ROBYNS-FOTO, VIDEO EN COMPUTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ROBYNS-FOTO, VIDEO EN COMPUTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 412.457.262

Publication

30/04/2014
ÿþ Mod Wnrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc I I111

behc

aar

Bell

Staa





RBCHTBANKvan KOOPHAStiOr1

te ANTWERPEN, afdeling WASSELT

d.7 APR, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0412.457.262

Benaming

(voluit) : ROBYNS FOTO, VIDEO EN COMPUTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Stapelstraat 80

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  REGIME ARTIKEL 537 WIB  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND  ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR INBRENG IN SPECIËN DOOR DE DIVIDENDGERECHTIGDE ZONDER CREATIE VAN AANDELEN  AANPASSING DER STATUTEN 

AANPASSING AAN DE WETGEVING INZAKE VEREFFENINGSPROCEDURE.

Er blijkt uit een akte verleden op vijfentwintig maart tweeduizend en veertien om negen uur.

Voor mij, Meester Yasmine FAGARD, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON & FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen; geregistreerd te Maasmechelen op 28 maart 2014: boek 5/291, blad 27, vak 10, één blad, één verzending; ontvangen: vijftig euro (50,00 ê); de e.a. Inspecteur-adviseur ai. getekend HANOT R, dat de buitengewone algemene vergadering van boven vemoemde vennootschap, de volgende besluiten genomen heeft:

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De algemene vergadering stelt vast dat de vennoot, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaard heeft dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, tweehonderd duizend euro (200.000,00 EUR) bruto bedragen, zoals blijkt uit de jaarrekening van 31 maart 2012, goedgekeurd door de jaarvergadering van 25 september 2012.

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG  BESLISSING TOT UITKERING VAN TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De vergadering neemt kennis van het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering van 10 maart 2014, aangaande de beslissing tot tussentijdse dividenduitkering ten belope van tweehonderd duizend euro (200.000,00 EUR) en van artikel 537 1 ° lid W.I.B. dat letterlijk als volgt luidt:

"In afwijking van de artikelen 171,3° en 269, §1, 1°, wordt het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing vastgesteld op 10 pct voor de dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering op voorwaarde dat en in de mate dat minstens het verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal en dat deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014,

( )°

De heer DELTOUR Frank, voornoemd, hier aanwezig, verklaart vervolgens  na behoorlijk te zijn ingelicht door de instrumenterende notaris over de persoonlijke keuzevrijheid omtrent de aanwending van zijn persoonlijk aandeel in dit tussentijds dividend  overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk dit dividend te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend of twintig duizend euro (20.000,00 EUR). De kapitaalverhoging zal aldus honderd tachtig duizend euro (180.000,00 EUR) bedragen,

DERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met honderd tachtig duizend euro (180.000,00 EUR) teneinde het kapitaal te brengen van twintig duizend euro (20.000,00 EUR) op tweehonderd duizend euro (200.000,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat deze kapitaalsverhoging aanleiding geeft tot creatie van 112 nieuwe aandelen.

VIERDE BESLISSING: INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING.

Vervolgens is hier tussengekomen voormelde heer DELTOUR Frank, in persoonlijke naam, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële situatie van de vennootschap en hij verklaart in te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

schrijven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van honderd tachtig duizend euro (180.000,00 EUR), waarvoor aan hem 112 nieuwe aandelen worden toegekend.

De heer DELTOUR Frank, voornoemd, in zijn hoedanigheid van voorzitter, verklaart dat de aanwezigen op de vergadering erkennen dat hij een som van honderd tachtig duizend euro (180.000,00 EUR) gestort heeft. De kapitaalverhoging is bijgevolg totaal volgestort ten belope van honderd tachtig duizend euro (180.000,00 EUR).

Deze inbreng in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE43 6451 0326 2801 op naam van de vennootschap bij de Bank J. Van Breda & C° NV, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 21 maart 2014, dat door de notaris in haar dossier bewaard zal blijven overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig is ingeschreven en dat het geplaatst maatschappelijk kapitaal is verhoogd met honderd tachtig duizend euro (180.000,00 EUR) met creatie van 112 nieuwe kapitaalaandelen.

ZESDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot de kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering om de eerste paragraaf in artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "Artikel 4  Kapitaal en aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd duizend euro (¬ 200.000,00). Het is verdeeld in honderd zevenentachtig (187) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zevenentachtigste (11187ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLISSING: AANPASSING AAN DE NIEUWE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen inzake de nieuwe vereffeningsprocedure en artikel 16 van de statuten te vervangen door volgende bepaling:

"Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de vereffenaars aangesteld door de voorzitter van de rechtbank.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel."

De vergadering beslist vervolgens artikel 16 in die zin aan te passen.

ACHTSTE BESLISSING: VOLMACHT FORMALITEITEN

De vergadering beslist de hierna genoemde persoon aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij aile private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de administratie der directe belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, registraties en erkenningen ais aannemer en dergelijke en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name: Fineko NV, kantoorhoudende te 3600 Genk, Toekomstlaan 38.

NEGENDE BESI_1SSING; VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL

NOTARIS YASMINE FAGARD

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor eensluidend afschrift, houdende volmacht

Gecoördineerde statuten

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 24.09.2013, NGL 26.09.2013 13593-0561-015
05/11/2012
ÿþ , I , MM Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

2 3 tin. 2012

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0412.457.262

Benaming

(voluit) : ROBYNS-FOTO, VIDEO EN COMPUTER

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stapelstraat 80, 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit het proces-verbaal der bijzondere algemene vergadering de dato 20 juli 2012 blijkt dat kennis genomen wordt van het ontslag als zaakvoerder ingediend door mevrouw Annie ROBYNS met ingang van dezelfde datum.

Er wordt geen nieuwe zaakvoerder in haar plaats benoemd.

Frank DELTOUR

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rocto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

r'

oi

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/10/2011 : HA045620
04/10/2010 : HA045620
23/10/2009 : HA045620
08/10/2008 : HA045620
22/08/2007 : HA045620
03/08/2007 : HA045620
28/07/2006 : HA045620
03/09/2005 : HA045620
05/01/2005 : HA045620
25/06/2004 : HA045620
10/07/2003 : HA045620
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 29.09.2015, NGL 30.09.2015 15612-0210-015
12/07/2001 : HA045620
09/09/2000 : HA045620
01/01/1989 : HA45620
01/01/1986 : HA45620
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 27.09.2016, NGL 31.10.2016 16666-0429-017

Coordonnées
ROBYNS-FOTO, VIDEO EN COMPUTER

Adresse
STAPELSTRAAT 80 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande