ROBYNS PACKAGING & PROTECTION (VERKORT) RPP

Divers


Dénomination : ROBYNS PACKAGING & PROTECTION (VERKORT) RPP
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 811.329.873

Publication

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.12.2013, NGL 24.01.2014 14014-0382-017
05/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 18.12.2012, NGL 26.02.2013 13052-0212-018
06/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.12.2011, NGL 27.02.2012 12052-0219-017
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 21.12.2010, NGL 31.01.2011 11020-0273-012
08/07/2015
ÿþeS1

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANT1H£APEN, afdeling HASSELT

2 6 JUNI 2015

Griffie

Voor- immun

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0811.329.873

Benaming

(voluit) : Robyns Packaging & Protection

(verkort) : RPP

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt  Borggravevijversstraat 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de zetel -- Kapitaalverhoging -- Wijziging statuten  Benoeming zaakvoerders

Uit een akte verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk de-Stad op 2 april 2015, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "

"Robyns Packaging & Protection", afgekort "RPP", waarvan de zetel is gevestigd te 3500 Hasselt,; Borggravevijversstraat 42, met ondernemingsnummer 0811.329.873 - RPR Antwerpen, afdeling Hasselt, met eenparigheid de volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3540 Herk-de-Stad, Steenweg 3, met ingang van heden.

De vergadering beslist om artikel 2 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen, zodat artikel 2 van de statuten thans luidt als volgt:

'Àrtikel2.. Zetel

De zetel van de vennootschap mag overgebracht worden naar elke andere plaats in België, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder mag bij eenvoudig besluit, en waar hij het nuttig acht, in België of in het buitenland, administratieve zetels, uitbatingszetels, agentschappen, bijkantoren en dochtervennootschappen oprichten. "

TWEEDE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

a) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR), teneinde het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) op honderdachttienduizend vijfhonderd vijftig euro (118.550,00 EUR), met uitgifte van 640 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde. De nieuwe, aandelen worden uitgegeven aan een waarde van honderd zesenvijftig euro en vijfentwintig cent (156,25 EUR) per aandeel, hetgeen hoger is dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Inschrijving - storting: Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door de vennoten, in verhouding tot hun actuele aandelenbezit. De storting of overschrijving in geld werd gedaan op een bijzondere rekening die geopend werd op naam van de vennootschap.

b) De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal van de vennootschap aldus werd gebracht op'. honderdachttienduizend vijfhonderd vijftig euro (118.550,00 EUR), vertegenwoordigd door, zevenhonderd zestig (760) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

c) Ingevolge deze beslissingen, beslist de vergadering om het huidige artikel 5 van de statuten te, vervangen door een nieuw artikel 5, waarvan de tekst luidt als volgt:



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

"Artikel 5. Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdachttienduizend vijfhonderd vijftig euro (118.550,00 EUR), vertegenwoordigd door zevenhonderd zestig (760) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde."

DERDE AGENDAPUNT : OVERGANG VAN AANDELEN

De vergadering beslist dat de overgang van aandelen aangevuld dient te worden en beslist om artikel 11 van de statuten aan te vullen met een punt 4, hetwelk luidt als volgt:

"4. Onverminderd het voorgaande vermeld in punt 1 tot en met 3, gelden de volgende bijzondere voorwaarden

4.1 Algemeen toegelaten overdrachten

De overdracht van aandelen van RPP door een Partij aan een door de betreffende Partij gecontroleerde vennootschap, of omgekeerd, wordt in geen geval beschouwd als verboden verrichting zoals bedoeld in deze overeenkomst.

De overdracht van aandelen van RPP door Roro-Invest BVBA of aan een aan Roro-Invest BVBA gelieerde partij aan Louis Blockx NV of aan een aan Louis Blockx NV gelieerde partij, of omgekeerd, wordt evenmin als verboden verrichting zoals bedoeld in deze overeenkomst beschouwd. Een toegelaten overdracht van aandelen onder dit artikel is evenwel slechts toegestaan onder de uitdrukkelijke voorwaarden dat de overnemer onderhavige overeenkomst integraal onderschrijft, waartoe de overdrager zich uitdrukkelijk sterk maakt,

4.2 Stand-still

Er wordt overeengekomen dat de aandelen niet kunnen worden overgedragen onder de levenden gedurende een termijn van drie (3) jaar na de inwerkingtreding van deze overeenkomst. De Partijen kunnen op ieder ogenblik anders overeenkomen, maar een voorstel daartoe kan door de andere Partijen geweigerd worden zonder dat een weigering gemotiveerd moet worden. Aan een toestemming kunnen alle voorwaarden verbonden worden die de Partijen overeenkomen.

4.3 Overdracht bij leven

Onder overdracht onder levenden wordt verstaan, de overdracht ten bezwarende titel of om niet door een Partij aan een derde die geen Partij is, noch een vennootschap die gecontroleerd wordt door een Partij.

Indien een Partij een deel of het geheel van de aandelen in RPP, of een deel of het geheel van de aan deze aandelen verbonden rechten, wenst over te dragen, moet de bedoelde Partij het voornemen tot overdracht melden aan de andere Partijen door middel van een aangetekende brief

Onverminderd hetgeen hiervoor is vermeld, ontzegt iedere Partij zich het recht om een voorstel tot overname van aandelen van RPP te doen vooraleer de andere Partijen van dit voornemen werden ingelicht overeenkomstig dit artikel.

a) Voo emen tot overdracht buiten enig bod van een derde

De hierna vermelde procedure is van toepassing indien een Partij het voornemen tot overdracht meldt zonder dat een bod van een derde overnemer voorligt.

In voorkomend geval beschikken de andere Partijen over een termijn van drie maanden om de overname van de aandelen te onderzoeken.

Indien de andere Partijen verklaren de aandelen niet over te nemen of indien zij binnen de termijn van drie maanden niet bevestigen de aandelen over te nemen of wanneer Partijen niet tot een overeenkomst komen met betrekking tot de waardering van de aandelen, dan kan de Partij, die de aandelen wenst over te dragen, zelf een kandidaat overnemer voor de aandelen zoeken tegen de voorwaarden door de bedoelde Partij vrij bepaald. Echter, ook in dat geval kunnen de aandelen niet worden overgedragen dan nadat de prijs en andere voorwaarden voor die overname aan de andere Partijen werden meegedeeld, middels een meldingsbrief die ook de identiteit van de derde die een bod op de betreffende aandelen heeft gedaan vermeldt, die vervolgens over een voorkooprecht beschikken om de aandelen tegen dezelfde prijs en dezelfde voorwaarden over te nemen. De intentie om dit voorkooprecht uit te oefenen moet worden bevestigd aan de overlatende Partij binnen de twee weken na de mededeling van de kandidaat overnemer aan de andere Partijen. Het voorkooprecht moet worden uitgeoefend binnen de drie maanden na de mededeling van de kandidaat overnemer aan de andere Partijen.

b) Ove dracht indien een bod van een derde voorligt

Ook indien een bod van een derde voorligt, moeten de aandelen, vooraleer deze kunnen worden overgedragen aan een derde, worden aangeboden aan de andere Partijen. In de meldingsbrief moet in voorkomend geval worden vermeld van hoeveel aandelen de overdracht wordt voorgesteld, de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

prijs per aandeel, evenals de identiteit van de derde die een bod op de betreffende aandelen heeft gedaan met vermelding van de overige voorwaarden waartegen de aandelen kunnen worden overgedragen.

De andere Partijen beschikken dan over een recht van voorkoop om de aandelen over te nemen tegen de pres en de andere voorwaarden waartegen de derde bereid was om de aandelen over te nemen. De intentie om dit voorkooprecht uit te oefenen moet worden bevestigd aan de overlatende Partij binnen de twee weken na de mededeling van de kandidaat overnemer aan de andere Partijen. Het voorkooprecht moet worden uitgeoefend binnen de drie maanden na de mededeling van de kandidaat overnemer aan de andere Partijen.

Indien de andere Partijen de aandelen in voorkomend geval niet wensen over te nemen, dan kan de Partij die de aandelen wenst over te dragen, de betreffende aandelen overdragen aan de derde, van wie de identiteit werd meegedeeld, tegen de voorwaarden die in de meldingsbrief aan de andere Partijen waren meegedeeld.

ol&recht

In alle gevallen waarin een Partij de toestemming verkrijgt om de aandelen in RPP te verkopen aan een derde, hebben de andere Partijen het recht om hun aandelen aan identieke voorwaarden aan deze derde te verkopen. Wanneer de andere Partijen te kennen geven dat zij dit wensen te doen dan dient de verkoop van de aandelen op hetzelfde ogenblik te gebeuren en de totstandkoming van alle koop/verkoopovereenkomsten en de bijhorende betaling is een opschortende voorwaarde voor de totstandkoming van alle andere koop/verkoopovereenkomsten, Wanneer de andere Partijen dit volgrecht niet onmiddellijk willen uitoefenen dan moet de Partij die de toestemming verkregen heeft om haar aandelen in RPP te verkopen aan een derde, in de verkoopovereenkomst, die verplicht schriftelijk wordt opgesteld, een clausule opnemen waardoor de koper van de aandelen zich ertoe verbindt eveneens de aandelen van de andere Partij(en) te kopen aan identieke voorwaarden als deze waartegen de eerst bedoelde Partij haar aandelen heeft verkocht. Deze verbintenis van de overnemer moet worden aangegaan met een duur van minstens zes maanden volgend op de datum van bedoelde verkoopovereenkomst. Desgevallend kunnen de andere Partijen aan de koper een garantie vragen ter staving van deze verbintenis. Indien de andere Partij binnen deze termijn aan de koper niets heeft gemeld of heeft gemeld zijn aandelen niet te willen verkopen, dan vervalt het volgrecht volledig.

d) Volgplicht

Indien een Partij haar aandelen kan overdragen aan een derde, na toepassing van voorgaande bepalingen van dit artikel en met inachtneming van alle rechten van de andere Partijen, en deze derde de aandelen enkel wenst over te nemen indien hij gelijktijdig alle aandelen in RPP kan overnemen, dan zijn de andere Partijen verplicht hun aandelen in RPP over te dragen."

VIERDE AGENDAPUNT: WIJZIGING QUORUM BESLUITEN ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist dat om het quorum van de besluiten van de algemene vergadering te wijzigen en beslist om artikel 24, a) van de statuten te wijzigen, hetwelk vervolgens luidt als volgt:

" _quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit slechts op geldige wijze wanneer minstens de helft plus één van het maatschappelijk kapitaal en de helft plus één van de aandelen vertegenwoordigd of aanwezig is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist, Ingeval het quorum niet wordt bereikt zal een nieuwe oproeping gebeuren voor een algemene vergadering die zal plaatsvinden ten minste vijftien dagen na de algemene vergadering waarop het quorum niet werd bereikt. Deze nieuwe algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist."

VIJFDE AGENDAPUNT : BENOEMING MET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

- De vergadering beslist om heden de benoeming als zaakvoerder voor onbepaalde duur van de heer ROBYNS Bart Guy Marie-Thérèse Cyrille, geboren te Hasselt op vijf juni negentienhonderd eenenzestig, wonende te Hasselt, Borggravevijversstraat 42, te wijzigen naar bepaalde duur vanaf heden. De vergadering verleent hem volledige décharge voor de uitoefening van zijn mandaat.

- Vervolgens beslist de vergadering vanaf heden en dit voor de duur van twee (2) jaar als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap aan te stellen:

" ~ i *

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1) De gewone commanditaire vennootschap "ROBYNS MANAGEMENT", met zetel te 3500 Hasselt, Borggravevijversstraat 42, ondernemingsnummer 0627.724.810, RPR Antwerpen, afdeling Hasselt, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder.

2) De naamloze vennootschap "LOUIS BLOCKX", met zetel te 2370 Arendonk, Pleintje 35, ondernemingsnummer 0421.298.516  RPR Turnhout, hier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder.

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Roro-invest", waarvan de zetel gevestigd is te 3510 Spalbeek (Hasselt), Oudestraat 154, ondernemingsnummer 0607.990.357, RPR Antwerpen Afdeling Hasselt, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder.

Zij hebben hun opdracht aanvaard en hebben meegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Benoeming vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 12 van de statuten

De voormelde zaakvoerders van voormelde vennootschappen beslissen als vaste vertegenwoordiger aan te stellen:

1) De gewone commanditaire vennootschap "ROBYNS MANAGEMENT" stelt aan als vaste vertegenwoordiger: voornoemde heer ROBYNS Bart Guy Marie-Thérèse Cyrille, geboren te Hasselt op vijfjuni negentienhonderd eenenzestig, wonende te Hasselt, Borggravevijversstraat 42.

2) De naamloze vennootschap "LOUIS BLOCKX" stelt aan als vaste vertegenwoordiger: voornoemde heer BLOCKX Lodewijk Maria Jozef, geboren te Turnhout op twee augustus negentienhonderd negenenzestig, wonende te Arendonk, De Bruten 25.

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Roro-invest" stelt aan als vaste vertegenwoordiger: voornoemde heer ROOSE Peter Georges Nelly, geboren te Brugge op zeventien november negentienhonderd negenenzestig, wonende te 3510 Kermt (Hasselt), Oudestraat 154. De aangestelde vaste vertegenwoordigers, alhier aanwezig, aanvaarden het voorgaande en zij melden'. dat niets zich hiertegen verzet. Het mandaat van de vaste vertegenwoordiger is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing.

ZESJE AGENDAPUNT : MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de " genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan AB Partners, Jaarbeurslaan 21 bus 41, 3600 Genk, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Benoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ROBYNS PACKAGING & PROTECTION (VERKORT) RPP

Adresse
Zetel : 3500 Hasselt  Borggravevijversstraat 42

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande