RIVALDO

NV


Dénomination : RIVALDO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 439.938.649

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 06.05.2014 14113-0107-013
08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 07.05.2013 13112-0410-014
13/03/2013
ÿþ i Maf Word 11.1

! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

G 4 MIT 2013

te HASSELT

Griffie

HI

II

is

Ondernemingsnr : 0439.938.649

Benaming

(voluit) : RIVALDO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stevoortse Kiezel 309 te 3512 Stevoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERMINDERING - OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - BENOEMING BESTUURDERS

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Raf LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 8 februari 2013 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00), teneinde het te brengen van vijfhonderd vijftigduizend euro (¬ 550.000,00) op tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00) en dit zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering aangerekend za! worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal gerealiseerd worden door uitkering van dit bedrag aan de aandeelhouders in evenredigheid met hun aandelenbezit.

De vergadering verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud en draagwijdte van de artikelen 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen, dewelke in dit verband van toepassing zijn.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van driehonderd duizend (¬ 300.000,00)daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

De terugbetaling waartoe de vergadering wenst te besluiten, kan enkel plaatsvinden met naleving van de voorwaarden van artikelen 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist tenslotte om artikel 5 van de statuten dienovereenkomstig aan te passen en zal luiden ais volgt:

"ARTIKEL VIJF

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

Dit kapitaal is volgestort."

TWEEDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het procesverbaal van negentien december tweeduizend en elf gehouden ten maatschappelijke zetel te 3512 Hasselt (Stevoort), Stevoortse Kiezel 309 om negentien uur (19:00), houdende omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Dit proces-verbaal is ter registratie aangeboden te Hasselt met vermelding "Geboekt twee bladen geen verzendingen te Hasselt op 21 DEC, 2011 Boek 61113 blad 64 vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00)." Bijgevolg zal overeenkomstig artikel 6 en volgende van de statuten luiden als volgt:

"ARTIKEL ZES  VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

Bij uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van Vennootschappen.

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

t 1

.9>

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging, Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproeping worden vermeld.

In dat geval moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of, bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een extern accountant aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 596 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze verslagen worden in de agenda vernield en aan de aandeelhouders meegedeeld,

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ZEVEN  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de commissaris/bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag.

Bij afwijking van artikel 448, tweede lid, 2° van het Wetboek van Vennootschappen moeten de aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in natura, dadelijk worden volgestort.

ARTIKEL ACHT  OPROEPING TOT BIJSTORTING

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

ARTIKEL NEGEN

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een beursvennootschap, In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het nettoactief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

ARTIKEL TIEN  AARD VAN DE AANDELEN

Aile aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

ARTIKEL ELF

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort,

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap, met ingang op heden en dit voor een termijn van zes jaar:

mevrouw ULENAERS Lutgarde, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Stevoortse Kiezel 309;

- de heer RIJNDERS Christophe, wonende te 8365 Armacao de Para Portugal, Estrado de Porches 323, alhier vertegenwoordigd door de heer RIJNDERS Ivo, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Stevoortse Kiezel 309, ingevolge onderhandse volmacht op datum van vier februari tweeduizend dertien, dewelke hieraan gehecht blijft;

- mevrouw RIJNDERS Caroline, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Stevoortse Kiezel 309.

Voormelde bestuursmandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4 ÿ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering beslist dat deze benoemingen de lopende bestuursmandaten, zoals bekendgemaakt in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van negentien augustus tweeduizend en acht, vervangen, zodanig dat genoemde mandaten inzake duurtijd op heden als beëindigd dienen te worden beschouwd.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen aan de ondergetekende notaris machtiging te geven om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren, meer bepaald om alle nodige maatregelen te treffen voor de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten na afloop van de wettelijke termijn en onder de wettelijke voorwaarden, alsook voor de coördinatie van de statuten.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

Is hier tevens samengekomen in vergadering de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "RIVALDO", voornoemd, te weten:

- mevrouw ULENAERS Lutgarde, voornoemd;

- de heer RIJNDERS Christophe, voornoemd, alhier vertegenwoordigd door de heer RIJNDERS Ivo, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Stevoortse Kiezel 309, ingevolge onderhandse volmacht op datum van vier februari tweeduizend dertien, dewelke hieraan gehecht blijft;

- mevrouw RIJNDERS Caroline, voornoemd,

Voornoemde bestuurders, aanwezig of geldig vertegenwoordigd, verklaren dat bij deze de raad van bestuur in staat is om te besluiten over volgende agendapunten:

1. Benoeming gedelegeerd bestuurder

De raad van bestuur besluit om:

- de heer RIJNDERS Christophe, voornoemd, alhier vertegenwoordigd door de heer RIJNDERS Ivo,

wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Stevoortse Kiezel 309, ingevolge onderhandse volmacht op datum van

vier februari tweeduizend dertien, dewelke hieraan gehecht blijft

te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en dit voor een termijn van zes jaar te rekenen vanaf heden. Dit

mandaat is onbezoldigd.

2. Benoeming voorzitter raad van bestuur

De raad van bestuur besluit om de heer RIJNDERS Christophe, voornoemd, alhier vertegenwoordigd door de heer RIJNDERS lvo, wonende te 3512 Hasselt (Stevoort), Stevoortse Kiezel 309, ingevolge onderhandse volmacht op datum van vier februari tweeduizend dertien, dewelke hieraan gehecht blijft, te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur en dit voor een termijn van zes jaar te rekenen vanaf heden. Dit mandaat is onbezoldigd.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, notulen van de Raad van Bestuur en de gecoördineerde tekst der statuten,

Getekend: Raf LENAERTS, geassocieerd Notaris te Halen.

 .



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2012 : HA075440
01/08/2011 : HA075440
30/07/2010 : HA075440
01/09/2009 : HA075440
08/09/2008 : HA075440
19/08/2008 : HA075440
05/10/2007 : HA075440
07/07/2006 : HA075440
04/10/2005 : HA075440
01/10/2004 : HA075440
27/08/2003 : HA075440
25/10/2002 : HA075440
03/09/2002 : HA075440
13/10/1999 : HA075440
01/01/1992 : HA75440
24/03/1990 : HA75440

Coordonnées
RIVALDO

Adresse
STEVOORTSE KIEZEL 309 3512 STEVOORT

Code postal : 3512
Localité : Stevoort
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande