichtingsakte.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 1050 Elsene, Marsveldplein 5, verdieping 21.

De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de enige zaakvoerder of van alle zaakvoerders samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederlandstalig of tweetalig taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen mogen bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in samenwerking met derden, en dit zowel in België als in het buitenland:

- Software ontwikkeling.

- Hosting van internet toepassingen.

- Consulting.

- Het verkrijgen, behouden, beheren, renoveren en verhandelen van

roerende en onroerende goederen.

Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben, dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel der vennootschap.

Zij kan haar onroerende goederen in hypotheek stellen, al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook optreden als bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar van andere vennootschappen.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

VERTEGENWOORDIGING

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

BUITENGEWONE  BIJZONDERE  JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand januari om 19.00 uur, in de maatschappelijke zetel. Indien die dag valt op een zondag of op een wettelijke feestdag, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meer zaakvoerders; deze laatsten zijn verplicht dergelijke vergadering te beleggen op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

De houders van aandelen op naam, alsook de zaakvoerder(s) en

eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, tenzij de

bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te

ontvangen, vijftien dagen voor de vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam of houders van certificaten op naam die met medewerking van de

vennootschap werden uitgegeven.

De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hiervoor uiteengezet, dan zal de zaakvoerder, samen met het rondschrijven, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één september en

eindigt eenendertig augustus.

RESERVE, WINSTVERDELING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van ten minste één/twintigste (1/20) voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ONTBINDING  VEREFFENING.

Ingeval van ontbinding zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn van rechtswege vereffenaars, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten die de wet hen toekent, zonder nieuwe beslissing van de algemene vergadering in de voorgeschreven gevallen, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars. Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting

GEMEEN RECHT

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op zeventien juni tweeduizend elf

en eindigt op eenendertig augustus tweeduizend twaalf.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar

tweeduizend dertien.

BENOEMING ZAAKVOERDERS :

- VANDORMAEL Koen, voornoemd sub 1;

- WINTERS Frederik, voornoemd sub 2).

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende

beslissing van de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te

3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie.

Coordonnées
RESULTANTS.EU

Adresse
FRUITMARKT 8 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande