RLZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : RLZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.180.578

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 18.08.2014 14439-0261-008
16/07/2012
ÿþaC Mod 2,6

iLûik~B~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II!I i( II 1 IUIIIUI EII I

*iaiasias*

Neergelegd ter griffie der

reohlbank v, koophandel ts TONGEIREN

0 if -07- 2012

De KootdgrittierC,rif#ie

hé a

Str

Ondernemingsnr : 0LI T. 4 80 5 7 g Benaming

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3740 Bilzen, Baanhofstraat 14

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ANITA 1NDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 26 juni 2012, geregistreerd te Maaseik op 28 juni 2012, zeven bladen geen verzendingen, boek 545 blad 11 vak 10, vijfentwintig euro, voor de Ea. Inspecteur a.i. M. Gijsen, blijkt dat:

1. De heer ZANDVOORT Robert Leopold, geboren te Eindhoven (Nederland) op zeven november negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 52110 493 78 en zijn echtgenote mevrouw DUNKLEY Suzanne Eileen,geboren in het Verenigd Koninkrijk op achtentwintig maart negentienhonderd zesenvijftig, nationaal nummer 560328 528 23, wonende te 3640 Kinrooi, Weertersteenweg 387,

Gehuwd te Bermuda (Verenigd Koninkrijk) op zesentwintig september negentienhonderd tweeënnegentig onder het nederlands stelsel der algehele gemeenschap van goederen bij ontstentenis van enig huwelijkscontract.

2. Mevrouw MERCKEN Heidi Leon Margaretha,geboren te Aachen (Duitsland), op zesentwintig oktober negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 691026 142 15, ongehuwd, wonende te 3740 Blizen, Baanhofstraat 14.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben OPGERICHT onder de NAAM "RLZ", met maatschappelijke ZETEL te 3740 Bilzen, Baanhofstraat 14.

De vennootschap heeft tot DOEL:

- de aankoop, de verkoop en de handel in het algemeen met betrekking tot toebehoren van de paardensport;

het organiseren van seminaries en demonstraties en het verlenen van advies met betrekking tot de paardensport;

- de productie, het opzetten en begeleiden van de productie, het verstrekken van advies met betrekking tot de behandeling van paard en ruiter;

- de voorgaande activiteiten kunnen worden uitgeoefend in binnen- en buitenland, als kleinhandel, als groothandel, als tussenpersoon, als makelaar, ais consulent of onder eender welke andere vorm van samenwerking of dienstverlening;

- de aankoop, de verkoop en de handel in het algemeen van uitrustingen aanverwante producten, evenals alle afgeleide producten zoals boeken, het organiseren van studies en seminaries, enzovoort.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uitte breiden.

De vennootschap raag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één honderdste (11100e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen hebben stemrecht.

Het gehele maatschappelijke kapitaal werd volledig onderschreven en volstort ten bedrage van zesduizend tweehonderd Euro (E 6.200,00) door inbreng in geld te weten door:

- de heer ZANDVOORT Robert en zijn echtgenote mevrouw DUNKLEY Suzanne, voornoemd sub 1, onderschreven vijftig (50) aandelen tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, hetzij

in totaal negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) en op ieder aandeel een gelijk deel of in totaal gestort drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00);

mevrouw MERCKEN Heidi, voornoemd sub 2, onderschreef vijftig (60) aandelen tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel, hetzij in totaal negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00) en op ieder aandeel een gelijk deel of in totaal gestort drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00),

De oprichters verklaarden de vergoeding voor hun inbreng te aanvaarden.

De vennootschap wordt BESTUURD door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke - of rechtspersonen.

Tot gewone zaakvoerster werd voor onbepaalde duur benoemd: voornoemde mevrouw MERCKEN Heidi.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen van intern bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoer(d)(st)er(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de handtekening van iedere zaakvoerder alleen optredend.

De zaakvoer(d)(st)er(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoer(d)(st)er(s) in geval van overdreven volmacht.

Het BOEKJAAR begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De oprichters verklaarden dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één januari tweeduizend en twaalf.

De GEWONE ALGEMENE VERGADERING van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op twintig juni om veertien uur. Indien dit een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

AANLEG RESERVES - VERDELING WINST - VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

De netto-winst wordt als volgt verdeeld, respectievelijk gereserveerd:

1) tenminste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve, totdat die één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2) over de bestemming van het saldo wordt door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoer(d)(st)er(s) beslist met inachtneming van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel. VOLMACHT

De oprichters verklaarden te benoemen tot bijzondere gevolmachtigde: de heer Verstappen Eli, bedrijfsrevisor, wonende te 9400 Ninove, Ophemstraat 26, om alle formaliteiten naar aanleiding van onderhavige oprichting te vervullen bij het ondememingsloket, de kruispuntbank van ondernemingen en de diensten van de BTW.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der oprichtingsakte.

,_. ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/02/2015
ÿþMod word 11.1

mai

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0847.180.578

Benaming

(voluit) : RLZ

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3740 Bilzen, Baanhofstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitbreiding maatschappelijk doel  wijziging statuten

Uit een akte verleden voor ANITA 1NDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 11 februari

2015, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid "RLZ", met zetel te 3740 Bilzen, Baanhofstraat 14, volgende beslissingen genomen

heeft met éénparigheid van stemmen:

BESLISSINGEN

1-a) Goedkeuring van het verslap van de zaakvoerster

De vergadering nam kennis van en keurde goed het door de zaakvoerster opgestelde verslag naar

aanleiding van de voorgestelde doelsuitbreiding. Bij dit verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd,

welke werd vastgesteld op dertig december tweeduizend veertien.

b) Uitbreiding van het maatschappeliik doel

De vergadering besloot het maatschappelijk doel uit te breiden met:

"- houden en fokken van paarden, ezels, muildieren en muilezelhouderij;

- de exploitatie van visvijvers, paardenrenbanen en manages;

- de activiteiten in verband met sportwedstrijden met dieren;

- tussenpersoon in de handel;

- aankoop en verkoop van paarden als commissionair."

2) Wijziging van de statuten

De vergadering besloot:

- artikel 4 der statuten met betrekking tot het maatschappelijk doel aan te passen aan de sub 1-b) genomen

beslissing, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"Artikel 4. D, el

De vennootschap heeft tot doel:

- de aankoop, de verkoop en de handel in het algemeen met betrekking tot toebehoren van de

paardensport;

- het organiseren van seminaries en demonstraties en het verlenen van advies met betrekking tot de

paardensport;

- de productie, het opzetten en begeleiden van de productie, het verstrekken van advies met betrekking tot

de behandeling van paard en ruiter;

- de voorgaande activiteiten kunnen worden uitgeoefend in binnen- en buitenland, als kleinhandel, als

groothandel, ais tussenpersoon, als makelaar, als consulent of onder eender welke andere vomi van

samenwerking of dienstverlening;

- de aankoop, de verkoop en de handel in het algemeen van uitrustingen aanverwante producten, evenals

alle afgeleide producten zoals boeken, het organiseren van studies en seminaries, enzovoort.

- houden en fokken van paarden, ezels, muildieren en muilezeihouderij;

- de exploitatie van visvijvers, paardenrenbanen en maneges;

- de activiteiten in verband met sportwedstrijden met dieren;

- tussenpersoon in de handel;

- aankoop en verkoop van paarden als commissionair.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de

verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk

doel.

Neergelegd ter griffie dfir rcci'xtbanic y. koophkndel Anlv,e;p s aire Tongeren

1 3 -02- 2'015

griffGiçiffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

a" Voor-

£behoL on

aan het

Belgisch

Staatsblad



Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen."

3) Opdracht aan de instrumenterende notaris

Tot slot besloot de vergadering opdracht te geven aan de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte - verslag zaakvoerster omvattende staat van actief en passief - gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 29.07.2015 15364-0449-008
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 20.07.2016 16342-0060-009

Coordonnées
RLZ

Adresse
BAANHOFSTRAAT 14 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande