RG POOLSERVICE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RG POOLSERVICE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.700.249

Publication

05/04/2012
ÿþ nrod 2.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

26-03- 2012

GrifehsELT

11,311,111.1! N

bet ne Be Sta" ~

id

Ondememíncsnr : Lt\_

\ .y

Benaming

(voluit) : RG Poolservice

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Cederstraat 48, 3530 Houthalen-Helchteren

Onderwerp akte : Oprichting

Een vennootschap onder firma wordt op opgericht op 9 maart 2012 tussen de hiernagenoemde vennoten die het maatschappelijke kapitaal volstorten als volgt:

1.De heer Roggen Guy, met ais rijksregisternummer 62.04.14-015.22 wonende te Cederstraat 48, 3530 Houthalen-Helchteren, onderschrijft en volstort het maatschappelijke kapitaal voor een bedrag van 2.480 euro.

2.Mevrouw Gautiers Chantal, met ais rijksregisternummer 64.07.28-014-54 wonende te Cederstraat 48, 3530 Houthalen-Helchteren, onderschrijft en volstort het maatschappelijke kapitaal voor een bedrag van 2.480,00 euro

3. De heer Roggen Stefan, met als rijksregisternummer 91.07.08-399.60 wonende te Cederstraat 48, 3530 Houthalen-Helchteren, onderschrijft en volstort het maatschappelijke kapitaal voor een bedrag van 1.240 euro.

Het onderschreven kapitaal bedraagt 6.200,00 euro dat volstort werd op de financiële rekening 1430832849-11

STATUTEN

Artikel 1

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een 'vennootschap onder firma' en draagt de maatschappelijke benaming `RG Poolservice'.

Artikel 2

De zetel is gevestigd te Cederstraat 48 te 3530 Houthalen-Helchteren.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

Groot- en kleinhandel, handelsbemiddeling, de in- en uitvoer van zwembaden en zwembadbenodigdheden, whirlpool, sauna's, stoomcabines, alle aanhorigheden, toebehoren en aanverwante artikelen van het voormelde, zoals onderhoud en reinigingsproducten, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde; de bouw, de installatie, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van ai dan niet particuliere binnen en buitenzwembaden, whirlpools, sauna's, stoomcabines en aanhorigheden; algemene bouwwerkzaamheden, aanneming metsel en betonwerken, in het bijzonder alle werke van aanleg en onderhoud van diverse terreinen;

De handel in, opslag en distributie van chemicaliën;

Studie, advies, engineering met betrekking tot voormelde artikelen;

Elke tussenkomst, samenwerking of deelname van en in een andere vennootschap, onderneming of derde, onder welke vorm en op welke wijze dan ook.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nteM bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en ai haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij zelf er belang bij heeft.

Het beheer en bestuur van een roerend en onroerend vermogen in de meest ruime zin van het woord, zowel in België als in het buitenland, alsmede alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks in verband staan daarmee, en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kunnen kopen, vervreemden, huren en verhuren.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 6.200,00 euro, is volstort en ingeschreven in de boeken ten name

van

-Roggen Guy voor 2.480,00 euro - 75 aandelen

-Gautiers Chantal voor 2.480,00 euro - 75 aandelen

-Roggen Stefan voor 1.240,00 euro - 36 aandelen

Artikel 6

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, De nalatenschap zal tot de vennootschap kunnen toetreden.

Artikel 7

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 8

Geen vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap geheel of ten dele overdragen, noch aan derden, noch aan medevennoten dan met uitdrukkelijk geschreven akkoord van de overige aandeelhouders. ledere overdracht zal moeten geschieden overeenkomstig artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Een persoon kan slechts als vennoot toegelaten worden op voorwaarde dat zijn kandidaatstelling aanvaard wordt door de bestaande aandeelhouders. De titel van vennoot komt persoonlijk toe aan elke vennoot. De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon, die ais eigenaar van een aandeel kan warden aanvaard en zij mag de uitoefening der rechten verbonden aan een aandeel, met uitzondering van de rechten op uitkering van het dividend schorsen, totdat een enkele persoon werd aangeduid als eigenaar van het aandeel, ten opzichte van de vennootschap.

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders

-De heer Roggen Guy

Het mandaat van Roggen Guy is onbezoldigd tot de algemene vergadering hierover anders beslist. Het mandaat is voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt geldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van één zaakvoerder,

Voorbehouden aan Liet Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Lulk B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan 'eet

Belgisch Staatsblad

ti

Artikel 10

Het boekjaar vangt aan op 9 maart 2012 en eindigt 31 maart 2013.

Artikel 11

De algemene vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel de laatste vrijdag van september om 20u00. Indien dit een feestdag zou zijn, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 12

Over de aanwending van het resultaat van het boekjaar beslissen de vennoten bij gewone meerderheid.

Artikel 13

Ingeval ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening verzorgd door de vennoten.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf heden en verstrijkt per 31 maart 2013

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in september 2013.

Alle handelingen, kosten en baten, zijn in hoofde van de vennootschap en dit vanaf 9 maart 2012.

De aandeelhouders

Ro~i Guy

Gantiers Gants1

Ro&ren Stefan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
RG POOLSERVICE

Adresse
CEDERSTRAAT 48 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande