RKL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RKL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.015.032

Publication

08/08/2012
ÿþ ~r3 Mod 2.0

 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*12139176+

Neergelegd ter grtftie der

rechtbank Y. koophandel te TONGEREN

3 0 -07- 2012

De Hooldgrillier, Griffie

Ondernemingsnr : 0842.015.032

Benaming

(voluit) : RKL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Heilekamp 4

Onderwerp akte : Uitbreiding maatschappelijk doel - wijziging statuten

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 24 juli 2012, geregistreerd te Maaseik op 25 juli 2012, drie bladen, geen verzendingen, boek 545, blad 22, vak 7, ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Ea. Inspecteur (get.) J, Haeldermans, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RKL", met zetel te 3680 Maaseik, Heilekamp 4, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen:

BESLISSINGEN

1-a) Goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder

De algemene vergadering verklaarde kennis te hebben van en keurde goed het door de zaakvoerder opgestelde verslag naar aanleiding van de voorgestelde doelsuitbreiding. Bij dit verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd, welke werd vastgesteld op dertig juni tweeduizend en twaalf,

b) Uitbreiding van het maatschappelijk doel

De algemene vergadering besloot het maatschappelijk doel uit te breiden met:

"7) Detailhandel, in- en uitvoer, markt- en straathandel in schilderijen, illustraties, boeken en aanverwante artikels;

8) Overige drukkerijen, uitgeverijen;

9) Binderijen en aanverwante diensten;

10) Vouwen, vergaren, naaien, garenloos binden, lijmen, snijden, brocheren en goudstempelen van bedrukte vellen voor boeken, brochures, tijdschriften, catalogi, enz.;

11) Detailhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften;

12) Detailhandel in souvenirs, religieuze artikelen, kunstvoorwerpen en antiquiteiten;

13) Detailhandel in huismeubilair;

14) Detailhandel in verlichtingsartikelen;

15) Detailhandel in spellen en speelgoed;

16) Detailhandel in glas-, porselein- en aardewerk;

17) Detailhandel in elektrische en niet elektrische huishoudartikelen;

18) Detailhandel in tweedehands-artikelen;

19) E-commerce (intemetverkopen);

20) Geven van work-shops, cursussen e.d.;

21) Het organiseren van sport- en andere kampen voor kinderen en volwassenen;

22) Het organiseren van leesclubs, leeskring voor kinderen en volwassenen;

23) Beheer en verkoop van digitale boeken, verkoop van applicaties, e.d.;

24) Kleinhandel in grote verscheidenheid van goederen waarbij voedings- en genotmiddelen niet overheersen, zoals kleding, meubelen, apparaten, Ijzerwaren, cosmetica, sieraden, speelgoed, knuffels, enz.;

25) Kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, enz."

2) Wijziging van de statuten

De algemene vergadering besloot:

* artikel 4. der statuten met betrekking tot het doel van de vennootschap aan te passen aan de sub 1-b)

genomen beslissing, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel de ondememing voor:

1) Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin

genomen aan derden of aanverwante bedrijven, kortom het verlenen van consultancy aan bedrijven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

2) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en centrale van het om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

3) De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

4) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

5) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en in pandgeving van onroerende goederen.

6) Tussenpersoon in de handel, zoals makelarij in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

7) Detailhandel, in- en uitvoer, markt- en straathandel in schilderijen, illustraties, boeken en aanverwante artikels;

8) Overige drukkerijen, uitgeverijen;

9) Binderijen en aanverwante diensten;

10) Vouwen, vergaren, naaien, garenloos binden, lijmen, snijden, brocheren en goudstempelen van bedrukte vellen voor boeken, brochures, tijdschriften, catalogi, enz.;

11) Detailhandel in boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften;

12) Detailhandel in souvenirs, religieuze artikelen, kunstvoorwerpen en antiquiteiten,

13) Detailhandel in huismeubilair;

14) Detailhandel in verlichtingsartikelen;

15) Detailhandel in spellen en speelgoed;

16) Detailhandel in glas-, porselein- en aardewerk;

17) Detailhandel in elektrische en niet elektrische huishoudartikelen;

18) Detailhandel in tweedehands-artikelen;

19) E-commerce (intemetverkopen);

20) Geven van work-shops, cursussen e.d.;

21) Het organiseren van sport- en andere kampen voor kinderen en volwassenen;

22) Het organiseren van leesclubs, leeskring voor kinderen en volwassenen;

23) Beheer en verkoop van digitale boeken, verkoop van applicaties, e.d.;

24) Kleinhandel in grote verscheidenheid van goederen waarbij voedings- en genotmiddelen niet overheersen, zoals kleding, meubelen, apparaten, ijzerwaren, cosmetica, sieraden, speelgoed, knuffels, enz.;

25) Kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets, enz,

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk deel.

Algemene bepaling: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en volgens de regels die in artikel 287 van het wetboek van vennootschappen gesteld zijn."

* artikel 27. der statuten met betrekking tot de ontbinding van de vennootschap aan te passen aan de wet van twee juni tweeduizend en zes tot wijziging van het wetboek van vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren (B.S, 26 juni 2006), zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"Artikel 27. Ontbinding

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoer(d)(st)er(s) verantwoord(t)(en) zijn (haar) (hun) voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap.

. :. ~,

r e ~`

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan eenvierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd, Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege ais vereffenaar(s) beschouwd, De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd."

3) Coordinatie der statuten

Tot slot besloot de algemene vergadering opdracht te geven aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte - verslag zaakvoerder omvattende staat van actief en passief - gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2012
ÿþMod 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ili!ilt1111N11!11

Voc

behot

aan t

13elgi:

Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Meergelsgd ter griffie der

rewhthanrs v. koophandel te TONGEREN

21 -12- 2011

De Hoofdgriffier, Griffie

" Ondernemingsnr : O - 0-157 ©2J~

Benaming

tvolurt) ; RKL

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3680 Maaseik, Heilekamp 4

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 15.

" december 2011, geregistreerd te Maaseik op 19 december 2011, zes bladen geen verzendingen, boek 543 blad 28 vak 2, ontvangen vijfentwintig euro, de Ea. inspecteur (get.) J. Haeldermans, blijkt dat:

De heer KOOL Rudi, geboren te Abbekerk (NI) op één november negentienhonderd zesenzestig, nummer Nederlands paspoort NTH2HKBK7, en zijn echtgenote, mevrouw DAMMANN Linda. geboren te Haarlem (NI) op zesentwintig september negentienhonderd negenenzestig, nummer Nederlands paspoort NTP77BP09, samen: wonende te 3680 Maaseik, Heilekamp 4. Gehuwd naar nederlands recht te Ruurlo (NI) op twintig december; negentienhonderd vierennegentig onder het stelsel waarbij uitsluiting van elke gemeenschap van goederen; ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Erik Postmus te Hoorn (NI) op drieëntwintig november negentienhonderd vierennegentig.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben OPGERICHT onder de NAAM "RKL", met maatschappelijke ZETEL te 3680 Maaseik, Heilekamp 4.

De vennootschap heeft tot DOEL de onderneming voor:

1) Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen aan derden of aanverwante bedrijven, kortom het verlenen van consultancy aan bedrijven.

2) De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van het om het even welke ondernemingen. Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

3) De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening , plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

4) Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het: beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en. het verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in. de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

5) Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en in pandgeving van onroerende goederen.

6) Tussenpersoon in de handel, zoals makelarij in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Algemene bepaling: In de mate dat voor de voormelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de. vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen. werden bekomen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderdste (11100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Op de honderd (100) aandelen werd tegen pari in geld ingeschreven als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- door voomoemde heer KOOL Rudi voor achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00);

- door voornoemde mevrouw DAMMANN Linda voor honderd zesentachtig euro (¬ 186,00).

De inschrijvers verklaarden dat elk aandeel werd volstort ten belope van één derde (1/3).

TOEKENNING VAN AANDELEN:

Als vergoeding voor zijn inbreng in speciën werden er negenennegentig (99) aandelen, elk volstort ten belope van één derde (1/3), toegekend aan voornoemde heer KOOL Rudi, die verklaarde te aanvaarden.

Als vergoeding voor haar inbreng in speciën werd er één (1) aandeel, volstort ten belope van één derde (1/3), toegekend aan voornoemde mevrouw DAMMANN Linda, die verklaarde te aanvaarden.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot gewone zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde heer KOOL Rudi.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Elk BOEKJAAR valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal ingaan op op de dag van neerlegging van een afschrift van deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De oprichters verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van vijftien december tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. .

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. BIJZONDERE VOLMACHT

a) Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Jordens B.V.B.A., gevestigd te 3500 Hasselt, Kramerslaan 13 bus 0.1, (ondernemingsnummer RPR Hasselt - BTW BE 0445.814.968), vertegenwoordigd door mevrouw APPELTANS Ingrid (nationaal nummer 75.03.18-232.48), met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

b) Voornoemde heer KOOL Rudi, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, stelde voor onbepaalde duur aan als bijzondere lasthebster zijn voornoemde echtgenote, mevrouw DAMMANN Linda, die verklaarde te aanvaarden, aan wie de macht verleend werd om naar aanleiding van onderhavige oprichting en eventuele latere statutenwijzigingen aile verdere administratieve formaliteiten te vervullen, zo ook in het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te verbinden. Aldus kan de lasthebster:

a- de gewone briefwisseling ondertekenen;

b- alle koopwaren en grondstoffen nodig voor de activiteiten van de vennootschap, binnen het kader van haar maatschappelijk doel, verhandelen;

c- van de Nationale Bank van België, alle openbare besturen, maatschappijen, vennootschappen en personen, alle gelden en waarden die aan de vennootschap kunnen verschuldigd zijn, zo in kapitaal als intrest

" '

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a

en bijhorigheden, omwelke reden het ook zij; alle geconsigneerde gelden en waarden, in ontvangst nemen en er geldig kwijting voor verlenen namens de vennootschap;

d- alle sommen betalen die de vennootschap aan derden schuldig zou zijn, in hoofdsom, intresten en bijhorigheden;

e- bij banken en spaarkassen, en bij het postchequeambt, alle rekeningen openen ten name van de vennootschap; alle geldwaardige papieren en handelsdocumenten, als mandaten, cheques, wissels, orderbriefjes, overschrijvingsorders ondertekenen, verhandelen, rugtekenen, wissels accepteren, avaliseren; de termijnen van reeds vervallen wissels of andere betalingsopdrachten verlengen, en toestemmen in uitstel van betaling, compensatie en subrogatie eisen of toestaan;

f- namens de vennootschap van post, douane, spoorwegen, verzendkantoren en bedrijven, alle brieven, pakken, kisten, colli's en zendingen alleraard, aangetekend of niet, al of niet met getekende of opgegeven waarde, tegen betaling of niet, in bewaring genomen of gegeven goederen of voorwerpen in ontvangst nemen; cognossementen, vrachtbrieven en andere vervoerdocumenten overleggen of in ontvangst nemen, alle documenten en ontvangstbewijzen desbetreffend ondertekenen;

g- inventaris opmaken van alle goederen en waarden mogelijk afhangende van de vennootschap;

" h- de vennootschap vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen en instellingen zoals onder meer de regie van telefoon en telegrafie, van posterijen, van maritiem of luchttransport, diensten van stedenbouw, gemeentelijke/provinciale/gewestelijke overheden, belastingdiensten en Rijksmaatschappelijke zekerheid;

i- de uitvoering van geldig genomen beslissingen van de zaakvoerder(s) verzorgen;

j- derden in haar plaats stellen, voor een gedeelte van de hiervoren opgesomde bevoegdheden en voor een

duur die zij zal bepalen.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belg

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15568-0354-012

Coordonnées
RKL

Adresse
HEILEKAMP 4 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande