RIAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RIAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.957.604

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.06.2014, NGL 26.06.2014 14231-0356-012
22/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ma121

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergetegd ter gniT3e der recntbanK

v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeran

0 8 -07- 2014

@e grifiler,Griffie

Ondernemingsnr : 0466.957.604

Benaming

(voluit) : RIAN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Koning Boudewijnlaan 1

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING artikel 537 W1B92

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo Vrancken te Genk op 30 juni 2014, dewelke, binnen de wettelijke termijn ter registratie zal worden neergelegd, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RIAN', dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 27 juni 2014 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van driehonderd drieëntachtig duizend euro (383.000,00 EUR), dit overeenkomstig artikel 537 WIB 92. Dit bruto-dividend wordt onttrokken aan de belaste reserves.

Na inhouding van de roerende voorheffing van 10%, blijft een netto-dividend ter beschikking van. driehonderd vierenveertig duizend zevenhonderd euro (344.700,00 EUR), hetwelk integraal en onvoorwaardelijk wordt aangewend voor een verhoging van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering van 27 juni 2014 heeft beslist dit netto-bedrag van driehonderd vierenveertig, duizend zevenhonderd euro (344.700,00 EUR) te plaatsen op een geblokkeerde rekening, op naam van de. vennootschap, met het oog op de kapitaalverhoging.

TWEEDE BESLUIT

a. Besluit tot kapitaalverhoging

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd vierenveertig duizend zevenhonderd euro (344.700,00 EUR) zodat dit kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) naar driehonderd drieënzestig duizend driehonderd euro (363.300,00 EUR).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door een inbreng in geld, zoals hiervoor vermeld, binnen voorkeurrecht, mits creatie en uitgifte van twaalfduizend driehonderd vierenvijftig (12.354) nieuwe aandelen.

Op deze aandelen zal ingetekend worden tegen een uitgifteprijs van (afgerond) achtentwintig euro (28,00 EUR) per aandeel.

Deze van twaalfduizend driehonderd vierenvijftig (12.354) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

b. Plaatsing -inschrijving en volstorting: Op voormelde kapitaalverhoging werd ingeschreven voor de totaliteit door inbreng in geld ten bedrage van driehonderd vierenveertig duizend zevenhonderd euro (344.700,00 EUR). Volstorting  bankattest: Voormelde kapitaalverhoging werd volledig in geld gestort.

Uit het attest afgeleverd door de Belfius Bank te Brussel op 30 juni 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven, blijkt dat het voormeld bedrag geplaatst staat op een geblokkeerde rekening nummer BE78 0882 6608 0186.

Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de optredende notaris aan bovenge-noemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is totstandgekomen.

c. Vergoeding

De vergadering beslist dat voormelde inbreng vergoed wordt door toekenning van twaalfduizend driehonderd vierenvijftig (12.354) nieuwe aandelen, met uitgifteprijs van (afgerond) achtentwintig euro (28,00 EUR) per aandeel, niet dezelfde rechten en voordelen en onderworpen aan dezelfde verplichtingen als de thans bestaande aandelen.

d. Vaststelling totstandkoming kapitaalverhoging: De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden driehonderd drieënzestig duizend driehonderd euro (363.300,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in twaalfduizend negenhonderd vierenvijftig (12.954) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 4 van de statuten zal in die zin worden aangepast, zoals hierna vermeld.

DERDE BESLUIT

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

5taatsbiac

JI1ii~iu~u~~u~Nuuiu~~m

*141413 a*



Op de laetsta biz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(oin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

r~

ij Voor-_'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit de statuten aan te passen zodat deze statuten in overeen-stemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd.

VIERDE BESLUIT

Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 4, eerste alinea luidt voortaan als volgt:

" Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd drieënzestig duizend driehonderd euro (363.300,00 EUR). Het is verdeeld in twaalfduizend negenhonderd vierenvijftig (12.954) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

- Aan artikel 4 wordt volgende alinea toegevoegd:

" Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 27 september 1999 met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in zeshonderd (600) aandelen.

Op 30 juni 2014 werd het kapitaal niet toepassing van het regime van artikel 537 WIB92 verhoogd met driehonderd vierenveertig duizend zevenhonderd euro (344.700,00 EUR), met creatie van twaalfduizend driehonderd vierenvijftig (12.354) nieuwe aandelen."

- Artikel 15 wordt vervangen door de volgende tekst:

" De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De handelingen gesteld door de vereffenaar sedert zijn benoeming zijn principieel geldig en verbinden de vennootschap. De voorzitter van de rechtbank van koophandel kan deze handelingen evenwel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste verefffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel."

VOOR ONTLEDEN UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

-

gecoördineerde statuten.

Notaris Ivo Vrancken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

23/04/2013
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13063489*

Ondernemíngsnr : 0466.957.604 Benaming

(voluit) : R1AN

(verkort) :

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

1 Z -04- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Koning Boudewijnlaan 1, 3600 GENK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag-benoeming zaakvoerder

Uit een bijzondere algemene vergadering de dato 31 maart 2013 blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

- de Heer BRUNO Luca, wonende te 3600 Genk, Koning Boudewijnlaan 1 , wordt vanaf 1 april 2013: benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur.

BRUNO Noë

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 31.03.2013 13083-0329-015
14/01/2013
ÿþl

Mod Wort 1/.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

4 -01- 2013

GISCH STr,ATSBLAIt

De hloofdgrj§K{tje

Neergelegd tel yitiiie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

2 7 --12- 2012

Iu111~~~m~u~u~u~u~

*13008591

BE

Ondernemingsnr : 0466.957.604

Benaming

(voluit) : RIAN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Koning Boudewijniaan 1, 3600 GENK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag-benoeming zaakvoerder

Uit een bijzondere algemene vergadering de dato 19 december 2012 blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen:

- de Heer BRUNO Angelo, wonende te 3600 Genk, Koning Boudewijniaan 1, wordt met onmiddellijke ingang ontslagen als zaakvoerder;

- de Heer BRUNO Noë, wonende te 3600 Genk, Molenstraat 48 , wordt benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur.

BRUNO Noë

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 29.02.2012 12054-0283-011
12/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 30.11.2011 11629-0073-016
09/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 28.02.2010 10060-0013-017
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 24.06.2009 09288-0284-018
07/04/2008 : TGA010280
05/11/2007 : TGA010280
23/01/2007 : TGA010280
13/12/2006 : TGA010280
30/10/2006 : TGA010280
10/10/2005 : TGA010280
07/10/2004 : TGA010280
24/11/2003 : TGA010280
03/04/2003 : TGA010280
27/12/2002 : TGA010280
27/12/2002 : TGA010280
27/07/2002 : TGA010280
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0418-015

Coordonnées
RIAN

Adresse
KONING BOUDEWIJNLAAN 1 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande