REVALIDATIECENTRUM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : REVALIDATIECENTRUM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.608.012

Publication

25/03/2014
ÿþVoor-

behoudei

aan het

Belgisch

StaatsbTa

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0444.608.012

Benaming

(voluit) : REVAL1DATIECENTRUM

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mispelaarstraat 16, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BENOEMING BIJKOMENDE ZAAKVOERDER

Uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 1 januari 2014 blijkt dat benoemd

werd tot bijkomende zaakvoerder, met ingang van dezelfde datum en dit voor onbepaalde duur, en die aanvaardt

- mevrouw SWENTERS Evy, Mispelaarstraat 16, 3600 Genk

Neergelegd tPr griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

1 2 -03- 2014

De Hootdgriffitriffie

Jw111uw~~~671*i~uM~2~unu~

14

LENS Joris zaakvoerder

-- '

Op de laatste blz, van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/12/2013
ÿþ Mod Wurd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Mïspefaarstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uittreksel uit de akte verleden op dertien november tweeduizend dertien voor Meester Herbert Houben, notaris te Genk, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, waarbij de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal vertegenwoordigd wordt door 750 gelijke aandelen, die elk 11750ste van het kapitaal vertegenwoordigen. TWEEDE BESLUIT

Vaststelling dat ingevolge de invoering van de euro op één januari tweeduizend en twee, het kapitaal van de vennootschap voortaan uitgedrukt wordt in euro, tegen de omrekeningskoers van één euro per veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig frank.

Het maatschappelijk kapitaal van 750.000,00 frank wordt aldus omgezet in euro, te weten ¬ 18.592,01. DERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het kapitaal te verhogen met zeven euro negenennegentig eurocent (¬ 7,99), om het kapitaal van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 18.592,01) te verhogen tot achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van reserves.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT

De voorzitter heeft vastgesteld en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van ¬ 7,99, daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 18.600,00, vertegenwoordigd door 750 aandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT

Kennisneming van de bijzondere algemene vergadering de dato 4 november 2013 tot uitkering van een bruto-dividend ten bedrage van ¬ 295.000,00, overeenkomstig artikel 537 WIB 92. Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto-dividend ten bedrage van ¬ 265.500,00. De algemene vergadering van 4 november 2013 heeft beslist dit netto-bedrag te boeken op rekening-courant ten voordele van de huidige aandeelhouder. De aandeelhouder beslist het aldus verkregen netto-dividend in te brengen in kapitaal onder de voorwaarden voorzien in artikel 537 W1B 92.

ZESDE BESLUIT

De voorzitter heeft de in de agenda aangekondigde verslagen voorgelezen en de aandeelhouder, heeft verklaard een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name;

a) Het revisoraal verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een bvba Briers, Bekkers & Co, bedrijfsrevisoren met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Opoeteren 10, vertegenwoordigd door de heer Simon Briers, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, voormeld, worden hierna letterlijk weergegeven:

« BESLUIT

De inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Revalidatiecentrum bestaat uit de inbreng het vorderingsrecht op dividenden toegekend in het kader van artikel 537 WIB, ten gunste van de heer Lens Joris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111111 I1Ii

rechlba k v Neerkoo~handelti ter griffie

TpNGEIIEN

2 7 "11w 2013





De Hoofdgriffieeriffie

Ondernemingsnr : 0444.608.012

Benaming

(voluit) : REVALIDATIECENTRUM

(verkort) :

Staatsblad _ OSrf2/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

- de verrichting van de inbreng in natura, werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode-van waardering leidt ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is, De vergoeding van de inbreng in natura ten belope van tweehonderd vijfenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 265.500,00) bestaat uit de toekenning van 2.229 nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting

Gedaan te Opglabbeek, op 6 november2013.

Briers, Hekkers & Co BVBA burg ven

Vertegenwoordigd door

Simon Briers

Bedrijfsrevisor»

b) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen,

Beide verslagen werden door de vergadering goedgekeurd.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

Deze beslissing werd met eenparigheid van stemmen genomen.

ZEVENDE BESLUIT

Op basis van voornoemde verslagen heeft de vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ¬ 265.500,00 om het te brengen van ¬ 18.600,00 op ¬ 284.100,00 door inbreng in natura van een vordering in rekening-courant ten belope van ¬ 265.500,00.

ACHTSTE BESLUIT

De heer LENS Joris heeft verklaard hierbij in te schrijven op deze kapitaalverhoging ten belope van tweehonderd vijfenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 265.500,00) door inbreng van een schuldvordering in rekening-courant op de vennootschap voor dit bedrag van tweehonderd vijfenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 265.500,00).

In ruil voor deze inbreng werden 2.229 nieuwe aandelen uitgegeven, zonder nominale waarde en genietende van dezelfde voordelen als de reeds bestaande aandelen en die in de eventuele winsten van de vennootschap zullen delen vanaf de kapitaalverhoging.

De voorzitter heeft vastgesteld en ondergetekende notaris verzocht te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op ¬ 284.100,00 werd gebracht en is vertegenwoordigd door 2.979 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

NEGENDE BESLUIT

Aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen inzake de vaste vertegenwoordiger, de schriftelijke éénparige besluitvorming van de algemene vergadering en de nieuwe vereffeningsprocedure. TIENDE BESLUIT

Ingevolge de recente wetswijzigingen en voormelde besluiten werden de volledige statuten vervangen, zonder daarbij te tornen aan de essentiële bepalingen, eventueel rekening houdend met de eerder genomen beslissingen, zoals in de gecoördineerde statuten hierbij neergelegd.

ELFDE BESLUIT

Bijzondere volmacht werd verleend aan Fineko nv, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0458.916.007, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enz. met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, coördinatie, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 27.08.2013 13463-0540-011
24/08/2012 : TGT000226
11/08/2011 : TGT000226
20/08/2010 : TGT000226
11/08/2009 : TGT000226
01/09/2008 : TGT000226
03/08/2007 : TGT000226
06/09/2006 : TGT000226
29/09/2005 : TGT000226
15/07/2004 : TGT000226
13/08/2003 : TGT000226
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 27.08.2015 15486-0253-011
08/10/2002 : TGT000226

Coordonnées
REVALIDATIECENTRUM

Adresse
MISPELAARSTRAAT 16 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande