ROB GIJSENBERG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROB GIJSENBERG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.756.317

Publication

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 28.08.2014 14530-0369-009
03/02/2014
ÿþ" MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Blookbergstraat 18

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo Vrancken te Genk op 24 december 2013, dragende de melding: "Geregistreerd negen bladen, geen verzending te Genk op 26 december 2013. Boek 5/142 blad 98 vak 18. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) G. Vanhengel", houdende buitengewone algemene vergadering van de vennootschap van de BV BVBA ARCHITECTENBURO B dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen.

EERSTE E3ESLUIT: De enige vennoot besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder om met ingang van 1 januari 2009 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3600 Genk,` Nieuwstraat 26, naar 3600 Genk, Blookbergstraat 18, (Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 maart 2009, onder nummer 09044830).

TWEEDE BESLUIT: De vergadering bevestigt kennis te hebben gekregen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder betreffende de toelichting bij de wijziging van het doel van de vennootschap, vervat in het verslag; aangaande de hierna gemelde inbreng in natura de dato 20 december 2013. Aan dit verslag is overeenkomstig' artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen een staat van actief en passief van de vennootschap gehecht, afgesloten op 30 september 2013.

De vergadering ontslaat de notaris van de volledige lezing van dit verslag, bespreekt het verslag en geeft haar goedkeuring aan dit verslag.

DERDE BESLUIT : De vergadering besluit het doel van de vennootschap overeenkomstig het voormeld verslag van de zaakvoerder te wijzigen, zodat het doel voortaan luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

A. Onderneming voor:

- het verlenen van advies en bijstand aan de bedrijfswereld, zoals het onderzoek naar de omvang van de, markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten met het oog= op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten, de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregels op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie;

- alle dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie; het management van bedrijven op financieel en operationeel gebied en bij het human resources management; met inbegrip van de activiteiten van freelance leraren en coaches;

- het verlenen van hulp voor een beperkte periode aan nieuwe bedrijven en ondernemingen tijdens hun startperiode evenals het ter beschikking stellen van aangepaste bedrijfsruimte;

- managementactiviteiten van en voor holdings en andere ondernemingen;

- het schrijven van artikelen in kranten en tijdschriften; de uitgave van tijdschriften; het geven van, voordrachten, lezingen en cursussen over kunst, grafische vormgeving enz. en het commercialiseren van deze; cursussen in schriftelijke, digitale of eender welke andere vorm;

- uitgeverijen van boeken, tijdschriften, revues en periodieken, foto's, gravures en prentkaarten, kalenders, posters en reproducties van kunstwerken, en van software;

- geodetisch onderzoek, waaronder hydrografisch onderzoek, onderzoek van de bodemstructuur, grensonderzoek, cartografie en informatie over de ruimtelijke ordening, inclusief luchtfotografie daarvoor, industrieel en technisch onderzoek.

B. Het ontwerpen, de vervaardiging, de reparatie, de klein- en groothandel zowel in al dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant op beurzen of markten, of op afstand via internet, elektronische of telefonische communicatie of enige andere wijze; de aankoop en verkoop; de invoer en uitvoer; en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrwnenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

MONITEUR BELG

Neergelegdterg e er .rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 4 -0

1- 2014

17 -01- 2014

BELGISCH STAA I'S3i4_eHoofdgrifiieriffie

Qndernemingsnr : 0893.756.317

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBURO B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

handelsbemiddeling in, ais makelaar, commissionair of agent, en de verhuring en lease van een onbepaald en

onbeperkt gamma aan goederen en artikelen, materiaal en materieel, zonder beperking.

C. Handel, verhuur en andere diensten in verband met onroerende goederen, o.a.:

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de projectontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de restauratie, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en ver-'bouwen, evenals aile welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, niet inbegrip van de onroerende leasing;

- de handel in en de verhuring van onroerend goed voor eigen rekening;

- de verhuur van appartementen in hotels;

- de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enz.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend.

De vennootschap kan onroerende goederen ais belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren, huren, uitrusten, bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag over het algemeen onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het huitentand,

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan tevens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen."

VIERDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat ingevolge de doelwijziging, de aard van de vennootschap gewijzigd is van een burgerlijke vennootschap, onderworpen aan de deontologische voorschriften van de Orde van Architecten, in een handelsvennootschap.

Derhalve dienen de statuten niet meer te beantwoorden aan de deontologische voorschriften van de Orde van Architecten, zodat de bepalingen dienaangaande in de statuten geschrapt zullen worden.

VIJFDE BESLUIT: De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "Rob Gijsenberg", De vermelding "burgerlijke vennootschap in de vorm van een" dient geschrapt te worden.

ZESDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 5 december 2013 besloten werd tot uitkering van een bruto-dividend van zeshonderd negenentwintig duizend Euro (629.000,00 EUR), dit overeenkomstig artikel 537 WIB 92. Dit bruto-dividend wordt onttrokken aan de belaste reserves.

Na inhouding van de roerende voorheffing van 10%, blijft een netto-dividend ter beschikking van vijfhonderd zesenzestig duizend honderd Euro (566.100,00 EUR), hetwelk integraal en onvoorwaardelijk wordt aangewend voor een verhoging van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering van 5 december 2013 heeft beslist dit netto-bedrag van vijfhonderd zesenzestig duizend honderd Euro (566.100,00 EUR) te boeken op rekening-courant in het voordeel van de huidige vennoot.

ZEVENDE BESLUIT

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag de dato 2013, van de BV BVBA IRA NICOLAIJ & Partners, bedrijfsrevisoren, kantoorhoudende te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Ira NICOLAIJ, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt

" In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BV ovv BVBA ARCHITECTENBURO B met zetel te Genk, Blookbergstraat 18, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit een netto-dividendvordering voor een bedrag van 566.100,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 5 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 566.100,00 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

-er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 100 bestaande aandelen zal evenwel stijgen van 186,00 EUR per aandeel tot 5.847,00 EUR per aandeel.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 20 december 2013.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ Ira,

bedrijfsrevisor."

Verslag zaakvoerder: De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzondere verslag van de

zaakvoerder de dato 20 december 2013.

ACHTSTE BESLUIT: De vergadering beslist vervolgens het kapitaal te verhogen met vijfhonderd

zesenzestig duizend en honderd Euro (566.100,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd

Euro (18.600,00 EUR) op vijfhonderd vierentachtig duizend zevenhonderd Euro (584.700,00 EUR),

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de hierna beschreven inbreng in natura, zonder creatie

van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde.

Inbreng in natura van vordering rekening-courant: De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en

valstart door volgende inbreng in natura:

De heer GIJSENBERG Robby Philippe Roger, wonende te 3600 Genk, Blookbergstraat 18, verklaart in de

vennootschap een inbreng te doen van een schuldvordering in rekening-courant (schuldvordering van de

vennoot opzichtens de vennootschap) ten bedrage van vijfhonderd zesenzestig duizend en honderd Euro

(566.100,00 EUR).

De ingebrachte vordering en haar waardering werden uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de

bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder.

Algemene voorwaarden van de inbreng In natura; De comparant verklaart dat de schuldvordering wordt

ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig

beslag of pand, of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding: De hierboven beschreven inbreng wordt uitdrukkelijk aanvaard door de vennoot.

NEGENDE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zodat het

maatschappelijk kapitaal vanaf heden vijfhonderd vierentachtig duizend zevenhonderd Euro (584.700,00 EUR)

bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

TIENDE BESLUIT: De vergadering besluit met onmiddellijke ingang een einde te stellen aan het mandaat

van de statutaire zaakvoerder, de heer GIJSENBERG Robby, voornoemd.

Hij zal hierna benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerder.

ELFDE BESLUIT: De vergadering besluit de statuten aan te passen zodat deze statuten in overeen-

stemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de

hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (de vereffeningsregeling, enzovoort...).

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering besluit overeenkomstig de vorige besluiten de statuten te herwerken en te coördineren. De

nieuwe statuten worden goedgekeurd.

Zij bepalen onder meer:

ARTIKEL 1: RECHTSVORM  NAAM: De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: Rob Gijsenberg,

ARTIKEL 2: ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Blookbergstraat 18.

ARTIKEL 3: DOEL: De vennootschap heeft tot doel zo voor eigen rekening als voor rekening van derden of

in deelneming met derden:

A. Onderneming voor:

- het verlenen van advies en bijstand aan de bedrijfswereld, zoals het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten met het ocg op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten, de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van kosten en baten van de voorgestelde maatregels op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie;

- alle dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie; het management van bedrijven op financieel en operationeel gebied en bij het human resources management; met inbegrip van de activiteiten van freelance leraren en coaches;

- het verlenen van hulp voor een beperkte periode aan nieuwe bedrijven en ondernemingen tijdens hun startperiode evenals het ter beschikking stellen van aangepaste bedrijfsruimte;

managementactiviteiten van en voor holdings en andere ondernemingen;

- het schrijven van artikelen in kranten en tijdschriften; de uitgave van tijdschriften; het geven van voordrachten, lezingen en cursussen over kunst, grafische vormgeving enz. en het commercialiseren van deze cursussen in schriftelijke, digitale of eender welke andere vorm;

- uitgeverijen van boeken, tijdschriften, revues en periodieken, foto's, gravures en prentkaarten, kalenders, posters en reproducties van kunstwerken, en van software;

- geodetisch onderzoek, waaronder hydrografisch onderzoek, onderzoek van de bcdemstructuur, grensonderzoek, cartografie en informatie over de ruimtelijke ordening, inclusief luchtfotografie daarvoor, industrieel en technisch onderzoek.

B. Het ontwerpen, de vervaardiging, de reparatie, de klein- en groothandel zowel in al dan niet gespecialiseerde winkels, ambulant op beurzen of markten, of op afstand via internet, elektronische of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

telefonische communicatie of enige andere wijze; de aankoop en verkoop; de invoer en uitvoer; en de handelsbemiddeling in, als makelaar, commissionair of agent, en de verhuring en lease van een cnbepaald en onbeperkt gamma aan goederen en artikelen, materiaal en materieel, zonder beperking.

C. Handel, verhuur en andere diensten in verband met onroerende goederen, o.a.:

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de projectontwikkeling, de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borg-'stelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de restauratie, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroe-'rende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende lea-'sing;

- de handel in en de verhuring van onroerend goed voor eigen rekening;

- de verhuur van appartementen in hotels;

- de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, enz.

Deze opsomming is enkel aanduidend en niet beperkend.

De vennootschap kan onroerende goederen als belegging verwerven, beheren, kopen, verkopen, verhuren, huren, uitrusten, bouwen en verbouwen, restaureren, valoriseren, ruilen enzovoort.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag over het algemeen onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks niet voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich eveneens borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan tevens de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen en verenigingen uitoefenen.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur.

ARTIKEL 5: KAPITAAL:

A. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vierentachtig duizend zevenhonderd Euro (584.700,00 EUR).

B. Historiek van het maatschappelijk kapitaal

De vennootschap werd opgericht op 21 november 2007 met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Op 24 december 2013 werd het kapitaal met toepassing van het regime van artikel 537 WIB92 verhoogd met vijfhonderd zesenzestig duizend en honderd Euro (566.100,00 EUR) om het te brengen op vijfhonderd vierentachtig duizend zevenhonderd Euro (584.700,00 EUR).

C. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Ven-nootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtig-den en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Van deze inschrijving worden certificaten afgege-ven aan de houders van de effecten.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk in-geschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun res-pectievelijke rechten.

Het bestuursorgaan is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voor-schriften, een register In elektronische vorm te creëren.

ARTIKEL 10: BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDER: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ARTIKEL 15: TOEZICHT; Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: JAARVERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberichten op de tweede maandag van de maand juni.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegrafisch communicatiemiddel.

Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen of omtrent iemands stemkracht wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd met inachtneming eerst van het ene en dan van het andere standpunt.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar,

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL 24: ONTBINDING: In geval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

B. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT: Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn alle bepalingen van deze statuten toepasselijk in ' zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna voor een éénhoofdige vennootschap gestelde regels.

ARTIKEL 31: CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen, Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

DERTIENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om een uitgifte van huidig proces  verbaal en een ontledend uittreksel op zegel te deponeren op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren.

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering besluit de volgende persoon te benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer GIJSENBERG Robby, voornoemde vennoot.

Hij verklaart hierbij het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van een mandaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

- verslag van de bedrijfsrevisor;

bijzondere verslag van raad van bestuur.

~ -

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Notaris Ivo Vrancken

Op de laatste blz van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedenighetd van de instrumenterende notans, hetzti van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 17.08.2012 12418-0489-009
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 31.08.2011 11516-0475-009
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 07.07.2009 09368-0189-009
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 13.06.2016, NGL 26.08.2016 16493-0090-009

Coordonnées
ROB GIJSENBERG

Adresse
BLOOKBERGSTRAAT 18 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande