RIDO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : RIDO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 818.296.849

Publication

20/11/2014
ÿþMod 2d

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111,1.11

Ondemerningsnr : 0818.296.849

Benaming

(voluit) : RIDO

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Nieuwstraat 188 te 3511 Hasselt-Kuringen

Onderwerp akte : ln vereffeningstelling en sluiting van de vereffening

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 5 november 2014 blijkt het volgende:

Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat de buitengewone algemene vergadering rechtsgeldig kan beslissen daar de helft van de vennoten aanwezig zijn die bovendien over vier van de vijf aandelen beschikken.

1.Voorlegging verslagen van de zaakvoerder en de externe accountant en de staat van Actief en Passief,

De voorzitter legt het verslag voor van de zaakvoerder waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht. Bovendien wordt het verslag van de externe accountant betreffende deze voorgestelde vereffening voorgesteld alsmede de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 31 oktober 2014.

2.Vroegtijdige ontbinding

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang van 31 oktober 2014 en stelt haar in vereffening vanaf 31 oktober 2014.

3.Aanstelling vereffenaar

' De vergadering beslist geen vereffenaar aan te duiden in overeenstemming met artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op de ontbinding en de vereffening in één akte.

4.Siuiting van de vereffening

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening, vermits zij voldoet aan de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen, zijnde,

" Er is geen vereffenaar aangesteld,

" Er zijn volgens de staat van activa en passiva geen schulden aan derden,

" De helft van de vennoten die drie vierde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen zijn aanwezig ' en beslissen met eenparigheid van stemmen,

" Het resterend actief wordt terug genomen door de vennoten.

De vergadering stelt vast dat door deze beslissingen de vennootschap onder firma RIDO heeft opgehouden

te bestaan.

' 5.Ontslag en kwijting aan de zaakvoerders

Ten gevolge van de ontbinding en sluiting van de vereffening, besluit de vergadering mevrouw Rita Doucet, woonachtig te Hasselt Kuringen, Nieuwstraat 188 te ontslaan uit de functie van zaakvoerder en kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

6.Bewaring van stukken en bescheiden

De vergadering beslist de stukken en bescheiden van de vennootschap te bewaren, gedurende de wettelijke termijn van vijf jaren, ten huize van de vennoot Rita Doucet, Nieuwstraat 188 te Hasseit-Kuringen of enig andere woonplaats welke de vennoot mag kiezen..

7.De vergadering verleent volmacht aan de heer Marcel Poncelet, extern accountant, kantoorhoudende te Hasselt, Kuringersteenweg 341 b 3, om al het nodige te doen voor de bekendmaking van de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering, de schrapping van het KBO-nummer en de finale aangiftes inzake belasting over de toegevoegde waarde en de vennootschapsbelasting,

~

III RECHTpANKvan KOOPHANDEL

tq ANTWERPEN

10 NOV, 2014

afdeling H sliflie



t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mevr. Rita Doucet

Zaakvoerder

tevens neergelegd : Verslag van de zaakvoerder - Verslag van de externe accountant en interne jaarrekeing over de periode 01/07/2014 tot 31/10/2014 .-verslag van de alg. vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
RIDO

Adresse
NIEUWSTRAAT 188 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande